Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yaşamınızdaki Toplara Dikkat!
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ KİŞİSEL GELİŞİM ]·.
siyahzambak ve merve
ewet.... şimdi hayatı bi oyun kabul edelim...(tabikide hayat oyun ve eğlence değildir... kastım farklı .. okuyunca anlarsınız...)

hani hokkabazların beş topu olur... ve iki elleriylede havaya atarak bi oyun oynarlar ya... işte bu oyunu bizde oynıyalım... bakalım becerebilicek misiniz?

ewet... şimdi elimizde beş topumuz var... bu topları; aile, iş, sağlık, dostlar ve sevgi olarak adlandırın ve beş topuda birden elinizde tutmaya çalışın ... anlaştık mı?

aradan kısa bir süre geçtiğinde eliniz yorulucaktır... veee iş topu az kalsın elinizden düştü düşecek bi duruma gelirse.... sakın endişelenmeyin... çünkü iştopu elinizde dura dura lastik halini almış olducaktır ve yere düştüğünde hiçbir hasar almadan tekrar yukarı sıçrar...

amaaaa... öteki dört top vardı ya; aile, sağlık, dostlar ve sevgi... işte bu dört top kristalden yapılmıştır.... bunlardan birini düşürürseniz ... çizilebilir, aşınabilir, kırılabilir, hatta tuz buz olabilir....

bunlardan biri düşerse, birdaha asla eskisi gibi olmaz.. bunu iyi bilin ve..... hayatınızın dengesini asla bozmamaya çalışın....

RABBİM KRİSTAL GİBİ DOSTLAR... KRİSTAL GİBİ EŞLER... KRİSTAL GİBİ SEVGİLER YAŞAMAYI NASİB EYLESİN CÜMLEMİZE.... jp.gif

TEVHİD
Selamün Aleyküm siyahzambak ve merve kardeşim

Ne güzel bir teşbihli anlatım bu. Gerçekten de biz çoğu zaman elimizde iş topunu tutuyoruz. Elinize sağlık kardeşim.

Selam ve dua ile
EsLeMNa
Hepimizin kristallerin değerini kaybetmeden bilmesini dilerim...
islam ve kulluk
merve kardeşimin bu konusunu görmemişim gerçekten çok güzel bir örnekle güzel bir gerçeğe değinmiş...

inşaallah işe kapılıp gerisini unutanlardan olmayız.

Allah-a emanet olun
SimRe

merwcim malesefff günümüzdee iş topu çok daha fazla önem taşıyor....keşke insan olarakkk daha değerli olan şeyleri anlayabilsek ya da derin düşünebilsek....güzel bir paylaşımdı....teşekkürler... smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.