Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Evet / Hayır Oyunu ** Sorularınız Hazır mı? **
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
MAKRUBE_24
QUOTE(MaTRaX @ Jan 6 2006, 10:58 PM)
ben buradayım ama birazdan uyuyacağım...

varmı soru...
*

üstte benim bir sorum olcakatı dur senin için alayım...
demirin içine karbon ilave edilerek mi oluşturulur?

soru bu cevaplarmısın?
@Li
QUOTE(MAKRUBE_24 @ Jan 6 2006, 10:02 PM)
üstte benim bir sorum olcakatı dur senin için alayım...

soru bu cevaplarmısın?
*

hayır (yani sanmıyorum)

hava soğukmu??
MAKRUBE_24
QUOTE(MaTRaX @ Jan 6 2006, 11:15 PM)
hayır (yani sanmıyorum)

hava soğukmu??
*

EVET
Bayram tatiline girdini mi?
maussema
evettttttttttttt cok sukur gırdık

bayramda tatıle gıdecekmısın
benja
hayir. (fb-gs maci var gidilmez zaten biggrin.gif)

buyuklerin bayramda hala para veriyorlar mi sana?
La_Edri
QUOTE(benja @ Jan 7 2006, 12:05 AM)
hayir. (fb-gs maci var gidilmez zaten biggrin.gif)

buyuklerin bayramda hala para veriyorlar mi sana?
*

evet yaa sorma veriyolar hala biggrin.gif
hiç maklube yedin mi smile.gif hehe bu kez doğruyu söle ama
benja
hayir, yemem de biggrin.gif

bayramda para almaya utanmiyor musun? flaugh.gif
La_Edri
QUOTE(benja @ Jan 7 2006, 12:11 AM)
bayramda para almaya utanmiyor musun? flaugh.gif
*

hayır biggrin.gif
paralarımı kıskandın dimi yahoo.gif
benja
evet flaugh.gif

verilen parayı istemiyormus gibi yapiyor musun? (istemem yan cebime koy flaugh.gif)
La_Edri
QUOTE(benja @ Jan 7 2006, 12:33 AM)
verilen parayı istemiyormus gibi yapiyor musun? (istemem yan cebime koy flaugh.gif)
*

hayır flaugh.gif yapmam çünkü kimse inanmaz biggrin.gif
Erdoğan cumhurbaşkanı olur mu dersin ?

MAKRUBE_24
cumhur başkanıda olur avrupa birliği dönem başkanı da flaugh.gif
Abdullah Gülü seviyormusun?
M_i_r_a_y
[quote=MAKRUBE_24,Jan 7 2006, 01:50 AM]
*

[/quot

evet... hemde coook smile.gif hem hemsehrim hemde Allah icin cok iyi adam..Allah yolunu acik etsin good.gif

peki annene sanaldan kisilerle muhabbetin oldugunu soyledin mi?
MAKRUBE_24
[quote=M_i_r_a_y,Jan 7 2006, 02:11 AM]
[quote=MAKRUBE_24,Jan 7 2006, 01:50 AM]
*

[/quot

evet... hemde coook smile.gif hem hemsehrim hemde Allah icin cok iyi adam..Allah yolunu acik etsin good.gif

peki annene sanaldan kisilerle muhabbetin oldugunu soyledin mi?
*

[/quote]
evet..malesef..
şu an deprem olsa evden kaçarmısın?
Limriemvrm
kaçarım tabiki. bi deprem anında 7 adım falan atmak gerekiyormuş.
deprem olduğunda ağzından kelime-i şahadet mi yoksa başka bir söz çıkıyor?(olduğu andaki ilk kelimen)
MAKRUBE_24
QUOTE(Bedrin_Aslanı @ Jan 7 2006, 02:41 AM)
kaçarım tabiki. bi deprem anında 7 adım falan atmak gerekiyormuş.
deprem olduğunda ağzından kelime-i şahadet mi yoksa başka bir söz çıkıyor?(olduğu andaki ilk kelimen)
*

ALLLLLLLLLLLLAHHHHHH derim.Salli ve barik okurum genelde...sonra dediğin gibi kaçarım eğer ayaklarım tutarsa...
peki hiç yatağından deprem oluyor diye sıçradın mı?(benim bi kere oldu.başım dönmüş heralde salandığımı hissettim)
"mezarım nerde olsun" diye düşündün mü hiç?
benja
hayir.

geceleri kendini cok yalniz hissediyor musun?
@Li
QUOTE(benja @ Jan 7 2006, 02:36 AM)
hayir.

