Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslam Ve Kulluğun Resim Galerisi
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ KLİP/RESİM/SUNUM ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
islam ve kulluk
hakikaten öyle epeyi kedi resmi mevcut inşaallah ahlakende kendisine benzeriz.
islam ve kulluk
Elimde birkaç deniz feneri resmi kalmış ilk başlarda bunlardan 15 civarı vermiştim şimdi hangilerini veriyim derken gözüme çarptı bunları da paylaşayım dedim kardeşlerimle :

-toplam 664 / kalan 9336-
smile.gif
RAzdAR
deniz fenerlerini oldum olası hep sevmişimdir,,,
bana nedense hep esrarengiz gelirler,,,
bunlarda bi okadar esrarengiz..
islam ve kulluk
o zaman eğer bakmadıysanız ilk üç sahifede de mevcut olan deniz fenerlerine bakmanızı tavsiye ederim dilasa kardeşim ...
RAzdAR
baktım, tşkr..

yalnız resimlerin ebatı biraz büyükmü gelmiş ne smile.gif
düzenleme olursa daha iyi olur kanaatindeyim, nacizane,,

istanbuldan görüntüler eklemişsiniz, bilmiyorum dediğiniz meydan beyazıt meydanı..

kalan: -9336-

maaşallah smile.gif diyelim.
islam ve kulluk
çok iyi zamanlama dilasa kardeşim tam yeni resimler hazırlıyorduk.

İlk başta pek dikkat etmezdim ama sonradan epeyi ncelerim resim ebadları 1200 pikseli aşmadığı müddetce eklemekteyim ve bir sahifeye 30 dan fazla resim yüklemiyorum bazı bilgisayarları kitleyebiliyor .

Hımm demek beyazıt meydanı bilgilendirme için teşekkür ederim smile.gif

Bugün gönüllerimize su serpen ufaklıklara bi bakalım -bazı ablaları yicekler gerçi gelince ama-

-toplam 670-
islam ve kulluk
Bunların üzerine bir kaç sevimli kedi ekleyelim :

-toplam 673-
kırık-rüzgar
yyaaa hepsi çook tatlı ellerinize sağlık
TEVHİD
ALINTI

Bugün gönüllerimize su serpen ufaklıklara bi bakalım -bazı ablaları yicekler gerçi gelince ama-

Çok doğru.Nasıl yenmez bunlar. İnsanın tekrar çocuk sahibi olası geliyor.Neyse bizden geçti artık ama, forumda yeni evli olanlar varsa onların çocuk sahibi olma şevkini arttıracaktır gibi geliyor bana. Baksanıza bu yaştan sonra bana ....Benimkiler kocaman oldukları için artık kucağıma alıp sevemiyorum.Küçük oğlum 11 yaşında .Gel oğlum kucağıma öpeyim seni diyorum.Yüzüme pek tuhaf bakıyor. Sanırım kızım olsaydı, böyle olmazdı.

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
ALINTI(TEVHİD @ Aug 5 2007, 09:47 PM) *

ALINTI

Çok doğru.Nasıl yenmez bunlar. İnsanın tekrar çocuk sahibi olası geliyor.Neyse bizden geçti artık ama, forumda yeni evli olanlar varsa onların çocuk sahibi olma şevkini arttıracaktır gibi geliyor bana. Baksanıza bu yaştan sonra bana ....Benimkiler kocaman oldukları için artık kucağıma alıp sevemiyorum.Küçük oğlum 11 yaşında .Gel oğlum kucağıma öpeyim seni diyorum. Suratıma öyle bir balış fırlatıyor ki sormayın.

