ileney
Apr 9 2007, 02:30 PM
Merak ettim nası buldunuz burasını ,Bana sıra gelecek
asiLDuA
Apr 9 2007, 02:30 PM

bana üye ol denildi üye oldum
googleden arama yaptım bir konu ile ilgili sizin siteyi gördüm begendim üye oldum
ileney
Apr 9 2007, 02:32 PM
Bismillah......
Mehlika kardeş,
Ödüm koptu yaw bu ne hız 
Arkadaşlar biraz ayrıntıya inin daha iyi olur.
Mağlub
Apr 9 2007, 08:42 PM
google la yazdım islami diye baktım en güzel isimli www.islamiforum.com du hemen girdiğim her site gibi üye oldum.Ve hala burdayım seviyorum forumu.
arimseli
Apr 9 2007, 09:27 PM
Dediler ki; "Erkam İslamiforum'u kurmuş"
Dedik; "Hemen kaydolalım"
Taaa yeşilli zamanında hemde...
muhammed_talha
Apr 9 2007, 10:37 PM
islami sohbet sitesi vardı o zaman başka bir siteden gelip erkamdan yardım istemişdim sağolsun yardım etmemişdi haklıydı

onun vesilesi ile buldum....
ayna
Apr 9 2007, 10:48 PM
ben de kendi kendine keşfedenlerdenim.internette dini site yazdım çıktı.o zamanlar öğrenciydim.evimde internet bağlantısı yoktu.yani aktif değildim.
ileney
Apr 9 2007, 11:18 PM
ALINTI(arimseli @ Apr 9 2007, 09:27 PM)

Dediler ki; "Erkam İslamiforum'u kurmuş"
Dedik; "Hemen kaydolalım"
Taaa yeşilli zamanında hemde...

bilmezmiyim
TEVHİD
Apr 10 2007, 12:27 AM
Selamün Aleyküm
Ben de genellikle İslami konularda bilgi edinme amaçlı internete girerim.Bu üye olduğum 2. site. Bir yıl önce başka bir siteye üye olmuştum.Nahoş hadiseler cereyan edince bir daha üye olmamaya karar vermiştim.Ama bu forumu misafir olarak incelediğimde hoşuma gitti. Konu başlıklarını inceledim ve cevap verme lüzumunu şiddetle hissettim.Derken üye olunca cevap verebildim. O gün bu gündür takip ediyorum. Yazılar güzel, kardeşlerim güzel. Ne diyeyim, inşallah daim kalırım.
Selam ve dua ile
ErKaMReaL
Apr 10 2007, 01:47 AM
ileney siz forumun eski halini nereden biliyorsunuz ?
İnanın şaşırdım ... Yoksa tanışıyor muyuz ?
Acizane ; ben çoğu kimseyi bilemeyebiliyorum ama beni tanıyanlar var olabiliyor ...
Zaten şahsımız değil uğraştığımız , oluşturmaya çalıştığımız platform önceliklidir her zaman .
Samimiyetlerinden dolayı destek olan herkese şükranlarımızı sunarız .
TEVHİD
Apr 10 2007, 03:24 AM
ALINTI(ErKaMReaL @ Apr 10 2007, 02:47 AM)

Acizane ; ben çoğu kimseyi bilemeyebiliyorum ama beni tanıyanlar var olabiliyor ...
Zaten şahsımız değil uğraştığımız , oluşturmaya çalıştığımız platform önceliklidir her zaman .
Selamün Aleyküm Kardeşim
Çok mütevazisiniz. Bu güzel bir ahlak. Allah sizin gibileri her zaman var etsin inşallah.
Selam ve dua ile
hamzayurekli
Apr 10 2007, 04:53 AM
S.a...
Fuzuli Kardesımızın Evıne MısafırOlarak gıttıgımde Hepıslamı Forumda Olurdu Hatta Bende Ona Selamun AleykumIslamı Forum Derdım Sonra Bana Dedıkı Buraya uye olsana pılan sonra bende pek boyle yazı mazı olayları ters dı yanı pek egılmezdım konulara ....
Sonra Bızım bı Kardesımızde Uye Oldu Sonra Dedım bende Olayım ıste o Gun Bugundur Burdayız Mutluyuz.....
Rabbım Basımızdakılerı Bızlerden Dhaa ıyı eylesınkı bızler her zaman en ıyıye ulasabılelım....
Selametle...
ileney
Apr 10 2007, 11:04 AM
ALINTI(ErKaMReaL @ Apr 10 2007, 01:47 AM)

