Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Acaba Sİzİn Tansİyonunuz Nasil?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ SAĞLIK ]·.
siyahzambak ve merve
good.gif Evet... tansiyonunun düşük olduğunu düşünen aradaşlar aşağıdaki sorular dikkatlice okusunlar.... eğer bu soruların hepsine EVET cevabı veriyorsanız... sizdeki tansiyon düşüklüğü riskinin yüksek olduğu anlaşılır....

sabahları daha fazla uyumak istiyor musunuz?

gün içersinde sürekli bi esneme haliniz var mı?

hava değişikliği size tesir ediyormu ?

thinking.gif hmmm... peki sık sık keyfiniz kaçıyor ve bi işe başlıycağınız zaman yoğun çaba harcamanız gerekiyor mu?

hafızanızda belli bir zayıflık ve güçsüzlük hissediyor musunuz?

ayağa kalktığınızda baş dönmesi, göz kararması oluyor mu?

çehrenizde dikkat çekicek deresede bi solgunluk oluyor mu?

thinking.gif eveett... peki sık sık kalp çarpıntısı ve kulak çınlaması hissediyor musunuz?

ellerinizde ve ayaklarınızda sürekli bir soğukluk oluyor mu?

bazı zamanlarda aşırı derecede hassaslaşıp bitkinleştiğiniz oluyor mu?

eğer bu soruların hepsine veya çoğunluğuna EVET dediyseniz yes.gif çok üzgünüm... siz tansiyon hastasısınız... ama merak edilcek ve endişelenicek bi durum yok.... aynı problemler bendede var... tansiyon düşüklüğüne birebir gelen bi ilaç tavsiye ediyim size hemen.... bu bahar havalarındada çok güzel gider.... TUZLU AYRAN içmenizi öneririm... faydasını görüceksiniz bi iznillah.... ama yinede bir hekime başvursanız karlı çıkarsınız... ALLAHA EMANET OLUN... flowers.gif flowers.gif flowers.gif

sezen741
çogunluk evet valla,allah tüm hastalara şifa versin
amin
ela_89
ALINTI(siyahzambak ve merve @ May 7 2007, 06:09 PM) *

Kardeşim imzan çok güzelmiş gerçekten. smile.gif
siyahzambak ve merve
amin ... tüm ümmeti muhammed e sağlık sihhat ve afiyet diliyorum rabbim den... ayrıca ela kardeşim ... teşekkür ederim... o senin güzelliğin, anlayışın dandır... sela ve dua ile
Alperenx
100/210 .. benim isim kötü ..._((
bukle
ALINTI(siyahzambak ve merve @ May 7 2007, 06:09 PM) *

good.gif Evet... tansiyonunun düşük olduğunu düşünen aradaşlar aşağıdaki sorular dikkatlice okusunlar.... eğer bu soruların hepsine EVET cevabı veriyorsanız... sizdeki tansiyon düşüklüğü riskinin yüksek olduğu anlaşılır....

sabahları daha fazla uyumak istiyor musunuz?

gün içersinde sürekli bi esneme haliniz var mı?

hava değişikliği size tesir ediyormu ?

thinking.gif hmmm... peki sık sık keyfiniz kaçıyor ve bi işe başlıycağınız zaman yoğun çaba harcamanız gerekiyor mu?

hafızanızda belli bir zayıflık ve güçsüzlük hissediyor musunuz?

ayağa kalktığınızda baş dönmesi, göz kararması oluyor mu?

çehrenizde dikkat çekicek deresede bi solgunluk oluyor mu?

thinking.gif eveett... peki sık sık kalp çarpıntısı ve kulak çınlaması hissediyor musunuz?

ellerinizde ve ayaklarınızda sürekli bir soğukluk oluyor mu?

bazı zamanlarda aşırı derecede hassaslaşıp bitkinleştiğiniz oluyor mu?

eğer bu soruların hepsine veya çoğunluğuna EVET dediyseniz yes.gif çok üzgünüm... siz tansiyon hastasısınız... ama merak edilcek ve endişelenicek bi durum yok.... aynı problemler bendede var... tansiyon düşüklüğüne birebir gelen bi ilaç tavsiye ediyim size hemen.... bu bahar havalarındada çok güzel gider.... TUZLU AYRAN içmenizi öneririm... faydasını görüceksiniz bi iznillah.... ama yinede bir hekime başvursanız karlı çıkarsınız... ALLAHA EMANET OLUN... flowers.gif flowers.gif flowers.gif

Hepsine evet dedim.düşük tansiyonla yaşamayı ögrendim ben.sizede tavsiye ederim.hiç düştüüğünü anlamıyorum bile.yükselince sorun oluyo ama
rotorcli
Teşekkürler.
Güzel bilgiler...
aLaTurCa
Mervecim, tansiyon dusmesinden burda bahsedilmis, yukseldigini nasil anlariz peki smile.gif

her yaz benim basim doner, ayaga kalktigimda gozum kararir basim doner, doktor amcamda hic birseyin yok sagliklisin diyerek eve yollar, bende tansiyon yok diyorum biggrin.gif
gecen yaz TR de doktor ilac vermisti Vastarel diye, ilac kirmizi kirmizi gorunce urktum icmedim bile biggrin.gif bu yasta tansiyon yuksek, yagsiz tuzsus ye dedi baya bi korkmustum ama kendi doktorum herhangi tansiyon sorunum olmadigini soyledi, Turkiyedeki verilerle burdaki veriler arasinda fark oldugunu bir insanda bu yasta asla tansiyon olamayacagini soyledi, sadece ailede genetikse ozaman mumkun olabilir diyor, (bizdede kimsede yok)
en iyisi saglikbir yasam icin, spor yapip ve saglikli besinler kullanmaliyiz..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.