Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Üstte Ki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
kElEbEk MiSaLi
ozgurluk86 diyince;

''Bir kız için ölünür mü lan akılsız''

bu cümlesi geliyor aklıma ve nick den özgürlüğüne düşkün biri gibi geliyor ...ve pat diye cevabı verebilen birisi geliyor... wallbash.gif

hakkınızı helal edin belki yanlıs düşünüyorumdur jp.gif
imamhatiplim__34
ALINTI(fizikci @ Oct 22 2007, 11:34 AM) *

İmam hatip yıllarım aklıma geldi jp.gif
İyiki okumuşum tek eğitim aldığım yer orası diyebilirim..
Tabi bozulmadan önce burasıda ayrı bir yara aslında neyse..

evet kardeşim ne yazıkki öyle imamhatip okullarıda bozuldu.. cray.gif ...2 yıl oldu mezun olalı sıramı bile özlüyorum.. crying.gif

bide üstteki üyeyi görünce aklıma rengarenk kelebekler geldi..içim ferahladı jp.gif
dagmara
ahh o imamhatip yılları üstekı üyeyı görünce derın bı ahhh cekıyorum cok farklıydı oyıllar bende 2005 mezunuyum bızden sonrada tadı kalmadı ımamhatıp demeye bın sahıt gerek hocalarla arkadaslarla hala görüşürüm hocalarda aynı görüşte hep sız son ımamhatıplısınız der ıyıkı ımamhatıplıyım ımamhatıbı anlatamıyorum kelımeler kıfayetsız kalıyo
sabah_rüzgarı
cana yakın birisi
iyi niyetli
yalnız damagra ne demek
dikkatimi çekti
kElEbEk MiSaLi
bide üstteki üyeyi görünce aklıma rengarenk kelebekler geldi..içim ferahladı jp.gif

Allah razı olsun kardeşim ...

sabah_rüzgarını görünce aklıma çok misafir perver ve çok tatlı biri geliyor
bir de istanbul geliyor ... jp.gif
kırık-rüzgar
jp.gif canım kardeşim
hamzayurekli
S.a...

Duygusal ama bi okadarda Deli Kanlı .....

Ya o benım Kardesım ...... flowers.gif
fizikci
Hazır cevap ... jp.gif
Birazcıkta sert ama kırıcı olmayan ...
Sohbetini özleten kardeşim geliyor aklıma...
sabah_rüzgarı
ALINTI(kElEbEk MiSaLi @ Oct 23 2007, 11:43 PM) *

sabah_rüzgarını görünce aklıma çok misafir perver ve çok tatlı biri geliyor
bir de istanbul geliyor ... jp.gif

öyleyimdir smile.gif
inş sende bi gün misafirim olursun
bilmiyorum nerde oturuyosun ama jp.gif

üsteki üyeyi görünce aklıma bi çok şey geliyor
tatlı, insanlarla uzlaşan biri geliyor
bide islamve kulluk geliyoo biggrin.gif

Özgürlük
Sabah rüzgarı diyince ilk aklıma Ferdi Tayfur'un sabahçı kahvesi lafı geldi biggrin.gif fotoğrafın güzel Irak'lı veya Lübnan'lı çocuk galiba esmer oluyor genelde onlar
kırık-rüzgar
ALINTI(hamzayurekli @ Oct 24 2007, 01:05 AM) *

S.a...

Duygusal ama bi okadarda Deli Kanlı .....

Ya o benım Kardesım ...... flowers.gif

Aleyküm Selam

hamza çok özledik seni ya benden sonra gel diye bi okadar yazdım bir türlü gelmedin

Allah razı olsun yorumunu çok beğendim

forumun olmazda olmazlarından çok sevdiğim kardeşim(abim) flowers.gif jp.gif
kElEbEk MiSaLi
ALINTI(esengül @ Oct 23 2007, 11:02 PM) *

jp.gif canım kardeşim

jp.gif canım kardeşim
jp.gif canım kardeşim
jp.gif canım kardeşim 'esengül'
kırık-rüzgar
jp.gif
Nur'unAlaNur
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 11 2007, 11:13 PM) *

yok dememiştim smile.gif az demiştim sadece ama yanılmışda olabilirim...

