Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kabe'nin Kısa Videosu
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ MEKKE - MEDİNE ]·. > Mekke Video
Sayfa: 1, 2
halis_
Selamun Aleykum Kabe'nin yanında resim ve video çekmek çok zormuş kardeşler. İbadet ederken huşuya da engel olmasın ama izletmek anlatmak gibi olamıyor.
Kayın babam ve validem umreden yeni döndüler sizler ve bizler için kısa bir kabe görüntüsü çekmişler.
Arkadaşlar inşallah genç yaşta bizler de gideriz Amin
İlgilenirseniz çektikleri fotoğraflardan da birkaç tane yükleyim?

http://dosyam.net/?id=tdxgq8

Selamun Aleykum
ErKaMReaL
Aleykum Selam ve Rahmetullahu ve Berekatuhu

Çok memnun olduk bu paylaşımınız için ....

Aynı dosyayı 2007kabevideo şeklinde ismini değiştirip rapid'e koydum

Aşağıdaki linkten indirilebilir

http://rapidshare.com/files/28624970/2007kabevideo.avi.html
islam ve kulluk
ikinizinde emekleri için Allah razı olsun kardeşlerim...
TEVHİD
Selamün Aleyküm Kardeşim

Allah razı olsun.Gözümüz gönlümüz açıldı.Allah bize de nasip eder inşallah.Çok istiyorum.

