Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Sitede üyelere Guruplar Yapsak
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Sayfa: 1, 2
islam ve kulluk
Konuyu umuma açık açtım zira herkesin bu beisde görüş ve fikilerini almak istedim. Bazı forumlarda gördüğüm uygulama metodları hoş sonuçlar oluşturabiliyor bunun benzer örneğini belki forumumuzda da uygulama imkanı sunabiliriz.

Forumlarda üyerlerin belirli guruplara girerek o gurup altında aktivasyonlar göstermesi bahsi mesela bunu forumumuza uyarlarsak : nurcular gurup - tasavvuf gurubu - paylaşımcılar gurubu (program-film vs... paylaşanlar için) - edebiyat gurubu vs... çeşitleri isteğe göre ve çoğunluğa göre ayarlanır Allah'ın izni ile...

Ve her gurubun bir yöneticisi olucak bu yönetici gurubundaki üyelerin isteklerini yönetime taşıyacak - üyeler hata yaptığında uyaracak vs... bu gurubun başlarını forumda etkin veya kıdemli üyelerimizden oylama vs... ile seçeriz Allah'ın izni ile...

Ve belkide yoğunluklar artınca bu guruplara özel bölümler dahi oluşturulabilir yalnızca o gurubun üyelerinin girebileceği ve o guruplarda yeni üyeler için üstün gelebilecek konuları orada konuşurlar gibi vs...

Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum bu görüşler doğrultusunda Adminlerimize bu istek sunulacaktır Allah'ın izni ile...

Allah-u alem
Allah'a emanet olun
DuYGuSaL
Çok iyi düşünmüssün kardeşim bencede çok güzel olur , böylece koca forumla bi kaç kişi ilgilenmek zorunda kalmamış olur bizimde katkımız olsun demi smile.gif

Mesela klip/ resim bölümünün yönetici SİYAH kardeşimizmiş altta forum yöneticileri : Siyah yazıyor oylemi olacak ?
islam ve kulluk
o kısmını erkam kardeş ile konuşacağız işte eğer o da kabul ederse forum yöneticisi veya gurup yöneticisi gibi bir şekilde yönetici kadrosu belirli kategorilerde gelişmiş olucak böylece ...
DuYGuSaL
Bence çok güzel olur destekliyorum
ileney
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 16 2007, 06:29 PM) *

Konuyu umuma açık açtım zira herkesin bu beisde görüş ve fikilerini almak istedim. Bazı forumlarda gördüğüm uygulama metodları hoş sonuçlar oluşturabiliyor bunun benzer örneğini belki forumumuzda da uygulama imkanı sunabiliriz.

Forumlarda üyerlerin belirli guruplara girerek o gurup altında aktivasyonlar göstermesi bahsi mesela bunu forumumuza uyarlarsak : nurcular gurup - tasavvuf gurubu - paylaşımcılar gurubu (program-film vs... paylaşanlar için) - edebiyat gurubu vs... çeşitleri isteğe göre ve çoğunluğa göre ayarlanır Allah'ın izni ile...

Ve her gurubun bir yöneticisi olucak bu yönetici gurubundaki üyelerin isteklerini yönetime taşıyacak - üyeler hata yaptığında uyaracak vs... bu gurubun başlarını forumda etkin veya kıdemli üyelerimizden oylama vs... ile seçeriz Allah'ın izni ile...

Ve belkide yoğunluklar artınca bu guruplara özel bölümler dahi oluşturulabilir yalnızca o gurubun üyelerinin girebileceği ve o guruplarda yeni üyeler için üstün gelebilecek konuları orada konuşurlar gibi vs...

Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum bu görüşler doğrultusunda Adminlerimize bu istek sunulacaktır Allah'ın izni ile...

Allah-u alem
Allah'a emanet olun

Kuralları herkese okutma grubu olsun.......
Konuları yanlış yere açan,Büyük harfle yazan,fitne çıkaran topiclerden gına geldi.
TEVHİD
ALINTI(ileney @ Apr 16 2007, 10:06 PM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 16 2007, 06:29 PM) *

Allah-u alem
Allah'a emanet olun

Kuralları herkese okutma grubu olsun.......
Konuları yanlış yere açan,Büyük harfle yazan,fitne çıkaran topiclerden gına geldi.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Oy Oy benim kardeşimi ne çok bıktırmışlar.

