Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Üstte Ki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
AkinciBey
ALINTI(esengül @ Nov 28 2007, 05:53 PM) *

ALINTI(AkinciBey @ Nov 25 2007, 11:39 PM) *

İyiyim kardeşim sende iyisindir umarım.Rahatsız olsan sendin demi.İnşallah şifa bulmuşsundur..Selametle..

Allah razı olsunda abicim iyileşemedim gitti uzun süreceğe benziyor zaten ben hastalıklı olmaya alıştım merak etmeyin kendimi ne zman bilsem hastayım acayip zayıf bir bünyeyede sahibim

evlenmemişsiniz ama tevhid abla gibi siznde birçok çocuğunuz var bizler işte sizlerden birşeyler kapmaya çalışıyoruz
,
hem sizin sıcaklığınız ve şefkatiniz bize baba ve anne şefkati hissettiriyor ben sizleri manevi anne ve baba gibi görebiliyorum
(babişkomu pek göremiyorum zaten)

Sağol kardeşim.İnşallah vazifeyi tam manası ile yerine getirebiliyoruzdur.. smile.gif
tekrar geçmiş olsun.Üşütme varsa nane limon iç sıcak tut kendini Allaha emnaet ol.
hamzayurekli
kutuphanesı olan bırı gelıyor aklıma .... doh.gif
kırık-rüzgar
ALINTI
tekrar geçmiş olsun.Üşütme varsa nane limon iç sıcak tut kendini Allaha emnaet ol.

abicim ne varsa yapıyorum pek fayda etmiyorum Rabbim şifa verirde inşaAllah öyle kurtulurum dualarınzı bekliyorum
ela_89
Geçmiş olsun ya ben de hastayım.. Allah yardımcımız olsun.. Şifa O'ndan.
hamzayurekli
selamun aleykum....

yaa arkadaslar ben sankı tahmın edıyorum bu hastalıkların nedenını .....

kuresel degısımın getırmıs oldugu ava bozuklukları yuzunden oluyor bunların hepsı....

cunku bı sıcak bı soguk oluyor bızde carpılıyoruz havalardan...

neyse dıkkatlı olalım ınsallah ....

hamınıza acıl sıflar dılıyorum kendımde dahıl olmak uzre....
islam ve kulluk
hamza kardeşimi görünce vefalı bir dost gelir aklıma
TEVHİD
Yokluğunda merak ettiğim ve özlediğim bir kardeşim.

Selam ve dua ile
sabah_rüzgarı
aklıma en iyi zamnını kullanabilen örnek birisi geliyor
şaşkınlıkla ve hayranlıkla izliyorum
aLaTurCa
Sabah_ Ruzgarini gorunce aklima kediler.... cocuklar... geliyor, nedendir bilemem bleh.gif
sabah_rüzgarı
hımmmm
öylemiiii
demek birden kedilerle çocuklar geldii aklına fool.gif
benimde hiç çıkmıyor zaten biggrin.gif

aLaTurCa

Sabahcim bunlar sana flowers.gif ne sekerler degilmi

IPB Image
kilic_aygül
ALINTI(ileney @ Apr 11 2007, 05:47 PM) *

Forumda az çok birbirimizi tanıyoruz ..Üyelerin nickleri..imzaları bize ne çağrıştıyor acaba ...Ben kendimi görünce aklıma kendim geliyor..... tongue.gif
Lütfen Soyut şeyler [seviyorum ,ediyorum,çok iyi perfect,cool] yazmamaya gayret edelim..

Mümkün olduğunda Soyut şeyler [anında cevap verir,nicki çok komik....] yazalım ki riya olmasın

Tam soruyu soranın hatırlattığı şey çamaşır,temizlik,ev hanımları,ayşe teyze,cırt, tursil reklamları...
elmiyah:cihad,filistin,hicab...
zemahşeri;matematik,bilgisayar,zeka oyunu...
tevhid; hanım hanımcıklık...
alaturca; imamhatip,alaturka,ev kızı,su...
mustafa44;haşarı, yaramaz çocuk...

Bir de ben ilk defa bi foruma üye oluyorum. Diğer üyelerle diyalog kurup tartışıyorum.
Sanal aleme böyle aktif bi şekilde ilk defa giriyorum.
Bu yüzden mi nedir SANKİ CİNLERLE PERİLERLE Bİ ARAYA GELMİŞİM GİBİ HİSSEDİYORUM.
PC DEN AYRILDIĞIMDA KAFAMIN İÇİNDE BİR SÜRÜ BİRİLERİ VAR. TARTIŞIYO BİRİ DİĞERİNE Bİ ŞEY SÖYLÜYO ÖBÜRÜ BAŞKA Bİ ŞEY SÖYLÜYO...VE ONLARI SADECE BEN BİLİYORUM. HEPSİ BENİM KAFAMIN İÇİNDE BENİM DÜNYAMDA YAŞIYO GİBİ.