Selam ve dua ile
Tâib
ALLAH RAZI OLSUN

AEO
ileney
Allah razı olsun indiriyorum .Bakalım nasılmış oralar sağol Kardeş
aişe...
Allah (CC) razı olsun.
leyyin
Şahaneydi Allah razı olsun...
sİNeM
teşekkürlerr
hamza_yürekli
Allah razı olsun hakkınızı helal edin inşallah...
eyyildiz
selam ve dua ile ....
arkadaşlar Allah razı olsun sizlerden ve sizin gibi ümmeti muhammetten yanlız ben bu videoyu açamadım acaba benim bilgisayardamı bir sorun var yoksa benmıı açmayı beceremedim anlamadım
Allaha emanet...
tuncay4141
slm ben tuncay burada dikkatimi çeken diyaloğ konusu bu diyaloğ insanlar arasında olan iletişim şeklinde diyaloğmu yoksa dinler arası diyaloğmu
eğer insanlar arası iletişim amacıyla diyaloğ ise buna sözüm yok
eğer dinler arası diyaloğ ise bu dinler arası diyaloğa kesinlikle katılmiyorum çünkü tek din islamdır tek kitap kur'andır son peygamber Hz Muhammed (s.a.v.) bu kuran-ı kerim de ayetlerle bildirilmektedir. diğer dinlerin ve kitapların aslı bozulmuştur ve batıl olmuştur hak din olarak İSLAM hak kitap olarak KUR'AN vardır bu olayı tüm insanlara anlatmaktayım ama bazı kişiler bu olayı benimsemiyorlar
şu olay bilinmesi gerekir ki dinler arası diyaloğu savunan bir kişi allahın ayetlerini yalanlamış oluyor ve o kişi hak dinden uzaklaşmış olup sapıtanlardan oluyor ve bu kişi o anda tövbe getirmesi lazım çünkü o kişinin imanı tehlikeye giriyor bu olayı normal bir insanın mantıken düşündüğümüz zaman dinler arası diyaloğun olmadığını anlar
çünkü batıl dinin neresiyle diyaloğa girecen
diyaloğun anlamı nedir bir konuda ortak karara varmaktır
batıl olan değiştirilmiş hükmü yok olmuş olan bir şeyin neresiyle diyaloğa girecem bu demek oluyor ki
müslümanlar hristiyanlar ve yahudiler birleşsin sonra aralarında ortak bir kanaata varıp ortak bir kitap çıkarsın bu olay kesinlikle olmayacak ve olamaz
Zaten bu olaylar yüzünden dinler arası diyaloğ çıkmıştır bu olay kesinlikle kabüllenilemez
hiç kafirden dostluk ve kardeşlik kurulurmu
alllah (c.c.) ayetlerinde buyuruyor ki
''KAFİRLERİ DOST EDİNMEYİN ÇÜNKÜ ONLAR SAPITAN VE ALLAHIN İNDİRDİĞİ AYETLERİ YALANLAYAN KİŞİLERDİR ONLARIN SONU HÜSRAN VE EBEDİ KALACAKLARI CEHENNEM ATEŞİDİR KİM ONLARI DOST EDİNİRSE ONLARLA BERABER OLUR''
işte bu olayı bazı ahmak insanlar kabüllenmiyor yok efendi öyle insanlar varki kabi temiz yüreği temiz merhametli insanlar diye kendilerini avunduruyorlar öyle ileri gidenler varki bu şekilde olan insanlar cennete girebilirler diyen cahil insanlar var aslında bu konu ile ilğili çok konuşulacak olay varda zaman olmadığı için burada konuma son vermek zorundayım
Ama ahmak ve cahil insanlar şu sözü hiç bir zaman akıllarından çıkarmasın
''ÇATLASALARDA PATLASALARDA KAFİRLER GİDECEĞİ YER EBEDİ CEHENNEMDİR''
bu söz bazı insanların kulağına küpe olsun kendilerine gelsinler ne kafirden dost olunur nede diyaloğ kurulur
mervan_81
ohmy.gif ohmy.gif İnsanların bu dinler arası diyalog konusundan nasıl bir çıkarım yaptığını bilmiyorum ama kendisi gibi inanmayan insanlara ateş püskürmek kimseyi bi yere taşımaz... >Bizim peygamberimiz tüm insanlığa gönderilmiştir.. belli bir zümreye değil ve asli vazifesi emri bil maüruf, nehyi anil münkerdir.. Buna bile bile hala bu fikrin savunucularına karşı mücadele içinde bulunmak çok tasamimi olmadsa gerek. Bilindiği üzere bizim peygamberimiz neceran hristiyanlarını kendi mescidinde ağırlamış, onlar ibadet etmek için izin istediklerinde ise kendi ashabına mescidi boşalttırıp orda ibadet etmelerini sağlamıştır... Kendisine onca zulmü reva gören mekkelileri affetmesini de bunun üzerine koyarsak yani bir ufuk elde edebiliriz sanırım. . Ayrıca bilindiği üzere Allah rasulü [s.a.v] hz. mushabı medineye ne amaçla gönderdiği de dikkate şayan bir durumdur... herkes şapkasını önüne alsın ve düşünsün, kaş yapayım derken göz çıkarmayın,,,, shake2.gif shake2.gif shake2.gif
Musab Bin Umeyr
Aleykum selam Rahmetullahi ve Berakatuhu

ALLAH razı olsun..
fatihorhan
Allah razı olsun şu anda işteyim eve gider gitmez indirecem kolay gelsin
tuncay4141
[size=2]s.a. burada bir yanlış anlaşılan bir konu var ben kimsenini dininne ibadetine karışmıyorum sizin yorumunuza bakarsa Fatih Sultan Mehmet Han hazretleri İstanbulun fethinde hristiyan ve yahudilere ibadetleri konusunda özgürlük tanımıştı ama benim burada anlatmak istediğim olay dinler arası diyaloğun dinlar arası saptırmaya gidilmasi tüm dinlerin aynı hak olarak gösterilmesi hak din vardır oda islamdır diğer dinler batıldır hiç bir geçerliliği yoktur neymiş ortak bir kitap çıkaralım tek kitap kurandır[size[/size]=3]
hayrullah
Allah razı olsun bakalım inşeallah smile.gif
şeyh muhammed
dinler arası diyolok diye bişe yoktur bunun icn calışanlar icin hazırık ölüme hazırık cihatta hazırık allaha iman etmişiz tek kitap kurandır allahın ayeti vardır kafirlere büsküren kızan bunlar bir olmaya calışıo alalalalalalalalaalalalal Musab Bin Umeyr allah senden razı olsun yanındayım yardım gerekiosa hazırım
Teşekkürler
<#thank#>
Mütefekkir
paylaşım için çok saol kardeş..
Dgncnbkr
Allah razı olsun . Bu hizmetini unutmayacağız inşallah !
asakyazili
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
paylaşım için çok saol kardeş..
ebu_zerr
ES SELAMU ALEYKUM KARDEŞLERİM