Selam ve dua ile
ayna
gruplar ve bu gruplara yönetici arkadaşlarımız olacak ve grubundaki üyeyi mi yönlendirecek?
eğer forum için uygunsa daha güzel olacağına inanıyorsanız kabul.
TEVHİD
Selamün Aleyküm İslam Kardeşim

Düşünceniz güzel.Ama uygulamada bazı anlaşmazlıklara sebep olabilir. Mesela bir foruma yönetici olarak atanan bir kardeşimizi ruhen ve fikren kabul edenler olabileceği gibi, kabul edemeyenler de çıkabilir.Hatta menfi açıklamalar da yapılabilir diye düşünüyorum. Bu beisle de biraz çekimserim doğrusu. Bazem moderatör kardeşlerimize ağır ithamlarda bulunulduğuna şahit oldum.Bilhassa "Benim açtığım forum niye kapatıldı.Çifte standart mı uygulanıyor bu sitede" kabilinden sözler incitici olabiliyor. Yine de doğrusunu Allah bilir.Hayırlıysa olsun,hayırlı değilse olmasın diyorum.

Selam ve dua ile

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
İleney kardeş işte o bahsettiklerin için dikkat edersen son zamanlarda forumlara has yazılar sunup sabit başlıkla tartışmalara kapalı bir şekilde sunmaktayım. Kurallara bakmayanlar en azından oradan da görsünler diye.

TEVHİD kardeşim bu gurubların başında olacak olan kişiler gurubdakilerle aynı düşüncede olacağından kendi gurubunda sorun çıkmaz zaten bu şahıslarda oylama ile seçilecekler çoğunluğa göre atanacaklar. Bu sebeple bunda da problem olmayacaktır. Her guruba başındaki kişi uyarılar yapabilecek ve onları yönetime bildirecektir.

Mesela tasavvuf bölümünde problem çıktı o bölüme atanan gurub başı önce kendisi uyaracaktır problem hala çözülmüyorsa bu def'a yönetime bildirecektir. Böylece müdahale hızı artacak forum daha aktifleşecek sıkıntılarımız daha da azalacaktır Allah'ın izni ile...

kendi görüşlerim böyle
Allah'a emanet olun
DuYGuSaL
Evet bende katılıyorum galiba sorun çıkmaz çünkü önce grup başkanları tarafından uyarılacak eğer durum değişmezse yönetim müdahele edecek..
Hem oy kararı ile olsun, hemde her daim sorunlarla ilgilenebilcek kimseler olsun..
İnşaAllah sorun çıkmayacaktır..
TEVHİD
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 16 2007, 11:42 PM) *

İleney kardeş işte o bahsettiklerin için dikkat edersen son zamanlarda forumlara has yazılar sunup sabit başlıkla tartışmalara kapalı bir şekilde sunmaktayım. Kurallara bakmayanlar en azından oradan da görsünler diye.

TEVHİD kardeşim bu gurubların başında olacak olan kişiler gurubdakilerle aynı düşüncede olacağından kendi gurubunda sorun çıkmaz zaten bu şahıslarda oylama ile seçilecekler çoğunluğa göre atanacaklar. Bu sebeple bunda da problem olmayacaktır. Her guruba başındaki kişi uyarılar yapabilecek ve onları yönetime bildirecektir.

Mesela tasavvuf bölümünde problem çıktı o bölüme atanan gurub başı önce kendisi uyaracaktır problem hala çözülmüyorsa bu def'a yönetime bildirecektir. Böylece müdahale hızı artacak forum daha aktifleşecek sıkıntılarımız daha da azalacaktır Allah'ın izni ile...

kendi görüşlerim böyle
Allah'a emanet olun

Doğrudur. Ama kardeşim o kadar çok üye var ki maşallah.Nasıl olacak acaba bu iş? İnşallah dediğin gibi olur. Bakıldı ki kaos oluyor. Vazgeçilir.