YA SİZ?... help.gif

aLaTurCa
QUOTE(kilic_aygül @ Dec 20 2007, 04:37 AM) *

SANKİ CİNLERLE PERİLERLE Bİ ARAYA GELMİŞİM GİBİ HİSSEDİYORUM.
PC DEN AYRILDIĞIMDA KAFAMIN İÇİNDE BİR SÜRÜ BİRİLERİ VAR. TARTIŞIYO BİRİ DİĞERİNE Bİ ŞEY SÖYLÜYO ÖBÜRÜ BAŞKA Bİ ŞEY SÖYLÜYO...VE ONLARI SADECE BEN BİLİYORUM. HEPSİ BENİM KAFAMIN İÇİNDE BENİM DÜNYAMDA YAŞIYO GİBİ.

YA SİZ?... help.gif

hm thinking.gif bir psikologa gorunmenisi tafsiye ederim, pek hayra alamet degil bunlar..

Zemahşeri

Round 4:

kilic_aygül vs. aLaTurCa

boxing.gif
kilic_aygül
Hem üstteki üyeyi görünce hem de SANAL ALEMDEki profiller hakkında GENEL OLARAK SİZ KENDİ ADINIZA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? Sayın forumdaşlar, ??????????

Bu kişiler gerçekte tanıdığım kişiler değil. Sanal oldukları için sanki soyut varlıklar bu yüzden. Ya da uykusuz olduğum anlarda çok fazla pc başında olduğumdan.İlk kez reelde tanışmadığım birilerini tanıdığımdan. TABİ Kİ CİNLER PERİLER OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM 'SANKİ' 'MİŞİM GİBİ' DİYORUM. Belki siz de benim gibi düşünüyosunuzdur değil mi? Belki siz başka türlü hissediyo ve düşünüyosunuzdur? Siz de söyleyin. Önyargılardan çekinmeyin. Kişi karşısındakini kendisi gibi sanır.
EsLeMNa
ALINTI(Zemahşeri @ Dec 20 2007, 06:27 PM) *

Round 4:

kilic_aygül vs. aLaTurCa

boxing.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kilic_aygül
offtp.gif
keneman
ben gelıyorum
uzaklardan fool.gif fool.gif fool.gif
sabah_rüzgarı
hoşgeldin ...
ne kadar uzaklardan geliyosun bilmiyorum ama gezmeyi seven eski bi forumdaş aklıma geliyor

ALINTI(aLaTurCa @ Dec 19 2007, 11:24 PM) *

Sabahcim bunlar sana flowers.gif ne sekerler degilmi

canm ne kadar şekerler değilmi
insann sevesi hatta öpesi bile geliyor smile.gif
desem doğru olmaz fool.gif
çünki öyle düşünmüyorum whistling.gif

hamzayurekli
Selamun Aleykum...

İslam Kardesım Zati Aalinizi gordum sankı Hz.Ebu Bekır (r.a) gormus gıbı oldum nasıllll ozlemısım yaahuuu...

Has Geldın Hoş Geldın KArdeslerın En Yakısıklısı......
flowers.gif
fizikci
ALINTI(hamzayurekli @ Dec 25 2007, 01:06 AM) *

Selamun Aleykum...

İslam Kardesım Zati Aalinizi gordum sankı Hz.Ebu Bekır (r.a) gormus gıbı oldum nasıllll ozlemısım yaahuuu...

flowers.gif

jp.gif İslam ı çok özlemiş beni unutmuşsunuz cray.gif
Hamzayı görünce espirileri geldi aklıma...
SimRe
fizikcim i görünce islam aklıma geldi ne yalan söliyim... smile.gif ...fizikcim selamlar sevgiler canım... flowers.gif flowers.gif
fizikci
ALINTI(SimRe @ Dec 25 2007, 11:58 AM) *

fizikcim i görünce islam aklıma geldi ne yalan söliyim... smile.gif ...fizikcim selamlar sevgiler canım... flowers.gif flowers.gif

Sağol simrecim islam iyi selamlarınızı iletiyorum çalışıyor garibim jp.gif
Simrecim sanada selamlar iyisindir inşaallah forum ben yokken sana emanet neredesin jp.gif
İlle Cihad
yukardaki üyeyi görünce finalleri olan birini düşünüyorum smile.gif Allah yardımcısı olsun.
kırık-rüzgar
ALINTI(fizikci @ Dec 25 2007, 12:01 PM) *

ALINTI(SimRe @ Dec 25 2007, 11:58 AM) *

Sağol simrecim islam iyi selamlarınızı iletiyorum çalışıyor garibim jp.gif
Simrecim sanada selamlar iyisindir inşaallah forum ben yokken sana emanet neredesin jp.gif

olur mu hiç seni unutur mu bu kalp fizikçiğim ayıp ettin şimdi hamazayalada islamın araları iyi heralde baksana şu muhabbete daim olsun inşaAllah selamlarımızı iletin islama
aLaTurCa
virussssss
hamzayurekli
ALINTI(fizikci @ Dec 25 2007, 11:13 AM) *

ALINTI(hamzayurekli @ Dec 25 2007, 01:06 AM) *

Selamun Aleykum...

flowers.gif

jp.gif İslam ı çok özlemiş beni unutmuşsunuz cray.gif
Hamzayı görünce espirileri geldi aklıma...

yenge sende amma kıskancsın yahuuu....

