Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslami-forum'u Nereden Ve Nasıl Buldunuz.......
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·.
Sayfa: 1, 2, 3
ileney

Merak ettim nası buldunuz burasını ,Bana sıra gelecek biggrin.gif
asiLDuA
smile.gifsmile.gif bana üye ol denildi üye oldum smile.gif
128
googleden arama yaptım bir konu ile ilgili sizin siteyi gördüm begendim üye oldum smile.gif
ileney

Bismillah......

Mehlika kardeş,

Ödüm koptu yaw bu ne hız laugh.gif

Arkadaşlar biraz ayrıntıya inin daha iyi olur.
Mağlub
google la yazdım islami diye baktım en güzel isimli www.islamiforum.com du hemen girdiğim her site gibi üye oldum.Ve hala burdayım seviyorum forumu.

arimseli
Dediler ki; "Erkam İslamiforum'u kurmuş"
Dedik; "Hemen kaydolalım"

Taaa yeşilli zamanında hemde...
smile.gif
muhammed_talha
islami sohbet sitesi vardı o zaman başka bir siteden gelip erkamdan yardım istemişdim sağolsun yardım etmemişdi haklıydı biggrin.gif onun vesilesi ile buldum....
ayna
ben de kendi kendine keşfedenlerdenim.internette dini site yazdım çıktı.o zamanlar öğrenciydim.evimde internet bağlantısı yoktu.yani aktif değildim.
ileney
ALINTI(arimseli @ Apr 9 2007, 09:27 PM) *

Dediler ki; "Erkam İslamiforum'u kurmuş"
Dedik; "Hemen kaydolalım"

Taaa yeşilli zamanında hemde...
smile.gif

bilmezmiyim
TEVHİD
Selamün Aleyküm

Ben de genellikle İslami konularda bilgi edinme amaçlı internete girerim.Bu üye olduğum 2. site. Bir yıl önce başka bir siteye üye olmuştum.Nahoş hadiseler cereyan edince bir daha üye olmamaya karar vermiştim.Ama bu forumu misafir olarak incelediğimde hoşuma gitti. Konu başlıklarını inceledim ve cevap verme lüzumunu şiddetle hissettim.Derken üye olunca cevap verebildim. O gün bu gündür takip ediyorum. Yazılar güzel, kardeşlerim güzel. Ne diyeyim, inşallah daim kalırım.

Selam ve dua ile
ErKaMReaL
ileney siz forumun eski halini nereden biliyorsunuz ? confused1.gif

İnanın şaşırdım ... Yoksa tanışıyor muyuz ? gleam.gif

Acizane ; ben çoğu kimseyi bilemeyebiliyorum ama beni tanıyanlar var olabiliyor ...

Zaten şahsımız değil uğraştığımız , oluşturmaya çalıştığımız platform önceliklidir her zaman .

Samimiyetlerinden dolayı destek olan herkese şükranlarımızı sunarız .
TEVHİD
ALINTI(ErKaMReaL @ Apr 10 2007, 02:47 AM) *

Acizane ; ben çoğu kimseyi bilemeyebiliyorum ama beni tanıyanlar var olabiliyor ...

Zaten şahsımız değil uğraştığımız , oluşturmaya çalıştığımız platform önceliklidir her zaman .

Selamün Aleyküm Kardeşim

Çok mütevazisiniz. Bu güzel bir ahlak. Allah sizin gibileri her zaman var etsin inşallah.

Selam ve dua ile
hamzayurekli
S.a...

Fuzuli Kardesımızın Evıne MısafırOlarak gıttıgımde Hepıslamı Forumda Olurdu Hatta Bende Ona Selamun AleykumIslamı Forum Derdım Sonra Bana Dedıkı Buraya uye olsana pılan sonra bende pek boyle yazı mazı olayları ters dı yanı pek egılmezdım konulara ....

Sonra Bızım bı Kardesımızde Uye Oldu Sonra Dedım bende Olayım ıste o Gun Bugundur Burdayız Mutluyuz.....

Rabbım Basımızdakılerı Bızlerden Dhaa ıyı eylesınkı bızler her zaman en ıyıye ulasabılelım....

Selametle...
ileney
ALINTI(ErKaMReaL @ Apr 10 2007, 01:47 AM) *

Hayır tanımıyorum sizi .....

