Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Üstte Ki Üyeyi Görünce Aklına Ne Geliyor
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
imamhatiplim__34
ahaaa esengül var yukarda içimdende diyodum esengül olsa diye flaugh.gif vallahi esengülü görünce duygusal,yumuşak,ağırbaşlı bi kız canlanıyor gözümde...imzasıda çok iyi bence ders verici ...
kırık-rüzgar
ALINTI(imamhatiplim__34 @ Oct 6 2007, 01:49 PM) *

ahaaa esengül var yukarda içimdende diyodum esengül olsa diye flaugh.gif vallahi esengülü görünce duygusal,yumuşak,ağırbaşlı bi kız canlanıyor gözümde...imzasıda çok iyi bence ders verici ...

Allah razı olsun Rabbim gönlündeki gibi kılsın beni inşaAllah
suskun
çok sevecen sıcak kanlı arkadaş canlısı biri geliyor. smile.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(sarıtaç @ Oct 6 2007, 04:11 PM) *

birmukabele kardeşim sende öylesin buyrun kabul et bunları flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif jp.gif smile.gif
kilit
ALINTI(esengül @ Oct 6 2007, 11:04 PM) *

ALINTI(sarıtaç @ Oct 6 2007, 04:11 PM) *

birmukabele kardeşim sende öylesin buyrun kabul et bunları flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif jp.gif smile.gif

avatarı bana allah ı hatırlatıyor.
aLaTurCa
Kilit kardesim ne zaman senin nicki gorsem aklima anahtar kilidi gelir smile.gif
IPB Image
yoktan'var
aklıma su ve sulu şeyler geliyor tongue.gif
suskun
Tin Suresi... smile.gif
kilit
aklıma kralların tacı gelir
yoktan'var
ahşap kapı smile.gif
bican
henüz bisey gelmedi aklima flaugh.gif oleyo2.gif

aklima gelenler uzay tesbih zey tin
fizikci
Benimde gelir inşaallah zamanla jp.gif
MoqavemaT
Ee nasıl gidiyor smile.gif

Üsteki üyeyi görünce islamiforumdaki ilk günlerim aklıam geliyor...

eskilerden smile.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(İttihad-ı İslam @ Oct 9 2007, 01:31 PM) *

Ee nasıl gidiyor smile.gif

Üsteki üyeyi görünce islamiforumdaki ilk günlerim aklıam geliyor...

eskilerden smile.gif

nickini değişteren dürüst bir insan geliyor aklıma
yoktan'var
esmeray diye bir şarkıcı varmış eskiden.o geliyor falla biggrin.gif
aberat_kml
tin!'i görünce aklıma ilk zeytin geldi, yalan yok beki bira beklesem daha iyi şeyler gelirdi ama ilk bu geldi..
bican
aklıma bisey gelmedi sorry
hamzayurekli
s.a....

ya kardeşim bi zamanlar Ekmek Teknesi diye bir dizi vardı Osman-Sınav Abimizin good.gif işte orada berberde çalışan bican vardı abisi pican derdi inan senı gorunce hep o gelıyor aklıma sımdıde fesuphanallah da oynuyor sımdı gordum bleh.gif

ama umarım ısmıne layık candan guvenılır olursun ....inşAllah...
SimRe
Çağrı filminde Kabe de İslamiyet i tebliğe gelen bir avuç müslümana yapılan eziyet ve Hz.Hamza nın ebu cehil e attığı şamar aklıma geliyor....o sahneyi çok severim... good.gif .....hamzayürekli.... wink.gif
MoqavemaT
Aklıma tayyip erdoğan geldi smile.gif kızma simre gardaş falla:)
AkinciBey
Müslümanlar birbirleri ile tartışmasın, kavga etmesin diye uğraşan bir kardeşimiz geliyor akla..
Adından da belli zaten ittihad-ı İslam..Birlik olmuş İslam... smile.gif
Tartıştığımız konular da oldu ama çoğu yazısında forumdaki müslümanların birbiri ile ihtilafa düşmemesi için uğraşır didinir..Allah razı olsun..
KAMER_AFSHANI
pardon.... aklima gelince hemen de unuttum aklima ne geldigini... confused1.gif

