Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: HİÇbİr Kİtap Bu Kadar KonuŞulmadi
Islami Forum - Popüler Forum > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ KİTAP TAVSİYESİ ]·.
hizmetkar
İki kapağı arasına sığmayan bir kitap olduğunu söylesem yeterli olur mu acaba...
Yazarı, kitabın yazılım sürecini bir yerde şöyle paylaşmış:
"Bundan yaklaşık üç ay önce, yıllardır biriktirdiğim bir şeylerin taşmaya başladığını fark ederek kalemi elime aldım. O güne kadar tek söz geçirebildiğim kalem bile artık isyan ediyordu bana. "Yaz!" dediğimde yazmıyor, "Dur!" dediğimde durmuyor, sanki "Sen çekil aradan, ben sahipsiz değilim" diyordu. Ben de hiç sesimi çıkarmadan onu takip etmeye başladım. Beni öyle alemlerde gezdirdi ki; zaman oldu Hz. İbrahim'in peşine takıldık; zaman oldu İblis'in karargahına sızdık. Bir an geldi düşman ordularının önüne attı, elime kılıç verip; ardından kırmızı halılar serdi önüme, tahtlara oturttu başıma tac giydirip. Ne ben elimden bırakabildim onu, ne de o salıverdi kendi halime beni.
En başında bir soruydu tüm fikrimiz: "HİZMETKAR KİM?" Kitap bitti, baskıya gitti, iki kapak arasında geri geldi ve baktım ki kapakta hâlâ aynı soru: HİZMETKAR KİM? Kendi kendini arayan bir kitap olduğunu anlayınca, insanlara ulaştırmak niyetiyle başladık mesaiye, belki aradığını bulur diye... Üç haftada üç bin beş yüz adet ulaştı elden ele. www.hizmetkar.org sitesine girip eleştirmeye başladılar iyisiyle, kötüsüyle. Sonunda anladık ki bu kitap bizim dar kalıplarımıza mahkum olmamalı..."
Kitabın içeriğinden çok daha önemli olduğuna inandığım okuyucu yorumlarına, aynı sitenin Kim? Ne Dedi? köşesinden ulaşabilirsiniz. Forum kısmında ise özellikle Kitabı Okuduktan Sonra Hayatınızda Değişenler adındaki bölümü tavsiye ederim tüm kardeşlerime.
Ha.. bu arada, kitabın temin ediliş şekli de çok ilginç. Sitede Nereden Soralım? diye bir kısım var. Hemen hemen kitapçı haricinde her yeri yazmışlar. Ankara dışı sorun olur gibi gözüküyor. Fakat kitabı okumak isteyenler için sevindirici bir haberim de var. Bir arkadaşımın söylediğine göre TİMAŞ Yayınları kitabı incelemek istemiş. Beğenmeleri durumunda Timaş Yayınlarından çıkacakmış.
Hepinize muhabbetler, Allah'a emanet olun...
vefadar
Hizmetkar kim? akıl almaz 1 şey şey diyorum çünkü ancak okuduktan sonra kendiniz tanımlarsınız ne olduğunu .hayata dair herşey 2 kapağın arasında olurmu olur tabiki.hizmetkar kimde olur.inancın zirvelerde gezdiği şeytanların kaçacak yer aradığı 1 kitap.www.hizmetkar.org adresindende forumlara katılıp bilgi paylaşabilirsiniz.
edep ya hu