Ama islami forumun eski halini bulmak çok kolay

http://web.archive.org/web/20050805233108/...slamiforum.com/

Web archive'ye gir sitenin adını yaz ,tarihleriyle birlikte sonra önünde eski hali
Kaveller
şuanda pek aktif olmayan bir arkadaşın tavsiyesi ile ....
kaizen
acaba böyle bi forum var mı diye www.islamiforum.com yazdım. varmış biggrin.gif
ayna
ilk hali ne kadar farklıymış.ben şimdikini daha çok seviyorum.ayrıca 2.0 formatını kullanıyorum.diğeri çok karanlık geliyor bana
SimRe
ALINTI(ileney @ Apr 9 2007, 03:30 PM) *

Merak ettim nası buldunuz burasını ,Bana sıra gelecek biggrin.gif

Google dan buldum.Öylesine bakmıştım ama konu başlıkları dikkatimi çekti ve üye olmaya karar verdim.Şimdilik iyi gidiyor umarım böyle devam eder... smile.gif
For_G0D
Nasıl bulduğumu bilmiyorum ama bulduğum zamanlar çok yaramazdım.. İşime yarayan sayılı işlerden birisi de burayı bulmak olmuş.. smile.gif Unuttum harbiden de ben burayı nasıl bulmuştum thinking.gif help.gif
suskun
selamun aleyküm..
bir konuda googleden arama yaparken islami forum u buldum.. smile.gif
islam ve kulluk
islamisohbet.com diye bir site vardı önceden orada chat üzerinde birşeyler anlatmaya çalışırdım Allah'ın izni ile (ordaki nickde aynıydı) sonra bir gün aynı siteye girerken karşıma islamiforum çıktı smile.gif

o gün bugündür Allah'ın izni ile ilgilenmekteyim bakın moderatörlüğe kadar geldik smile.gif
ÇÖZÜM
ALINTI(sarıtaç @ Apr 13 2007, 07:18 PM) *

selamun aleyküm..
bir konuda googleden arama yaparken islami forum u buldum.. smile.gif

Bende aynı şekilde. yes.gif
fizikci
Birileri bu steyle çok vaktini geçirdiği için merak ettim neler yazıyor diye
o gün bu gündür burdayım işte jp.gif
kilit
islami bir forum arıyordum daha önce bir siteye üye oldum ama oraya ısınamadım sonra burayı buldum site çok güzel ancak ben yeni olduğum için henüz aktif bir üye olamadım
CeZaM
Duygusal ınsan sayesınde buldum.
ileney
Bir dinsiz forumda,bir dinsiz İslami Forum'u eleştiriyordu.O zaman ben böyle islami forumların olduğunu bilmiyordum.Girdim baktım........ Ortam ozaman o kadar güzeldi ki anlatamam yazıları falan okudum bayağı bir.Dur dedim üye olunuyor mu neyse üye oldum fakat aktivasyon kodunun ne olduğunu bilmediğim için bir türlü forumda yazamadım.Neyse Dinsiz forumda ki bir müslüman kardeşime danıştım şifremi verdim o beni aktive etti...
Bende yazmaya başladım işte..
efsuni
bende islamisohbette gordum bu siteyi
ebubeddavi
rast geldi.. nohçi
Önkuzu
Gelmem pekde isteyerek olmadı bir konu hakkında bulunduğum vakıfa yapılan hakaretleri görmek ve eğer mümkünse silinmesini sağlamak için geldim

Ateş almaya geldiydim ama bi soluklanayım dedim
islam ve kulluk
ALINTI
o gün bu gündür burdayım işte

kim acaba smile.gif

ALINTI
ben yeni olduğum için henüz aktif bir üye olamadım

kilit kardeşim o kısmını dert edinme bir çoklarına göre çokca aktifsin zira.