geceleri kendini cok yalniz hissediyor musun?
*

evet cray.gif cray.gif
ben gündüzleride yalnızım...

peki sen yalnızmısın?
MAKRUBE_24
QUOTE(MaTRaX @ Jan 7 2006, 10:36 AM)
evet  cray.gif  cray.gif
ben gündüzleride yalnızım...

peki sen yalnızmısın?
*

ben yalnızlığa tek bir adada bir başına kalmak derim.ama etrafıma bakınca onlara göre yalnızım evet.
öğle namazını kıldın mı?
@Li
QUOTE(MAKRUBE_24 @ Jan 7 2006, 12:26 PM)
ben yalnızlığa tek bir adada bir başına kalmak derim.ama etrafıma bakınca onlara göre yalnızım evet.
öğle namazını kıldın mı?
*

ne öğleni ikindi geçiyo (tabi burada)

peki sen akşam namazını kıldınmı? smile.gif
MAKRUBE_24
QUOTE(MaTRaX @ Jan 7 2006, 01:49 PM)
ne öğleni ikindi geçiyo (tabi burada)

peki sen akşam namazını kıldınmı? smile.gif
*

afbuyur yaaa...istanbul için söylemiştim amma...akşam gesin kılarız Allah'ın izniyle...
Van'da saat kaç ki... ya merak ettim şimdi dur takvime bakayım...bulamadım
Tavuk eti yemeyi düşünüyormusun?(kuş gribi sebebiyle)
YiGiDo
zaten yiyom ahahaha biggrin.gif

dana eti yiyonmu biggrin.gif
MAKRUBE_24
QUOTE(YiGiDo @ Jan 7 2006, 02:23 PM)
zaten yiyom ahahaha biggrin.gif

dana eti yiyonmu biggrin.gif
*

kız at ağzından Allah korusun...bir şey olur ne yediğini biliyormusun zaten Türkiye sallanıyor kuş gribinden ama sen alamanyadasın dimi...neyse sana serbest ama yineden iyi pişirin heee...
Dana yemicemde ne yicem hee deli dana için diyosan onu da yemem biggrin.gif
acaba ben gidip bir filim izlesem mi?
@Li
QUOTE(MAKRUBE_24 @ Jan 7 2006, 01:19 PM)
afbuyur yaaa...istanbul için söylemiştim amma...akşam gesin kılarız Allah'ın izniyle...
Van'da saat kaç ki... ya merak ettim şimdi dur takvime bakayım...bulamadım
Tavuk eti yemeyi düşünüyormusun?(kuş gribi sebebiyle)
*

:offtp:Van da saat aynı ama ikindi olalı bir saat olmuş

evet dana eti yiyom

yiğidoyu seviyonmu smile.gif
MAKRUBE_24
QUOTE(MaTRaX @ Jan 7 2006, 02:29 PM)
:offtp:Van da saat aynı ama ikindi olalı bir saat olmuş
evet dana eti yiyom
yiğidoyu seviyonmu smile.gif
*

yigido sevilmez mi yaaa?....Baksana nurlu kardeşim o benim....yaşıtı olan kişiler şu an ne haltlar karıştırıken, yigido burda kardeşleriyle muhabbet ediyor...Böyle kardeş sevilmez mi?Kurban olurum ben ona...smile.gif
Bir gün bir sebep ten forumdan ayrılırsan üzülürmüsün?.. sad.gif
YiGiDo
evet üzülürüm...

bize gelip biraz anneme yardim etmek istermisin?! (beni gene is yapdirmaya calisiyo hahaha biggrin.gif )
MAKRUBE_24
QUOTE(YiGiDo @ Jan 7 2006, 02:37 PM)
evet üzülürüm...
bize gelip biraz anneme yardim etmek istermisin?! (beni gene is yapdirmaya calisiyo hahaha biggrin.gif )
*

Anne senin annense sen yardım et...daha uygun olmaz mı?... smile.gif şimdi anneni kırarsan bu sefer netdeki arkadaşlarının sana zararlı olduğunu düşünür...burdaki arkadaşlarından olmak sitemezsin dimi sad.gif sen yardım et annene biz seni bekleriz burda...tamam mı abisi...
Annelerin hakkı(ne yapsan da )ödenir mi?
@Li
QUOTE(MAKRUBE_24 @ Jan 7 2006, 01:43 PM)
Anne senin annense sen yardım et...daha uygun olmaz mı?... smile.gif şimdi anneni kırarsan bu sefer netdeki arkadaşlarının sana zararlı olduğunu düşünür...burdaki arkadaşlarından olmak sitemezsin dimi sad.gif sen yardım et annene biz seni bekleriz burda...tamam mı abisi...
Annelerin hakkı(ne yapsan da )ödenir mi?
*