gerçekten hiç bir kitap bu kadar konuşulmamıştır... kime baksam hizmetkar kim? adlı kitabı konuşuyorlar. insanın beden ve ruh dünyasındaki fırtınaları, hem güncel hem de roman diliyle ifade edebilen tek eser. gözümüzün nuru... clapping.gif okuduktan sonra, "meğer ben neymişim dedirten" tek ışık süzmesi...hizmetkar olma formülleri.. daha neler neler. Bu kitabı anlatırken denizler mürekkep olsa yinede yetmez... www.hizmetkar.org buyrun bu forumda mutluluğu beraber paylaşalım...
kitapçı
Bu kitabı buralarda duyacağım hiç aklıma gelmezdi. Başlangıçta beni çok iten sloganını hatırladım burada görünce: "HİÇBİR KİTAP BU KADAR KONUŞULMADI" Ama ne yaparsınız ki arkadaş hatırına aldım ben de bir tane. Hayatımda ilk defa kitapçılarda satılmayan, yayınevi olmayan ve yazarı bilinmeyen bir kitaba para veriyordum. Belki 5 ytl çok önemli bir rakam olmayabilir ama değer mi değmez mi bilmek istiyor insan. Hepsinden de tuhafı, almam konusunda bana ısrar eden arkadaşın söyledikleriydi. "N'olursun al şunlardan 1 tane" dedi, "Umreye gidebilmem için daha 22 tane satmam lazım." Emin olun çok şaşırdım. "Nasıl yani?" diyebildim sadece. Meğer bu kitaplardan 50 tane satan, umreye gidebilmek için bir kuraya girmeye hak kazanıyormuş. Her kitaptan kazandığı 1 ytl de cabası. Tabi bunlar beni biraz olumsuz etkiledi. Yani ne bileyim, kitap dediğin kitapçıda olmalı.
Kitabı o gece okumaya başladım. İnanın bana, hayatımda böyle bir kitap okumadım. Biliyorum çok basit ve sıradan bir cümleyle ifade ettim ama lütfen açıklamama müsade edin. Evet hayatımda böyle bir kitap okumadım çünkü bu kitap hem insanımıza anlatılması gerekenleri ihtiva ederken, hem de bugünün insanının duymak istediği tarzı yakalamış. Yoksa bir Risale-i Nur, bir İhya-u Ulumid-din, bir Riyazüs-Salihin varken, bunlarda olmayan bir hakikati anlatacak kitap yazılamaz. Ancak bunlar birçoğumuzun evlerinde tozlarının alınacağı günü beklerken, Hizmetkar Kim? tüm bu hakikatleri almış, Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Matrix, Kurtlar Vadisi hayranı olan bugünün insanının okumak isteyeceği bir tarzda sunmuş. Kitabın başından sonuna kadar, tamamen bir merak unsuru sizi alıp sürükleyecek zaten.
Temin yerleri konusunda sizleri daha çok aydınlatacak bilgi vermek isterdim ama dediğim gibi ben de bir arkadaşımdan aldım. Hatta adını hizmetkar.org sitesinde Nereden Soralım? kısmında görünce çok da şaşırdım. Emin olun bu kitap çok daha fazlasını hak ediyor. Yukarıda da arkadaşın dediği gibiyse, yani Timaş yayınlarından çıkarsa muhteşem olur. Zaten bu kitabı okuyan, en arka sayfasında tanıtımı yapılan Kara Kutu Operasyonu'nu da okumak ister. Başta bana da inandırıcı gelmemişti ama sanırım bu kitap gerçekten çok konuşulacak.
Bol kitaplı günler...
Mağlub
Kitabı okudum.Hoş bir kitap.Tavsiye ederim.Sonunda işi Karakutuya yani televizyona bağlaması biraz şaşırtıcı geldi sadece.