bende şunu düşünüyorum :
İslam ve Kulluk arkadaşımızın fazlasıyla yanılmış olduğunu düşünüyorum:))
çünkü ben tevhid arkadaşımızın birkaç yazısını okumuştum ve onla aynı düşünceleri paylaştığımızı düşünüyorum:)) Ve benim gibi bir çok kişininde aynı şekilde düşündüğünü düşünüyorum:))
yani birkaç konu başlığının altına yazanların düşüncelerinden anlaşılan buydu:))
sabah_rüzgarı
ALINTI(ozgurluk86 @ Oct 24 2007, 03:25 PM) *

Sabah rüzgarı diyince ilk aklıma Ferdi Tayfur'un sabahçı kahvesi lafı geldi biggrin.gif fotoğrafın güzel Irak'lı veya Lübnan'lı çocuk galiba esmer oluyor genelde onlar

demek sabah kahvesi aklına geldi
nickimide peygamberimizi ziyater eden ona selam götüren sabah rüzgarını kast ederek seçmiştim
neyse nasipde bu varmış biggrin.gif flaugh.gif
fotoğrafı beyendiğin içn müteşekkrim biggrin.gif

üsteki üyeyi yeni gördüğümden pek bi yorum yapamıyorum
nickinden nur suresi içnde bulunduğu ayet kerime geldi
imzasıda çok güzel bi hadisi içeriyor
Nur'unAlaNur
demek sabah kahvesi aklına geldi
nickimide peygamberimizi ziyater eden ona selam götüren sabah rüzgarını kast ederek seçmiştim
neyse nasipde bu varmış biggrin.gif flaugh.gif
fotoğrafı beyendiğin içn müteşekkrim biggrin.gif

üsteki üyeyi yeni gördüğümden pek bi yorum yapamıyorum
nickinden nur suresi içnde bulunduğu ayet kerime geldi
imzasıda çok güzel bi hadisi içeriyor
[/quote]

teşekkür ederim arkadaşım nickimin anlamı: Nur üstüne Nur demek. Biliyorsunuzdur, Nur'da ilahi ışık demek:) Benim için çok büyük anlamı olan bir nick. Yani derin anlamlar gizli bence smile.gif))
Bir de ismim Nurdan:)

Ayrıca anladığım kadarıyla siz nickinizi farklı şeyler düşünerek seçtiniz ama bende ilk uyandırdığı his. Hani sabah 6gibi çok değişik bir rüzgar olur.Hani insanın içini kıpır kıpır yaparak çok farklı bir huzur verir. Hatta nedendir bilinmez o hava, o rüzgar beni alıp çocukluğuma götürür. Birden onu anımsattı ve çok değişik hisler hisstirdi bana:)) Yani nickin perfect arkadaşım:)))
sabah_rüzgarı
isminn nurdan olmasıyla aklıma ilk gelen ilkokul arkadaşım
uzun zamn oldu görüşemiyorz
vakit geç olmasa arardım
onunla beraber llkokul anılarımdan birkaç kesit
istnbuldamısın

ewet sabahları olan rüzgar insanı başka iklimlere götürr
benide inş peygamberimzn yanına
tesekkr ederim güzel dşüncelerin içn jp.gif
Nur'unAlaNur
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Oct 24 2007, 11:49 PM) *

vakit geç olmasa arardım
istnbuldamısın

evet istanbul maltepe oturuyorum:)
aLaTurCa
Ilk aklima Nur geliyor ve birde Nurdan arkadasimin ortalikta fazla gozukmedigi geliyor flowers.gif
Linkinpark
İlk defa kendisiyle aynı fikirde olduğumuz bi arkadaş. heh heh heh.. biggrin.gif
kElEbEk MiSaLi
korkutucu ohmy.gif yani yanlış anlama kardeşim o avatarın gözleri varya korkutuyor beni ohmy.gif
ela_89
İlk aklıma gelen nick'inle avatarının uyumlu olduğu.. smile.gif
ferişt@h
imzan üye resmin ve nickinin müthiş uyumlu olması
EsLeMNa
Yeni bir üye..

