Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Günaydın ArkadaŞlar Nasılsinız ?..
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5
islam ve kulluk
Bugün işe gideken bu yazıyı okuma imkanım olsaydı bu kadar yorulmazdım belkide ...

Allah razı olsun kardeşim ...
TEVHİD
Canım kardeşim beniiim

Bu ne güzel Günaydın böyle. Maşallah.

Selam ve dua ile
suskun
mesajım başlığa pek uygun olmayacak galiba..
herkese hayırlı akşamlar... smile.gif
Rahman a emanetsiniz.... smile.gif
selamun aleyküm....
islam ve kulluk
biggrin.gif sanada hayırlı akşamlar ...
ayna
hayırlı geceler...akşam nerde kaldı huuuuuuuuu
islam ve kulluk
ALINTI
hayırlı geceler...akşam nerde kaldı huuuuuuuuu

hımm

orda belki yeni akşam oluyordur ...
:: LâL ::

HAYIRLI SABAHLAR ARKADAŞLAR

Yalnızlık yaşamda bir an / hep yeniden başlayan... / Dışından anlaşılmaz. / Ya da kocaman bir yalan / kovdukça kovalayan... / Paylaşılmaz. / Bir düşün de beni sana ayıran / yalnızlık paylaşılmaz. / Paylaşılırsa yalnızlık olmaz..." demiş Değerli Şairimiz Özdemir Asaf. Bugün sizlere bu kadar anlamlı ve güzel bir şiirle sesleneyim istedim. Dilerim hiçbir zaman yalnız kalmazsınız, unutulmanın acısını tatmazsınız, olur ya bir gün yine de yalnız kalırsanız biliniz ki, seçiminizi yapmış ve paylaşmadığınız için yalnız kalmışsınız...

Duygularınızın, düşüncelerinizin ve gülümseyişlerinizin hep kalabalık hep paylaşımcı hem girişken olması dileklerimle, mutlu haftasonları hepinize ....
islam ve kulluk
sanada güzel kardeşim ...

resim benim bu günkü halimi çok iyi ifade etmiş ...

TEVHİD
ALINTI
resim benim bu günkü halimi çok iyi ifade etmiş ...

Gerçekten miii? smile.gif

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
gerçekten öyle kardeşim bi görseydiniz biggrin.gif bi gün izinliydim aynen öyleydim...
TEVHİD
O izni de sanırım forumda geçirdiniz.Ya da seyahat mı .....

Selam ve dua ile

BU BENİİİİM GALİBA YAA!!!

1biletsiz yolcu Belki anka kuşunun kanadında gelmedik.'Gak' deyince et,'guk' deyince su vermedik belki.Başını ezemedik devlerin.Peri padişahının oğluyla kırk gün kırk gece düğün yapamadık.Ama en derin okyanusların en kuvvetli anafrolarınca dibe çekilirken dahi,en tepeye çıkacağımızdan asla şüphe etmedik.Yankı vadisindeki sessizliğimizi kalbimizin ritmini 'yar'diye haykıran dağlar bozdu.çaglayan sesi degişti derelerin ismini her daim anar oldu.Biz aşkımızı suya yazdık okumaya yürek ister.Kalbe işlemiş sevgiyi kazımaya bilek ister.Anlatma inanmazlar,çünki onlar sevgi için;Kırk para ele geçtimi kör kuyudan dilek ister.