Selam ve dua ile
ayna
sanırı sürekli sitemize uğrayanlar arasında olur.bilmiyorum şimdiki durumdan daha iyi olacaksa yani sizler daha rahat çalışıp görev bölümlenmesi olacaksa olur
DuYGuSaL
Eğer sorun çıkmaz da planlanıldığı gibi ilerlerse forum hem aktif hem düzenli olur islamında dediği gibi daha çabuk mudahele edilir

Bence bu konu adminlere sunulmalı..
TEVHİD
ALINTI(duygusal_insan @ Apr 17 2007, 12:52 AM) *

Eğer sorun çıkmaz da planlanıldığı gibi ilerlerse forum hem aktif hem düzenli olur islamında dediği gibi daha çabuk mudahele edilir

Bence bu konu adminlere sunulmalı..

Bence de sunulsun. Sonuçta kaybedecek bir durum yok.Hayırlısı olur inşallah.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
ALINTI

Bu uygulamayı çokca takip ettiğim için içeriği hakkında epeyi bilgim var elhamdülillah ve görüyorum ki hem forum akışını hızlandırıyor hemde daha bir hoş hava sunuyor daha bir aktiflik veriyor.

Bazen üyelerimiz sadece kendi düşünce tarzı kişilerle konuşmak isterlerse kendü bölümüne özel yerde yazışabilcek imkana sahip olucak bir kere bu üyeler için büyük bir güzelliktir mesela...

Daha bunu benzer başka hasbihallerde oluşacağına binaen tavsiye ettim.

(konu açıldığı gün adminimize sunulmuştur o kısmını merak etmeyin kardeşlerim smile.gif )

Allah'a emanet olun
ubeydullah
guzel bir fikir
zaman içerisindede olacak olan aksaklıklarda çözülür
kafama yattı islam kardeşim
sümeyye_
Bende destekliyorum gerçekten iyi bir fikir...
Forumda karşıt fikirler yazıştıkça huzursuzluk çıkıyo bu yetmezmiş gibi dini açıdanda kişiler kendilerine zarar getirecek sözler ediyolar...bu dediğiniz olursa çok iyi olur bence...
islam ve kulluk
sumeyye_ ve ubeydullah kardeşlerim yorumlarınız için çok teşekkür ederim katılımcı üye sayımız yeterince olunca bu beisi tekrar yönetime sunacağım Allah'ın izni ile ...
CeZaM
bence cok güzel düşünmüssün islam kardeş,böyle oldugu takdirde daha ıyı olcagını dusunuyorum bende.forum her zaman kontrol altında olur.
Kaveller
[quote]bu kısmı tam anlayamadım ,sadece gruba üye olanlar mı girebilecek ?böyle olmasın ama .
ama her grubun bir yöneticisi olması güzel fikir ,diğer modların yükü azalır iyi fikir good.gif
hattab84
Güzel bir fikir kardeşim, konular içinde sorumlu kişilerin olması hem sorunların giderilmesi hemde o konu hakkında bilgi sahibi insanların ağırlıklı olarak yorum yapmalarını vesile olur İNŞALLAH

Ayrıca bölüm sorumlusu uzun vadede o alandaki bilgisinin her yönden gelişmesine ve araştırmasına vesile olur. (uzmanlaşmasına) İNŞ.
İNŞ. olumsuz sonuçlar doğurmayacak bir fikir gibi duruyor yinede bu anlamda üzerinde düşenmek gerekir ne gibi sorunlar olabilir diye ALLAH u alem
islam ve kulluk
Bir çok sorunun önceden giderilebilmesi için özel bölümü tercih eylemiştim zaten. Bazı konuları henüz yeni üye olanlara açık bir halde konuşmak uygun olmayabilir ona binaen her gurub için birde özel bölüm tayin edilmesini uygun görmüştüm.

