Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Üstte Ki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
hasna
hepinizi yeni tanimama ragmen yazdiklarinizdan birseyler kaptim fool.gif kelbek misali denince aklima

"rockerr kardeşim sana resimlerle dolu kelebek kolleksiyonumu bırakırdım rengarenk
çok güzeller istermisin" ... yazindan tanimaya caliştim seni.. sen cok hayat dolu ve sevecen birisin... flowers.gif
sabah_rüzgarı
üsteki üye cıvıl cıvıl bi avatara sahip olduğundan görünce neşelenmeme sabep oluyor
kelebeklerin ömrü bir gün olduğu içn kısa ömür geliyor

eslemna tabiki nasıl istersen o şekil kullnırsın ama gerçek manası yukarda dediğim gibi
yanlış anlaşılmamışımdır umarım

aslında ben kelebek misali içn yazmıştım
ama msjı yazarken biras fazla oyalandım
böyle oldu biggrin.gif

kendim içn ise imzası avatarı herşeyi güzel
sıcakkanlı sevecen ii birisi biggrin.gif biggrin.gif
ela_89
Üşüyorum... smile.gif Rüzgar falan olunca..

Şaka bi tarafa çok tatlı, neşeli, biri... flowers.gif
telpako
89 doğumlu lise öğrencisi mümine bir bacımız olan ela geliyor aklıma.
ela_89
Lise öğrencisi olduğumu nerden biliyosunuz? Öğrenciyim ama dışardan okuyorum.. smile.gif

telpako'yu görünce ilk kediler geliyo aklıma avatarından dolayı.. Ama artık öğrenci olduğumu nerden biliyo acaba diye gelecek.. smile.gif
fizikci
ela yı görünce iyi niyetli bir kardeşim gelkiyor aklıma jp.gif
Boşver açık verme sen tongue.gif
yoktan'var
şirin,çocuk gibi,güleryüzlü,yumuşak kalpli bir bayan geliyor aklıma... smile.gif
ela_89
ALINTI(fizikci @ Nov 20 2007, 01:00 PM) *

ela yı görünce iyi niyetli bir kardeşim gelkiyor aklıma jp.gif
Boşver açık verme sen tongue.gif

biggrin.gif Teşekkürleer.. flowers.gif flowers.gif Bende seni görünce aynı şey geliyo aklıma.. Söylemeden geçemedim.. smile.gif

yoktan'var, seni görünce Nickinden dolayı yoktan var olduğumuz geliyo tabiiki.. Çok güzel bi nick seçmişsin..
TEVHİD
Ela'yı görünce içim açılıyor.Baksanıza avatarının güzelliğine.Ayrıca nickinden 89 doğumlu olduğunu düşünmekteyim.Benim oğlum ile aynı yaşta galiba. flowers.gif

Selam ve dua ile
kElEbEk MiSaLi
tevhid ablamı görünce çok seviniyorum forumda kendime yakın hissettiğm kişilerden birisi
kendisini görmeyi çok isterim jp.gif
TEVHİD
Ben de seni seviyor ve yakın hissediyorum kardeşim.İnşallah bir gün bir yerde görüşürüz.

Selam ve dua ile
ela_89
ALINTI(TEVHİD @ Nov 20 2007, 08:28 PM) *

Ayrıca nickinden 89 doğumlu olduğunu düşünmekteyim.Benim oğlum ile aynı yaşta galiba. flowers.gif

Teşekkür ederim ablacım.. Evet 89 doğumluyum.. Bende seni görünce ağırbaşlı bi hanımefendi geliyo aklıma..smile.gif
hamzayurekli
ALINTI
Teşekkür ederim ablacım.. Evet 89 doğumluyum.. Bende seni görünce ağırbaşlı bi hanımefendi geliyo aklıma

puahaha bende ılk maıl adresımı 19 yasımda almıstım ve nıck Den sonra 19 yazmıstım sımdı dusunuyorum guluyorum halıme .....

akıncı bey bı yazılar yazmıssın anlayamadım kardesım net yaz benımle ılgılı bısey yazacagın zaman yok olen baban senın sıgara ıctıgını bılıyormus ve sen sevınemıyormussun fılan fslan anlamadım net yaz tas atacaksanda net at dırek hedefını bulsun yazacakların.....tamammmmı....
AkinciBey
Yok kardeşim biz kim taş atmak kim.