ALINTI
Ortam ozaman o kadar güzeldi ki anlatamam

ileney kardeşim şimdi güzel değil mi yani sad.gif
ileney
Yoo öyle demek istemedim.Yani o zaman forum bayağı bir hareketliydi manasında smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif smile.gif smile.gif
Süt Canavarı
ben mütefekkirle geldim..
mikselina
namazim.com 'dan buldum...
ileney
Up
feri
yaa offf bir saatti düşünüyorum nasıl buldum diye?hatırlayamadım confused1.gif

Ama iyiki bulmuşum bu forumu... clap2.gif
sümeyye_
Birgün arkadaşım bana bi site adresi vermişti buraya üye ol diye bende o adresi yazdım tıkladım birde baktım islamiforumdayım ama kızın bahsettiği site burası diildi tabi smile.gif sonra baktım bi harfi fazla yazmışım ondan dolayı burası çıkmış karşıma sonra foruma girdim biraz gezindim ve çok hoşuma gitti bende üye oldum...
:: LâL ::
Tevafuk'en .. Arama motorlarından dizayn'ını pek beğenmedim ama .. içerik fena değil ..

Üye olduk .. şimdilik burdayız inşaallah! .. smile.gif

ileney
ALINTI(:: LâL :: @ May 3 2007, 06:25 PM) *
Tevafuk'en .. Arama motorlarından dizayn'ını pek beğenmedim ama .. içerik fena değil ..

Al benden de o kadar yaw..heuheuheuheu

:: LâL ::
ALINTI(ileney @ May 3 2007, 07:58 PM) *

ALINTI(:: LâL :: @ May 3 2007, 06:25 PM) *

Al benden de o kadar yaw..heuheuheuheu

smile.gif smile.gif
Ahmet7
ateistforumda tanıştığım bir bayan vesile oldu

TEVHİD
ALINTI(ileney @ May 3 2007, 06:44 AM) *

Up

Selamün Aleyküm İleney Kardeşim
Up ve edit kelimelerini çok kullanıyorsunuz. Ben de bu forumda ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bu konulardaki cehaletimi mazur görünüz. Açıklama yaparsanız çok memnun olurum

Selam ve dua ile
ileney

Aleyna Aleyküm Selam

Aman efendim rica ederim..

Up Yukarı manasın da yani güncelleme yapmak istedim [Ama buna mecburdum]

Edit ise düzenlemek manasında kullanılıyor.

Biliyorum Türkçe'yi baltaladığımı bu konu da haksızım kabul ediyorum.Yaptığım saygısızlıktır .Amenna ve Sadakna :)

TEVHİD
ALINTI(ileney @ May 4 2007, 02:12 PM) *

Aleyna Aleyküm Selam

Aman efendim rica ederim..

Up Yukarı manasın da yani güncelleme yapmak istedim [Ama buna mecburdum]

Edit ise düzenlemek manasında kullanılıyor.

Biliyorum Türkçe'yi baltaladığımı bu konu da haksızım kabul ediyorum.Yaptığım saygısızlıktır .Amenna ve Sadakna smile.gif

Yok yok kardeşim.Sadece merak ettim.Yazılarımın hemen altına hep böyle şeyler yapmışsın. Ben İleney'e bakmam kusur görmek için. Ama İleney'den çıkan sözleri de dikkate alırım ve hemen yanlışlığım konusunda ya açıklama isterim ya da tefekkür ederim. İngilizcem iyidir. Ehuehu.Ama bu forumda ne anlamda kullanıldığını da açıkçası bilmiyordum. Sizden ricam up ve edit yazdığınızda Allah için gerekçelerini üşenmeden bana özelden bildirmeniz. Çok memnun olurum. En azından sebebini bileyim değil mi? Zira pek zeki olduğum söylenemez.

Selam ve dua ile
ileney
Tamam kardeşim.Selam üzerine olsun.
YiGiDo
gerisi size kalmış flaugh.gif whistling.gif
icimdeki_endülüs
Esselamu aleyküm fetih ve islamisohbet.com adreslerinde AsA islamiforum.com adresindede ömer faruk kardeşimin vesilesiyle girdim ve onun kaleme almış olduğu ve hala üzerinde çalışıp yazmaya devam ettiği İÇİMDEKİ ENDÜLÜS adlı kitabından esinlenerek bu rumuzu aldım.Çok güzel ve seviyeli bir yer Allah emeklerinizi zayi etmesin ve cennetiyle şereflendirsin inş...
Mütefekkir
Ben google'dan bir konuya bakarken buldum burayı..

selam ve dua ile..
TEVHİD
Mütefekkir Kardeşim

Burayı bir daha kaybetmek yok. Tamam mı? Bulduk ve kaybetmeyeceğiz inşallah.
Sizi görmekten de çok mutlu oldum kardeşim.

Selam ve dua ile
ileney
Aynen düşeş..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.