Bu özel bölümlerde gurup başkanları her üyeye yönelik duyurular yapabilir (sadece kendi bölümünü ilgilendiren) bazı organizasyonlar düzenleyebilirler. Aralarındaki uyarıları yapabilirler diye özel bölümü tavsiye etmiştim "kaveller" kardeşim.
-EBRAR-
Selamünaleyküm,

bu konuda güzel bir fikir olacağını düşünüyorum. Kardeşleriminde belirttiği gibi önemli hususlarda müdahele veya tedbir anlamında kısa sürede çözüme kavuşacağına inanıyor ve ilgili kişilerin yüklerinin hafifleyeceğini düşünüyorum.Ama gene de karar vermekte acele edilmesin derim. Çünkü; negatif yönleride belki olabilir bizim gözden kaçırdığımız. En azından herkes okusun ve görüşlerini beyan etsin derim.

Selam ve dua ile...
:: LâL ::
Diğer forumlar da .. gördüğüm .. kadarıyla her bölümün yöneticisi olması ..

forumu yöneten diğer mod: kardeşlerin yükünün hafiflemesi açısından iyi olur kanaatindeyim.
Fakat negatif yönlerini ele alırsak yönetici olarak atanan kardeşlerimizi kabul etmeyenler çıkabilir mi problem olurmu? onuda bilemiyorum oylama yapılsın derim!.. ilgilenen arkadaşlarımız olacaktır elbette ..

Bu arada üye çoğunluğu fazla. Bir kaos yaratılmaz inşaallah.

Forumun selameti için güzel fikir ve düşünceler bunlar forum daha aktif düzenli ve müdaheleler çabuk olur.

Güzel bir uygulama destekliyorum ..

Diğer üye kardeşlerimiz de görüşlerini beyan etsin derim ..

Dua ile kalınız ..
Salahudin
Selam Aleykum
Niyetler halis olursa InsaAllah Rabbimiz islerimizi hayirla sonuclandirir. Suanda gecenin 2'si ve haddinden fazla yorgunum -ki belkide bu sebepten tam anlayamadim. Soyleki, Forumda zaten bolumler var yani Tasavvuf, Genel, Dua, Risaleler, vb gruplar... Simdi demek istediginiz, foruma giren birisi sadece bunlardan birinemi girebilir, eger bu dediginizi yapacak olursaniz? Yani istedigi bolume girip, Istedigi meseji okuyup ve istedigine cevap yazabilecekmi yazamayacakmi? Bu ilk aklima takilan oldu... Cunku demin yazdigim gibi, zaten bolumler var... Hatta haddinden fazla bolum var bence 5-6 bilemedin 8-10 bolum olsun.. Ama simdiki haliyle, toplam 10 Ana Baslik ve bu basliklarin altindaki basliklarin sayisi ise -ki bunlarin herbiri birer bolum mahiyetinde... tam 45 BASLIK mevcut ! Bu Hem uyeler icin hemde yoneticiler icin cok zor hatta icinden cikilmaz bir hal sergiliyor. Kendi adima soyle diyebilirim, toplam "click" yaptigim baslik 5-6 yi gecmiyor herhalde. Cunku bu mevcut basliklarin yarisini dahi tiklayip bakmak benim icin IMKANSIZ diyebilirim. Yani gercekten bukadar baslik ve konulara ihtiyac varmi dusunmek lazim. Bunlar coktan aklima gelmisti fakat tabiri yerindeyse cesaret edemedim dile getirmeye, millet "delimisin be adam" diyip gecer diye dusundum. Cunku bu kadar cok baslik olmasina ragmen butun basliklarda dolu masallah. Icerik olarak ne kadar "doludur" bisey demek istemiyorum, ama yazilmista yazilmis...

Islam kardes, Su onerini mumkunse biraz daha acmani istiyorum. Mesela senin yazdigindan anladigim, 4 bilemedin 5 baslik cikar, bunlarin birde alt basliklari olsun diyosun sanirim vb ... Sonra saglam kafayla dusunup tekrar dusuncelerimizi paylasiriz insaAllah. Simdiki haliyle "iyi olur" kanaati olusmus. InsaAllah bu kanaat hayirli olur, ve olur... Tekrar gorusmek uzere...