KARDEŞLERİM BEN TUNCAY4141 KARDESIME SON DERECE KATILIYORUM TABİ Kİ DİNLER ARASI DİYALOG DİYE BİŞEY YOKTUR NE HRİSTİYANLAR NE DE YAHUDİLER CENNETE GİREMEYECEK ANCAK ONLARA KİTAP GEŞDİĞİNDE İNANLAR GİERECEK AMA BİZİM DİNİMİZ HZ. MUHAMMED MUSTAFA S.A.V. NIN GETIRDIGI DINDEN SONRA HALA İSLAMI SEÇMEYENLER CEHHENNEME GIRECEKTIR BAKIN BI ORNEK VERIYIM HRİSTİYANLARDAN BUNLAR NE DIYOLAR BABA OĞUL KUTSAL RUH. HAŞA DEMEK İSTEDİKLERİ BABA=ALLAH, OĞUL=HZ İSA, KUTSAL RUH=CEBRAİL A.S. HAŞA BUNA İNANNAN BİRİ NASIL CENNTE GIRER ÇÜNÜ ALLAH'IN AYETİNİ İNKAR EDİYO ALLAH C.C. NE DİYO KUR'AN-I KERİM DE ALLAH DOĞMAMIŞ DOĞURULMAMIŞTIR ONUN Bİ MİRASCISI YOKTUR. BUNU İNKAR EDİP HZ İSA YI ALLAH C.C. 'NIN OĞLU OLDUĞUNU KABUL EDİYOLAR BUNU SÖYLEYENİN VAY HALİNE EVET BİZİM DİNİMİZ TÜM İNSANLIĞA GELMİŞTİR AMA KABUL EDENLER İÇİN CENNET VARDIR. [size=7]RABBİM BİZİ RIZASINDAN AYIRMASIN SELAMETLE.. wave.gif
Destan
Allah razı olsun Rabbim İnşallah cümlemize O Mübarek Mekana gitmemizi nasip eder...
fatihorhan
Arkadaşlar Kendi Siteme Direk Link Koydum Rahat İndirmeniz İçin Boyutunu Düşürdüm 48 Mb-7 Mb Da

Link:İndirmek İçin Tıkla!!!!
clapping.gif
özdemir
neyin diyoluğu kardeş aman ha dinler arası diyolk olmasında çünkü böyle bir şey kesinlikle yok gördünüz demi diyoloğun sonucunu güya üç din birleştirilmiş furkan isminde kitap çıkarttılar ele başı fetullah gülendir biz ona feto diyoruz çünkü bu isme layık değil ha birde muhterem ömer öngüt için çok kötü sözler kullanılmış mübarek allah dostudur ben iyi biliyorum bende rufai tarikatına bağlıyım bütün hak tarikatlar kardeşlerimizdir bütün ehli sünnet vel cemmat üzeri olan müminler kardeşimizdir bölücüler değil saygılarımla
tuncay4141
öncelikle bana bu konuda hak veren kardeşlerime Allah razı olsun dinimize sahip çıkalım dinimiz bir bütündür islam dinini 'dinler arası diyaloğ ' atı altında bölmek istiyorlar buna allahın izniyle hiç kimsenin güçü yetmeyecek ve bu diyaloğu savunan kişilerde amellerine ulaşamayacaktır.dinimizin kitabımızın bilin ki bir koruyucusu vardır. O da Cenab-ı Allah (C.C.) dir
tuncay4141
F. Gülen denen hocaefendi deyip takınnan arkasına birkaç grup çapulcu cemaati takan din düşmanının dinler arası diyaloğu nasıl savunduğunu ve kendi sitesinde bile utanmadan yayınlatan ''kendi adıma konuşarak'' F. Gülenin hiç bir değeri olmayan hayvanlardan dahi daha aşağlık bir adamın din düşmanları ile dinimize ve peyğamberimize hakaret eden pisliklerle (Papa ve Fener Rum Patrikhanesi) isyle utanmadan poz veren Dalkavukun resimleri

