Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Esengül
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ HOŞGELDİNİZ ]·.
kırık-rüzgar
selamın aleyküm
bu foruma daha tam yeni üye olmadım geçen ay felandı galiba hocamın tavsiyesi ile üye oldum Allah ondan da razı olsun daha yeni keşfediyorum forumda bazı yerleri iyiki üye olmuşum ama halen forumda bilmediğim görmediğim çok yer var bani aydınlatırsanız sevinirim smile.gif
ela_89
ALINTI(esengül @ Apr 29 2007, 04:07 PM) *

selamın aleyküm
bu foruma daha tam yeni üye olmadım geçen ay felandı galiba hocamın tavsiyesi ile üye oldum Allah ondan da razı olsun daha yeni keşfediyorum forumda bazı yerleri iyiki üye olmuşum ama halen forumda bilmediğim görmediğim çok yer var bani aydınlatırsanız sevinirim smile.gif

Aleyküm selam. Hoş geldin kardeşim.
Bilmediğinin ne olduğunu söylersen daha iyi yardım edebiliriz. smile.gif
islam ve kulluk
Foruma hoşgeldin kardeşim forumumuzda yok yok smile.gif

Her türlü konuların konuşulabileceği "genel sohbet - serbest kürsi" bölümleri herkesi ilgilendirebilecek konuların açıldığı "genel" soruların sorulması için "soru-cevap" bölümleri mevcuttur öncelikle en çok kullanacağınız yerler buralardır.

Can sıkıntılarınızı gidermeniz için oyun parkımız vardır smile.gif
Paylaşımlardan istifade etmeniz için resim galerileri program ve sunumların verildiği kısımlar vardır.

Tasavvuf ve nurdan damlalar bölümleri bu konularla ilgileniyorsanız sizin için iyi olacak bölümlerdir.

Bu kadar açıklama ön bilgi için yeterlidir inşaallah...

İstediğinizi sorun kardeşlerimiz yardımcı olacaklardır.
Allah'a emanet olun
ela_89
Selam. İslam abi ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi. Tebrik ediyorum. clapping.gif

esengül kardeşim İslam abi sana fazlasıyla yardımcı olmuş sanırım. Yine de bilmediklerini sorabilirsin tabii biggrin.gif
kırık-rüzgar
Bende başa getirdim işte hoşgeldin demek isteyenler jp.gif ben bile unutmuşum böyle birşey yazdığımı ya zaman ne çabuk geçmiş öyle..
bilal habeş
ALINTI(esengül @ Apr 26 2008, 11:48 AM) *

Bende başa getirdim işte hoşgeldin demek isteyenler jp.gif ben bile unutmuşum böyle birşey yazdığımı ya zaman ne çabuk geçmiş öyle..

biggrin.gif biggrin.gif hosgeldin.gif 'iz hosgeldin.gif 'iz ama ben sizden sonra geldim thinking.gif oleyo.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(bilal0101 @ Apr 26 2008, 03:47 PM) *

biggrin.gif biggrin.gif hosgeldin.gif 'iz hosgeldin.gif 'iz ama ben sizden sonra geldim thinking.gif oleyo.gif

baya bir sonra geldiniz ama olsun yeni tanıştık jp.gif
musalli
esencim hoşgelmiş,sefalar getirmişsin.iyiki varsı,iyiki burdasın canım. flowers.gif

inş.ömür boyu devam eder,yaşlı bir nine olduğundada buradan bizlere seslenirsin... jp.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(musalli @ Apr 26 2008, 07:48 PM) *

esencim hoşgelmiş,sefalar getirmişsin.iyiki varsı,iyiki burdasın canım. flowers.gif

inş.ömür boyu devam eder,yaşlı bir nine olduğundada buradan bizlere seslenirsin... jp.gif

hii yaşlı oluncada mı jp.gif sesim titrer artık konuşamam ama jp.gif asıl sen hep bizimle ol tamam mı varlığın teselli ediyor.
musalli
ALINTI(esengül @ Apr 26 2008, 08:12 PM) *

hii yaşlı oluncada mı jp.gif sesim titrer artık konuşamam ama jp.gif asıl sen hep bizimle ol tamam mı varlığın teselli ediyor.

böyle düşünüyorsanız neden olmasın.hep sizinleyim inş. dostlarım benim. jp.gif

sesimizi boşverde ellerimiz titrer ve gözlerimiz az görebilir.bunun getirdiği sorunlar yaşarız belki,

ama olsun her zamanın ve yaşın değeri var,kıymetini bilenlerden eylesin rabbim.

belkide biz değilde çocuklarımız sonrada torunlarımız devam eder yerimize hı ne dersin. jp.gif

''yavrum,(of of of dizlerim)esenin kızına benden selam,çook değerli bir insandı babannesi,kıymetini bilsin,

üzmesin haa'' nono.gif

biggrin.gif düşünsene.olurmu olur allah hayırlı ömürler versin inş...

hayırlı çocuklar ve hayırlı bir gelecek.müstakbel eşimin hayrından şüphe duymadığım için

telaffuz gereği duymadım allahın izniyle jp.gif rabbim sana da hayırlı bir eş versin canım.

cennet yoldaşlarımız olsun inş... jp.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(musalli @ Apr 26 2008, 09:09 PM) *

böyle düşünüyorsanız neden olmasın.hep sizinleyim inş. dostlarım benim. jp.gif

sesimizi boşverde ellerimiz titrer ve gözlerimiz az görebilir.bunun getirdiği sorunlar yaşarız belki,

ama olsun her zamanın ve yaşın değeri var,kıymetini bilenlerden eylesin rabbim.

belkide biz değilde çocuklarımız sonrada torunlarımız devam eder yerimize hı ne dersin. jp.gif

''yavrum,(of of of dizlerim)esenin kızına benden selam,çook değerli bir insandı babannesi,kıymetini bilsin,

üzmesin haa'' nono.gif

biggrin.gif düşünsene.olurmu olur allah hayırlı ömürler versin inş...

hayırlı çocuklar ve hayırlı bir gelecek.müstakbel eşimin hayrından şüphe duymadığım için

telaffuz gereği duymadım allahın izniyle jp.gif rabbim sana da hayırlı bir eş versin canım.

cennet yoldaşlarımız olsun inş... jp.gif

ne güzel demişsin seninkinden şüphe yokta bakalım artık ben ne yapıcam jp.gif

Ya çok hoş olurdu çocuk netteyken musalli kardeşimin çocuğuna söyle annesine selam söylesin değeri daim bir insandı ahh o günler ahh jp.gif

olur mu olur Rabbim hayırlı bir ömür versin bu yolda yürüsün çocuklarımız inşaAllah..

ben torunuma yaptırırım artık bilgisayardaki işlerimi jp.gif dizlerimin yanında otuttururum felan ay musalli o günleri özledim sanki jp.gif hayırlı çocuklar torunlar nesil nasip etsin Rabbim..

ayy ayyy jp.gif
musalli
inşaallah kardeşim inşaallah.

dualarımıza o nesilleride katıyoruz,rabbim hayırlı etsin inş... jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.