Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Dikkatinize
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
ela_89
Allah için şu Hüsn-ü Aşk nickli üyenin üyeliğini iptal edin. Bu sayfaya bi bakın lütfen...
http://www.islamiforum.com/index.php?showt...1385&st=20#
ileney
Ben aslında bu dengesizi İslam'a şikayet edecektim.Vazgeçtim sonradan.İpsiz sapsız mesajları var.Ateist'i cennete sokuyor. laugh.gif

Lütfen yakasında BAN amblemini görmek istiyorum bu kişinin. unsure.gif

Hüsnü Aşk ;

Evet Aleviyim.

Hüsn-ü Aşk ;

ahaaa hoşuma gitti:) peki ya Fettullah hoca ve dinlerarası diyalog için ne düşünüyorsun? Ya da şu Abant Platformundaki aleviliği illa da islamın içine sokmak isteyenler hakkında ne düşünüyorsun?

Alevilik dinin de sana başarılar . dry.gif
ErKaMReaL
Hüsn-ü Aşk isimli kişi forumdan "DEFOl!" diyerek yazdığı tüm yazılar silinip atilmiştir.
DuYGuSaL
ALINTI
ahaaa hoşuma gitti:) peki ya Fettullah hoca ve dinlerarası diyalog için ne düşünüyorsun? Ya da şu Abant Platformundaki aleviliği illa da islamın içine sokmak isteyenler hakkında ne düşünüyorsun?

Evet bu soruyu bana sordu.Buda gece gelip saçmaladı ..dry.gif

Ama ben sabırla ve üşenmeden her sorusuna cevap verdim flaugh.gif
Çünkü gece forum çok kalabalık olmuyo

ALINTI
Hüsn-ü Aşk isimli kişi forumdan "DEFOl!" diyerek yazdığı tüm yazılar silinip atilmiştir.

Elinize Sağlık
islam ve kulluk
Evet durumu fark etmiştim ela ve ileney kardeşlerim başlangıçta sabretmiştim ilk gün için ama bu şekilde sürerse süresiz olarak engelleme gereğini hissedecektim mamafih admin kardeşimiz müdahale etmişler.

Ela kardeşimin verdiği linkde ne olduğunu bilmediğimden alınan karara saygı duyuyorum...

Allah'a emanet olun
TEVHİD
Ben de farkettim kardeşlerim. Forumdan uyarı alacağını düşünüyordum.Hakkımızda hayırlı olanı sanırım üyeliğine son verilmesiydi.

Selam ve dua ile
Alperenx
ALINTI(TEVHİD @ May 13 2007, 11:57 PM) *

Ben de farkettim kardeşlerim. Forumdan uyarı alacağını düşünüyordum.Hakkımızda hayırlı olanı sanırım üyeliğine son verilmesiydi.

Selam ve dua ile

evet üyeligine son verilmesin bu tur yazilari silinsin !! ( acizane temennimiz ) yine de adminler bilir
selametle
DuYGuSaL
Eğer kendisi buraya birşeyle öğretmek yanlışlarını düzeltmek için gelmiş olsaydı yazdığı yanlış mesajlar silinir , üyeliğinede son verilmezdi..

Fakat onun geliş amacı kendi savunduğu saçma fikri savunup, dalga geçmek.
Zira gelir gelmez Kur'an'a cennete cehenneme laf attı

Acizane fikrim
telpako
silmek yanlış bu adam tamamen aşka bir dine inanan sıkı ve bilgili bir nusayriydi kendimi onun gibi kişilerin suçlamalarıyla geliştiriyoruz ve bu sayede çok şey öğreniyoruz: bilgilerimiz ve aklımız bizi doğru yola eriştirir.

Biliyorsunuz daha önce de turan dursun denen adam çıkmıştı ve söz değiştiren tanrı diye kitap yazmıştı bizim bütün islam alimleri de kuranda nesih mensuh var diye biliyorlardı ve hepsi birden afalladı adam da Bizim bilgisizliğimizle dalgasını geçti.

BUnları öğrenerek bilgi bakımından kişilerle savaşacak silahlara kavuşmalıyız düşmanınız silahıyla silahlanın hadisi gereği önce düşmanımızın silahını öğrenelim ki ona karşı silahlanalım. Gerçi düşman dedik herkes bizi savaşçı yobalzar sanacak ama bu tür fikir zenginliğinin asla uzaklaştırılamaması gerekir. Atatürkçüler de olsun nusayrilerde hatta atesitler de.

tek önemli şey asla ve asla hakaret olmasın özellikle inançlara hakaret olmasın ama adam İslam dini arap adetidir derse bu hakaret olarak anılmasın buna karşı beyinsel mücaele vermeliyiz. Fakat açıkça hakaret olursa o zaman elbette cezasız kalamaz.