Selam ve dua ile

olur öyle yeni nesil bunlar büyüdüklerini varsayıyorlar halbuki daha annaecikleriniin şevkatine korunmasına ve merhametine muhtaçlar herne kadar büyük olurlarsa

ablacığım ben ecleniyim bebeklerini getirip size sevidrir öpüp koklattırrım ama sanırım bana daha baya var evlenmeme hadi evlendim diyelim çocuğa nasip aday yok bulmakta zor Allah hayırlısını nasip etsin inşaAllah jp.gif
TEVHİD
ALINTI
ablacığım ben ecleniyim bebeklerini getirip size sevidrir öpüp koklattırrım

Allah seni inandırsın Esengülcüğüm bayıla bayıla öpüp koklarım.Allah hayırlı kısmetler nasip etsin inşallah.

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
ALINTI(TEVHİD @ Aug 5 2007, 10:04 PM) *

ALINTI
ablacığım ben ecleniyim bebeklerini getirip size sevidrir öpüp koklattırrım

Allah seni inandırsın Esengülcüğüm bayıla bayıla öpüp koklarım.Allah hayırlı kısmetler nasip etsin inşallah.

Selam ve dua ile

inşaAllah ablacığım keşke keşe olsada size getirebilsem
islam ve kulluk
olur bi gün sizde öptürürsünüz inşaallah ...

Tevhid kardeşim ben çocuk sahibi olucağım günü iple çekmekteyim zira öyle bir sevgim varki yolda çarşıda herhangi bi yerde yürürken bi çocuk görsem başını okşarım ...

Not : bu durumda genelde anneli çok farklı bakmaya başlarlar biggrin.gif
*rose*
resim galeriniz gerçekten hoşmuş.
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 5 2007, 10:12 PM) *

olur bi gün sizde öptürürsünüz inşaallah ...

Tevhid kardeşim ben çocuk sahibi olucağım günü iple çekmekteyim zira öyle bir sevgim varki yolda çarşıda herhangi bi yerde yürürken bi çocuk görsem başını okşarım ...

Not : bu durumda genelde anneli çok farklı bakmaya başlarlar biggrin.gif

biggrin.gif

bende çok hasret çekiyorum islam Rabbim bizede yaşatır inşaAllah
islam ve kulluk
inşaallah esengül kardeşim

yeni ziyaretçimiz rose kardeşimize hemen bir çay ikram ediyor ve sıkca galerimizi ziyaret etmesini umuyoruz.

inşaallah tamamını gezme imkanınız olur hemen hemen her telden resim vermeye çalıştık.

beğendiğinize sevindik ...
TEVHİD
ALINTI
Tevhid kardeşim ben çocuk sahibi olucağım günü iple çekmekteyim

İnşallah. Olsun da sevelim.Sizin çocuklarınız da pek sevilmez yani. Ancak yenir.Zira artık bizden bu yaştan sonra olsa olsa babaanne olur zaten.

Bu arada ben forumdan istifa edip tekrar başka isim altında üye olmaya karar verdim.Yeni üyelere çay ikram ediliyormuş da. smile.gif

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
aaaaaaaa yeni üyelere çay veriliyorsa eskilerede kahve veriliyordur burda herkesin yeri başka
TEVHİD
Vallahi bilemiyorum Esengülcüğüm. Bize kahve ikram eden olmadı daha. smile.gif Konunun muhattabı da henüz gelmedi. smile.gif

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
ALINTI(TEVHİD @ Aug 5 2007, 11:01 PM) *

Vallahi bilemiyorum Esengülcüğüm. Bize kahve ikram eden olmadı daha. smile.gif Konunun muhattabı da henüz gelmedi. smile.gif

Selam ve dua ile

hıım islam beyi bekliyoruz yani ablam size tüm kahveler feda olsun nekadar isterseniz ben size içiririm biggrin.gif
TEVHİD
İçireceğinizden kuşkum yok zaten Esengülcüğüm.
Allah razı olsun.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
Bi koşu gittim eski müsterilerimze bu sıcaklarda iyi gelicek dondurmalar aldım smile.gif

afiyet olsun ...
TEVHİD
Bak Esengülcüğüm

Benim kardeşim nasıl hemen yetişti?

