Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Gözyaşı Gecelerini Mutlaka Izleyin
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
ayna
Gözyaşı Geceleri’nin yeni programı YA GELMESEYDİ İstanbul gösterilerine başlıyor.

Gözyaşı Geceleri ekibi tarafından 2007 yılı Kutlu Doğum haftası için özel olarak hazırlanan Ya Gelmeseydi isimli programı Nisan ayı içinde İstanbul’daki gönül dostları ile buluşacak. Genel Sanat Yönetmeni Haşim Akten “İstanbul Feza sinemasında yaptığımız nostalji gösterilerinden sonra yeni programımız Ya Gelmeseydi ile İstanbullu dostlarımızla yeniden görüşeceğiz. Program Peygamberimiz (s.a.v.) için hazırlanan özel bir gösteri niteliğinde. İstanbullu kardeşlerimizin bu programı çok beğeneceklerini Ümit ediyoruz.” Dedi.
Program 13 Nisan Cuma Günü saat 20.00 de Maltepe Yayla Sanat Merkezinde,
14 Nisan Cumartesi Günü yine saat 20.00 de Başakşehir Çınar Koleji Kültür Merkezinde,
15 Nisan Pazar günü saat 12.00 ve 17.30’da iki seans olarak Feza Sineması Kültür Merkezinde icra edilecek.
Rezervasyon için 444 0 131 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca davetiyeler Feza Sineması Kültür Merkezi gişesinden temin edilebilir.

www.gozyasi.com.tr

ayna
arkadaşlar mutlaka bu siteye girin ve tiyatrolardan birini izleyin.ağlamaktan duramayacaksınız.ayrıca bu tiyatro şehir şehir gezip hizmet ediyor.takip edin ve canlı canlı izleyin
TEVHİD
Mihricancığım

İnşallah en kısa zamanda söylediğin siteye bakacağım. Tavsiyen için sağolasın inşallah.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
mihrican kardeşim ben daha evvel hepsini izlemiştim ve dediğin gibi ağlamaktan kendimi alamadım diğer kardeşlerimin mutlaka izlemesini tavsiye ederim...

Allah'a emanet olasın
ayna
arkadaşlar lütfen
http://www.gozyasi.com.tr/medya/medya_kate...ar&Kat_ID=4 bu adrese girin ve gözyaşı gecelerini izleyin.inanın biraz ağlar ve kendinize gelirsiniz ve kendimize geliriz....şiddetle tavsiye ediyorum
_MeRiÇ_
Bulunduğum yere 3 kere geldiler hepsine gittim.Gerçekten çok güzel, etkisi uzun sürüyo.
Bende tavsiye ediyorum kesinlikle good.gif
musalli
kendileri hemşehrim olurlar,ama tasvip etmediğim davet metodu ve yaşam tarzı duyumlarım var... lac.gif
ayna
neyi tasvip etmiyorsunuz paylaşırmısınız bizimle?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.