Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hele şükür Forum Açıldı
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
ayna
dünden beri hayatım felç oldu.siteye giremedik.niçin böyle bir şey oldu?
RuhulhaK
sahi ne oldu foruma smile.gif
asiLDuA
Forum serverlerinde sorun vardı sanırım ana pc kapandımı,yoksa yenilendimi veritabanı bakimmi oldu vs Sanırım böyledir.Ama hakikaten yaw özlemişim smile.gif
ayna
hele şükür ya.ne kadar çok sizlere alıştığımı fark ettim.hayatıma o kadar girmiş ki bu sitenin varlığı bir garip hissettim yokluğunda.alışmışım hergün aynı insanşarı görmeyi izlemeyi.bu sorunu giderenden Allah razı olsun.ıkra ile ben kuduracaktık artık.ne oldu diye düşünüyorduk.kim hallettiyse Allah razı olsun
ÇÖZÜM
Çok girmediğim halde ben bile özlemişim smile.gif
ayna
sorma kardeş ben çok merak ettim.acaba dedim hacklendi falan mı bir daha ulaşamayacakmıyız dedim.mehlika yada islama ulaşmak istedim..
islam ve kulluk
Bu tür durumlar için eklemesenizde mail adreslierimiz bir yerlerinizde bulunsun.

Foruma olanlar içinse forum yokluğuundaki raporlara baktığımda veritabanındaki bir yenilemeden dolayı anlık bir yenileme yaptığı ve bununda tüm üyelerin 24-48 süre aralığı boyunca foruma giremeyişleri ile sonuçlandığı kanaatine vardım.

Forumlarda böyle şeyler olur normaldir tekrarında endişe etmemenizi konusunda temenni ederim

Allah'a emanet olun
-EBRAR-

Amin ecmain İslam kardeşim. Düzelmesi sevindirici zira alışkanlıklarımız arasında artık.

Selam ve dua ile...
DuYGuSaL
Bende forum kapalı olunca dün ilk defa erken yattım.. flaugh.gif laugh.gif
ayna
aaaa yarasalar gece gezer neden erken yattın???
DuYGuSaL
Eee ben forum yarasasıyım forum kapanınca da erken yattım.. biggrin.gif
islam ve kulluk
biggrin.gif
siyahzambak ve merve
evet... gerçekten bu forumun yeri benim içinde özel.... farklı ve diğerlerinden daha güzel buluyorum.. nedenini bilmiyorum ama alıştım bu foruma... bu aılşkanlığım bu forumda yer alan düzgün insanlar sayesinde oldu herhalde... foruma giremeyince bi anda içimi bi hüzün kapladı.. kapandığını filan düşündüm... sorunu giderenlerden allah razı olsun...
islam ve kulluk
Bu düşünceleriniz daim olur inşaallah ...
TEVHİD
ALINTI(DuYGuSaL @ Jun 1 2007, 01:45 AM) *

Hiç sormayın Duygusalcığım. Ben de aynen öyle yaptım.

Selam ve dua ile

ALINTI
nedenini bilmiyorum ama alıştım bu foruma... bu aılşkanlığım bu forumda yer alan düzgün insanlar sayesinde oldu herhalde..

Siyahzambak ve merve Kardeşim
Biz de sizi çook sevdik. İyi ki bu forumdasınız. Allah sizin gibi kardeşlerimizi her daim var etsin inşallah.

flowers.gif flowers.gif flowers.gif

Selam ve dua ile

ALINTI(TEVHİD @ Jun 1 2007, 04:39 PM) *

Selam ve dua ile

ALINTI
nedenini bilmiyorum ama alıştım bu foruma... bu aılşkanlığım bu forumda yer alan düzgün insanlar sayesinde oldu herhalde..

Biz de sizi çook sevdik. İyi ki bu forumdasınız. Allah sizin gibi kardeşlerimizi her daim var etsin inşallah.

Selam ve dua ile

ALINTI
dünden beri hayatım felç oldu

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif

Selam ve dua ile
ayna
ye işte düzgün insanların yüzünden seviyorsunuz değil mi bu foruma.ahh ne yapayım hep böyleyim.lütfen alkışlamayın beni clapping.gif clapping.gif
TEVHİD
ALINTI(TEVHİD @ Jun 1 2007, 04:41 PM) *

Selam ve dua ile

ALINTI

Selam ve dua ile

ALINTI(TEVHİD @ Jun 1 2007, 04:39 PM) *

Selam ve dua ile

ALINTI

Selam ve dua ile

ALINTI
dünden beri hayatım felç oldu

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif

Selam ve dua ile

ALINTI
.ıkra ile ben kuduracaktık artık.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ALINTI
ahh ne yapayım hep böyleyim.lütfen alkışlamayın beni

Öyle güzel bir kalbinvar kiiii.....

clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif

Selam ve dua ile
bican
bende yeni üye olmustum, dun forum'a giremedim ve üzülmüstüm. şimdi mutluyum tekrardan, teşekkurler flowers.gif clapping.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.