GÜNAYDIIIIIN ARKADAŞLAR

Bir martı kanadında... Ve ben denizin en koyusunda hüznün içinde dalgalar arasında,suskunum... Yüreğim suskun... Herşey sessiz ve yokmuş gibi... Yokmuşum gibi... Hissedemiyorum sensizliği nefes alamıyorum... Bir şey geliyor boğazıma; Yutkunamıyorum... Durgunlaştım... Sebebi yok sensiz olan hiçbirşeyin sebebi olmadığı gibi bununda bir sebebi yok... Yaşayamadık ki biz, olmadı yarım kalan hikayeler öylece kalakaldı... Bitiyor cümleler ve artık sonuna geliyor zaman yavaş yavaş... Yaşadığım heran ve ben artık sonundayım bu hayatın... Sonu gelmekte hüznüm bu sevdanın... Sen bir hüzün kuşu ben bir sevda yolcusu... "GiDiYoRuM GiTMeLiYiM"..
islam ve kulluk
ALINTI
Bitiyor cümleler ve artık sonuna geliyor zaman yavaş yavaş...

hep gelmiyormu önemli olan o sona hazırlanmakta ...

GÜNAYDIIIINN

" Yalnızlık yaşamda bir an / hep yeniden başlayan... / Dışından anlaşılmaz. / Ya da kocaman bir yalan / kovdukça kovalayan... / Paylaşılmaz. / Bir düşün de beni sana ayıran / yalnızlık paylaşılmaz. / Paylaşılırsa yalnızlık olmaz..." demiş Değerli Şairimiz Özdemir Asaf. Bugün sizlere bu kadar anlamlı ve güzel bir şiirle seslenelim istedik. Dileriz hiçbir zaman yalnız kalmazsınız, unutulmanın acısını tatmazsınız, olur ya bir gün yine de yalnız kalırsanız biliniz ki, seçiminizi yapmış ve paylaşmadığınız için yalnız kalmışsınız... Duygularınızın, düşüncelerinizin ve gülümseyişlerinizin hep kalabalık hep paylaşımcı hem girişken olması dileklerimizle, mutlu haftasonları... İslami forum com gönderildi)

Bazen yolculuk yapma ihtiyacı duyar insan. Uzaklaşmak ve bildiği yerlerden bilmediği yerlere ulaşmak. Tebdili mekanda ferahlık vardır derler. Bu ferahlık mekandan çok düşüncelerin değişmesinden kaynaklanır. Çünkü bazen düşüncelerimiz de yolculuk yapmak ister hep "düşünmek zorunda kaldığı" yerden... Bugün, yarın ve her zaman nerelere yolunuz düşecekse, ister hayalde ister gerçekte dileriz size umduklarınızı getirsin ve her nereye giderseniz gidin umduğunuzu bulun. İyi tatiller, iyi yolculuklar "yol" denen uzunluk nereleri ve neleri kısaltacaksa...
saadet yolcusu
ALINTI(:: LâL :: @ Apr 17 2007, 10:08 AM) *

Bu topik de selamlaşalım arkadaşlar .. smile.gif

Forumda .. görünen görünmeyen .. tüm arkadaşlar hepinizeee günaydınlar ..

sabah şerifleriniz hayr olsun nasılsınız .. arkadaşlar.. bacı lar.. beyler.. kardeşler ..

selamun aleykum kardeşler hayırlı sabahlar gününüzün hayırlı ve bereketli geçmesi duasıyla...
Alperenx
ALINTI(saadet yolcusu @ Jun 29 2007, 10:03 AM) *

ALINTI(:: LâL :: @ Apr 17 2007, 10:08 AM) *

Bu topik de selamlaşalım arkadaşlar .. smile.gif

Forumda .. görünen görünmeyen .. tüm arkadaşlar hepinizeee günaydınlar ..

sabah şerifleriniz hayr olsun nasılsınız .. arkadaşlar.. bacı lar.. beyler.. kardeşler ..

selamun aleykum kardeşler hayırlı sabahlar gününüzün hayırlı ve bereketli geçmesi duasıyla...
aramiza hos geldin hayirli paylasimlar .

