Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bu Sitenin Yetklisine
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
ebubeddavi
bu siteyi kim yaptı ise ve beni buraya kim davet etti ise ona hayır dua etmiyorum tam 1 saattir bunun başında deli oldum kim yaptı bu iğrenç siteyi derdimi anlatacak kimseye ulaşamıyorum bu zulmu yapanları allaha havale ederim bu kadar site gördüm bunun kadar zor ve ulaşılmaz birde cihad eri diye bir kötü zor site vardı ,,bunu insanları günaha sokmak içinmi yapıyorsunuz zorlaştırmak çok mu hpşunuza gidiyor , ingilizce siz kimsiniz ingiliz mi ben türküm git ingilizlere hitep et insan hiç olmazsa ingilizcenin altına türkçe yazar
asiLDuA
sitenin b asit görünümü TAMAMEN TÜRKÇEDİR.SANIRIM SİZ YALNIŞ YERLERE TIKLIYORSUNUZ.KARDEŞ AZ SAKİN OLUN.HERKEZDE TÜRKÇE AMA SİZDE İNGİLİZCE İSE BİR SORUN VARDIR.CEVAP EKLE YENİ KONU ÇABUK CEVAP BUTONLARI HEP TÜRKÇEDİR.Ayarlarınıza bir bakın.
islam ve kulluk
Sitenin en altındaki "türkce versiyon" değiştirme butonu var.

Belki sizdeki ingilizcedir. Ayrıca üslubunuzun daha iyi olmasına dikkat etmenizi temenni ederim.

Allah'a emanet olun
ayna
çok ayıp ettiniz bu davranışınızla kendi beceriksizliğiniz yüzünden arkadaşlarıma hakaret etiniz.biz de size hakkımızı helal etmiyoruz
ileney
laugh.gif

Hayy Allah.....

Ben de sandım din elden gidiyor.Madem çok biliyorsun Google'da tarama yapma.Bu davranışına çok üzüldüm sen aklı başında bir insansın.Ebubeddavi kardeş...
Kaveller
arkadaşa'' are you ok ''demek istiyorum bleh.gif
islam ve kulluk
he'a not ok biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.