Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Resim, Avatar, Video...
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
DuYGuSaL
Esselamü Aleyküm
Arkadaşlar bir çok üyenin siteye video , resim avatar eklerken sorun yaşadığını görüyorum..Elimden geldiğince anlatmaya çalışacağim inşaAllah..

1 ) BİLGİSAYARDA MEVCUT BULUNAN RESMİ GÖNDERİLEN MESAJA EKLEMEK İÇİN

Önce BURAYA tıklanır...

' Gözat ' a tıklanır ve bilgisayardan göndermek istenen resim seçilir...

Resim seçtikten sonra ' Host it ' e tıklanır...

açılan sayfada ' hot link forums yazan yer kopyalanır ve mesaja direkt yapıştırılır...

( Resimde aşamaları görebilirsiniz )

DuYGuSaL
2 ) PROFİLE AVATAR EKLEMEK İÇİN...

Üstte belirttiğim işlemin aynı tekrarlanır..

* GÖZAT tan resim seçilir HOST İT e tıklanır

* Açılan sayfada DİRECT LİNK TO İMAGE yazan yer kopyalanır...

* Profilden AVATAR AYARLARIMI DÜZENLE ye girilir ve ( resimdeki ) işaretli yere yapıştırılır...

Dipnot : yapıştıdığınız linkte 2 tane htpp :// ibaresi olursa avatar hatalı çıkar, birini silin..
DuYGuSaL
3 ) YOUTUBE'DEN VİDEO EKLEMEK İÇİN...
* Youtubeden eklenmek istenen videonun ( resimde ) işretli yeri kopylanaır ( = den sonrası )

* Forumda [ KLİP RESİM ] bölümüne konu açılır( sakın yanlış yere konu açmayın.. laugh.gif )

* Youtube yazan yer tıklanır ve link çıkan yere yapıştırılır...

* Tamama tıklanır..( resimde görebilirsiniz )

* Mesaj önizleme yapılır eğer doğruysa gönderilir.. laugh.gif

Hayırlı olsun artık duanızda benide unutmazsınız.. smile.gif

For_G0D
Gayet güzel bir şekilde açıklanmış, gerekirse önemli konu addedilmesini arzediyorum.. smile.gif
ileney
For_God'a katılıyorum.....
Güzel bir referans olacak bize ''link''i bir yere kaydedelim...İleride lazım olacak yıllanmışlara...
Teşekkürler.....
DuYGuSaL
Beğenmenize sevindim... jp.gif
islam ve kulluk
konu , sabit konu halini almıştır.

Hazırlama esnasındaki emeklerine binaen duygusal kardeşimize çok teşekkür edeim.

Allah'a emanet olun
DuYGuSaL
Allah hepimizden razı olsun kardeşim... jp.gif
aLaTurCa
ya bende az once denedim denedim olmadi, simdi gordum burdaki aciklamayi cok acik ve net, ama ben kendi dosyamdan yuklemek istedim bu olmadi, pixel kac olmali dusurdum durdum, sonunda bana hata olustu, yardim aliniz gibi uyari cikti ne yapmam gerek?
Önkuzu
ALINTI(TurQuVaZ @ May 2 2007, 01:07 AM) *

ya bende az once denedim denedim olmadi, simdi gordum burdaki aciklamayi cok acik ve net, ama ben kendi dosyamdan yuklemek istedim bu olmadi, pixel kac olmali dusurdum durdum, sonunda bana hata olustu, yardim aliniz gibi uyari cikti ne yapmam gerek?

Avatarınız 120 x 120 \\'den büyük olamaz Bilgisayarınızdan yüklediğiniz avatar 1 KB\\'tan büyük olamaz.
İzin verilen dosya türleri: gif,jpg,jpeg,png

Resmin uzantısına göre kabul etmeyebilir diye düşünüyorum

Yada büyüklüğü olabilir paintte istediğiniz resmi açınm ve 120*120 ebatında ayarlayın daha sonra farklı kaydete tıklayın ve

isim.gif diye kaydedin ve tekrar deneyin büyük ihtimalle hallolacaktır
aLaTurCa
avatar 100 x 100 buyuklugunde, dediginiz gibi paintten farkli kaydettim gif olarak ama nafile, su mesaj cikti yine...

'' Hata mesajı:
Yükleme başarısız oldu. Lütfen sorunu düzeltmesi için yetkili biriyle temasa geçiniz ''

Önkuzu
ALINTI(TurQuVaZ @ May 2 2007, 01:44 AM) *

avatar 100 x 100 buyuklugunde, dediginiz gibi paintten farkli kaydettim gif olarak ama nafile, su mesaj cikti yine...

'' Hata mesajı:
Yükleme başarısız oldu. Lütfen sorunu düzeltmesi için yetkili biriyle temasa geçiniz ''

Siz en iyisi bu adrese yükleyin sonrada linki ile avatarınızı seçin
aLaTurCa
Sonunda oldu. Allah razi olsun, tsk ederim yardiminiz icin.
bukle
ben yapamadııımmmmmmmmmmmmmm
ela_89
ALINTI(bukle @ May 6 2007, 12:12 AM) *

ben yapamadııımmmmmmmmmmmmmm

Hangisini yapmak istiyosun? Ancak söylersen yardımcı olabiliriz dimi flaugh.gif
DuYGuSaL
Hangisi yapamadın bukle kardeş söylersen yardımcı olmaya çalışırız evelAllah..
DuYGuSaL
Es selamü aleyküm..

