Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Neden?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
ela_89
Ben video gönderemiyorum. confused1.gif Kaç kere denedim ama olmuyo. Bende Powerpoint yok. O yüzden gönderemiyo olabilirmiyim. confused1.gif Yardım ederseniz sevinirim. smile.gif Off çok sıktı canımı bu olay. sad.gif
Önkuzu
ALINTI(ela_89 @ Apr 26 2007, 10:24 AM) *

Ben video gönderemiyorum. confused1.gif Kaç kere denedim ama olmuyo. Bende Powerpoint yok. O yüzden gönderemiyo olabilirmiyim. confused1.gif Yardım ederseniz sevinirim. smile.gif Off çok sıktı canımı bu olay. sad.gif

YANLIZ VİDEO İLE POWER POİNT İN ALAKASI YOK

Ama eğer youtubede ekli olan bir videoyu eklemek istiyor iseniz eklemek istediğiniz videonun =den sonra olan kısmını seç ve kopyala

Daha sonra yeni konu dedikten sonra youtube butonuna tıkla ve gelen adres kutusuna yapıştır bu kadar basit

ela_89
ALINTI(Önkuzu @ Apr 26 2007, 11:02 AM) *

Ama eğer youtubede ekli olan bir videoyu eklemek istiyor iseniz eklemek istediğiniz videonun =den sonra olan kısmını seç ve kopyala

Daha sonra yeni konu dedikten sonra youtube butonuna tıkla ve gelen adres kutusuna yapıştır bu kadar basit

Aynen öyle yapıyorum. Kaç kere denedim ama olmuyo. Power point olmayınca e-mail'le video gönderilmiyoya bununda öyle olabileceğini düşündüm. O yüzden söyledim.
Önkuzu
ALINTI(ela_89 @ Apr 26 2007, 11:21 AM) *

Aynen öyle yapıyorum. Kaç kere denedim ama olmuyo. Power point olmayınca e-mail'le video gönderilmiyoya bununda öyle olabileceğini düşündüm. O yüzden söyledim.

mesela ben bir video ekleyeceğim adresi şu http://youtube.com/watch?v=7VTGOL6HHc4

Ama youtube butonuna bastıktan sonra = den sonra gelen kodu eklemek gerekiyor yani

http://youtube.com/watch?v=7VTGOL6HHc4

kırmızı ile seçilmiş olan kısım 7VTGOL6HHc4
ela_89
Teşekkür ederim smile.gif Yapabildim. Hele şükür. Galiba = bunuda alıyordum. Tekrar teşekkür ederim. smile.gif
Önkuzu
ALINTI(ela_89 @ Apr 26 2007, 11:54 AM) *

Teşekkür ederim smile.gif Yapabildim. Hele şükür. Galiba = bunuda alıyordum. Tekrar teşekkür ederim. smile.gif

clapping.gif RİCA EDERİM
ayna
takıldığın yerler olursa çekinmeden sorabilirsin .ayrıca arama butonuyla da site içerisinde arayabilirsin.örneğin ara dedikten sonra video ekleme dersin önüne çıkar
islam ve kulluk
video ve resimlerle ilgili problemlerinizi duygusal_insan isimli kardeşimizin sabit başlık altında açmış olduğu topicde çözümleyebilirsiniz...
leyyin
ALINTI(Önkuzu @ Apr 26 2007, 11:39 AM) *

ALINTI(ela_89 @ Apr 26 2007, 11:21 AM) *

mesela ben bir video ekleyeceğim adresi şu http://youtube.com/watch?v=7VTGOL6HHc4

Ama youtube butonuna bastıktan sonra = den sonra gelen kodu eklemek gerekiyor yani

http://youtube.com/watch?v=7VTGOL6HHc4

kırmızı ile seçilmiş olan kısım 7VTGOL6HHc4

Şahane anlatmış bravo smile.gif
SimRe
ALINTI(Önkuzu @ Apr 26 2007, 12:38 PM) *

clapping.gif RİCA EDERİM

önkuzu niye öğrettin yaa crying.gif ben şimdi kime takılıcam video yükleyemiyo diye fool.gif fool.gif

flaugh.gif flaugh.gif
Önkuzu
ALINTI(SimRe @ Apr 26 2007, 04:01 PM) *

ALINTI(Önkuzu @ Apr 26 2007, 12:38 PM) *

clapping.gif RİCA EDERİM

önkuzu niye öğrettin yaa crying.gif ben şimdi kime takılıcam video yükleyemiyo diye fool.gif fool.gif

flaugh.gif flaugh.gif

Bilmediklerinden kızdırırsın artık biggrin.gif

bilinmeyenli denklemlerde sorunu olanlara bişey yapamam yanlız bana gelmesinler nono.gif

ela_89
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 26 2007, 01:37 PM) *

video ve resimlerle ilgili problemlerinizi duygusal_insan isimli kardeşimizin sabit başlık altında açmış olduğu topicde çözümleyebilirsiniz...

Biliyorum oraya baktım ama yinede yapamamıştım.

flaugh.gif flaugh.gif

clap2.gif Çok güldüm yorumuna SimRe. Neyse sen yine takılacak bişeyler bulursun merak etme.

Önkuzu tekrar teşekkürler.
Önkuzu
ALINTI(ela_89 @ Apr 26 2007, 07:36 PM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 26 2007, 01:37 PM) *

Biliyorum oraya baktım ama yinede yapamamıştım.

flaugh.gif flaugh.gif

clap2.gif Çok güldüm yorumuna SimRe. Neyse sen yine takılacak bişeyler bulursun merak etme.

Önkuzu tekrar teşekkürler.

Rica ederim kardeşim
ileney
Arkadaşlar sakin olunuz.Bizler kardeşiz.
ileney
......
ela_89
ALINTI(ileney @ May 3 2007, 07:00 AM) *

......

İleney biz sakinleştikte şimdi sen de sıra galiba. smile.gif
Tekrar adminlerin dikkatine sayfasında çok sinirlenmişsin galiba.
O konu hakkında Rabbim yardımcımız olsun ne diyelim.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.