Ha tamam da bu kadar yani.Yukarıdaki 4 dört arkadaş Dün üye olmuş.Hepside kitabı övücü yorumlar da bulunmuş da hepsi sanki birisi gibi.Vesselam.
kitapçı
ALINTI(Mağlub @ May 4 2007, 01:25 AM) *

Kitabı okudum.Hoş bir kitap.Tavsiye ederim.Sonunda işi Karakutuya yani televizyona bağlaması biraz şaşırtıcı geldi sadece.

Ha tamam da bu kadar yani.Yukarıdaki 4 dört arkadaş Dün üye olmuş.Hepside kitabı övücü yorumlar da bulunmuş da hepsi sanki birisi gibi.Vesselam.

Mağlub isimli arkadaşımızın kitabı hoş bulup tavsiye etmesi güzel tabi. Bununla beraber yazısının sonunda kapıldığı zanla söylediği latif bir şey olmuş: "hepsi sanki birisi gibi" Umarım iyi bir şeydir bu boxing.gif
Çok kıymetli kardeşim, kitap çıkalı henüz üç hafta olmuş ve bu kadar kısa sürede üç bin beş yüz kişiye ulaşmış, müsade buyur olsun bu kadar heyecan. Bana da kitabı aldığım arkadaşım söyledi, forumlarda tanıtımını yapmamı. Kitaplara olan ilgimin ve muhabbetimin, bu kitabı tanıtmakta faydası olabileceğini düşünmüş olsa gerek. Ama diğer kardeşlerimle beni bir saymandan rahatsız değilim. Sadece bu işin bu kadar basit olmaması gerektiğini düşünüyorum.
rtfm.gif Sence kitabı okuyan insanların yorumlarına yer verilen şu sayfaya ne demeliyiz?
http://www.hizmetkar.org/KimNeDedi.Asp?Xsayfa=1
"Adam oturup hepsini kendi yazmış" deme sakın, sonra ben de "Oturup 3.500 kitabı da kendisi okumuştur o zaman" derim, komik olur.
leyfunnur
HİZMETKAR KİM?
Düşman, savaş ve zafer...
İçinizdeki düşmanı ve tuzaklarını öğrenmeye yardımcı olacak, nefis ile mücadelede kazanma dürtünüzü harekete geçirecek bir eser.. İç aleminizde değişikler olmasını sağlayan beyine değil yüreğe hitap eden bir yazım dili var. Israrla okumanızı tavsiye ederim..
kitapçı
Kitabın içeriğini anlama açısından web sitenizi pek yeterli göremedim. Yani bence burada bu kadar zahmete girmeye pek gerek yok gibi. Velev ki insanlar sitenizin ana sayfasını gördüler ve hatta diyelim ki foruma dahi girdiler. Her yerde kitabı övücü bir şeyler bulmak mümkün de kitabın neye benzediği konusunda hiçbir fikir bulunmuyor. Bence buradaki arkadaşlar eleştireceklerse bunu eleştirmelilerdi.
hizmetkar
HİZMETKAR KİM? KİTABINDAN BAZI SAHNELER

Herkes işini bitirip gittiğinde tamamlanan manzara, sabahki seladan çok daha ciddi, çok daha soğuk ve bir o kadar da dehşet vericiydi. Gözyaşlarını tutamadı Yağmur. Sanki çok sevdiği dedesi ismini koyarken, “Bir gün gelsin, yağmur gibi gözyaşı döksün” diye koymuştu da o gün gelmişti. Omzuna konan bir el ve ondan daha da yumuşak bir ses, bulutları dağıtmaya yetti:
— Deden, adını neden Yağmur koydu biliyor musun?
— ………
— Ben söyleyeyim: Nasıl ki yağmur insanlar için bir rahmet vesilesidir, sen de öyle bir rahmete vesile ol ki insanlar kurtulsun.

…………………

— Sen de kimsin?
— Ben Hizmetkarım, tıpkı senin gibi!
— İyi de ben hizmetkar falan değilim.
— Düşünmeden cevap verme. Aslında herkes hizmetkar değil mi? Herkes birilerine hizmet etmiyor mu?

…………………..

İblis’in bu cevaba rağmen vazgeçmeyerek, birbiri ardına yalanlarla İsmail’i kandırmaya çalışması, Yağmur’u hayrete düşürmüştü.
— Hiç vazgeçmeyi bilmez mi bu? dedi.
— Kesinlikle, diye cevapladı Hizmetkar, bir insan son nefesini verene kadar asla ondan ümidini kesmez. Ondaki bu gayreti takdir edecek değilim ama tüm Hizmetkarların da en az bu kadar azimli olmaları gerektiğini düşünüyorum.

