Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yotube Vidyolarının Forumda Gözükmesi
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ WEBMASTER ]·.
allahyolunda
Kardeşler Allah rızası için nasıl foruma yotube vidyosu konuluyor açıklayın kime sorsam cevap vermiyor ve yardım etmiyor kendi çapmızda bir site çalışması içerisindeyiz Allah izin verirse www.allahyolundahuzur.com adlı domaini almayı düşünüyoruz fakat yotube videolarını forum içinde nasıl göstereceğimizi bilmiyoruz bir modül gerekleymiş ama hiç ama hiç kimse yardım etmiyor allahyolundahuzur@hotmail.com adresine bu mödülü gönderebilirseniz çok mutlu olurum yardım etsenizde etmesenizde Allah Tüm Müminlerden razı olsun gönüllerden eşsiz Allah Aşkını eksik etmesin hak yoldan saptırmasın.
DuYGuSaL
BURADA

Elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım inşaAllah işinize yarar..
ileney
ALINTI(allahyolunda @ Apr 17 2007, 12:35 AM) *

Kardeşler Allah rızası için nasıl foruma yotube vidyosu konuluyor açıklayın kime sorsam cevap vermiyor ve yardım etmiyor kendi çapmızda bir site çalışması içerisindeyiz Allah izin verirse www.allahyolundahuzur.com adlı domaini almayı düşünüyoruz fakat yotube videolarını forum içinde nasıl göstereceğimizi bilmiyoruz bir modül gerekleymiş ama hiç ama hiç kimse yardım etmiyor allahyolundahuzur@hotmail.com adresine bu mödülü gönderebilirseniz çok mutlu olurum yardım etsenizde etmesenizde Allah Tüm Müminlerden razı olsun gönüllerden eşsiz Allah Aşkını eksik etmesin hak yoldan saptırmasın.

Selam ve Aleyküm Kardeş...

Yanılmıyorsam You Tube videolarının code'nu sitenizde açmak istiyorsunuz ...

ErKaMReaL'E Pm atayım bakarsa bakar bakmassa ben seninle irtibata geçerim tanıdığım çok bu konuda ..
DuYGuSaL
Ben yanlış anlamışım laugh.gif
islam ve kulluk
Olsun duygusal kardeş smile.gif sonuçta yardım etmek istedin Allah razı olsun...

Erkam real kardeş bu konuda yardımcı olacaktır inşaallah ileney kardeş haberdar eder ...
arimseli
ALINTI(allahyolunda @ Apr 17 2007, 01:35 AM) *

Kullandığın Forum scriptine göre değişir bu modül.
Ama en kolay ve basit yolu;
-HTML'yi serbest bırak,
-Youtube Videosu'nun sağ yanında bulunan Embed kısmında <object diye başlayan kodun tümünü forum alanına yapıştır.
smile.gif
allahyolunda
Allah hepinizden razı olsun.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.