GÜNAYDIIIN GÜNAYDIIINN ...

saadet yolcusu kardeşimmm ...

ayna
günaydınlar.sıcak çikolatalı kahve istermisiniz?
TEVHİD
Ne güzel günaydınlar bunlar. Sıcak çikolata istemiyorum.Ama seni hep burada görmek istiyorum canım kardeşim benim. flowers.gif

Selam ve dua ile
zehra05
[http://www.veresim.com/images/thumbs/cjndonfmi40ynzmmgikm.jpg
günaydın kardeşlerim nasılsınız?sabah şerifleriniz hayrolsun!çaylar ve simitler benden buyrun kahvaltı hazır !gecikmeyin sakın ha!

GÜNAYDIIIINNN

Yürek söyledi, kelam dinledi,kalemse; dil oldu lal bir sevdaya …

Günü çağlayanlar gibi dök avuçlarına ...
gökkuşağı olsun
akrep ve yelkovan, zaman ise bir çınar ağacının gölgesi gözlerinde
su berraklığında sevgiler dileğiyle...

Acılar denizinden sürgüne yollanmış binlerce mutluluk adresiniz olsun..

bir yudum
çayda iki damla can
bir kaşığa sarılıp birlikte
döndükçe sarhoş su damlası
dudaklarda yarım şeker tadı

muhabbet kuşu deliliğinde
anlamsız şarkılar..
sen sevdalı bir gecede
getir bana seni..

LaL
islam ve kulluk
zehra kardeş biraz geç duyduk davetini bi dahakine inşaallah ..

ALINTI
Acılar denizinden sürgüne yollanmış binlerce mutluluk adresiniz olsun..

seninde lal kardeşim

Allaha emanet olun

GÜNAYDIIIINNN

Güne günaydınla başlamak günü günaydınlara devirerek gitmek ve günün içinde aydın olmak aydınlık olmak dileğiyle...

.................................................. ................
.................................................. .......
.................................................. ..............
.................................................. .........
.................................................. ...............
.................................................. .........
.................................................. ..............
.................................................. ..................
.................................................. ...............
...............

Düşlerini doldur boşluğa umutlarını yaz,
sonra kapat gözlerini
geleceğe dair tüm güzellikleri sırala içinde
sana kalan............
...................
......... Olsun
......
Sevgiyle kalınızz ...
kırık-rüzgar
Günaydın

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

bugünde çaylar benden

Shot at 2007-07-02

Shot with K750i at 2007-07-02

afiyet olsun
ayna
günaydın canım.ne bu börek çay sen bize yaz yaz kilo aldıracaksın sanırım.nefis görünüyor herşey....
SimRe

oyoyoyyy esengülüme bakın....ne de marifetliymiş.... smile.gif ... flowers.gif flowers.gif

ben bir dilim ancak yiyebilicem esengülcüm....klima çarpmış çok feci hastayım....bööreklerin için teşekkürler..... clapping.gif ....

forumun en hamaratları LaL ve esengül.... flaugh.gif flowers.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(SimRe @ Jul 2 2007, 12:01 PM) *

oyoyoyyy esengülüme bakın....ne de marifetliymiş.... smile.gif ... flowers.gif flowers.gif

ben bir dilim ancak yiyebilicem esengülcüm....klima çarpmış çok feci hastayım....bööreklerin için teşekkürler..... clapping.gif ....

forumun en hamaratları LaL ve esengül.... flaugh.gif flowers.gif

valla sorma bende ne hamaratlıklar var insan evde oturunca yeni tarifler deniyor Allah'a şükür ailem memnun ben yapıyorum onlar yiyor biggrin.gif bu arada Allah acil şifa versin bir daha klimanın çarpacağı şekilde oturmucan yada vs çarpmasın tamam mı nono.gif kendine iyi bak

<<<günaydın canım.ne bu börek çay sen bize yaz yaz kilo aldıracaksın sanırım.nefis görünüyor herşey....>>>

al kilo ya ne olacak benim böreklerim lezzetlidir bi yiyince bitane daha yemek istersin sonra bi tane daha.............