Bayadır oyun parkına uğramamıştım ne yapıyorsunuz bir bakayım dedim biggrin.gif

Selamımı verdim gidiyorum fool.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(Eslemna @ Nov 7 2007, 10:32 PM) *

Yeni bir üye..

Bayadır oyun parkına uğramamıştım ne yapıyorsunuz bir bakayım dedim biggrin.gif

Selamımı verdim gidiyorum fool.gif

canım eslemnacım bende seni gördüm geldim
sabah_rüzgarı
ALINTI(Nur'unAlaNur @ Oct 24 2007, 11:00 PM) *

ALINTI(sabah_rüzgarı @ Oct 24 2007, 11:49 PM) *

vakit geç olmasa arardım
istnbuldamısın

evet istanbul maltepe oturuyorum:)

ciddimsin önceden biz maltepe/küçükyalıdaydık
sen neresindensin

esengülü görünce aklıma tarif edilemez hoş düşünceler geliyor....... smile.gif
AkinciBey
Sabah rüzgarı yanlış anlamada sabah rüzgarı deyince aklıma çay ve sigara geliyor. smile.gif
Genelde sabahladığım için çay yaparım birde sigara ile balkonda otururum..(tabi yazın)
Kışında pencereyi açarım.Her halükarda sabah rüzgarı ile karşılaşırız...
DuDayev
Selamun Aleyküm Akıncıbey bu nick bana Osmanlıyı ve İbdac İslami büyük dogu Akıncılar ilk aklıma gelenler birde cüneyt abinin akıncı filimleri aklıma gelityor smile.gif Selametle
KAMER_AFSHANI
[Yukarida DuDayev nikli uyemiz var, nikini gorunce ilk olarak dudak kelimesi alima geliyo bi de bizim soyadlara benziyo "ev"le bittigi için smile.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(AkinciBey @ Nov 9 2007, 12:26 AM) *

Sabah rüzgarı yanlış anlamada sabah rüzgarı deyince aklıma çay ve sigara geliyor. smile.gif
Genelde sabahladığım için çay yaparım birde sigara ile balkonda otururum..(tabi yazın)
Kışında pencereyi açarım.Her halükarda sabah rüzgarı ile karşılaşırız...

yok yanlış anlamadım
ferdi tayfurun sabah kahvesi diye bi filmi varmış onu bile getirdim insanların aklına

halbuki ben peygamberimizi ziyarete giden sabah rüzgarı olarak seçmiştim
sağlık olsun smile.gif

yalnız sigara sağlığa zararlı ona göre nono.gif

üsteki üyeyi görünce ay geliyor aklıma ve yıldızlar
DuDayev
Son bahar rüzgarı aklima geliyor hayat memat kefenle kalktıgında ılık bir rüzgarın bedene çarpması dünyadan ayrılıgı ormanlık bir yerde sabah namazını kılıyorusun bir yerden esen sabah rüzgarı hava sogukta olsa o sabah rüzgarı çok tatalı geliyor uyuyamıyorsun sarhoş oluyorsun sabahları hep everim yeni bir günün doguşu ve güzel bir günün başlaması Selametle
AkinciBey
Büyük çeçenistan direnişcisi büyük mücahit ve en önemlisi ŞEHİD cevher Dudayev..Başka akla ne gelirki?

Sabah rüzgarı kardeşim sigarayı bırakmak için adaçayı sarıp içiyorum.Bir tane doktor önerdi.Ama o doktoru yakalarsam kötü pataklayacam.Beni resmen yatağa yatırdı bu adaçayı.Bir hafta yemek yiyemedim.Buradaki tiryaki arkadaşlara da söylüyorum aman ha.Adaçayı önerirse biri sakın denemeyin.

selametle.
aLaTurCa
en iyisi bugun biraktim deyip birdaha baslamamak.. psikolojik bir durum sigarayi birakmak, kendinize guvenin aciz olmayin, basarirsiniz, yenilmeyin sigaraya..hadi sizin ictiginiz kendinize zarar ya birde kokusu ile ne kadar masum insani zehirlediginizi dusunun birde, bunun vebalinden nasil kurtulacaksiniz, birde bu noktaya kendinizi yonlendirin.