Hayır tanımıyorum sizi .....
Ama islami forumun eski halini bulmak çok kolay
http://web.archive.org/web/20050805233108/...slamiforum.com/Web archive'ye gir sitenin adını yaz ,tarihleriyle birlikte sonra önünde eski hali
Kaveller
Apr 10 2007, 11:17 AM
şuanda pek aktif olmayan bir arkadaşın tavsiyesi ile ....
kaizen
Apr 10 2007, 07:01 PM
acaba böyle bi forum var mı diye www.islamiforum.com yazdım. varmış
ayna
Apr 12 2007, 03:23 PM
ilk hali ne kadar farklıymış.ben şimdikini daha çok seviyorum.ayrıca 2.0 formatını kullanıyorum.diğeri çok karanlık geliyor bana
SimRe
Apr 12 2007, 03:37 PM
ALINTI(ileney @ Apr 9 2007, 03:30 PM)

Merak ettim nası buldunuz burasını ,Bana sıra gelecek 
Google dan buldum.Öylesine bakmıştım ama konu başlıkları dikkatimi çekti ve üye olmaya karar verdim.Şimdilik iyi gidiyor umarım böyle devam eder...
For_G0D
Apr 13 2007, 11:18 AM
Nasıl bulduğumu bilmiyorum ama bulduğum zamanlar çok yaramazdım.. İşime yarayan sayılı işlerden birisi de burayı bulmak olmuş..
Unuttum harbiden de ben burayı nasıl bulmuştum
suskun
Apr 13 2007, 06:18 PM
selamun aleyküm..
bir konuda googleden arama yaparken islami forum u buldum..
islam ve kulluk
Apr 13 2007, 08:02 PM
islamisohbet.com diye bir site vardı önceden orada chat üzerinde birşeyler anlatmaya çalışırdım Allah'ın izni ile (ordaki nickde aynıydı) sonra bir gün aynı siteye girerken karşıma islamiforum çıktı

o gün bugündür Allah'ın izni ile ilgilenmekteyim bakın moderatörlüğe kadar geldik
ÇÖZÜM
Apr 17 2007, 12:21 PM
ALINTI(sarıtaç @ Apr 13 2007, 07:18 PM)

selamun aleyküm..
bir konuda googleden arama yaparken islami forum u buldum..

Bende aynı şekilde.
fizikci
Apr 17 2007, 12:27 PM
Birileri bu steyle çok vaktini geçirdiği için merak ettim neler yazıyor diye
o gün bu gündür burdayım işte
kilit
Apr 17 2007, 01:14 PM
islami bir forum arıyordum daha önce bir siteye üye oldum ama oraya ısınamadım sonra burayı buldum site çok güzel ancak ben yeni olduğum için henüz aktif bir üye olamadım
CeZaM
Apr 18 2007, 04:53 PM
Duygusal ınsan sayesınde buldum.
ileney
Apr 19 2007, 05:54 PM
Bir dinsiz forumda,bir dinsiz İslami Forum'u eleştiriyordu.O zaman ben böyle islami forumların olduğunu bilmiyordum.Girdim baktım........ Ortam ozaman o kadar güzeldi ki anlatamam yazıları falan okudum bayağı bir.Dur dedim üye olunuyor mu neyse üye oldum fakat aktivasyon kodunun ne olduğunu bilmediğim için bir türlü forumda yazamadım.Neyse Dinsiz forumda ki bir müslüman kardeşime danıştım şifremi verdim o beni aktive etti...
Bende yazmaya başladım işte..
efsuni
Apr 20 2007, 08:12 AM
bende islamisohbette gordum bu siteyi
ebubeddavi
Apr 22 2007, 07:44 AM
rast geldi.. nohçi
Önkuzu
Apr 22 2007, 09:25 AM
Gelmem pekde isteyerek olmadı bir konu hakkında bulunduğum vakıfa yapılan hakaretleri görmek ve eğer mümkünse silinmesini sağlamak için geldim
Ateş almaya geldiydim ama bi soluklanayım dedim
islam ve kulluk
Apr 22 2007, 09:42 AM
ALINTI
o gün bu gündür burdayım işte
kim acaba

ALINTI
ben yeni olduğum için henüz aktif bir üye olamadım
kilit kardeşim o kısmını dert edinme bir çoklarına göre çokca aktifsin zira.
ALINTI
Ortam ozaman o kadar güzeldi ki anlatamam
ileney kardeşim şimdi güzel değil mi yani
ileney
Apr 22 2007, 03:42 PM
Yoo öyle demek istemedim.Yani o zaman forum bayağı bir hareketliydi manasında
islam ve kulluk
Apr 22 2007, 07:09 PM
Süt Canavarı
Apr 25 2007, 02:34 PM
ben mütefekkirle geldim..
mikselina
May 1 2007, 12:46 AM
namazim.com 'dan buldum...
ileney
May 3 2007, 05:44 AM
Up
feri
May 3 2007, 03:28 PM
yaa offf bir saatti düşünüyorum nasıl buldum diye?hatırlayamadım
Ama iyiki bulmuşum bu forumu...
sümeyye_
May 3 2007, 06:12 PM
Birgün arkadaşım bana bi site adresi vermişti buraya üye ol diye bende o adresi yazdım tıkladım birde baktım islamiforumdayım ama kızın bahsettiği site burası diildi tabi