galiba disdan sakin gorunen ama icten firtinali biri gibi hissettim kardesimizi. clapping.gif
SimRe
ALINTI(İttihad-ı İslam @ Oct 17 2007, 09:10 PM) *

tayyip erdoğann smile.gif ...hiç sorun değil....kendileri sevdiğim bir şahsiyettir.... good.gif

kamer afshani yi görünce forumda yeni biri olduğu aklıma geldi... flaugh.gif
KAMER_AFSHANI
ALINTI(SimRe @ Oct 18 2007, 09:09 AM) *

ALINTI(İttihad-ı İslam @ Oct 17 2007, 09:10 PM) *

tayyip erdoğann smile.gif ...hiç sorun değil....kendileri sevdiğim bir şahsiyettir.... good.gif

kamer afshani yi görünce forumda yeni biri olduğu aklıma geldi... flaugh.gif

evet kardes sezgilerin da bayagi kuvvetlliymis clapping.gif forumde yeniyim friends.gif
MoqavemaT
Yav smile.gif sezgiye ne gerek var yenisin işte smile.gif

Hoşgeldin inş.....

Aslına bakarsan avatar yok, imzada yok o yüzden senin hakkında birşey düşünemiyorum, takma adında yabancı geldiği için smile.gif sadece hoşgeldin diyorum....
-EBRAR-

Kardeşlik smile.gif
KAMER_AFSHANI
ALINTI(İttihad-ı İslam @ Oct 18 2007, 02:47 PM) *

Yav smile.gif sezgiye ne gerek var yenisin işte smile.gif

Hoşgeldin inş.....

Aslına bakarsan avatar yok, imzada yok o yüzden senin hakkında birşey düşünemiyorum, takma adında yabancı geldiği için smile.gif sadece hoşgeldin diyorum....

HOSBULDUK DA YENI OLDUGUM ICIN DE ZATEN TAKMA AD KULLANMAMISIM smile.gif ASLINDA BENDEN HERKEZ TAKMA ADINDA GALIBA confused1.gif
OPTIMIST, IYI KALBLI DIYE DUSUNUYORUM YUKARIDAKI KARDESIMIZ HAKKINDA
MoqavemaT
kardeş KAMER_AFSHANI gerçek adınızmı kusura bakmayın eğer öyleyse... Bilemedik smile.gif
kırık-rüzgar
sezgiye gerek yok
-EBRAR-

Resullullah(s.a.v.)'a tabi olmayı arzu eden, O'na aşık biri geliyor inşaAllah...
asiLDuA
sırdaş,arkadaş,yoldaş,sadık bir dost,sıcak bir yüz jp.gif Seni seviyorum uhtim jp.gif flowers.gif (msj iKRA 'ya ha yalnış anlaşılmasında aman smile.gif
aLaTurCa
ilk aklima cihad geliyor ve guzel yurekli bir insan flowers.gif bide bide bide msn deki konu biggrin.gif
asiLDuA
laugh.gif hay allah aqua seni görüncede olgun,ılımlı sıcak kanlı bir arkadaş geliyor aklıma jp.gif sorma msndeki konu filmlik oldu yaw sad.gif
RmS
bi smiley vardı başında palyaço kukuletası dil çıkaran o geliyor smile.gif