Web Sitemhttp://tr.fgulen.com/content/view/12074/73

BELGE 2

http://tr.fgulen.com/content/view/12076/73/

BELGE 3

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do...076652070617061
ebu_zerr
yaa bu kadar kolay mı dınler arası diyalogmus kardeslerım bunlar yakında dınler arası dıyalog deyıp yenı dın cıkarmaa kalkarlar kitabimiz ALLAH C.C'nın kelamını KUR'AN-I KERİM'İ kaldırmaya calısacaklar. bunlara uyan anca NASİPSİZDİR rabbimin dini birdir oda İSLAM'DIR ne başka peygamber gelecektır nede başka bir din çıkacaktır. bakın size bi adres veryim bu site bu fakırın sıtesı ALLAH rızası ıcın orada bı vıdeo var bı ızleyın orada 3 vıdeo sonuna kadar bı seyredelım sonunda Nihat HATİPOĞLU hocam konusuyo bı dınleyelım selametle www.tesetturveashab.azbuz.com ben lınk de verıyım link bu kardeslerım www.tesetturveashab.azbuz.com

ALINTI(özdemir @ Jun 2 2007, 05:45 PM) *

neyin diyoluğu kardeş aman ha dinler arası diyolk olmasında çünkü böyle bir şey kesinlikle yok gördünüz demi diyoloğun sonucunu güya üç din birleştirilmiş furkan isminde kitap çıkarttılar ele başı fetullah gülendir biz ona feto diyoruz çünkü bu isme layık değil ha birde muhterem ömer öngüt için çok kötü sözler kullanılmış mübarek allah dostudur ben iyi biliyorum bende rufai tarikatına bağlıyım bütün hak tarikatlar kardeşlerimizdir bütün ehli sünnet vel cemmat üzeri olan müminler kardeşimizdir bölücüler değil saygılarımla

selamun aleykum özdemir kardesım sizinle tanısmamız mumkun mu bende bı aralar rıfaı tarıkatındaydım sonra bı kac problem cıktı ama ben dıyorum kı hala AHMED-ER RİFAİ hz.lerinin dervişiyim bu fakiri kabul ederse sizinle tanışmayı çok isterim selametle ben msn verıyım ıstersenız burak_caliskan@msn.com hayırlı gunler
tuncay4141
Güzel kardeşim öncelikle bu vidyo linklerini verdiğin için senden Allah razı olsunbu başörtü olayını kabüllenmeyen şerefsizler mikrop insanlar ve yüzlerine dahi tükürülmeyecek kadar iki ayaklı şeytan misali ben insanım diye dolaşan şeytanın yardımcıları var bunların baş mimarı kafiri dost edinen başta Fettullah Gülen Süleyman Ateş Zekeriya Beyaz Yaşar Nuri Öztürk vs gibi günümüzün Fravun yardımcıları bulunmaktadır bunlar sadece başörtü konusunda değil diğer dinimizin gereği olan namaz oruç zekat vs dini esasları konusunda fetva verip insanların kafalarını karıştırıyorlar örnek vermemiz gerekirse
F. Gülen =Başörtü Fetvaları
Y.N.Öztürk =Namaz fetvaları (Günde 5 vakit namazı 3 vakite indirmesi bayanların başı açık namaz kılmaları vs
Z. Beyaz = içki Fetvaları (serhoş olmayacak derecede içki içrbilirsin )
S. Ateş = Kurban Kesme fetvası ( kurban kesme allah rızası için ibaret değil sadece kan akıtmaktan inarettir bu sözüyle Allahın ayetini yalanlaması) kaynak: kuran-ı Kerim
''ALLAHIN LANETİ AYETLERİNİ İNKAR EDEN BU ŞEKİLDE İNSANLARIN ÜZERİNE OLSUN''
AMİN.....!
hamzayurekli
ALLAHIM BU CANIM KABENIN EWININ TASLARI ARASINDAKI HARC OLSUN...