hayır asla

annene yardım etmeyi seviyormusun
YiGiDo
canim isterse evet ama annemde hep biseyle mesgul oldugum zaman benden biseyler istiyo biggrin.gif artik bana inat mi yapiyo bilemicem hehe biggrin.gif

büyük bi gemiye bindinmi hic?!
MAKRUBE_24
QUOTE(MaTRaX @ Jan 7 2006, 02:46 PM)
hayır asla

annene yardım etmeyi seviyormusun
*

bunu aslında yigidonun cevaplaması lazım ama ben cevaplayayım...heralde kardeşim yigido annesine yardıma gitti...helal olsun ona....
severim tabi annemi gezdirmeyi daha çok severim...hani mubareğin biri yaşlı annesini sırtına alıp KABE'yi tavaf ettirmiş ya bende sırtımda olmasamda kıra,pikniğe götürüp güzel yerleri gezdirip gönlünü almayı severim.
sen hiç anneni alıp gezmelere götürdün mü?
feyza:)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif evet annemle gezmek çok güzeldir... flowers.gif

sen yolda tek başına yürümeyi sever misin ?
benja
evet.

calmayi bildigin bir muzik aleti var mi?
hayır...

resim yapmayı sever misin? smile.gif
@Li

evet çok severim

sık sık resim çizmeye çalışırmısın
evet... eskiden daha çok çizerdim...

"ebru" yaptın mı hiç?
eLiFNuR
hayır ama çok merak ediyorum...
Kurtlar Vadisindeki "Tanrıdan Diledim Dilek" türküsünü seviyor musun?(ben bugünlerde o türküye fena takmış bir durumdayım...aklıma Polatın Elifinin hastanesindeki odasına gidişi geliyor)(Yaw dizi de bitti yaw)
MAKRUBE_24
QUOTE(feyza:) @ Jan 7 2006, 08:44 PM)
evet... eskiden daha çok çizerdim...

"ebru" yaptın mı hiç?

*

HAYIR
arkadaş seçerken çok incelermisin?
@Li
QUOTE(MAKRUBE_24 @ Jan 7 2006, 07:53 PM)
HAYIR
arkadaş seçerken çok incelermisin?
*

evet oldukça seçiciyim

Türk sanat musikisi severmisin
MAKRUBE_24
QUOTE(MaTRaX @ Jan 7 2006, 08:55 PM)
evet oldukça seçiciyim

Türk sanat musikisi severmisin
*

severim
sen klasik müzik severmisin?
eLiFNuR
hayır... tongue.gif böööyykk biggrin.gif
az önce de sordum makrube yine karıştı araya....hıııııırrr biggrin.gif Kurtlar Vadisindeki "Tanrıdan Diledim Dilek" türküsünü seviyor musun?(ben bugünlerde o türküye fena takmış bir durumdayım...aklıma Polatın Elifinin hastanesindeki odasına gidişi geliyor)(Yaw dizi de bitti yaw)
benja
bir kara kasin, bir kara gozun deger dunya malina..

evet.

cuzdan kullaniyor musun?
@Li
QUOTE(benja @ Jan 7 2006, 08:29 PM)
bir kara kasin, bir kara gozun deger dunya malina..

evet.

cuzdan kullaniyor musun?
*

evet

hiç kayboldunmu (küçükken)
eLiFNuR
hayır biggrin.gif
şuan şarkı dinliyor musun? biggrin.gif ben şuanda bi tanrıdan diledim dilek parçasıyla emrah büyük yalan parçasını dinliyorum..biri bitiyo diğerini dinliyom biggrin.gif
@Li
QUOTE(eLiFNuR @ Jan 7 2006, 08:41 PM)
hayır biggrin.gif
şuan şarkı dinliyor musun? biggrin.gif ben şuanda bi tanrıdan diledim dilek parçasıyla emrah büyük yalan parçasını dinliyorum..biri bitiyo diğerini dinliyom biggrin.gif
*

evet dinliyorum (uğur ışılak yanıp kül olmak güzel)

msn de sık sık kişi silermisin
eLiFNuR
valla her çıkışımda herkesi siliyorum...çünkü dediğim gibi mazeretim var...bunu sana anlatadım matrax bi ara anlatırım smile.gif bu mazeretimden dolayı her giriş çıkışımda kişilerimi silerim..ama her girişimde de mutlaka o kişileri yeniden eklerim...çünkü onları çoooook seviyorum...yani sizleri ;)ama şuanda msn im gerçekten kapalı çünkü dün yakalandım msnim açıkken biggrin.gif

