Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Forumda En çok Görmek Istediğiniz üye Hangisi?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
jetlii_fearless
Forumda En çok görmek istediğiniz üye hangisi..

Şahsen ben islam ve kulluk'u çok görmek istiyorum... Birde mehliKA'yı...

Ya sizler?
asiLDuA
jetlii Teşekkür ederim kardeş bizde şu misafirleri görmeyi pek arzu ediyoruz ama hiç görünmüyorlar üyeden çok misafir var online smile.gif birde ileneyi özledik sad.gif
islam ve kulluk
jetlii kardeşim bu sıcaklığı verebilmişsek ne mutlu bize smile.gif teşekkür ederim

şimdi öyle bi soru ki forumda bulunmuş olduğum zaman zarfı nedeni ile bir çok kişiyi görmek isterdim aslında.

ama öncelikli olarak sanırım tevhid , mihrican , ubeydullah , mehlika , duygusal , lal , hattab84 kardeşlerim diyebilirim.
SimRe

üye yi anladım da misafir nasıl oluyo flaugh.gif ....üye olmadan misafirce girilebiliyor mu... blink.gif fool.gif

islam ve kulluk
tabi kardeşim foruma misafirlere de açık girip gezebiliyorlar çıkış yapıp deneyebilirsin smile.gif
ayna
tüm kardeşleri görünce mutlu oluyorum.ayrım yok
suskun
ben en çok mihrican ubeydullah abi ileney hanzade tevhid abla hamza yurekli hattab lal islam fizikçi mütefekkir ikra bu kardeşlerime misafir olmak isterim...kabul ederlerse... smile.gif bende çok şey istiyorum..
islam ve kulluk
biggrin.gif yok sarıtaç kardeş ben çekindiğimden az yazmıştım yoksa ne kadar sürer bilemiyoum ..
kilit
ALINTI(mihrican @ Jun 3 2007, 12:18 AM) *

tüm kardeşleri görünce mutlu oluyorum.ayrım yok

teşekkür ederim kardeşim beni çok mutlu ettiniz
suskun
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 3 2007, 03:21 AM) *

biggrin.gif yok sarıtaç kardeş ben çekindiğimden az yazmıştım yoksa ne kadar sürer bilemiyoum ..

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
-EBRAR-
ALINTI(sarıtaç @ Jun 3 2007, 12:19 AM) *

ben en çok mihrican ubeydullah abi ileney hanzade tevhid abla hamza yurekli hattab lal islam fizikçi mütefekkir ikra bu kardeşlerime misafir olmak isterim...kabul ederlerse... smile.gif bende çok şey istiyorum..

Allah razı olsun kardeşim bir mukabele...

Şu aciz hafızam ile hatırlayabildiğim kadarı ile yazıcam.Unuttuklarım var ise o da isim ile olacaktır ancak. Aksi takdirde yazısını ve kendisini görmek istediklerim biliyordur kendilerini inşaAllah...

Mihrican, Fizikçi, Ubeydullah, İleney, Ötenaizm, Tevhid, Sarıtaç, Lal, Jiyan, Mehlika, Mütefekkir, Hattab, İslam.... fazla uzun oldu sanırım jp.gif

Birşey sormak istiyorum? ''...üye hangisi?'' derken bir kişiyi mi yazmamız gerekiyordu?
RuhulhaK
tersadan ı görmek isterim. badevlet, hattab84, Zemahşeri, DarulHikme, ileney, ubeydullah, usame kardeşleri de görmek isterim.
telpako
zemahşeri'yi görmek isterim .
asiLDuA
ALINTI(telpako @ Jun 3 2007, 10:32 PM) *

zemahşeri'yi görmek isterim .

yes.gif

Ruhullah,ileney,hattab,İKRA,Duygusal,USA-M,Erkam vs..
hamzayurekli
Hattabı Gordum, İslam'ı Gordum, Fuzuliyi Coook Grdum..eeeeeee.....