edit: fool.gif o smiley dil çıkarmıyormuş smile.gif
beyda
Aklı başında biri biraz da sinirli sanki.
beyda
ALINTI(icimizdenbirisi @ Oct 20 2007, 01:08 PM) *
cok haklısın butun sinirim muslumanlara. o güzel dinimiz ne halde kimlerin elinde. allah büyüktür. akıl denince akla hemen o dogru gelir yalanmı? biri yanlış birşeyy apınca ne deriz? aklın başındamı senin!! yani akıl dogru demekdir dogru allahın sıfatlarındandır. akıl dinidir islam hurafe ve yobazlık degil!! nifak ve bölünmek degil!! sevgi dinidir kardeslik dinidir. aklınızı toplayın muslumanlıgın son neferleri kendinize gelinde kesin forumlardaki su alevi sunni tartışmalarını.hepimiz bir olalım bu din bu vatan hepimizin kürt türk çerkez bu ayrımcılık nedir? şeytan işidir bana inanın. aklınızı kullanın allahın lutfudur o insana. selametle

Bak o zaman içimizdenbiri sen aç bir konu önder ol da yazalım paylaşalım,kapanmaz konular illaki biri yazar bir şey böyle kızmakla olmaz diye düşünüyorum.

sabah_rüzgarı
yeni olduğumdan tam bi fikrim yok
ama hassasiyetlere önem veren birisi
aLaTurCa
aklima Fatih Sultan Mehmed'in Istanbulu fethi geliyor, gemileri karadan goturmesi vs smile.gif
Tevhid_13
ALINTI(tin @ Oct 8 2007, 12:48 PM) *

ahşap kapı smile.gif

Okyanusta bir damla misali aklıma geldi.
MoqavemaT
Muvahhid bir kardeşim...

islambuli
ALINTI
Muvahhid bir kardeşim

ittihad-islam kardeş benden önce yazmışsın smile.gif bende senin için yazayım o zaman nikinin yazdığı yerde bakmadan geçilmeyecek bir yazı geliyor aklıma ve ben bakıyorum tabii smile.gif
imamhatiplim__34
ÖNCELİKLE KARDEŞİM AVATARIN ÇOK GÜZEL çok beyendim gerçekten... smile.gif bide aklıma islam ve istanbul geliyor..
beyda
istanbul ve takvalı gençler geliyor...Pek tanımıyorum ama ilk aklıma gelen...
islambuli
ALINTI
ÖNCELİKLE KARDEŞİM AVATARIN ÇOK GÜZEL çok beyendim gerçekten

kardeş istersen sana verebilirim ben başka koyarım inşallah
beyda
offtp.gif forum da yazılarına hayran kaldığımız zat-ı muhteremleri yazsak bazen nutkum tutuluyor çok ilim irfan sahibi kişler var istatistik gibi olur....
imamhatiplim__34
ALINTI(islambuli @ Oct 22 2007, 12:44 AM) *

ALINTI
ÖNCELİKLE KARDEŞİM AVATARIN ÇOK GÜZEL çok beyendim gerçekten

kardeş istersen sana verebilirim ben başka koyarım inşallah

çok düşüncelisin arkadaşım güzel bi avatar ama kendimden utandım ya böyle istemiş gibi oldum smile.gif
fizikci
İmam hatip yıllarım aklıma geldi jp.gif
İyiki okumuşum tek eğitim aldığım yer orası diyebilirim..
Tabi bozulmadan önce burasıda ayrı bir yara aslında neyse..
beyda

avatarına bakaraktan çok sevimli biri geliyor smile.gif

fizikci
ALINTI(beyda @ Oct 22 2007, 11:42 AM) *

avatarına bakaraktan çok sevimli biri geliyor smile.gif

öyleyimdir jp.gif
Hayata zorluklara rağmen sıkıca sarılan biri gibi geliyor jp.gif
Özgürlük
Fizikçi diyince herhalde okulda fizik bölümü bitiren birisi geliyor aklıma. Sayısalcı. Bebek görüyorum avatar da genelde bayanlar bebeklere düşkündür diye düşünüyorum... İmzasına şiir koymuş ben şiirden anlamam onun için bi yorum yapamam biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.