sonra baktım bi harfi fazla yazmışım ondan dolayı burası çıkmış karşıma sonra foruma girdim biraz gezindim ve çok hoşuma gitti bende üye oldum...
:: LâL ::
May 3 2007, 06:25 PM
Tevafuk'en .. Arama motorlarından dizayn'ını pek beğenmedim ama .. içerik fena değil ..
Üye olduk .. şimdilik burdayız inşaallah! ..
ileney
May 3 2007, 06:58 PM
ALINTI(:: LâL :: @ May 3 2007, 06:25 PM)

Tevafuk'en .. Arama motorlarından
dizayn'ını pek beğenmedim ama .. içerik fena değil ..
Al benden de o kadar yaw..heuheuheuheu
:: LâL ::
May 3 2007, 08:35 PM
ALINTI(ileney @ May 3 2007, 07:58 PM)

ALINTI(:: LâL :: @ May 3 2007, 06:25 PM)

Tevafuk'en .. Arama motorlarından
dizayn'ını pek beğenmedim ama .. içerik fena değil ..
Al benden de o kadar yaw..heuheuheuheu
Ahmet7
May 4 2007, 12:58 AM
ateistforumda tanıştığım bir bayan vesile oldu
TEVHİD
May 4 2007, 12:10 PM
ALINTI(ileney @ May 3 2007, 06:44 AM)

Up
Selamün Aleyküm İleney Kardeşim
Up ve edit kelimelerini çok kullanıyorsunuz. Ben de bu forumda ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bu konulardaki cehaletimi mazur görünüz. Açıklama yaparsanız çok memnun olurum
Selam ve dua ile
ileney
May 4 2007, 01:12 PM
Aleyna Aleyküm Selam
Aman efendim rica ederim..
Up Yukarı manasın da yani güncelleme yapmak istedim [Ama buna mecburdum]
Edit ise düzenlemek manasında kullanılıyor.
Biliyorum Türkçe'yi baltaladığımı bu konu da haksızım kabul ediyorum.Yaptığım saygısızlıktır .Amenna ve Sadakna :)
TEVHİD
May 4 2007, 03:55 PM
ALINTI(ileney @ May 4 2007, 02:12 PM)

Aleyna Aleyküm Selam
Aman efendim rica ederim..
Up Yukarı manasın da yani güncelleme yapmak istedim [Ama buna mecburdum]
Edit ise düzenlemek manasında kullanılıyor.
Biliyorum Türkçe'yi baltaladığımı bu konu da haksızım kabul ediyorum.Yaptığım saygısızlıktır .Amenna ve Sadakna 
Yok yok kardeşim.Sadece merak ettim.Yazılarımın hemen altına hep böyle şeyler yapmışsın. Ben İleney'e bakmam kusur görmek için. Ama İleney'den çıkan sözleri de dikkate alırım ve hemen yanlışlığım konusunda ya açıklama isterim ya da tefekkür ederim. İngilizcem iyidir. Ehuehu.Ama bu forumda ne anlamda kullanıldığını da açıkçası bilmiyordum. Sizden ricam up ve edit yazdığınızda Allah için gerekçelerini üşenmeden bana özelden bildirmeniz. Çok memnun olurum. En azından sebebini bileyim değil mi? Zira pek zeki olduğum söylenemez.
Selam ve dua ile
ileney
May 4 2007, 04:34 PM
Tamam kardeşim.Selam üzerine olsun.
YiGiDo
May 7 2007, 03:58 PM
gerisi size kalmış
icimdeki_endülüs
May 8 2007, 06:02 PM
Esselamu aleyküm fetih ve islamisohbet.com adreslerinde AsA islamiforum.com adresindede ömer faruk kardeşimin vesilesiyle girdim ve onun kaleme almış olduğu ve hala üzerinde çalışıp yazmaya devam ettiği İÇİMDEKİ ENDÜLÜS adlı kitabından esinlenerek bu rumuzu aldım.Çok güzel ve seviyeli bir yer Allah emeklerinizi zayi etmesin ve cennetiyle şereflendirsin inş...
Mütefekkir
May 10 2007, 01:02 PM
Ben google'dan bir konuya bakarken buldum burayı..
selam ve dua ile..
TEVHİD
May 10 2007, 06:51 PM
Mütefekkir Kardeşim
Burayı bir daha kaybetmek yok. Tamam mı? Bulduk ve kaybetmeyeceğiz inşallah.
Sizi görmekten de çok mutlu oldum kardeşim.
Selam ve dua ile
ileney
May 10 2007, 08:25 PM
Aynen düşeş..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.