Kısaca linkin nasıl verildiğini ve nasıl alıntı yapılacağını göstericem.Şimdi bana 'aman DuYGuSaL bunun nesini anlatıyon çok basit ' demeyin..Bilmeyen arkadaşlarımızın bana sormaları üzerine buraya yazmak istedim.. smile.gif

(bkz.resim)

1_) LİNK

A_) resimde görülen butona tıklanır..

B_) çıkan kutuya kopyalanan link yapıştırılır ve TAMAM a tıklanır..

C_) TAMAMa tıklandığı vakit C kutusu gelir ve Web Sitem yazan yere istediğin şey yazılır..( Tıkla,oku vs.)

Tekrar TAMAM a tıklanır..

ALINTI

D_) yazı yazılır ve örnekteki gibi pastellenir..

E_) gösterilen butona tıklanır..

_SeLaMeTLe_

ayna
vallah duygusal bu konuda bir numara çok güzel anlatıyor.ben bazen avatar ekleme konusunda fakan takıldığımda açıyom bu sayfayı teker teker yapıyom.Allah razı olsun
DuYGuSaL
Sevindim o zaman mihrican faydası oluyosa ne mutlu bana jp.gif
EsLeMNa
Ben bu işi söktüm artık zaten baya anlamıştım ama işte bunları da yapınca tam oldu...

Sağol Duygusal...
darulerkam28
]sağol[/url]
hamzayurekli
s.a...

Arkadasım nasıl anlayamıyorsunuz anlayamadım ınanki....

Bu Din Secimi degilki hidayetle olsun....

Anlaılmıs orada ona bas buna bas yok o degıl resım'de koymus kardesım amma yok ....

Bıyerde Şöyle duydum....

Nato Mermer nato Kafa.....

sizler bunlardan birisi degılsınız....

dimi.... doh.gif
talebex
hay Allah razı olsun kardeş.. selametle..
jetaim07
saolasın kardeş elline emeğine sağlık
jetaim07
ama kardeşim benımde bir sorunum war AVATAR sad.gif ekliyorum ekliyorum kabul etmiyo avatarımı istenilen tüm özelliklere uygun ama yinede hata veriyo sad.gif avatarsız kaldım bölee ..
vuslatsiz_sevda
[COLOR=purple]bende yaptım ilk denemde ..cok zor degilmiş..çok sağolun ..Allah razı olsun ...rabbim gönlünüze göre veriri inşallah:)
hamzayurekli
ALINTI(jetaim07 @ Nov 7 2007, 12:22 PM) *

ama kardeşim benımde bir sorunum war AVATAR sad.gif ekliyorum ekliyorum kabul etmiyo avatarımı istenilen tüm özelliklere uygun ama yinede hata veriyo sad.gif avatarsız kaldım bölee ..

gözüm hoş geldiniz hepiniz....

AVATAR YAZAN YERI SEVIYORSUN SONRA NOKTALIYORSUN ..SONRA ''HOST'' YAPIYORSUN O YUKLUYOR BEKLIYORUZ AZ BISEY SONRASINDA EN ASAGIDA ''DIREK'' ONU KOPYALIYORSUN AVATAR BOLUMUNU BILIYORSUN ORAYA LINKI EKLIYORSUN..

EGER BUNLARI ZATEN BILIYORUM DIYORSAN RESIM EKLEME YERINDE ''HTTP://'' ZATEN VAR ONU SILIP LINK'I EKLIYECEKSIN....

ayyy yazılar buyuk olmuş kımsecıkler kusura bkmasın saygılar...
kırık-rüzgar
peki bilgisayarımdaki videoyu eklemek için ne yapmalıyım ve resimlerin hareketli çıkması için????
hamzayurekli
ALINTI(esengül @ Apr 2 2008, 04:42 PM) *

peki bilgisayarımdaki videoyu eklemek için ne yapmalıyım ve resimlerin hareketli çıkması için????

onuda nışanlın halletsin herşeyi abınden bekleme sen artık bizden cıktın... wave.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(hamzayurekli @ Apr 3 2008, 01:45 AM) *

onuda nışanlın halletsin herşeyi abınden bekleme sen artık bizden cıktın... wave.gif

ama sen abimsinnnnnnn
hamzayurekli
ama sen abimsinnnnnnn

öylemiyim....wink.gif
Teşekkürler
<#thank#>
Alper...
Allah razı olsun güzel insan cok yardımcı oldun tşkr ederim...
DuYGuSaL
Allah hepimizden razı olsun forumda epey aktifken açmıştım bu konuyu, hala işe yarayıp Allah razı olsun denilmesi çok sevindirdi

Hayırlı Ramazanlar
mu'min
bilgi için tşkler
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.