Sadece sen babamdan saklamam demişsinde sigara içtiğini

Ben 46 yaşındayım.Malum babamı kaybettim.O hiç bilmedi sigara içtiğimi.

Hüsnü zan edelim.Kötü bir niyetimiz yok.

hakkını helal et yanlış anlaşılma olmuş heralde.
İ K R A
siyaset geliyor aklıma
asiLDuA
Ben İ K R A 'yı eskiden niki ikra olan ümmü_seleme sanıyordum smile.gif) İ K R A seni göründe ümmü seleme sanıyorum biggrin.gif
İ K R A
ben MEHLİKA'YI GÖRÜNCE AKLIMA İMANLI,NAMAZINI HİÇ KAÇIRMAYAN,
SAF TEMİZ BİR ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM
AEO
asiLDuA
ALINTI(İ K R A @ Nov 23 2007, 04:15 PM) *

ben MEHLİKA'YI GÖRÜNCE AKLIMA İMANLI,NAMAZINI HİÇ KAÇIRMAYAN,
SAF TEMİZ BİR ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM
AEO

owww ohmy.gif İman ettik namazda kılıyoruz ama Kimin düzgün insan olup olmadığını netten anlamak zordur kardeşim.Namazlarımızdada samimiyiz allah bilir estağfirullah Güzel düşüncelerin için Allah razı olsun flowers.gif .
-EBRAR-
ALINTI(MehLiKA @ Nov 23 2007, 04:12 PM) *

Ben İ K R A 'yı eskiden niki ikra olan ümmü_seleme sanıyordum smile.gif) İ K R A seni göründe ümmü seleme sanıyorum biggrin.gif

Ne güzel olmadığım zaman beni anımsatacak birinin olması tongue.gif

Mehlikamı görünce herşey aklıma geliyor hangisini saysamki fool.gif canım kardeşim, dostum.... başladım susmam şimdi...oleyo2.gif
MoqavemaT
Seleme(r.a.) ın annesi smile.gif
yoktan'var
militan bir kişilik canlanıyor aklımda..ve kuralları kesin olan,disiplinli bir yaşam görüşü... smile.gif
ela_89
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 23 2007, 12:45 AM) *

puahaha bende ılk maıl adresımı 19 yasımda almıstım ve nıck Den sonra 19 yazmıstım sımdı dusunuyorum guluyorum halıme .....

Evet çok komik.. Ama ben bütün forumlarda aynı nicki kullanıyodum. Yani başka olmasın diye ela yazmıştım. Ama kabul etmedi bende 89 ekledim.. flaugh.gif

Şimdi komik geliyo gerçekten.. Ama değiştiremiyorum malesef.. biggrin.gif

Yoktan var avatarından Mevlana geliyo aklıma..

SimRe
ela_89 cum geldi... flowers.gif flowers.gif flowers.gif
EsLeMNa
Bizim eski oyun parkı müdavümlerimizden SimRe..

Neşeli mesajlar ve hoş bir muhabbet geldi aklıma smile.gif
hamzayurekli
inatçı.... doh.gif
EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 24 2007, 07:39 PM) *

inatçı.... doh.gif

Neden ya Hu pek bir inadım yoktur aslında whistling.gif

Hamzayürekli işte ani çıkışlar geliyor aklıma..Forma gerek biri tabi flowers.gif
aLaTurCa
son zamanlarda baya bir mutlu olan birisi flowers.gif
hamzayurekli
yorgun hayattan bıkmıs uykusu var bööööö oleyo2.gif bleh.gif
kırık-rüzgar
can dostum güzel insan jp.gif flowers.gif
MoqavemaT
Eski günler geliyor aklıma

Millet kızıyordu bize konulara cevap vermezler oyun parkından çıkmazlar diye smile.gif

Ne günlerdi be
hamzayurekli
tavlacı dedeler gelıyor aklıma ....eskı gunler pehhhh crying.gif

