ehl-i_beyt_sevdalisi
May 14 2007, 08:57 PM
Sayın Forum Yöneticileri ve Fetih Radyo Grubu,Tasavvuf Bölümü açmanız büyük bir hizmet bu hizmetinizden dolayı teşekkür ederim.Yanlız açıklamam gereken bir konu var. Sizin de bildiğiniz gibi Tasavvuf O Şeyh Geldi Bu Şeyh Geldi yarışması değildir. Ve hiç ama hiç alaksı olmayan konuların yer alacağı bölüm değildir. Yıllardan beri yürütülen Tasavvufun amacı da bu değildir.Siz de araştırma yapın ve belirli bir süzgeçten geçirin isterseniz.Şeyh Ali (ks) efendi ile ilgili açılan bölümü inceleyin Şeyh Ali'yi inceleyin araştırın Türkiyede,ve de Şeyh Osman efendiyi. Ama bazıları bu yolu sapıtarak farklı yönlere çekmeye çalışıyolar.Bu bölümü kaldırmanız ya da dediğim gibi bir süzgeçten geçirmenizi tavsiye ederim.Çünkü adeta tartışma alanına döndü bu bölüm.
Sizin de aleyhinize olan bir durumdur Çünkü Forum Sizin Sitede yer alıyor ve buraya giren diğer insanlar bu bölümü incelediklerinde adeta Tasavvuftan ve Tarikatten Soğuyacaklar.Eğer böyle bir mesuliyeti kabul ediyorsanız bırakın böyle kalsın,Etmiyorsanız da gerek bu bölüme giren üyelere uyarı gönderin.
Ama tavsiyem bu bölümü kapatmanızdır.
Teşekkür ederim...
RuhulhaK
May 14 2007, 09:10 PM
forum sitede yer almıyor kardeşim, forum zaten sitenin kendisi. Niye kapatılmasını istediğinizi de anlayamadım açıkçası.
islam ve kulluk
May 14 2007, 09:20 PM
Tasavvuf bölümü ile elimden geldiğince ilgilenmekteyim kardeşim yalnız sizin duyarlılığınız doğrultusunda bir çok mesajlar üzerinde tefekkür etmekteyim. 5 mesaj değil 250 mesaj üzerinde düşünelim mes'eleyi burdaki üyerler olsun konuyu takip edenler olsun burdan alınan bilgileri bir anda kesmek oldukca büyük vebal aldırabilir.
Mes'ele sizlerin doğruyu islam ahlakı içerisinde anlatması ile çözülebilir ancak...
Allah-u alem
Allah'a emanet olun
ehl-i_beyt_sevdalisi
May 16 2007, 07:04 PM
Ben tasavvuf bölümünü kapatın demedim ki,Şeyh Ali (ks) efendiyle ilgili olan bölümü dedim.Tamam bölümün kapatılması taraftarı değilim,tabi ki insanlar Mürşidlerin hayatlarından yararlanacak,ders çıkaracak.Ama Gerçek Mürşidlerin hayatları.Halkın tayin ettiği değil Hakkın tayin ettiği Mürşidlerin.Ben bu konuda bir süzgeçten geçirmenizi istedim....
islam ve kulluk
May 16 2007, 07:14 PM
ben elimden geldiğince kontrol ediyorum kardeşim özellikle dikkat etmemi müdahale etmemi istediğin mesajlar olursa linki ile beni haberdar et ben gerekeni yaparım Allah'ın izni ile...
Allah'a emanet olasın
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.