Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Günaydın ArkadaŞlar Nasılsinız ?..
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5
EsLeMNa
Günaydın demek için biraz geç kalmış olsam da hayırlı öğleler dilerim forum şu mübarek pazartesi gününde.
SimRe

sana da musahhar.... flowers.gif ..herkese güzel bir gün diliyorum..... wave.gif
My_GrAveStoNe
herkese iyi öğleler arkadaşlar biggrin.gif geç kaldım bugün foruma gelmekte smile.gif
SimRe
ALINTI(My_GrAveStoNe @ Jul 9 2007, 01:34 PM) *

herkese iyi öğleler arkadaşlar biggrin.gif geç kaldım bugün foruma gelmekte smile.gif

maaşından keseriz napalım.... bleh.gif
My_GrAveStoNe
noolur kesmeyin bleh.gif

evde çoluk çocuk aç flaugh.gif
EsLeMNa
Daha yeni affet onu simre o da zamanla öğrenecek geç kalmamayısmile.gif
seni içimden terkediyorum
ben de gec kaldım olsun be canlar gönlümüz bir olsun dimi ama gleam.gif
EsLeMNa
Gönüller tabi bir olsun ama iş başka arkadaşlık başka geç kalmak olmaz ki:)

Forum hayırlı öğleler:)
ALINTI(musahhar @ Jul 9 2007, 03:46 PM) *

Gönüller tabi bir olsun ama iş başka arkadaşlık başka geç kalmak olmaz ki:)

Forum hayırlı öğleler:)

demek öle musahhar yazdım bi tarafa lac.gif
EsLeMNa
Hadisi şerif var bununla ilgili yazman iyi olmuş genelde bir kaç para nota gir görürsün fool.gif
Ama nolur kızma sadece latife yaptım flowers.gif ...
ALINTI(musahhar @ Jul 9 2007, 03:58 PM) *

Hadisi şerif var bununla ilgili yazman iyi olmuş genelde bir kaç para nota gir görürsün fool.gif
Ama nolur kızma sadece latife yaptım flowers.gif ...

yaw sana kızarmıyım hiç? flowers.gif
giriyorum okuyorum sen meraklanma good.gif
islam ve kulluk
konunun sahibi uğramaz oldu

lal kardeşim inşaallah iyisindir ...

sabah işteydim bakamadım malumunuz

herkese hayırlı akşamlar
EsLeMNa
Hayırlı akşamlar forum sakinleri.
MoqavemaT
Günaydın

Hahahahah anca uyandım

Saat: 19:55 tongue.gif tongue.gif
My_GrAveStoNe
herkese ii akşamlar.. bence bu foruma iyi akşamlar bölümü lazım biggrin.gif
EsLeMNa
hava karardı..İnşAllah yıldız çıkar...
Hayırlı geceler forum...
EsLeMNa
Aaah ah biradan yine herkes gidecek forum uykuya dalacak.
Rasullü rüyalar gör inşAllah forum hayırlı geceler...
ayna
inşallah kardeşim görürüz.
bak yukumu getirdin kalkayım uyuyum bari...
ayna
günaydınlar tüm müslümanlar...
My_GrAveStoNe
herkese günaydınlarr flowers.gif bu sabah çok erken kalktım ama günaydın demekte biraz geç kaldım sanırım blink.gif
ayna
eee biraz kardeşim.yine de günaydın
My_GrAveStoNe
ya bizim ev biraz hayvanat bahçesi gibi biggrin.gif annem olmadığı için balıkları temizledim önce.. bide kaplumbağayla oynuyordum flaugh.gif (annem olunca izin vermiyoda)
kırık-rüzgar
ALINTI(My_GrAveStoNe @ Jul 10 2007, 12:55 PM) *

ya bizim ev biraz hayvanat bahçesi gibi biggrin.gif annem olmadığı için balıkları temizledim önce.. bide kaplumbağayla oynuyordum flaugh.gif (annem olunca izin vermiyoda)

biggrin.gif

sorun değilde niye gelmedi benim aklıma sabah buraya geçmek tüh ya selamlaşırdık neyse ginede selamlaşalım iyi öğlenler
TEVHİD
Lâlciğim

Renklerle ilgili açıklamaların çok güzel. Ben hepsini istiyorum.