Aldık kabul ettik İslâm Kardeşim.Allah razı olsun.Bir de şu bilgisayarım sürekli takılmasa.....

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
O problem hala varmı

çözeceksiniz inşaallah smile.gif

Allah sizden de razı olsun
islam ve kulluk
İspanyadaki bir camii :

5 manzara :

Üç değişik çiçek :

İki deniz altı görüntüsü :

3 kedicik :

Bir de yorumsuz bir resim :

-toplam 689-
TEVHİD
ALINTI
O problem hala varmı

çözeceksiniz inşaallah

Malesef.Size demiştim hatırlarsanız.Oğlum güya çözecekti. Şimdi Antalya'ya kampa gitti.Ben de onu bekliyorum mecburen.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
elinizde format cd.si varmı peki nasıl yapıldığını anlatan bir yere yönlendireyim sizi siz halledin ?
suskun
selamun aleyküm
maşaAllah kardeş resimlerin hepsi müthiş..
yani sohbette Allah bozmasın bi hayli güzel...smile.gif

TEVHİD
ALINTI
elinizde format cd.si varmı peki nasıl yapıldığını anlatan bir yere yönlendireyim sizi siz halledin ?

Malesef kardeşim.Aklım bu işlere ermiyor.Bahadır yarın akşam İstanbul'a dönecekmiş.Yeni haber aldım.İnşallah yarın gelince format atar.
Bir cümle yazabilmek için 5-6 dakika beklemek zorunda kalıyorum.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
inşaallah hal edersiniz

sarıtaç kardeş buyursaydın sende katılsaydın dicem ama ateş almaya gelir gibi gelip gitmişsin smile.gif
suskun
ben katılırım kardeşim ya...muhabbetsiz olur mu hiç...
geliyorum gidiyorum tekrar geliyorum biggrin.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(sarıtaç @ Aug 7 2007, 11:30 AM) *

ben katılırım kardeşim ya...muhabbetsiz olur mu hiç...
geliyorum gidiyorum tekrar geliyorum biggrin.gif

biggrin.gif

tevhid ablacığım ve islam bugün çok kötü birşey oldu anlatıyım hemen bizim camiye gittim hocanın hanımıyla biraz oturuyorduk 11 aylık küçük bebekleri var minicik ve Raabim-in ne güzel yarattığı güzel bir bebek okadar tatlı okadar şekerki uzun zamandan beri hep o kızı görmeye gidiyorum canım benim 11 aylık oldu nasılda büyümüş neyse biz oturuyorduk bebekte çekyatta oyun oynuyor bebek döndü döndü beyninin üstüne yere düştü bir çığlıklar ağlamalar bende bebekle birlikte ağlamaya başladım alnı şişti ufacık bebeğin ve nasıl huzursuzum bugün aklımdan hiç çıkmıyor yarın ziyaretlerine tekrar gidicem nasıl oldu diye ve bebekbana çok alışmış anlatamayacağım bir derecede bana sarılıyor sımsıkı canım şu an okadar sıkkınki ağlıyorum çok üzgünüm gözlerimin önünde nasıl düştü ya o anki talaşımız okadar ürküyorumki ben kendi çocoğuma böyle bir şey olursa naıl dayanırım diyorum annelik böyle bişey
suskun
geçmiş olsun... inşaAllah bişey olmaz...
islam ve kulluk
geçmiş olsun kardeşim çok eski bir anımı hatırlattı bana bu mevzuu..

Erkek kardeşim balkondan içeri giriyordu şakalaşmak adına yastık fırlatmıştım kendisine ve oda dengesini kaybedip kapıya başını vurmuştu ve çok aşırı derecede kanıyordu. Ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titremeye başlamıştı. Aldım kardeşimi kucağıma mutfağa götürdüm annemden gördüğüm kadarı ile pansuman yapıp sarmaya çalışmıştım.