HABIBINI YERINDE GORMEYI KABEYE YUZ SURMEMIZI BIZLERE NASIP EYLE....

HER NE KADAR YANLISLIKLAR YAPSAKDA BIZIM ALLAHIMIZ YARADANIMIZ HERSEYIMIZ SENSIN VE BIZLER ANCAK SANA DONECEGIMIZI BILIYORUZ....

SEN BIZLERDEN RAZI OLUNCA BIZLERI YANINA AL YA AZZE VE CELLE....

Paylasım'ın Senın Zor Anlarında Sana Buyuk Bır Paylasım Olarak Gerı Doner İnşALLAH...

Selametle....
TEVHİD
Hamza Yürekli Kardeşim

Geçmiş olsun.İyisinizdir inşallah.

Selam ve dua ile

Kardeşlerim

İnsanlar hakkında görüşleri belirtirken gıybete girmeden ve edep çerçevesinde yazarsak doğru olanı yapmış oluruz. Bu beisle de sizlerden ricam yazılarınızı yazarken üslûbumuza dikkat edelim inşallah. Zira biz müslümanlar herkese her konuda örnek olmalıyız. Öyle değil mi? İnşallah kendi hata ve kusurlarımızı görelim.Başkalarının hata ve kusurlarını da bırakalım Allah değerlendirsin inşallah. İsim belirtmeden olması ve olmaması gerekenleri yazarsak daha güzel sonuçlar çıkarırız düşüncesindeyim. Bazı olayları konuşmanın ve değerlendirmenin amacı yapılan yanlışlardan ibret almak, o yanlışın yapılmasını önlemek için gayret sarfetmek ve iyi ile doğruyu öğrenip öğretmek olmalı.Öyle değil mi? Aksi takdirde gıybet ederek hiçbir yere varamayacağımız aşikârdır diye düşünmekteyim.

Selam ve dua ile

Yeni Yolcu
SELAMÜN ALEYKÜM

BEN VİDEOYU BİR TÜRLÜ İZLEYEMEDİM. NE DOSYAM NET.TEN NEDE RAPİDSHARE.DEN

BİRİ BANA YARDIMCI OLABİLİR VE ÇOK AMA ÇOK MERAK ETTİĞİM BU GÖRÜNTÜLERE VESİLE OLMAMI SAĞLARSA HAYIR DUASI KAZANMIŞ OLUR.

TALİP OLAN VAR MI? smile.gif
yaseminozel
emeğinize sağlık...

ALINTI(Yeni Yolcu @ Jun 5 2007, 03:04 PM) *

SELAMÜN ALEYKÜM

BEN VİDEOYU BİR TÜRLÜ İZLEYEMEDİM. NE DOSYAM NET.TEN NEDE RAPİDSHARE.DEN

BİRİ BANA YARDIMCI OLABİLİR VE ÇOK AMA ÇOK MERAK ETTİĞİM BU GÖRÜNTÜLERE VESİLE OLMAMI SAĞLARSA HAYIR DUASI KAZANMIŞ OLUR.

TALİP OLAN VAR MI? smile.gif

dosyayı bsplayer adlı programla açabilirsin.google'da arat bulabilirsin...
tuncay4141
S.A. Öncelikle sevgili kardeşimin vermiş olduğu nasihatlardan dolayı Allah razı olsun böyle karektersiz insanlara ahlak dışı hakaret nitelendirici sözler söylediğim içn İSLAMİ FORUM ailesinden ÖZÜR DİLİYORUM bu eleştiri konusunda biraz aşırı kaçtım lakin GIYBET konusuna gelince benim amacım tüm müslüman aleminin böyle insanların İSLAMA hizmet değil YAHUDİLİĞE ve HRİSTİYANLIĞA hizmet ettiklerini halkın kafalarını karıştırıp halkı saptırmaya götürmek olduklarını DİNLER ARASI DİYALOĞ adı altında İSLAMİYETİ bölmek istediklerini halkımız tarafından bilinmesi artık halkımızın böyle insanlara dur demesi lazım
Ben bu konuda sonuna kadar davamı sürecem amacım böyle sapkın insanların oyununu bozmak
tuncay4141
YAŞAR NURİ ÖZTÜRKÜN özellikle bazı nemaz konularındaki saptırıcı FETVALARI okuyun