Selam ve dua ile
SimRe
ALINTI(musahhar @ Jul 9 2007, 03:18 PM) *

Daha yeni affet onu simre o da zamanla öğrenecek geç kalmamayısmile.gif

neyse bu seferlik affediyim flaugh.gif ....kendimi patron gibim hissettim yahuu... oleyo2.gif
EsLeMNa
Baya geç kaldım bugün ben ya Hu!
iyi İkindiler forum wink.gif
:: LâL ::

GÜNAYDIIINNN

Her insan bir okyanus olabilir mi? Öyle derin ve anlamlı olabilir mi? Ya nehirler, göller, denizler? Onlar da insanlar kadar şaşkın, iğreti, kaybolmuş ya da geçit vermez olabilir mi? Sonu, kavuşmak olabilir mi? Galiba sorunun yanıtı içimizdeki "ben" de. Anlamak için dümeni çevirmek gerekiyor "pupa yelken" benliğimize... Biz neyiz, kimiz, ne için varız, bu soruların hayatla kesiştiği cevapları bulabileceğimiz bir gün olsun bugün...
EsLeMNa
Ben yine geç geldim flaugh.gif
İyi öğlenler forum...
TEVHİD
ALINTI
Biz neyiz, kimiz, ne için varız, bu soruların hayatla kesiştiği cevapları bulabileceğimiz bir gün olsun bugün...

İnşallah Lâlciğim. Cevapları hem zor, hem de çok kolay. Cevaplarını doğru bir şekilde verebilmekle iş bitmiyor, ama işin yarısı halledilmiş sayılıyor. İnşallah işin yarıdan fazlasını halledenlerden olalım.

Selam ve dua ile
ALINTI
Ben yine geç geldim
İyi öğlenler forum...

Hoşgeldiniz Musahhar Kardeşim, size de hayırlı paylaşımlar inşallah. smile.gif

Selam ve dua ile
EsLeMNa
Bu forma bide iyi akşamlar bölümü lazım ya Hu!

Ama olmadığı için buraya yazayım...

İyi akşamlar forum wink.gif

Herşey gönlünüzce olsun inşAllah...
My_GrAveStoNe
herkese hayırlı sabahlar.. flowers.gif
SimRe
yeni ve pırıl pırıl birgünnn.....hepinize mutlu umutlu sağlıklı hayırlı günler olsun kardeşlerim....hepinize kucak dolusu sevgiler..... flowers.gif flowers.gif flowers.gif
EsLeMNa
Baya geç oldu farkındayım ama giremiyorum bu ara forma...
İyi ikindiler forum...
kırık-rüzgar
kardeşim ne zaman fısatın olursa o zaman gir ben öyle yapıyorum bu yoğunluk sıralarında.
EsLeMNa
ALINTI(esengül @ Jul 14 2007, 06:53 PM) *

kardeşim ne zaman fısatın olursa o zaman gir ben öyle yapıyorum bu yoğunluk sıralarında.

Benim girmem baya zor aslında tatildeyim ama dayımların cemiyeti var bundan dolayı sağolasın.. flowers.gif
TEVHİD
ALINTI

Böyle bir bölüm açıldı kardeşim.Buyurun konunun linki.
Yine Lâlciğim açmış sağolsun.

http://www.islamiforum.com/index.php?showt...view=getnewpost

Selam ve dua ile
EsLeMNa
ALINTI(TEVHİD @ Jul 14 2007, 10:05 PM) *

ALINTI

Böyle bir bölüm açıldı kardeşim.Buyurun konunun linki.
Yine Lâlciğim açmış sağolsun.

http://www.islamiforum.com/index.php?showt...view=getnewpost

Selam ve dua ile

Sağolasın tevhid kardeşim ya da ablam gördüm ve konuya hayırlı akşamlar dileklerimi yazdım..
islam ve kulluk
Hayırlı sabahlar

Günü sabahı ile hayırlı yapalım inşaallah

nasıl mı diyenlere en güzel şekilde , kalbimizi rahmana dönerek kıldığımız bir sabah namazı ile yapalım

Allah resulü "sabah namazı kılan Allah-ın koruması altındadır" buyuruyor. Bizi Allah korursa aklımıza gelen gelmeyen herşeyden koruyacağı manasına gelir değil mi?

Zira bizi yaratan bizi en iyi bilendir.

İnşaallah her daim koruamsı altında oluruz ...

GÜNAYDIIINNN

Hecelerden kelimeler, kelimelerden cümleler kurmaya çalışıyorum İfade etmeye çalışıyorum kendimi aşkımı, sevgimi, özlemlerimi, yarınlarımı ve bel ki gelecek güzel günleri. Yaşamı sorgulayın dostlar hece hece ve varmak istediğimiz adresleri belirterek sonrasında karşımıza çıkan şeyin sevgi olmasını dileyerek...