……………………

— Özel Timi hemen gönderelim mi efendimiz?
— Saçmalama mel’un! Siz daha neyi doğru düzgün yaptınız ki İbrahim’in hakkından gelesiniz. İbrahim….. İbrahim….. Siz onu bilmezsiniz. Şimdiye kadar hiçbir karşılaşmamızda hakkından gelemedim. Kendisini Allah’a öyle bir adamış ki anlamak mümkün değil. Ateşe atılacağı sırada çok ümitliydim. Nemrut’la iyi bir iş çıkarmıştık. Kıyamete kadar anlatılacak bir azap onu bekliyorken bile yolundan döndüremedik. Ama şimdi iyi bir fırsat çıktı karşıma. Yıllar boyunca bir evladı olmayıp da İsmail gibi bir oğlu olunca, sevincine diyecek yoktu. Öyle bir sevinmişti ki o gün anlamıştım Allah’ın onu oğluyla imtihan edeceğini. Yıllardır beklediğim fırsatın vakti işte şimdi geldi. Hadi bakalım İbrahim, şimdi nasıl kurtulacaksın elimden….. Çabuk bana “Mekkeli Adam” elbisemi hazırlayın!

………………………….

— Ne yapacağız o zaman?
— Bir Kurtarma Operasyonunda yapılması gereken şeyi: Padişahı kurtaracağız.
— Padişah hayatta mı?
— Evet, aldığımız istihbarata göre saraydan uzakça bir zindanda esir olarak tutuluyor. Elimizi çabuk tutmazsak onu kaybedebiliriz. Bu operasyon boyunca hiç görülmememiz gerekiyor. Özellikle de sarayın içinde. Bunun için Yasin Suresinde geçen şu ayeti okumanı istiyorum:
“Ve cealnâ min beyni eydîhim sedden ve min halfihim sedden fe eğşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn.”
(Hem önlerinden bir set, hem de arkalarından bir set çekip kendilerini öyle bir sarmışız ki artık baksalar da göremezler)

………………………….

Kağıtta yazanlar aynen şöyle idi:

Allah’ın lanetlediği isyankar İblis’ten; çok kıymetli dostum ve istikbaldeki vezirim Nefis Efendi’ye vesvesedir:
Aldığımız istihbarat gereği, sarayınızın giriş kapısındaki o sözü kaldırmanız, hiçbir uğraş gerektirmeksizin emelimize ulaşmamızı sağlayacaktır.
Tahminim odur ki; Vicdan Efendi bu konuda sana karşı çıkar. Ona karşı yumuşak olup suyuna git. Duymak istediği şeylerle onu oyala ve sen sen ol, sakın Akıl Efendi’yle birlik olmasına izin verme. Bunun için yapman gereken şey; Akıl Efendi’yi lüzumsuz işlerle uğraştırıp, arta kalan vakitlerde de bol bol eğlenceyle oyalamaktır.
Son olarak; saraydaki güvenlik önlemlerini iyice arttır! Duyumlarımıza göre Ceyşül-Hayr, Hizmetkarlar Zümresinden özel olarak görevlendirdiği iki adamıyla gizli bir operasyon düzenleyecekmiş. İyi bilirsin ki bu Hizmetkarlar çok tehlikeli adamlardır. Görevlerini yerine getirene kadar pes etmezler. Daha önce onlardan neler çektiğimizi hatırlarsın. Eğer bu, padişah için düşünülen bir operasyonsa, bunca çabamız boşa çıkar haberin olsun.
Haydi, Allah’ın kahrı ve laneti üzerinize olsun!