NOT: Bu FETVA yazılarını baştan sonuna kadar okuyun özelllikle son verdiği fetvaları

http://www.hanifdostlar.com/forum_posts.asp?TID=911&PN=1
TEVHİD
ALINTI
S.A. Öncelikle sevgili kardeşimin vermiş olduğu nasihatlardan dolayı Allah razı olsun böyle karektersiz insanlara ahlak dışı hakaret nitelendirici sözler söylediğim içn İSLAMİ FORUM ailesinden ÖZÜR DİLİYORUM

Estağfurullah Kardeşim.

ALINTI
Ben bu konuda sonuna kadar davamı sürecem amacım böyle sapkın insanların oyununu bozmak

Tabii ki istediğinizi yazabilirsiniz. Mümkün mertebe kelimelerde daha seçici olarak inşallah.

Selam ve dua ile
tuncay4141
SÜLEYMAN ATEŞİN bazı düşündürücü fetvaları

http://www.suleyman-ates.com/soru_ve_cevaplar.html

http://www7.vatanim.com.tr/root.vatan?exec...@=2&kelime=
_zürur_
evet arkadaşlar bu vidoyu youtube attımmm

buraya ekleyen arkadaşta hakkaını helal etsin....
böyle yaptım ki bazı arkadaşlarımız inmesini bekleyemiyolar ve izlemiyolar böylece herkes izleyebilecek;))

http://www.youtube.com/watch?v=mfUxOxIDghY
suskun
sağolun indirdik bizde... inşaallah bizede gitmek nasip olur... smile.gif
TEVHİD
ALINTI
evet arkadaşlar bu vidoyu youtube attımmm

Allah razı olsun kardeşim.
Allah hepimize orayı ziyaret etmeyi nasip eder inşallah.

Selam ve dua ile
leyyin
Birkaç fotoğraf eklemek istedim.

tuncay4141
S.A. yayınladığın fotolar için Allah razı olsun Allaha emanet ol Essalamü Aleyküm
tuncay4141
İyiliği gizlemek, kötülüğü gizlemekten daha üstündür. (Ebu Bekir Ferra)

Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. (İmam-ı Azam)

İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur. (İbni Haldun)

Herkes herkese bir lokma şey verebilir ama boğaz bağışlamak, ancak Allah’ın işidir. (Mevlana)

Güzel söz söyleyen, kimseden kötü söz işitmez. (Firdevsi)

Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir. (Mevlana)

Avcı nice al (tuzak, hile) bilirse, ayı da onca yol bilir. (Kaşgarlı Mahmud)

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir. (Hz. Ebubekir)

Özü doğru olanın, sözü de doğru olur. (Hz. Ali (r.a))

Birliğin kederi, ayrılığın safasından daha hayırlıdır. (Yahya bin Muaz)

Her gecenin bir gündüzü vardır. (Hz. Ali (r.a))

Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun. (Hz. Ali (r.a))

Bütün kötülüklerin anahtarı, hiddettir. (Cafer bin Muhammed)

Kesilmiş koyuna derisinin yüzülmesi elem vermez. (Hz. Esma)

Güzel ahlak; bağışlayıcılık, sabır ve tahammüldür. (Hasan-ı Basri)