ALINTI
can dostum güzel insan
vay bee sırtım artık yere gelmez .... flowers.gif
ela_89
Hamzaa, espritüel..
hamzayurekli
ALINTI(ela_89 @ Nov 25 2007, 09:17 AM) *

Hamzaa, espritüel..

espırıtuel miii doh.gif

atıcı.....
EsLeMNa
Hamza deyince aklıma bir sürü şey geliyor aslında ama,şimdi imzasına bir daha bakınca ağlama değmez artık bi varmış bi yok oldu demek geldi içimden..
ela_89
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 25 2007, 02:57 PM) *

espırıtuel miii doh.gif

Aslında komik dicektim ama kabalık yapmak istemedim..

Eslemna seni görünce sürekli avatar değiştiğin geliyo aklıma.. smile.gif
aLaTurCa
ela seni gorunce aklima bir arkadasim geliyoo biggrin.gif
AkinciBey
Aquayı görünce okyanus geliyo nedense..Sonsuz okyanuslar.
kırık-rüzgar
ALINTI
Millet kızıyordu bize konulara cevap vermezler oyun parkından çıkmazlar diye

eskilerde kaldı ne günlerdi gerçekten biggrin.gif jp.gif

ALINTI
vay bee sırtım artık yere gelmez ....

şüphen olmasın inşaAllah flowers.gif jp.gif

akıncı abi nasılsınız jp.gif
AkinciBey
İyiyim kardeşim sende iyisindir umarım.Rahatsız olsan sendin demi.İnşallah şifa bulmuşsundur..Selametle..
sabah_rüzgarı
akıncıbeyi görünce aklıma çok geniş ve kıymetli eserlerle dolu kütüphanesi ve bununla alakalı başka şeyler geliyor
devamnda gelen şeyler bilmiyorm yazarsam yanlış anşlaşılırmı
ama sanırım akıncıbey yanlış anlamaz smile.gif

kütüphanenn neticesini merak ediyorum akıncıbeyden sonra ne olacak biggrin.gif
AkinciBey
smile.gif
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Nov 26 2007, 12:13 AM) *

akıncıbeyi görünce aklıma çok geniş ve kıymetli eserlerle dolu kütüphanesi ve bununla alakalı başka şeyler geliyor

Kütübhane duruyor kardeşim.Ama fırsat olmuyor bir türlü okumaya.Ama almayacağım kardeşim artık kitab.Çok para gidiyor evde koyacak yer kalmadı inanki.Bir kısmını verecem sanırım
Geçen sağolsun erkam kardeşim bir kitabımı onun tavsiye ettiği birine çeviri yaptırdım.Ama çeviri yaptırmakda para.Çok kapitaşist olduk bizde yaw demi smile.gif

Neyse kardeşim söyle başka ne geliyor aklıma ben yanlış anlamam.merak etme smile.gif
Seni görünce aklıma yine sigara ve çay geliyor ya kusura bakma kardeş benim kafam başka birşeye basmadığı için. biggrin.gif
Selametle
aLaTurCa
cuniyt abimiz geliyor aklima biggrin.gif
ela_89
ALINTI(AqUa @ Nov 25 2007, 07:38 PM) *

ela seni gorunce aklima bir arkadasim geliyoo biggrin.gif

Neden ela ismide bi arkadaşın mı var? smile.gif

Ben de seni görünce nickinin anlamı ne acaba diye düşünüyorum.. smile.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(AkinciBey @ Nov 26 2007, 01:06 AM) *

smile.gif

Kütübhane duruyor kardeşim.Ama fırsat olmuyor bir türlü okumaya.Ama almayacağım kardeşim artık kitab.Çok para gidiyor evde koyacak yer kalmadı inanki.Bir kısmını verecem sanırım
Geçen sağolsun erkam kardeşim bir kitabımı onun tavsiye ettiği birine çeviri yaptırdım.Ama çeviri yaptırmakda para.Çok kapitaşist olduk bizde yaw demi smile.gif