Selam Aleykum wa Rahmetullah
leyyin
Sevgili islam ve kulluk;
Forumdaki yükünüzün hafiflemesi açısından yararlı olabilir.Gruplar oluşturarak (ki bence gereksiz zaten konu başlıkları vardır insanların takip ettiği bölümler genelde sabittir), her gruba da o grubun başına yönetici koymak fikri biraz düşündürücü.Fakat asıl sorun hangi bölüme hangi yöneticinin atanması olacak.Şahsen "üye"lik vasfı dışında hiçbir sıfat istemediğimi söylemiştim.Burda yönetici olmak beni ne azaltır ne de yükseltir.İçinde yükselme, belli bir sıfata sahip olma gayesi barındıran arkadaşlarda bulunduğu konumu hazmedememe gibi sorunlar oluşabilir. Seçerseniz de seçilecek bölümlere seçilecek kişiler çok önemli.Yorucu olsa da BENCE siz yetersiniz diğerlerine gerek yok.Büyük başın büyük derdi olur smile.gif Allah yardımcımız olsun...
fizikci
Aslında güzel bi fikir islam katılıyorum..
Aklıma şu örnek geldi hani ilk okulda öğretmenlerimiz sınıf başkanı tayin edip
gruplar oluşturarak farklı kollar seçerdi ki bölümle ilgili daha fazla bilgi alınabilsin(sivil savunma tarafik ..vb)
sonra onlarda grup oluşturup kendi kolu üzerinde dahada ağırlıklı olarak çalışır
ve grup adına sınıftaki öğrenciler adına daha düzenli ve kolaylıkla jp.gif yürütülebilsin..
önerdiğin fikirde mantıklı bence..tabi başa geçme konusunda parmak kaldıran seçileceğine göre
ondada bir sorun olmaz sanırım jp.gif
islam ve kulluk
salahudin kardeşim istediğin kısımları açıklayayım :

Forumdaki konularda değişiklik olmayacak sadece üyeler istedikleri guruplara dahil olacaklar böyle konular üzerinde değil üyeler üzerinde olucak. Yani knu gurupları değil üye gurupları oluşturacağız inşaallah...

Ve o guruplara birer tane yönetici atayacağız. Böylece o üyeleri açtıkları konularla beraber takip edecek olan bir yönetici olucak. Bu biz yönetimin gözünden kaçabilecek konuları - yazıları - tartışmalar bizden çok daha hızlı görüp uyarabilir ve gerekirse bize de ulaştırabilirler.

Açılmış olan başlıklar fazla mı onu ayrıca düşünebiliriz.

Hattab kardeş 5-6 konuya bakıyorum demişsin diğer moderatör kardeşleri bilmiyorum ama benim sadece dün kontrol ettiğim konu sayısı 60'a yakın okuduğum mesajlar belki 100ün üzerinde.

Jiyan kardeş başa gelen çekilir demiş smile.gif öncelikle fikir beyan ettiğin için teşekkürler. Benim çekilmeye niyetim yok sadece foruma üye çerçevesinden bakan kişilerin "bu nasıl yönetim" "nerde bu yönetim" diyerek sabırsızlarından dolayı çıkardıkları huzursuzlukları azaltmak ve daha aktif hızlı gelişen forum oluşturmak için düşünmüştüm.

Gurub başkanları oylama ile seçilecektir ilk başta söylemiştim tekrar dile getiriyorum.

Allah'a emanet olun
pfd_34
Çoğunluk uygun görüyorsa tamamdır.
Siteye bir hareket geriteceği muhakkaktır.
Ama ben kuzucuk ve kerem kardeşlerimizi özlemeye devam ediyorum. Bu site hiç bir zaman onların olduğu zamanlardaki gibi olmayacak.
İslam'ın bu fikri siteyi eski günlerine döndürebilir mi bilmiyorum ama güzel olacağı muhakkaktır.