En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
tuncay4141
• Analık sanatının ilk şartı çocuk uyuduktan sonra uyumaktır. Anatole France
• Annesi işlerine karışmaya devam ettikçe, hiç kimse yaşlı değildir. E.Paul Hovey
• Anneler, her şeyi görmeseler bile kalpleriyle duyarlar. Ostrovoski
• Bir kadın, anne olana kadar çocuktur. Strindberg
• Cennet annelerin ayakları altındadır. Hadis-i Şerif
• Çocuğunu kaybeden bir anne için her gün ilk gündür; bu ıstırap ihtiyarlamaz. Victor Hugo
• Hiçbir süs ve makyaj bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez. Emile
• Kadınlar zayıftır, ama analar kuvvetlidir. Victor Hugo
• Kadının en büyük vazifesi analıktır. Atatürk
• Adettir; babanın topladığını oğlu saçar. Goethe
• Babanın faziletleri, çocukların servetidir. Anatole France
• Baba olduktan sonra göreceksiniz ki, kendi mutluluğunuzdan çok, çocuğunuzun mutluluğu ile mutluolabilirsiniz. Balzac
• Babanın gizlediği şey, oğulda açığa çıkar. Nietszche
• Bir baba yüz evlada bakar da, yüz evlat bir babaya bakamaz. Gabrielle D'annunzio
• Bir baba yüz öğretmene bedeldir. George Herbert
• Bir babanın çocukların yapabileceği en büyük iyilik onların annelerini sevmektir. T.Hesburgh
• En kötü babalar kimlerdir bilir misiniz? Gençliklerinde yaptıklarını unutanlar. Diderot
• Evlatlarını sevmeyen babalar olabilir; ama, torununu çıldırasıya sevmeyen dede olamaz. Victor Hugo
• İnsan, babasına borçlu olduğu saygıyı ancak baba olduğu zaman duyar. Goethe
• İyiliklerin en iyisi, kişinin babasının dostu olanlara iyilik etmesidir. Hadis-i Şerif
• Aile hayatının güzelliği gibi hiç bir şey yoktur. Oscar Wilde
• Aile, kralların bile giremediği bir kaledir. Emerson
• Aile toplumun özüdür. Onu tahribe yönelen her şey toplumun tahribine yönelmiş demektir. Butler
• Bir aileyi idare etmek, bir devleti idare etmekten hiç de daha kolay değildir. Montaigne
• Bir memleketin yükselmesi, ev ve aile muhabbetine bağlıdır. Charles Dickens
• Bütün mutlu aileler birbirlerine benzerler, her mutsuz ailenin ise kendine özgü bir mutsuzluğu vardır. Tolstoy
• Her aile bir tarihtir. Hatta okumasını bilene göre bir destandır. A. Delamartine
• Her ailede melekler de bulunur, şeytanlar da. Joseph Roux
• Sizin hayırlı olanınız aile efradına hayırlı olanınızdır. Hadis-i Şerif
• Akıl ve dirayetin ak saçlılarınki gibi, ama yüreğin mâsum çocukluk yüreği olsun. Schiller
• Akıl yeryüzünden kalksa bile, hiç kimse akılsız olduğunu kabul etmez. Şeyh Sadi
• Akıllı bir kimse, düşmanından da akıl öğrenmeyi ihmal etmez. Beydeba
• Akıllı bir kimse, kazandığı paranın birazını, aldığı nasihatın ise birçoğunu saklar. Harry Karns
• Akıllı olmak da birşey değil, mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır. Descartes
• Akılsızlar, hırsızların en zararlılarıdır. Zamanınızı ve neşenizi çalar. Goethe
• Allah Teâlâ akıldan daha değerli bir şey yaratmamıştır. Hadis-i Şerif
• Aklın bağlamadığı dostluğu, akılsızlık kolayca çözebilir. W.Shakespeare
• Ben, bilmediğim için diğer insanlardan akıllıyım. Socrates
• Bir adamın sorusundan, onun aklının derecesi anlaşılır. Hz.Ömer r.a.