Kötülüklerin Efendisi İblis

……………………………..
TEVHİD
Tavsiyeniz için Allah razı olsun kardeşim. İnşallah çıktığı vakit almayı düşünüyorum.

Selam ve dua ile
hizmetkar
KİTAP TEMİN YERLERİ (Şimdilik)
http://www.hizmetkar.org/NeredenSormali.Asp
Ayrıca çok merak edip de yayınevinden çıkmasını bekleyemeyen arkadaşlara, adrese teslim kitabı ulaştırabiliriz.
hizmetkar
sad.gif Malesef kitabımız henüz bir yayınevine ya da dağıtım şirketine verilmediği için, isteyen kardeşlerimize elden ulaştırmayı da ayrı bir hizmet olarak görüyoruz. İnanıyoruz ki bu kitap size ulaşana kadar atılan her bir adım, edilen her bir söz ve en önemlisi dökülen her bir göz yaşı sahibine rahmet vesilesi olacak inşaallah.
Kitap isteklerinizi hizmetkar@hizmetkar.org adresine e-mail atarak gönderebilirsiniz.

Hizmetkar

(Ha bu arada, kitabımızın kağıt ve mürekkep fiyatı 5 YTL olup, içeriğine paha biçilmemiştir)
Hakikat
ALINTI(hizmetkar @ May 10 2007, 05:09 PM) *

sad.gif Malesef kitabımız henüz bir yayınevine ya da dağıtım şirketine verilmediği için, isteyen kardeşlerimize elden ulaştırmayı da ayrı bir hizmet olarak görüyoruz. İnanıyoruz ki bu kitap size ulaşana kadar atılan her bir adım, edilen her bir söz ve en önemlisi dökülen her bir göz yaşı sahibine rahmet vesilesi olacak inşaallah.
Kitap isteklerinizi hizmetkar@hizmetkar.org adresine e-mail atarak gönderebilirsiniz.

Hizmetkar

(Ha bu arada, kitabımızın kağıt ve mürekkep fiyatı 5 YTL olup, içeriğine paha biçilmemiştir)

Merhaba,

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, aynı gün üye olmuşlar, sırf tek sayfaya mesaj bırakmış gibiler, dördü de kitabı tanıyor, dördü de övüyor, sanki tek kişi dört maske takmış gibi... Bunlar bana biraz şüpheli geldi. Adeta reklamla kitabı satmaya çalışan birinin satış taktiklerine benziyor. Çok okunası bir kitapsa, buyrun buraya e-book olarak pdf formunu bırakın şöyle bir göz atalım. İnsan içindekini hemen hisseder, meraklanmayın.

Çok sevdiyseniz kitaptan birer adet her adres yazana gönderin. Beğenirlerse ücretini bilahare gönderirler.

Saygılarımla.
hizmetkar
cray.gif Hakkınızı helal edin öncelikle lütfen. Sanırım rahatsızlık verdik. Ceyş'ül-Şer diye isimlendirdiğimiz şeytan ve ordusu her vesile ile insanlarımızı saflarına çağırırken, son derece zayıf ve garibanca bir gayretti bizimki de... Kitabı yazarken işin bu kısmını hesaba katmamıştık. Tatlı bir heyecan ve sayenizde kursağımızda kalan bir hevesdi gönlümüzdeki. Ama inanın düşmanın alaylarından ağır geldi, dostun gayretimize "REKLAM" deyişi... Bol hizmetli bir ömür dileklerimle... Hoşçakalın...

Hizmetkar
battalgaziS
Hakikat kardeşime katılıyorum, kimse kusura bakmasın. Dolandırılmadık bir şeyimiz kaldığı için herkes hassas. Yine de önyargısız bir inceleyeyim diye o siteye baktım, soyut şeyler gibi duruyor ama Allah yardımcınız olsun.
hizmetkar
Hizmetkar Kim? isimli kitabımız artık okuyucusuna kavuşacak. Sevincimi tarif etmem imkansız jp.gif
İlginiz ve manevi destekleriniz için inanın çoooook müteşekkirim. Her şey sizin de gönlünüzce olsun! Bol hizmetli günler dilerim...