pekiii ya sen yarın 12 ye kadar uyuyacan mı?
@Li
QUOTE(eLiFNuR @ Jan 7 2006, 08:50 PM)
valla her çıkışımda herkesi siliyorum...çünkü dediğim gibi mazeretim var...bunu sana anlatadım matrax bi ara anlatırım smile.gif bu mazeretimden dolayı her giriş çıkışımda kişilerimi silerim..ama her girişimde de mutlaka o kişileri yeniden eklerim...çünkü onları çoooook seviyorum...yani sizleri ;)ama şuanda msn im gerçekten kapalı çünkü dün yakalandım msnim açıkken biggrin.gif

pekiii ya sen yarın 12 ye kadar uyuyacan mı?
*

hayır belki 11 e kadar uyurum smile.gif

belli sen uyuyacaksın...

peki kar yağıyomu orada (ya burada mübarek bi yağıyoki sormayın)
eLiFNuR
hayıııırr yağmıyooor biggrin.gif ama çok değişik bi soğuk var...izmirin karasal semtinde oturuyorum ve böyle dışarıya çıktığımda yüzüm anında uyuşuyo...yani çok değişik bi soğuk var...ama inş. bayramda ve bayramdan sonraki 5-6 gün de yağmaz...çünkü şehir dışından misafirim olucak...yollardan korkuyorumm sad.gif cray.gif inş. yollar temiz olur...ve inş. izmirde de hava yağmurlu ya da karla karışık yağmurlu olmaz...ALLAHım nolursun sen kabul eyleee....acı bizee cray.gif uzgunum.gif AMİİİİİİNN deyin ALLAH rızası için...

Msninde sık sık arkadaşlarınla konferans yapar mısınn?
@Li
QUOTE(eLiFNuR @ Jan 7 2006, 09:02 PM)
hayıııırr yağmıyooor biggrin.gif ama çok değişik bi soğuk var...izmirin karasal semtinde oturuyorum ve böyle dışarıya çıktığımda yüzüm anında uyuşuyo...yani çok değişik bi soğuk var...ama inş. bayramda ve bayramdan sonraki 5-6 gün de yağmaz...çünkü şehir dışından misafirim olucak...yollardan korkuyorumm sad.gif  cray.gif inş. yollar temiz olur...ve inş. izmirde de hava yağmurlu ya da karla karışık yağmurlu olmaz...ALLAHım nolursun sen kabul eyleee....acı bizee cray.gif  uzgunum.gif AMİİİİİİNN deyin ALLAH rızası için...

Msninde sık sık arkadaşlarınla konferans yapar mısınn?
*

hayır ben yalnız konuşmayı daha çok severim...
doğrusu msn mi çok sık kullanmam

Rica etsem ağlayabilmem için bana dua edermisin
eLiFNuR
hayır...ağlamaaa cray.gif neden ağlıyosun kiii cray.gif
yaaaaaaaa ama ben sinir olduuuuuumm...bana yardım edin hangi konuya girsem sadece konunun açılış iletisi çıkıyor...diğerleri hep altta posts in this topics başlığı altında kırmızı yazılar şeklinde çıkıyor...hangi iletiye tıklarsam o açılıyor...ama en son iletiyi göremiyoruuuummmmmm...sizde de böle bişe var mı?var sa da yoksa da neden böle oluyor bana yardım eder misiniiiizz?
YiGiDo
QUOTE(eLiFNuR @ Jan 7 2006, 09:23 PM)
hayır...ağlamaaa cray.gif neden ağlıyosun kiii cray.gif
yaaaaaaaa ama ben sinir olduuuuuumm...bana yardım edin hangi konuya girsem sadece konunun açılış iletisi çıkıyor...diğerleri hep altta posts in this topics başlığı altında kırmızı yazılar şeklinde çıkıyor...hangi iletiye tıklarsam o açılıyor...ama en son iletiyi göremiyoruuuummmmmm...sizde de böle bişe var mı?var sa da yoksa da neden böle oluyor bana yardım eder misiniiiizz?
*

ay bende saniyodum tek bende var o sorun demek sendede varmis heheeee biggrin.gif
eLiFNuR
QUOTE(YiGiDo @ Jan 7 2006, 09:26 PM)
ay bende saniyodum tek bende var o sorun demek sendede varmis heheeee biggrin.gif
*

napces yaaa confused1.gif sad.gif ay ben uyus oldum ama yaaa...kerem mi oynadı acaba confused1.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.