Sadece İleneyi ve M/rullahı Görmek ıstıyorum.....
ayna
haksızlık ve ubeydullah abiyi çok özledik..
aLaTurCa
bu forumda 1 aydir aktif oldugum icin en cok gordugum uyelerden Tevhid, Mehlika, Islam ve kulluk, hamzayurekli ve birde ileney merak ettiklerimden, kisaca ben tum forumda diyebilirim biggrin.gif
hamzayurekli
oyle hepsı bı arada yok.....

en fazla 3 ü 1 arada var....smile.gif
SimRe

ben il k girmeye başladığımda ebubeddavi diye biri vardı.... confused1.gif onu görmek isterim....yazıları dikkatimi çekiyordu....
ileney

ALINTI(SimRe @ Jun 8 2007, 09:14 PM) *

ben il k girmeye başladığımda ebubeddavi diye biri vardı.... confused1.gif onu görmek isterim....yazıları dikkatimi çekiyordu....

Bu üye niçin banlandı anlamıyorum bende seviyorum yazılarını.....

Ruhullah,Ruhullah,Ruhullah
MehLiKa
İslam ,Mütefekkir,Mihrican,Tevhid,Sarıtac,Selam-ı Aydın,Usame,Zemahşeri,Jiyan...
asiLDuA
Hayır o kardeş banlanmadı ileney,Kendisi forumdan üyeliğinin silinmesini istemişti diye hatırlıyorum.Çünkü şuan öyle bir nik yok.
ileney
Sen öyle diyorsan ,öyledir abla...
asiLDuA
smile.gifsmile.gif
islam ve kulluk
ebubeddavinin siteiçiistek ve öneriler bölümünde ve üyelik problemleri bölümünde forum yöneticiler ettiği hakaretleri görmemiş olduğundan banlanma sebebini bilmemen normal ileney kardeşim...
Zemahşeri
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 9 2007, 12:17 AM) *

ebubeddavinin siteiçiistek ve öneriler bölümünde ve üyelik problemleri bölümünde forum yöneticiler ettiği hakaretleri görmemiş olduğundan banlanma sebebini bilmemen normal ileney kardeşim...

ehlisünnethizmetkarı'nın 7. seri filmini görmek isterdim.
hamzayurekli
Hz. Hamzayı CooK Gormek ısterım...
suskun
simre duygusal cezam siyah zambak ve merve..bu kardeşlerimide çok görmek isterim...
DuYGuSaL
Allah razı olsun sarıtaç..
leyyin
Çok sevdiğim kuzenim Ecmel,
Gönül dostum Irmak
Sataşmaktan büyük zevk aldığım ileney
İyilik perisi islam ve kulluk
Adminliğe gerçek adımı atmam için de hamra veya Erkam fool.gif bleh.gif
ileney
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 8 2007, 11:17 PM) *

Öğrenmiş oldum.

ALINTI(Zemahşeri @ Jun 8 2007, 11:43 PM) *

laugh.gif
Kaveller
banlanan üyeleri biggrin.gif
ileney
laugh.gif

Bu arada seni unuttum Kavaller,Birde biri daha vardı Adını unuttum bulunca yazarım
Kaveller
ALINTI(ileney @ Jun 9 2007, 02:18 PM) *

laugh.gif

Bu arada seni unuttum Kavaller,Birde biri daha vardı Adını unuttum bulunca yazarım

hoşgeldin ileney smile.gif
islam ve kulluk
ALINTI

biggrin.gif

ALINTI
banlanan üyeleri

biggrin.gif

leyyin kardeşim onları forumda bile göremiyoruz gerçekte nasıl olcak flaugh.gif
asiLDuA
evet bende unutmuşum seviyesini beğendiğim bayan arkadaşlarımızdan kavelleri bende görmek isterim birde mütefekkir.

birde jiyandan ziyade smile.gif) ecmeli görmeyi çok isterim jiyan sen giriyosun ondan dedim smile.gif)
ileney
ALINTI(MehLiKA @ Jun 9 2007, 06:45 PM) *

evet bende unutmuşum seviyesini beğendiğim bayan arkadaşlarımızdan kavelleri bende görmek isterim birde mütefekkir.