Hizmetkar

ŞİMDİ TÜM KİTAPÇILARDA!!!

hizmetkar
Hizmetkar şimdi de Radyo Hedef'te!!!

FM 91.8 www.hedefradyo.com
hizmetkar
Hizmetkar'ın konuk olduğu radyo programı:

TIKLAYIN-DİNLEYİN
TEVHİD
Çocukların ve gençlerin bu kitabı okuyup değerlendirmeye alması çok güzel. Çünki onlar bizlerin geleceği inşallah.Bu kitabı yazan kardeşimiz Enes'den de Allah razı olsun diyorum.En kısa zamanda alacağım inşallah.

Selam ve dua ile
gulten83
hizmetkar abimiz ALLAH RAZI OLSUN.kitabınıız okudum.OKUMAYA DEĞER VE HATTA MUTLAKA OKUNMALI.
bu kitapla tanışmam ta bir tevafuk oldu.rabbim gösterdi.bir alışveriş merkezinde kitapları incelerken ilk önce kitabın kapağıve ençokde ismi dikkatimi çekti.hizmetkar kim? sorusu birden insnaın beyninde ani bir kıvılcım ile cevaplanmaya çalışılıyor.o anda dedim.hizmetkar aslında herkes.ama kitaptaki hizmetkarı merka ettim ve aldım.iyikii almışım.tavsiyede ediyorum arkadalrıma ama ankara dışında bulamıyolar sanırım.hizmetkar abim inşallah timaş yayınlarından çıkar kitabınız ve her yere ulaşır.timaş bence bu kitabı fark edecek....

hizmetkar kim? YOLU AÇIK OLSUN.ikinci kitabı merakla bekliyoruz..

kitabı şöyle özetleyebilirim
sıradışı
harika
kişiselleiştirme mükemmel
gerçekleri görmeye yönelten.bildiğimiz ama fark edemediğimiz yahutta bilinçli(şeytan bunu çok iyi yapıyo.bizlere ahireti unutturarak.)unutturulduğumuz gerçekler...
ANLATILACAK ÇOK ŞEY VAR EN İYİSİ SİZDE TEMİN EDİN OKUYUN DERİM.
kilit
ben çok merak ettim bu kitabı inşaaallah en kısa zaman da temin edip okuyacağım.
asiLDuA
Bu ülkenin insanları REKLAM konusunda AVRUPALILARLA Aynı ! herber life elemanlarına dönmüş .
Destan
ALINTI(MehLiKA @ Oct 7 2007, 04:10 PM) *

Bu ülkenin insanları REKLAM konusunda AVRUPALILARLA Aynı ! herber life elemanlarına dönmüş .

Mehlika kardeşim lütfen bu kadar ön yargılı olmayalım ben önyargımdan kurtuluarak bu kitabı okudum ve sizede okumanızı tavsiye ederim....

Bence arkadaşlar kendinize bir iyilik yapın ve HİZMETKAR KİM kitabını okuyun
İnanın bana pişman olmıcaksınız
Selametle....
-EBRAR-
ALINTI
herber life

flaugh.gif
müzdelife
ALINTI(MehLiKA @ Oct 7 2007, 04:10 PM) *

Katılmıyorum smile.gif Avrupalılar bizlerden reklam konusunda daha ahlaki ve daha ileridir.. Asıl beter olan biziz bu alanda.. Benim eleştirdiğim aslında bu değil.. Benim eleştirdiğim bu hale düşmemize neden olan okumaktan uzak toplum olmamız.. Ki bunun açık örneğini sadece reklam konusunda değil açık bir şekilde bu alıntı yapılan mesajda olduğu gibi önyargılara kadar inebilecek durumlarda da görebiliyoruz..