Ustteki uye akincilari hatirlatiyor bana
MoqavemaT
Su gibi kardeşim benim smile.gif
EsLeMNa
ALINTI(İttihad-ı İslam @ Nov 10 2007, 04:03 PM) *

Su gibi kardeşim benim smile.gif

Aslında aklıma birçok şey geliyor..En başta badevlet,daha sonra formun fonunun ısrarla yeşil olmasını isteyişi,seçim zamanındaki yazdığı uzun mesajlar..

Forumda çok katkısı olduğunu düşündüklerimden flowers.gif

Ben bir uğrayıp bakayım dedim ne yapıyor bizim oyun parkındaki arkadaşlar.. fool.gif
hamzayurekli
beynel-milel<<<<<<<< halen....
EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 10 2007, 07:25 PM) *

Filmi izledim geçenlerde ancak neden halen beynel milel olduğumu anlamış değilim confused1.gif

Vardır bir bildiği diyorum üsteki üyeyi görünce.. smile.gif
AkinciBey

Cevval bir arkadaş hamza yürekli.. smile.gif Hamza ismi herzaman bende bir çekinme oluşturmştur..Nedense??

Aqua kardeş bırakacam inşallah sigarayı.Çok sağlık sorunu yaşıyorumzaten.İnşallah dua edinde bırakayım..
hamzayurekli
ALINTI(Eslemna @ Nov 10 2007, 07:29 PM) *

Filmi izledim geçenlerde ancak neden halen beynel milel olduğumu anlamış değilim confused1.gif

Vardır bir bildiği diyorum üsteki üyeyi görünce.. smile.gif

ya birde şu eliyor aklıma ama soyleyınce sizi kırmıs olurmuyum ama soylıcem ıcımde tutmamısım bıseyı gene tutamam zaten....

bırazda ınatcılık var eslemna kardesım....

nerden cıkardın dıyecek olursan okuma konusunda ne soylesekde ınadını yenemedık ve okuyacam dıyorsun...

Rahmanımız(cc) YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH....

akıncı kardeşim SİGARAYI RÜYANDA BIRAKIRSIN puhahahah cunku bende içiyorum......

yaa ınanırmısın bırde bu sıralalr boyle keşler gibi cekıyorum ıcıme nasıl hoşuma gıdıyor yahuu töbü töbü.....

akıncısın işte sen soylemıssın bana bısey bırakmamıssın ....
AkinciBey
smile.gif smile.gif Şimdi bırakamam dersem buradaki arkadaşlar tepki gösterir.Çaktırma:)
hamzayurekli
ALINTI(AkinciBey @ Nov 10 2007, 08:03 PM) *

smile.gif smile.gif Şimdi bırakamam dersem buradaki arkadaşlar tepki gösterir.Çaktırma:)

sen sımdı kendı saglıgını gecmısın arkadasların sozumu etkılıyor....

puahahah gulerım akıncı....

ıcıyorsam ıcıyorumdur bunu babamda bılır herkezde bılır onemlı degıl onemlı olan ıcmek yada ıcmemek....

usttekı cekıngen.....
EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 10 2007, 08:07 PM) *

ıcıyorsam ıcıyorumdur bunu babamda bılır herkezde bılır onemlı degıl onemlı olan ıcmek yada ıcmemek....

usttekı cekıngen.....

Okumamam konusunun daha hayırlı olduğunu aban her daim anlatmak isteyen biri diyebilirim o zaman..

Belki de ben ordan göründüğüm gibi biri değilimdir kimbilir?Belki de sizler kadar önemini anlayamamışımdır herşeyin..Ama sayenizde öğrenmeye çalışıyorum inşAllah..

Üstteki forma gerek biri friends.gif
AkinciBey
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 10 2007, 08:07 PM) *

usttekı cekıngen.....