O sırada annem bakkala inmişti yanlış hatırlamıyorsam eve geldiğinde baya azar işitmiştim ama o olayın çok etkisinde kalmıştım hemen hemen 10 yıl oluyor...
Kaveller
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 7 2007, 11:25 PM) *

Erkek kardeşim balkondan içeri giriyordu şakalaşmak adına yastık fırlatmıştım kendisine ve oda dengesini kaybedip kapıya başını vurmuştu ve çok aşırı derecede kanıyordu. Ne yapacağımı bilemedim elim ayağım titremeye başlamıştı. Aldım kardeşimi kucağıma mutfağa götürdüm annemden gördüğüm kadarı ile pansuman yapıp sarmaya çalışmıştım.

O sırada annem bakkala inmişti yanlış hatırlamıyorsam eve geldiğinde baya azar işitmiştim ama o olayın çok etkisinde kalmıştım hemen hemen 10 yıl oluyor...

Vah zavallı yavru ohmy.gif
ben olsam düşüp bayılmıştım herhalde blink.gif yine iyi idare etmişsin
suskun
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 7 2007, 11:25 PM) *

benimde başıma buna benzer bişey geldi...
yeğenim benimle oyun oynuyordu ani bi hareket yapmıştım yani itmiştim oyunya nasıl oyunsa bi baktım gözleri bi tuhaflaştı sersemledi ödüm kopacaktı az kalsın...
ucuz yırtmıştım...
islam ve kulluk
elhamdülillah böyle durumlarda soğuk kanlıyımdır. yoksa bende o durumda senin dediğin gibi olurum heralde...

bugün için çeşit çeşit çiçekler veriyim sizlere gül - lale - papatya - orkide ...

-toplam 701-
suskun
selamun aleyküm
kardeşim Allah razı olsun hepsi iç açıcı...çok güzeller...
kırık-rüzgar
çok güzeller ellerine sağlık

bende soğuk kanlıyımdır ama içim ürperiyor dayanamıyorum kalbim sıkışıyor fakat buna rağmen pansuman felan o tür işleri yapabilir durumda kalıyorum

bugün gördüm bebeği iyiydi fakat huysuzudu baya neyseki hem o beni hemde ben o bebeği çok seviyorum o yüzden birbirimizi bırakamıyoruz anneside kıskanıyo tabi ama beni bence annesinden daha çok sevemez hiçbir çocok bunu yapamaz sanırım

islam ve kulluk sizde ne yapmışınız kardeşnize öyle yav şakamı bu biggrin.gif bikerede bana ablam yapmıştı neyseki bana bişe olmamıştı olan elimdeki telefona olmuştu yatağıma giderken yatmak için telefon elimdeydi bişey okuoyrdum ablamda kafama yastık fırlatacakmış bende yürüyorum kafama denk gelecekti fakat adım attım telefonum elimden havaya uçtu 10 15 parçaya ayrılmıştı o an boş elime bakıyordum telefon umrumda değil ablamın üzerine saldırmıştım ben o kadar öfkeliydimki neler yapmıştım ablama siz düşünün bide telefonsuz kaldım onun yüzünden yenisini alna kadar ah ah ah bidaha sinirlendim şimdi şaka mı bu yahu bide kafama gelseydi neler olaağını düşünemiyordum o zamanda fazla küçükte değildim bi anlık öfke
islam ve kulluk
Ablan sağmı ? smile.gif

Bu gün manzara resimleri verelim dedik galerimizde...

resimlerimiz sizlerle :

-toplam 710-
bukle
ALINTI(esengül @ Aug 8 2007, 02:22 PM) *

çok güzeller ellerine sağlık

bende soğuk kanlıyımdır ama içim ürperiyor dayanamıyorum kalbim sıkışıyor fakat buna rağmen pansuman felan o tür işleri yapabilir durumda kalıyo