Oysa nolcakki bir kitabın faydalı olup olmadığı karpuz seçmeye benzemez.. karpuza 2 şaplak atarsın iyi mi kötü mü anlarsın.. Ama bir kitabın iyi mi kötü mü ( faydalı mı gereksiz mi ) olduğunu anlamak için eline kitabı almak yetmez, Sunuş kısmından dipnotlarına kadar inceleme gerektirir..

İyi bir eleştirmen, kitabı okumadan ismini reklam yönteminden değil eline aldığında mecazi manada damağında kalan tada göre eleştirisini yapar..

Bu yüzden bana reklamı yapılan kitabın hiçbir eleştirisi düşmez; yorum yazanların eleştirisi de beni bağlamaz.. Zira her yiğidin yoğurt yiyişi nasıl farklı ise damağında bıraktığı tad da faklıdır..

Vesselam
beyda
Amma merak ettim daha yeni görüyorum yarın kitabı hemen alacağım Allahım izin verirse...
sabah_rüzgarı
ALINTI(TEVHİD @ Jun 10 2007, 07:06 PM) *

Çocukların ve gençlerin bu kitabı okuyup değerlendirmeye alması çok güzel. Çünki onlar bizlerin geleceği inşallah.Bu kitabı yazan kardeşimiz Enes'den de Allah razı olsun diyorum.En kısa zamanda alacağım inşallah.

Selam ve dua ile

kilit beyda ve tevhidin kitap hakkındaki izlenimlerini merak ediyorm
okuduktan sonra buraya bi kaç satır yazarsanız sevinirm
bende merak ettim ilk fırsatta almayı düşünüyorm
uzakdiyar
gerçekten acayip merak ettim en kısa zmanda gördüğüm yerde alıcam ıns... smile.gif
mustafa44
kitabın konusu nedir? türü nedir?roman mı , tarih mi felsefe mi hatırat mı? mümkünse okudum diyenler bahsetsin öyle okudum güzelmiş tavsiye ederimle olmaz
hizmetkar
Hizmetkar Kim? isimli kitabın arkasında şu yazar:
Bu bir kişisel gelişim değil, kişisel erişim romanıdır. Erenlerden olmanız dileklerimle... Hizmetkar
Kişisel Erişim adı altında kitapta işlenen konular; İblis ve insana düşmanlığı, içimizde onun casusluğunu yapmakta olan Başvezir Nefis Efendi, başvezirin emrinde hareket eden Komutan Şehvet be Komutan Öfke, en sadık dostumuz Vezir Vicdan Efendi, elimizdeki en güçlü silah Vezir Akıl Efendi, özel korumalarımız İrade Özel Muhafızlar Birliği...
İç dünyamızda yaşadığımız bu büyük ve zorlu savaşı, şimdiye kadar hiç denenmemiş bir şekilde ele alan, türünün ilk örneği bir roman diyebiliriz bu kitap için.
Kişisel Erişim Serisinin ilki olarak yayınlanan bu kitap yaklaşık 10 ayda 8.000 adet sattı.
Şimdi serinin ikincisi olan KARA KUTU OPERASYONU da piyasaya çıktı. Bu kitapta ise biraz bilim kurgu, biraz tarih, biraz tasavvuf... Yani yine anlatılması zor, okumakla anlaşılabilecek bir kitap. Ana konu olarak da "Kara Kutu" adı verilen televizyonun insanımıza ve toplumumuza verdiği zararlar çok çarpıcı bir dille ele alınmış.
Bilgi İçin Tıklayın
şenume
BU KİTABI NASIL TEMİN EDERİZ TAM ADRES VERSENİZ OLUR MU..YAYINCI YAZAR ADI VS.TEŞK
hizmetkar
hizmetkar@hizmetkar.org adresinden mail atabilirsiniz. Aynı gün kargoya verirler...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.