Senıde gorunce Hz.Cemile (r.a) hazretlerını gormus gıbı oluyorum....
kırık-rüzgar
ALINTI(aLaTurCa @ Dec 25 2007, 09:26 PM) *

virussssss

çook sağol yani beni görünce niye geliyoki mesn mi görünce gelsin üzüldüm şimdi
aLaTurCa
Oyun parkindayis Esencim, bu hastalik seni baya bir hassaslastirmis be canim flowers.gif flowers.gif flowers.gif
sabah_rüzgarı
sivilce whistling.gif
hamzayurekli
soguk....
aLaTurCa
Vize
hamzayurekli
gıcık....
sabah_rüzgarı
kötü şeyler
kırık-rüzgar
evet aqua çokkk hassasım öyle küçücük sözden kırılıyorum ya aldırmayın bana kırılırım sonra düzelir bişecik olmaz

sabah rüzgarı siz aqudan görüşüyonuzmu
sabah_rüzgarı
ALINTI(esengül @ Dec 27 2007, 07:27 PM) *

evet aqua çokkk hassasım öyle küçücük sözden kırılıyorum ya aldırmayın bana kırılırım sonra düzelir bişecik olmaz

esengül çaktırıyomuyuz yoksa doh.gif whistling.gif
hamzayurekli
ALINTI
kötü şeyler

Nassı Yaniii.....
turquoise
ayrilik biggrin.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Dec 28 2007, 10:24 PM) *

ALINTI(esengül @ Dec 27 2007, 07:27 PM) *

esengül çaktırıyomuyuz yoksa doh.gif whistling.gif

çok çaktırdınız ben anladım yani
Ahmet7
Esengül adlı üyemizi görünce aklıma , eski mahallemdeki benden yaşça epey büyük olan bir ablamın seninle evleneceğim deyim , o çocukluk aklımla beni kandırıp işlerini yaptırması geldi smile.gif
aLaTurCa
QUOTE(Ahmet7 @ Jan 3 2008, 10:48 PM) *

Esengül adlı üyemizi görünce aklıma , eski mahallemdeki benden yaşça epey büyük olan bir ablamın seninle evleneceğim deyim , o çocukluk aklımla beni kandırıp işlerini yaptırması geldi smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif sende inanirmiydin o ablaya, demek asiktin o zamanlar biggrin.gif
Ayn-ı Visal
NOSTALJİ
Ahmet7
ALINTI(aLaTurCa @ Jan 3 2008, 11:57 PM) *

biggrin.gif biggrin.gif sende inanirmiydin o ablaya, demek asiktin o zamanlar biggrin.gif

Okula bile gitmiyordum. Çocukluk işte kandırırdı beni... whistling.gif

Aşkı bu gün bile çözmüş değilim ki ben smile.gif
aLaTurCa
QUOTE(Ahmet7 @ Jan 3 2008, 11:18 PM) *

zamana cocuklari artik evlenme bahanesiyle kanmiyorlar smile.gif
hem aski kim cozebilmiski..
hamzayurekli
ALINTI(aLaTurCa @ Jan 4 2008, 01:21 AM) *

ALINTI(Ahmet7 @ Jan 3 2008, 11:18 PM) *

zamana cocuklari artik evlenme bahanesiyle kanmiyorlar smile.gif
hem aski kim cozebilmiski..

Aşık......
aLaTurCa
karrrrrr
KAMER_AFSHANI
muzik
kırık-rüzgar
ALINTI(Ahmet7 @ Jan 3 2008, 11:48 PM) *

jp.gif eskileri getirdim aklınıza demek
güldürdünüz beni
Ahmet7
ALINTI(esengül @ Jan 4 2008, 02:57 PM) *

güldürdünüz beni

Sizde bana mazihi hatırlatıp derin bir ah çektirdiniz smile.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(Ahmet7 @ Jan 4 2008, 03:23 PM) *

ALINTI(esengül @ Jan 4 2008, 02:57 PM) *

güldürdünüz beni

Sizde bana mazihi hatırlatıp derin bir ah çektirdiniz smile.gif

demeyin öyle şimdi suçlu hissettim kendimi mazihi bir kenera bırakın artık o abla sizinle evlenmeyecek jp.gif şaka tabi şimdiye bakmak lazım
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.