birde jiyandan ziyade smile.gif) ecmeli görmeyi çok isterim jiyan sen giriyosun ondan dedim smile.gif)

ohmy.gif
Zemahşeri
ALINTI(ileney @ Jun 9 2007, 07:50 PM) *

ohmy.gif

Sorun etme bende ilk duyduğumda şaşırmıştım biggrin.gif
Kaveller
ALINTI(Zemahşeri @ Jun 10 2007, 03:31 AM) *

ohmy.gif

niye şaşırmışlar anlamadım laugh.gif
Mehlika ,bilmukabele kardeşim flowers.gif
forumu terki diyar eden arkadaşları görmek isterim
Zemahşeri
ALINTI(Kaveller @ Jun 10 2007, 07:27 PM) *

ohmy.gif

Uslubundan herhalde ne biliyim.Bide kavaller bana daha çok kavalye yi ve ingilizce cavalier(şövalye veya atlı) i andırdığı için sanırım cool.gif
hamzayurekli
ya gordum ama _İSLAM_ ile Camlıca Tepesınde Bır Cay Bır Gozleme Yemek ısterım....tongue.gif

Maksat Muhabbet Olsun gozleme arac...tongue.gif
ayna
ben de fizikçi tevhid ıkra mehlika simre lal ve kavaller duygusal cezam hanzade sarıtaç aqua başka başka aaa hamra abla tabi.nasıl unuttum bu forumun en gizemli bayanı ve daha aklıma gelemeyen kardeşlerle birlikte ikindi çayı yapıp peygamber efendimiz hazreti muhammed(sav)in adını zikretmek ve Allah hakkında kim ne biliyorsa anlatmasını isterim...
hamzayurekli
insan ıstıyor konustugu kısılerı gormeyı ....

İnşallah bır gun gorusme ımkanımız olur kardesler...
hattab84
ALLAH razı olsun kardeşlerim RABBİM şahidim olsun gönlümüz bir İNŞALLAH ve ALLAH için seven ALLAH için bugz eden kullardan olur ve 7 gölgeden birine sahip oluruz İNŞ.
ayna
hattab kardeşim emin ol seni daha çok görmek isteriz forumda....
Kaveller
ALINTI(Zemahşeri @ Jun 11 2007, 12:54 AM) *

ALINTI(Kaveller @ Jun 10 2007, 07:27 PM) *

ohmy.gif

Uslubundan herhalde ne biliyim.Bide kavaller bana daha çok kavalye yi ve ingilizce cavalier(şövalye veya atlı) i andırdığı için sanırım cool.gif

şövelye tongue.gif bu olabilir bunu beğendim tıpkı jan darc gibi ,nikimin bir anlamı yok tamamen uyduruk
Zemahşeri
Şu fransız kadın şövalyemiydi ama yazılışı biraz farklıydı sanırım jeanne de Arc gibi bişeydi.
hamzayurekli
ALINTI(Zemahşeri @ Jun 13 2007, 12:01 AM) *

Şu fransız kadın şövalyemiydi ama yazılışı biraz farklıydı sanırım jeanne de Arc gibi bişeydi.

D'arc olabılırmı kı ...

cunku De = dö diye okunuyor bıldıım kadarı ıle...dö arc(k)

Bon nuıt...= iyi geceler

Good Nıght gıbı bısey ...lol..= yahoo.gif

Sonunda Dırı Dırı Yanmak Varsa Neyleyım Sovalyeyı... blink.gif
islam ve kulluk
inşaallah yerim hamza kardeşim ...

mihrican kardeşim kadınlar matinası yapmışsın biggrin.gif ... büyük çete mi bu yoksa ? görünmeyen yüzünüz falan mı ?
ayna
eee bacılarımı toplarım bir araya.
fizikci
ALINTI(mihrican @ Jun 13 2007, 01:21 PM) *

eee bacılarımı toplarım bir araya.

Sen çağırırsında gelmezmiyiz mihrim jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.