ay siz isteyin size ne börekler pastalar yaparım ben babmda niye kilo aldı diyorum benim o pastam varya...
kırık-rüzgar
♥ Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

evet herkes çayını alsın bakalım

Shot at 2007-07-03

puhaçaları fırından yerni çıkardım

Shot at 2007-07-03

Shot with FinePix A330 at 2007-07-03

Shot with Canon PowerShot SD550 at 2007-07-03

afiyetler olsun kardeşlerime jp.gif

Dünyanın bir yerinde savaşlar, suçsuz yere katledilen insanlar, öte yanda açlık, sefalet, acizlik. Bir yanda zevk ve sefa düşkünü insanlar, öte yanda gençleri uyuşturucu ile öldürmeye azimli eli kanlı, cebi pislik katiller. Bir yanda "insan" olanlar, bir yanda insan olduğuna utandıranlar. Ve bir de elini kolunu bağlamış, bir şey yapmadan seyredenler...

Adaletli ve aydınlık günler diliyorumm hepimiz için...
kırık-rüzgar
ALINTI(:: LâL :: @ Jul 5 2007, 10:58 AM) *

Dünyanın bir yerinde savaşlar, suçsuz yere katledilen insanlar, öte yanda açlık, sefalet, acizlik. Bir yanda zevk ve sefa düşkünü insanlar, öte yanda gençleri uyuşturucu ile öldürmeye azimli eli kanlı, cebi pislik katiller. Bir yanda "insan" olanlar, bir yanda insan olduğuna utandıranlar. Ve bir de elini kolunu bağlamış, bir şey yapmadan seyredenler...

Adaletli ve aydınlık günler diliyorumm hepimiz için...

Allah razı olsun ibretli bir günaydın oldu bu böyle binkez günaydın
TEVHİD
Kardeşlerim

Saat şu an kaç bilmiyorum. Ama ben hala kahvaltı etmedim.Bu topğe bir girdim, iştahım açıldı.Şu an oto sanayiindeyim. Arabamı tamire getirdim.Tamirci kardeşimin yazıanesindeki bilgisayardan foruma girdim. Ben şimdi nereden bulayım bunları? Açaç oturuyorum burada.Arabamın da işi daha 1 saat sürecek gibi.Yandım yandım. sad.gif Burası öyle bir yer ki burada yiyecek bulmak çok zor.Bir de tamirden sonra uzun yola çıkacağım.Dua buyurun da yolda sizin resimlerini verdiğiniz tarz yiyecekler bulabileyim inşallah. sad.gif

Selam ve dua ile
ALINTI(TEVHİD @ Jul 5 2007, 11:20 AM) *

Kardeşlerim

Saat şu an kaç bilmiyorum. Ama ben hala kahvaltı etmedim.Bu topğe bir girdim, iştahım açıldı.Şu an oto sanayiindeyim. Arabamı tamire getirdim.Tamirci kardeşimin yazıanesindeki bilgisayardan foruma girdim. Ben şimdi nereden bulayım bunları? Açaç oturuyorum burada.Arabamın da işi daha 1 saat sürecek gibi.Yandım yandım. sad.gif Burası öyle bir yer ki burada yiyecek bulmak çok zor.Bir de tamirden sonra uzun yola çıkacağım.Dua buyurun da yolda sizin resimlerini verdiğiniz tarz yiyecekler bulabileyim inşallah. sad.gif

Selam ve dua ile

Bulamassanda bis sana yollarıss tevhid'cimm üzülme sennn flowers.gif flowers.gif flowers.gif
GÜNAYDIIINNN

Forummm kaalkkk sabahhh olduuuu hala uyuyormu sunuzzz?

Bugün kırmızı bir gün olsun. Önemli, canlı, sıcak ve çekici. Pembe bir gün olsun gözlük camlarından bakılan. Sapsarı bir gün olsun güneşin yakıcılığını ve erişilmezliğini anımsatan. Beyaz bir gün olsun öylesi masum ve dürüst. Yeşil bir gün olsun, vücudumuz ağaçtan. Tek ve hür... Mavi bir gün olsun içimiz dışımız gökyüzü, mor bir gün olsun leylak kokulu ve turkuaz bir gün olsun hepsini sarıp sarmalayan sevgi gibi aşk gibi...