Aslında bende soğukkanlıyımdır ama konu çok sevdiğim biri oluncaa elim ayağım titriyo.Bugün benimde başıma böyle bişey geldi:bugün yazlıktaydık teyzelerim falan....herkes yukarda oyuna dalmışlardı benle 1.5 yaşındaki yeğenim bahçedeydik.Çiçekleri sularken havuzun kenarlarına da su gelmiş,yerler de fayansdiye kayganlaşmış.(havuz yerle aynı seviyede 2.5 metre derinliğinde)
Bi ara Özgecan'ın havuzun kenarında dolatığını gördüm ,top oynu diye hiç bakmadım çünkü sudan çok korkar.Ben kendimi kaptırmışım sadece öndeki çiçeklri sulayacaktım ama çocuk parkına kadar olan ağaçlarıda sulamışım 80-100 metre uzaklaştım yani havuzdan
Birden bi su sesi duydum aanlaatamam sanki bir kocaman kaya parçası havuza düşmüş gibi.Koşuyorum ama yetişemiyorum havuza sanki bir km uzakta...Bir yazdan Özge diye bağırıyorum ve koşmaya çalışıyorum dizlerim tutmuyokiii,sürünerekte olsa geldim atladım havuza Özgeyi kurtardım kenara kadar zor taşıdım bu defada ayağıma kıramp girmesinmi zaten dizlerim titriyodu bide parmaklarıma hissetmez oldum ayağımı çırpamıyodum bilee.Çırpındıkça battım,babmın sözü geldi aklıma uyuyomuş gibi serbest bırak sırt üstü dön demişti_buda sırt üstü yüzme tekniği-
Kızını merak eden teyzem aşağı inmiş neyseki onmu gördüm yoksa ne kadar dayanabilirdim bilmiyorum hemen beni kurtardıı,kahramanım benimm biggrin.gif
islam ve kulluk
smile.gif baya macera yaşamışsın ...
bukle
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 9 2007, 11:59 PM) *

smile.gif baya macera yaşamışsın ...

Aman bi daha Allah yaşatmasın. ( dayım hafız ayrıca bağdattan alim dir diye bir diploması var) dayım

"yüzlerce kişiye söz geçiriyorum bi size geçreiyorum diye bağırdı smile.gif Ailece bir yerde toplanırsak mutlaka birimiz ölümden dönüyo.Geçen yıl yazlıkta ablama kaza kurşunu değmşti.Bize nazar duasıda etki etmiyo sad.gif
islam ve kulluk
Onu Allah bilir kardeşim taktir edilen şeyler gerçekleşiyor sadece her zaman daha kötüsü olmadığı şükredelim kafi..

allah-a emanet olasın
kırık-rüzgar
ablam sağ yani islam okadarda değil bleh.gif

bukle aman dikkat edin yeğeninize Allah muhafaza daha kötüsünüdse yaşamayın
islam ve kulluk
Allah rahmet etmiş demek biggrin.gif

bugün çeşit çeşit hayvan resimleri verelim kardeşlerimize :

akrep - balina - civciv vs...

-toplam 717-
EsLeMNa
İslam hersi çok güzel...

Ama laleler biraz büyükmü olmuş ne whistling.gif

Gerçek gibi biggrin.gif
islam ve kulluk
smile.gif büyük büyük veriyorum masa üstü yapınca resimler bozulmasın diye bazı kardeşler kullandıklarını dile getirmişlerdi ...

her zaman yapmıyorum aslında smile.gif
bukle
Son resimlerini beğenmedim islam ,yani özür dilerim.Kim akrep görmek isterkiii.Helede cehennemde bır damla su isterken yağmur bulutlarıından yılan akrep yağdığını düşününce...
TEVHİD
Biliyor musunuz kardeşlerim

Aslında tüm yaradılmışlar güzeldir.Bazı yaradılmışların ürkütücü görünümünde dahi Allah'ın azameti aşikar olmakta..

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.