Tabi arkadaŞların sözü etkiliyor bir nebze.Ama bende gülÜyom bazen.Birisi bir yerini açıyo gülüyom birisi hokkabazlık yapıyo gülüyom birisi espri yapıyo gülüyom.Da rahmetli babamın sigara içtiğimi bilmesine gülemiyom bir türlü..
Eslemna; amenna değil eslemna deyin aklıma geldi bir an..
kırık-rüzgar
karıştı kafam confused1.gif

ama hamzanın sigara içtiğini hiç bilmiyordum öğrenmiş oldum ve üzüldüm sad.gif
ela_89
esengül'ü görünce çok sempatik bi arkadaş olduğu geliyo aklıma.. flowers.gif jp.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(ela_89 @ Nov 11 2007, 02:34 PM) *

esengül'ü görünce çok sempatik bi arkadaş olduğu geliyo aklıma.. flowers.gif jp.gif

bilmukabele elacım forumun olmazda olmazlarından çok sevdiğim ve anlaştığım elacımm flowers.gif
EsLeMNa
Hayvanlar alemi isimli galeri.. smile.gif

sabah_rüzgarı
ALINTI(AkinciBey @ Nov 10 2007, 02:48 AM) *

Sabah rüzgarı kardeşim sigarayı bırakmak için adaçayı sarıp içiyorum.Bir tane doktor önerdi.Ama o doktoru yakalarsam kötü pataklayacam.Beni resmen yatağa yatırdı bu adaçayı.Bir hafta yemek yiyemedim.Buradaki tiryaki arkadaşlara da söylüyorum aman ha.Adaçayı önerirse biri sakın denemeyin.

selametle.

yalnız ada çayını sürekli ve çok tüketmek uygun değil
geçenlerde dinlemiştim ada çayınn çok faydası var
ama belirli zamn aralıklarıyla ve 1 bardaktan çok olmaması gerekiyormuş

belkide siz bu noktayı kaçırdınız yatağa yatırmasının sebebi bu olabilir mi thinking.gif

ayrıca sigarayı tabikide bizm içn bırakmanızı istemiyoruz bu en başta sizn daha sonra bizm içn önemli

bu sırada konuyu sigara muhabbetine çevirmedeki katkılarımdan dolayı özür dilerim biggrin.gif

üsteki üyenin avatarını çok beyendim mavide çok yakışıyo biggrin.gif

yalnız izninle bi tavsiyede buluncam eslemna diyin ayeti imanı tam olarak kalplerine sindirememiş çok yeni iman eden bedeviler içndi
yani onlar amenna sözünü tam olarak sindirememişlerdi bizimde bu konuda ne derecede oldumuzu mevla bilir ama hani insan ismini benimser ya bu ismi benimsemenn hoş olmıcanı düşünüyorum

rabbim hepimizi iman ettik sözünü kavrayabilmemizi ve bu söze uygun olmamızı nasip etsin
EsLeMNa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Nov 11 2007, 08:24 PM) *

ALINTI(AkinciBey @ Nov 10 2007, 02:48 AM) *

selametle.

yalnız ada çayını sürekli ve çok tüketmek uygun değil
geçenlerde dinlemiştim ada çayınn çok faydası var
ama belirli zamn aralıklarıyla ve 1 bardaktan çok olmaması gerekiyormuş

belkide siz bu noktayı kaçırdınız yatağa yatırmasının sebebi bu olabilir mi thinking.gif

ayrıca sigarayı tabikide bizm içn bırakmanızı istemiyoruz bu en başta sizn daha sonra bizm içn önemli

bu sırada konuyu sigara muhabbetine çevirmedeki katkılarımdan dolayı özür dilerim biggrin.gif

üsteki üyenin avatarını çok beyendim mavide çok yakışıyo biggrin.gif

yalnız izninle bi tavsiyede buluncam eslemna diyin ayeti imanı tam olarak kalplerine sindirememiş çok yeni iman eden bedeviler içndi
yani onlar amenna sözünü tam olarak sindirememişlerdi bizimde bu konuda ne derecede oldumuzu mevla bilir ama hani insan ismini benimser ya bu ismi benimsemenn hoş olmıcanı düşünüyorum

rabbim hepimizi iman ettik sözünü kavrayabilmemizi ve bu söze uygun olmamızı nasip etsin

Eslemna nın aslında tam manası yani benim kullanmayı amaçladığım manası tam telim olmaktı..

kElEbEk MiSaLi

MAVİ aklıma geliyor mavi laleli avatarın çok güzeldi flowers.gif
birde eslemnayı görünce ünv. aklıma geliyor inş. hakkında hayırlısı olur kardeşim jp.gif jp.gif jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.