Ayşe B Yıldız(LaL)

My_GrAveStoNe
tüm foruma hayırlı sabahlar diliyorum sleep.gif

herkesin günü mutlu bi şekilde geçsin inşallah comico.gif
nur-ı beyza
ALINTI(islam ve kulluk @ May 18 2007, 08:32 PM) *

ALINTI
Bugün her gününüzden daha güzel olur inşAllah

inşaallah kardeşim...

bu bölüme bayıldım yaa ne kadar pozitif forumdaki diğer hararetin üzerine bir bardak soğuk su gibi geldi Rabbim ebeden cümlenizden razı olsun clapping.gif
SimRe
bende çok sevdim bu sözü yahu.....bugün her günümüzden güzel özel ve hayırlarla dolu olsun....selamlar sevgilerrr......eyy forummmm...uyanın sabah oldu yahuuuu flaugh.gif clapping.gif

GÜNAYDIIINNN

Ülkeme baktım ve acıyı gördüm ve talanı gördüm ve acımasızlığı gördüm ve göç eden binleri gördüm, ülkeme baktım yitip giden şehirler gördüm. Şehirleri yıkan, insanları yakan, yakılanları döven insanlar gördüm, kan gördüm, kavga gördüm, açlık gördüm, sevgisizlik gördüm, kirletilen doğa gördüm, yakılan ormanlar, kesilen ağaçlar, çöp dökülmüş yollar gördüm, hoşgörüsüzlük gördüm, yaşamadığımızı gördüm ve terkedilmişlikleri gördüm, acıyı sevdi ülkem, coğorafyasında iklimleri yaktı, denizleri kirletti ülkem, sokaklara izmaritini, çöpünü, kinini ve öfkesini atan insanlar gördüm... Gözlerimi kapadım aydınlık güzel günleri düşleyen kendimi gördüm, yeşiller içinde sahiller gördüm, masmavi gökyüzü gördüm, dereler gördüm coşkuyla nehirlere dönen, dereler kenarında ağaçlar gördüm gökyüzüne kavuşmak isteyen, sevgi dolu insanlar gördüm, gözkapaklarımın ardındaki yaşamı sevdim. Korktum yalnız kaldığım yerden dünyaya bakarken.. Oysa ben gözlerime açıkkende yaşamı sevdim, dünyayı sevdim, insanları sevdim, gözlerimi açtım sevgi yüklü kelimeler gördüm...

Tüm kirlenmişliklerden uzak sevgi dolu bir yaşamla kalmanız dileğiyle ....

LaL)
EsLeMNa

Bir ikindi kahvesine beklerim sizi forum...

Dualar ederiz beraber

Kardeşlik sevgi hoşgörü...

Tüm dualarınızın kabul olması mutlu olmanız dileğiyle...

Rabbim kapılarını açsın sizlere.

Kabul eylesin hayırlı dualarınızı.

Hayırsızlarıda hayra çevirip versin gönlünüzdekini inşAllah...

GÜNAYDIIINNN

Sessizligin icinde bir dost sesi duyarda sevincten ne yapacagini bilemez
ya insan iste o sevinc halinin gunun her aninda yureginizde olmasi
dilegiyle...
SimRe
Sessizligin icinde bir dost sesi duyarda sevincten ne yapacagini bilemez
ya insan iste o sevinc halinin gunun her aninda yureginizde olmasi
dilegiyle...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yes.gif ...çok sevdim bu sözü....sana da günaydın LaL...sabah sabah pozitif enerji dağıtmaya başlamışsın yine wink.gif flowers.gif

herkese günaydınlarrrrr..... wave.gif
hattab84
GÜNAYDIN kardeşlerim hoşgeldiniz iyi ki geldiniz ve varsınız smile.gif

GÜNAYDIIINNN

bizler iki bilinmeyenli bir denklemde eşitliğin diğer kenarında yer alıyoruz. eşitliğin bilinmeyenlerinin alacağı değerlere göre değişime uğruyor ve durumumuzu değiştiriyoruz. Acaba eşitliğin diğer tarafına geçip bilinmeyenleri kendimizin belirleme şansı var mı diye sorgulamıyoruz yaşamı bilinmeyenlere birileri bir değer veriyor ve biz o değerlere göre bazen iyi, bazen kötü, bazen çılgın bazen sevgili, bazen dost bazende bir hiç olabiliyoruz. herşey eşitliğin terazide durması için değil sadece bilinmeyenlere bir değer biçilmesiyle ölçülüyor... bizim yapmamız gereken eşitliği kaldırıp bilinmeyenleri de ortadan kaldırıp başkalarının vereceği değerlerle değil kendi değerlerimizi onlara kabul ettirmektir derim..
SimRe
bugün denklemin her iki tarafındayım blink.gif .....
EsLeMNa
İyi akşamlar forum...

Ezan okunuyor şuan Allah gecenizi hayırlara vesile etsin inşAllah...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.