Neyse kardeşim söyle başka ne geliyor aklıma ben yanlış anlamam.merak etme smile.gif
Seni görünce aklıma yine sigara ve çay geliyor ya kusura bakma kardeş benim kafam başka birşeye basmadığı için. biggrin.gif
Selametle

est. nedemek yazılarınıza denk gelip okuyorum çok kıymetli yazılarınız var

yanlış anlamıcaksanız bildiğim kadarıyla çocuğunuz yok belirttiğim gibi sizden sonra ne olacak
onu merak ediyorum, anlıyosunuz whistling.gif biggrin.gif

yaşınız babamla çok yakın ondan dolayı birascık rahat yazıyorum mazur görün smile.gif
ben evdede ara ara kitaplara göz dikip beyendiklerim faydalandıklarım için bunlar bana kalsın derim biggrin.gif

elayı görüncede yeşilin güzelliğini ayrıcalığını bir kez daha anlıyorum

ahsen-i takvim
sabah rüzgarı nı görünce içim rahatlıyor huzurla doluyorum...... smile.gif bu site içinde aynısı geçerli dünyada iyi insanlarda varmış diyorum hani kitap okursunuz yazarına bi hayranlık olur ya şimdi konuşunca da öyle sanki ben okur siz yazar tam süper oluyor yani biggrin.gif saygılar..
AkinciBey
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Nov 26 2007, 11:06 PM) *

ALINTI(AkinciBey @ Nov 26 2007, 01:06 AM) *

smile.gif

Selametle

est. nedemek yazılarınıza denk gelip okuyorum çok kıymetli yazılarınız var

yanlış anlamıcaksanız bildiğim kadarıyla çocuğunuz yok belirttiğim gibi sizden sonra ne olacak
onu merak ediyorum, anlıyosunuz whistling.gif biggrin.gif

yaşınız babamla çok yakın ondan dolayı birascık rahat yazıyorum mazur görün smile.gif
ben evdede ara ara kitaplara göz dikip beyendiklerim faydalandıklarım için bunlar bana kalsın derim biggrin.gif

elayı görüncede yeşilin güzelliğini ayrıcalığını bir kez daha anlıyorum

Valla sabah rüzgarı kardeşim muhtemelen tüm eşyalarımla birlikte yeğenlerime kalır. smile.gif Malum medeni kanun bunu gerektiriyor.Bazı uyduruk kitaplarım var.Dini olmayan felan.Onları verdim zaten.Ama diğerlerini yeğenlerime bırakırım.

Ölümün ne zaman geleceği belli olmaz.Benimde zaten kardeşlerimden ve yeğenlerimden başkada kimsem yok.Hayırlısı kardeşim smile.gif
aLaTurCa
QUOTE(ela_89 @ Nov 26 2007, 05:06 PM) *

Ben de seni görünce nickinin anlamı ne acaba diye düşünüyorum.. smile.gif

Su smile.gif
TEVHİD
Ben Akıncıbey Kardeşimi evli ve çocuklu diye düşünüyordum.Aquayı görünce aklıma mavi renk ve sıcakkanlılık geliyor.

Selam ve dua ile
AkinciBey
ALINTI(TEVHİD @ Nov 27 2007, 11:10 PM) *

Ben Akıncıbey Kardeşimi evli ve çocuklu diye düşünüyordum.Aquayı görünce aklıma mavi renk ve sıcakkanlılık geliyor.

Selam ve dua ile

Yok kardeşim hiç evlenmedim..Tevhid kardeşi görünce hoşgörülülüğü geliyor...
kırık-rüzgar
ALINTI(AkinciBey @ Nov 25 2007, 11:39 PM) *

İyiyim kardeşim sende iyisindir umarım.Rahatsız olsan sendin demi.İnşallah şifa bulmuşsundur..Selametle..

Allah razı olsunda abicim iyileşemedim gitti uzun süreceğe benziyor zaten ben hastalıklı olmaya alıştım merak etmeyin kendimi ne zman bilsem hastayım acayip zayıf bir bünyeyede sahibim

evlenmemişsiniz ama tevhid abla gibi siznde birçok çocuğunuz var bizler işte sizlerden birşeyler kapmaya çalışıyoruz
,
hem sizin sıcaklığınız ve şefkatiniz bize baba ve anne şefkati hissettiriyor ben sizleri manevi anne ve baba gibi görebiliyorum
(babişkomu pek göremiyorum zaten)
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.