Kuzucuk ve Kerem nerdeler? Neden bu kadar kızdılar? Neden dönmüyorlar?
Site yönetimi bize bilgi verse ne güzel olur.
asiLDuA
evet sitenin forum bölümünlerinin grupları hemen hemen çoğu forumda vardır bunu bizde yapabiliriz.Mesela edebiyat bölümünün grubu vs aman ben bilmem bu işler karışık işler siz yaparsınıs : )))))))
islam ve kulluk
ALINTI
evet sitenin forum bölümünlerinin grupları hemen hemen çoğu forumda vardır bunu bizde yapabiliriz.Mesela edebiyat bölümünün grubu vs aman ben bilmem bu işler karışık işler siz yaparsınıs : )))))))

en ideal yorumu sen yapmışsın kardeşim smile.gif

pfd kardeş eski yönetimin anımsanışları çokca dile geliyor ama şuan için böyle oldu site yönetiminin bu konuda açıklama yapması çokda yerinde olmayabilir. ikisi hakkında da çokca bilgim yok ben üye olduğum zamandan sona bir ay daha gördüm kendilerini sonra göremedim binaenaleyh eskide olan neyi özlediğinizi çözemiyorum alelade isteğinizi dile getirin ona göre düşünelim inşaallah..

Allah'a emanet olun
leyyin
Şahsen grup oluşturulacak olsa ben herhangi bir gruba üye olmam.İlgilendiğim okuduğum bölümler bellidir.Herhangi bir bölüme üye olma zorunluluğununu kendimde hissetmiyorum hissetmem de.Üye olanlar olsun sadece birkaç kişi vasıflandırılacak yönetici olacak gerisi hikaye smile.gif
DuYGuSaL
Kardeşlerim bi alternatif fikir de benden eğer bu grup meselesi sorun olacak olursa ;
Her bölüme (grup olarak ayırmaksızın ) Bir önetici koyulabilir Örn.
Genel , Dualar , Soru Cevap , Tasavvuf , Nurdan Damlalar ...

Bu bölümlere birer önetici koyabiliriz o yönetici sadece o forumdaki fazla konu başlıklarıyla falan ilgilenir
Uyarılarıda ö.m. ile yapabilir
Karşıklık olmadan daha kolay hallolur diye düşünüyorum
Acizane..

Selametle..
islam ve kulluk
ALINTI
Şahsen grup oluşturulacak olsa ben herhangi bir gruba üye olmam.İlgilendiğim okuduğum bölümler bellidir.Herhangi bir bölüme üye olma zorunluluğununu kendimde hissetmiyorum hissetmem de.Üye olanlar olsun sadece birkaç kişi vasıflandırılacak yönetici olacak gerisi hikaye

ben en azından edebiyat gurubuna üye olursun diye düşünmüştüm ama yanılmışım anlaşılan neyse genede görüşlerin için teşekkürler...

Duygusal kardeşim ben sadece yönetimi değil aynı zamanda üyeleride hareketlendirmeyi düşündüğümden böyle düşünmüştüm yoksa mes'eleyi sadece kıdemli üyelerimiz için açar ve koordine ederdim...

Allah'a emanet olun
islam ve kulluk
Konu ile ilgili kişisel tartışma halini almış olan mesajlar silinmiştir lütfen tekrarı olmasın. Kardeşlerim ben hepniz katılın veya katılmayın demiyorum lütfen bu nokta anlaşılsın öncelikle. Bu isteyenler içindir ve Jiyan kardeşimize istemediğini belirtti her hangi bir şekilde yorum yapma hakkımız yok istediği gibi seçim hakkı kendisine aittir.

Mehlika kardeşime tartışma büyümeden müdahale ettiği için çok teşekkür ederim. Sınavdan çıktım eve gelene kadar olanları gördüğümde bu kadar ufak bir mevzunun bu kadar alevlenmesine çok üzülmüştüm. Mesajlar silindi tekrar oluşmamasını hepinizden rica ediyorum.

Bu mesajımdan sonra tartışma üzerinde değil yapmak istediğim çalışma üzerine mesaj yazınız lütfen.