Neys efikirlerim bunlar sonuçta anahtar elimde edeğil elinde olanlar kapıları güzelce tutsun.
ileney
ALINTI
silmek yanlış bu adam tamamen aşka bir dine inanan sıkı ve bilgili bir nusayriydi ......

Yapma yaw,Burada insanların kalplerine değil yazdığı iletilere bakılır.
Kalpleri bilen Allah'tır.
Küp'te zaten icinde kini sızdırır.

Adam resmen alay ediyor.

Kabe'si insanmış,Bizler Cennet ve Hurileri istemek için müslüman olmuşmusuz.Böyle mantıksız,içeriksiz,silik,geveze söylemlere karnımız tok bizim.Ahmed'in Mehmed'in ne dediiği önemli değil.Önemli olan Kuran ne buyurmuş.Bu çizgiinden bakmalıyız.

''Ilımlı müslüman'' Yakıştırmasını yapan kimseye bu forumda yer yoktur.
TEVHİD
ALINTI
Kabe'si insanmış

İleney Kardeşim

Yukarıda alıntı yaptığım bu sözü niçin söylediğini sordunuz mu kendisine?
Hangi amaçla sarfetmiş bu sözü acaba? Merak ettim.

Selam ve dua ile
ileney
Amacı ne olursa olsun ,bu söz doğru bir kelam değildir.Bunu zaten alevliler kullanıyor.Güya müslümanlar kabeye secde ediyorlar.Halbu ki akılları evvel biz kabeye değil KABE İSTİKAMETİNE SECDE EDİYORUZ.

Hem niçin boşuna ileti kalabalığı yapıyorsunuz,adam kensisi sildirmek istedi üyeliğini
DuYGuSaL
Evet ben sordum ve insanın çok büyük değer olduğunu ister ateist ister kominist ister hristiyan olsun insana saygı bizim ilahımız insan,insana bakınca ilahi görürüz diyor

TEVHİD abla daha önce konuştuğum alevilerden biliyoru aleviler Kabeye yani taşa asla secde etmeyiz (haşa) diyorlar..Müslümanlar için en değerli Kabe ise onlar içinde insan imiş..
islam ve kulluk
tartışmalarda değişiklik olabilir adlı uyarı gereğince mesajlarını düzenlenebilir alay ve hakaretler değiştirilebilir ki elimden geldiğince bunu yaptım ama mesajları silmedim zira telpako kardeşimizin dediği gibi onların ne düşündüğünü öğrenirsek ona karşı bilgimizi ve savunmamızı geliştirebiliriz. Bir alime sormuşlar nasıl bu kadar geliştin? cevaben :
-kötüyü gördüm ve yapmadım
demiştir.
Bizler burada farklı beislere yer vermeli ona karşıda mantığa akla hitab eden cevaplarda vermeliyiz amaç o kişiyi değiştirmek değil o düşünceyi görüpde yanılmamaları için diğer kişileri bilgilendirmek olalıdır.

Biz o kişiyi burdan yolladık belki ama gene fikirlerini başka yerde sunacak bir çok kişinin sapıklığa düşmesine mal olabilecektir.

Allah-u alem
Allah'a emanet olun
Alperenx
Düsmanim sen benim hizimsin
gece gündüze muhtac
sen bana lazimsin

bu tipler bize azim verir ancak ... Günes balcikla sivanmaz misali

TEVHİD
ALINTI
Hem niçin boşuna ileti kalabalığı yapıyorsunuz,adam kensisi sildirmek istedi üyeliğini

Şöyle bir sakin olunuz kardeşim.Allah için sormamda bir amaç vardı. Ama artık açıklama gereği duymuyorum.

Selam ve dua ile

ALINTI
TEVHİD abla daha önce konuştuğum alevilerden biliyoru aleviler Kabeye yani taşa asla secde etmeyiz (haşa)

Duygusalcığım kabe hakikatte her insanın gönlünde olandır. Kabe için asla taş yığını denilemeyeceği gibi hakikatinin de ne olduğunu bilmek gerekir diye düşünüyorum.Kainatta yaradılmış ne varsa bir insanda mevcuttur.Allah insan için "Eşref-i mahluk" demiş.Bak! Ateş ile su birarada olmaz. Ama insan vücudunda her ikisi de mevcut.

Bu arkadaşın yazılarını okumadım. Sanırım eksik gedik bilgilerle açıklamalarda bulunmuş olmalı.Yalnız şu da bir gerçek ki Aleviler malesef İslam Dini'nden ayrı bir topluluk olmuş.

Şimdi buradan tüm kardeşlerime bir soru yöneltmek istiyorum.
Kâbe niçin İbrahim Aleyhisselatü vesselam tarafından inşa edilmiştir?

Selam ve dua ile
ela_89
ALINTI(ErKaMReaL @ May 13 2007, 07:35 PM) *

Allah razı olsun...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.