• Elinizde ise başka insanlardan daha akıllı olun, ama sakın onlara bunu söylemeyin. P.Lord Chesterfield
• İdrak-i mââli bu küçük akla gerekmez, Zira bu terazi o kadar sikleti çekmez. Ziya Paşa
• İnsanlara en adil şekilde dağıtılan nimet akıldır. Çünkü hiç kimse aklından şikayetçi değildir. Montaigne
• İnsanı hayvandan ayıran aklıdır. İnsan, akıldan uzaklaştığı zaman, hayvan ortaya çıkar. Epictetos
• Hayatta başarılı olmak için akılsız görünmeli, ama akıllı olmalıyız. Charles De Montesquieu
• Sahip olmadığı şeylere üzülmeyen ve sahip olduklarına sevinen, akıllı bir insandır. Epictetos
• Tabiatın insanlara en âdilce dağıttığı nimet akıldır derler: Çünkü hiç kimse akıl payından şikayetçi değildir. Montaigne
• Ana ve babamızı kader, arkadaşımızı kendimiz seçeriz. Jacgues Delille
• Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır. Emille
• Arkadaş, insanın kendisine verdiği hediyedir. Stevenson
• Arkadaş uğrunda ölmek kolay, fakat uğrunda ölünecek arkadaşı bulmak zordur. Cervantes
• Arkadaşını yalnızken ikaz et, başkalarının yanında öv. Publius Cyrus
• Arkadaşınıza düşmanınız olabilecekmiş gibi davranınız. Publius Cyrus
• Arkadaşınızın evinize sık sık gidin, çünkü kullanılmayan yolu çalılar bürür. Emerson
• Arkadaşlık kavun gibidir. Neden mi? Bir tane iyisini bulmak için yüzlercesini yoklarsanız da ondan. Claude Mermet
• Arkadaşlık, her zaman gölge veren bir ağaçtır. Calvin Coleridge
• Arkadaşlık, kanatsız Sevgi’dir. Lord Byron
• Arkadaşlık kuvvetli bir bağdır. Paraya ihtiyaç olunca başvurulmazsa, ömür boyu sürer. Mark Twain
• Arkadaşlığını ispat edene kadar hiç kimse gerçek arkadaş değildir. Beaumont Fletcher
• Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. Cervantes
• Birbirimizin küçük kusurlarını hoş göremezsek arkadaşlıktan birşey anlayamayız. La Bruyere
• En büyük iyilik, arkadaşına ikramda bulunmaktır. Abdullah bin Abbas r.a.
• En iyi arkadaşlarımız hayvanlardır; ne soru sorarlar, ne de kusur kabahat bulurlar. George Eliot
• Gerçek bir arkadaş, iki gövdede yaşayan bir ruhtur. Aristo
• Hayat, arkadaşlıktan daha büyük bir hediye vermez. Voltaire
• Hiçbir arkadaş arkadaşlığını ispat edene kadar gerçek arkadaş değildir. Publilius Cyrus
• Kişi arkadaşının dini ve ahlakı üzerinedir. Hadis-i Şerif
• Kişi arkadaşı ile ölçülür. Hz.Ali r.a.
• Kusursuz arkadaş aramak, dost edinmeyi istememek demektir. De Sacy
• Kusurlarınızı size söyleyebilecek arkadaşlar bulun. Nicolas Boileau
• Söyle bana kiminle arkadaşlık ediyorsun, sana kim olduğunu söyleyeyim; neyle uğraştığını bilirsem, sende ne olur bilirim. Goethe

kilit
ikidir deniyorum ama indiremiyorum ben mi beceriksizim yoksa ben de açılmıyor mu bilemiyorum
akşemseddin
paylasımın ıcın cok saol kardeşim.
sensizim
link ölmüş sanırım bakarsanız ii olur arkadaşlar
ilyas1962
[i]
ALINTI(ErKaMReaL @ Apr 30 2007, 01:37 AM) *

Haklısın kardeşim Çünkü ALLAH kendisine şirk koşulmasını bağışlamaz.Şirk büyük bir zulümdür

[i]
ALINTI(ErKaMReaL @ Apr 30 2007, 01:37 AM) *

Haklısın kardeşim Çünkü ALLAH kendisine şirk koşulmasını bağışlamaz.Şirk büyük bir zulümdür
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.