SimRe

hepsi olsun hepsiiiiii...... flowers.gif ...herkese slamlar günaydınlar merhabalarrr....nasılsınızlarrrr iyiyizlerrrr.....hepinizi çok özledinm.....yine aranızdayım ...hehehheh fool.gif
islam ve kulluk
bugün siyah bi gün olsun uykudan hiç kalkmayalım flaugh.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 11:25 AM) *

bugün siyah bi gün olsun uykudan hiç kalkmayalım flaugh.gif

uykucu islam bugün iş yok mu 11 de yazmışsınız
islam ve kulluk
çok şükür evdeyim yaklaşık 1,5 aydır cumartesi ve pazarımı evde geçirememiştim

Allah nazardan saklasın biggrin.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 12:48 PM) *

çok şükür evdeyim yaklaşık 1,5 aydır cumartesi ve pazarımı evde geçirememiştim

Allah nazardan saklasın biggrin.gif

saklasın inşaAllah

siz evdesiniz hayırdır inşaAllah ya kötü birşey yoktur umarım
islam ve kulluk
bakıyorum daha güneş batıdan doğmadı biggrin.gif
islam ve kulluk
Bir gün oldu ki güneşin dağların arkasında doğarken bizlere "ben her daim görevim olarak sizler için yeni bir günün oluşmasına vesile oluyorsam haydi sizlerde bu günün güzel olmasını umduğunuz kadar güzelliklere vesile olun " dediğini çoğumuz duyamıyoruz ...

Bugün gördüğümüz çocukları başını okşamaylada olsa sevindirdiğimiz , yaşlıların elini öpmeklede olsa yüzünü güldürdüğümüz , ölülere bir fatiha ile da olsa onları hatırlayarak kalblerini ferahlattığımız , arkadaşlarımızın yüzüne gülerin içlerine sıcaklık verdiğimiz , ailemizin hatrını sorarak onların kalb bağlarını gerdiğimizi bir gün olsun ...

Hepinize hayırlı sabahlar ...
My_GrAveStoNe
herkese hayırlı sabahlar doh.gif yeni uyandım ya çok uykum var hala ama yinede çok iyiyim.. herkeste çok iyi olur inşallah biggrin.gif
ayna
tün aydın kardeşler...gününüz hayırlı geçsin inş
kırık-rüzgar
tün aydın olmaz iyi akşamlar demek değilmiydi o biri aydınlatırsa sevinirim iyi akşamlar diye hatırlıyorum bilmiyorum da tam

seninde günün hayırlı geçsin inşaAllah jp.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif çiçekler sana
EsLeMNa
İyi akşamlar hatta geceler dilerim arkadaşlar hayırlı rüyalar göresiniz inşAllah...
islam ve kulluk
amin sende güzel kardeşim ...
My_GrAveStoNe
saat daha çok erken yaa bu saatte yatılırmı bleh.gif
EsLeMNa
Herkesin yaşadığı saat dilimi farklı tabi benim için şuan 11:30 ve yavaş yavaş yatmaya hazırlanabilirim.Rasullü rüyalar sizlere forum sakinleri...
My_GrAveStoNe
aktiflik yarışı var artık uyuma uyuma biggrin.gif
EsLeMNa
Ben yarış yapmıyorum.İsteyen yapsın ben destek veriyorum sadece.Söylerim sözümü çekilirim kenara gayri gerisi size kalmış...
My_GrAveStoNe
kardeşim aslına bakarsan bende yarış içinde değilim.. aktiflik kim ben kim confused1.gif maksat muhabbet olsun diye konuşuyorum işte smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.