Allah'a emanet olun
DuYGuSaL
Hakkınızı helal edin..
asiLDuA
duygusal,jiyan,cezam biz girmesek araya saç baş yolucaksınız birbirinizin fool.gif yahu enerjinizi birbirinize deil islama ters konuşan helede erkekse hucüm edin ne saç nebaş bırakın izin var buna mühehe oleyo.gif
islam ve kulluk
ALINTI
duygusal,jiyan,cezam biz girmesek araya saç baş yolucaksınız birbirinizin yahu enerjinizi birbirinize deil islama ters konuşan helede erkekse hucüm edin ne saç nebaş bırakın izin var buna mühehe

smile.gif smile.gif smile.gif

ALINTI
Hakkınızı helal edin..

estağfurullah kardeşim ne hakkı varsada helal osun.
ayna
islam bir anket gibi istersen yap bu konuyu isteyenler istemeyenler kararsızlar şeklinde.demokratik olsun.ayrıca jiyan kardeşimiz gibi girmek istemeyenler için sanırım sorun olmaz.zaten isteyen istediği bölüme elbette yazı yazacak.
islam ve kulluk
Daha sonra onu da yapıcam inşaallah mihrican kardeşiö önce konu ile ilgili görüşleri ekleme veya çıkarma yapmak isteyenleri dinlemek istemiştim. Kısıtlı değil geniş bir çerçevede çalışma hazırlamak istemiştim bir kaç gün içerisinde inşaallah anketide sunulacaktır...

Allah'a emanet olun
SimRe
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 19 2007, 10:41 PM) *

Daha sonra onu da yapıcam inşaallah mihrican kardeşiö önce konu ile ilgili görüşleri ekleme veya çıkarma yapmak isteyenleri dinlemek istemiştim. Kısıtlı değil geniş bir çerçevede çalışma hazırlamak istemiştim bir kaç gün içerisinde inşaallah anketide sunulacaktır...

Allah'a emanet olun

gruplaşmaya hayır clapping.gif
islam ve kulluk
smile.gif olumlu veya olumsuz her türlü öneriler için teşekkür ederim...

(birazıcık daha açıklayıcı olsaydı smile.gif )
SimRe
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 19 2007, 11:44 PM) *

smile.gif olumlu veya olumsuz her türlü öneriler için teşekkür ederim...

(birazıcık daha açıklayıcı olsaydı smile.gif )

ne desem bir muhalefetle karşılaştığım için artık imalı açıklamalar yapıcam boxing.gif dermişim smile.gif
bu yazdığım şaka tabi...gruplara gitmek zorunda kalmayalım herşeyi ortada tartışalım demek istemiştim clapping.gif
Kaveller
böyle bir konuda bile tartışma çıkmış ya artık pesss pesss blink.gif
SimRe
ALINTI(Kaveller @ Apr 20 2007, 10:10 AM) *

tartışma yok sadece fikrimizi söylüyoruz... yes.gif
Kaveller
ALINTI(SimRe @ Apr 20 2007, 10:13 AM) *

size demedim ,önceki mesajları okudum ,onları kasdettim smile.gif
SimRe
ALINTI(Kaveller @ Apr 20 2007, 10:19 AM) *

ALINTI(SimRe @ Apr 20 2007, 10:13 AM) *

size demedim ,önceki mesajları okudum ,onları kasdettim smile.gif

yok kardeş bana dediysen yaniii...kozlarımızı paylaşalım boxing.gif
şakaaa... smile.gif smile.gif
islam ve kulluk
Tamadır kardeşlerm görüş sunan herkese teşekkür ederim sıra anketinde onuda bugün hazırlarsam linkini veririm sizlere. Bir çoğunuza da özel mesaj olarak haberi gelebilir sonrasında da admin kardeşlerimize sunulacaktır.

Allah'a emanet olun
siyahzambak ve merve
hmmm.... çok güzel fikir....katılıyorum ve canı gönülden destekliyorum
islam ve kulluk
Konuyu anketledik ve orda sonucunuda verdik kardeşim orayada bakarsan sonucu görebilirsin...

Allah'a emanet olasın
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.