fatix
Sep 8 2005, 09:05 PM
sufffe
Sep 8 2005, 09:55 PM
coco cola firmasının bu logoyu ilk çıkardığı zaman böyle bir niyyetle kullandığına pek inanasım gelmiyor.Düşünüyorum da bazen biz zoraki bişeyleri kendi aleyhimize okumak için elimizden geleni yapıyoruz.
Bugün açıktan açığa allah düşmanlığı yapılıyorken öküz altında buzağı aramanın lüzumu yok.
Zaten bizden olanların içecekleri varken coco cola almak pek iyi olmasa gerek.Yoksa kolayı almamak için logosunu zorla binbir kılığa sokmak safça bir hareket.
Davud
Sep 8 2005, 10:11 PM
s.a.
evet kardeşim çok haklısın ben o olayı görmüştüm bi cola içmenin nelere mal olacağını düşünün o parayla hangi müslümanların kanını akıtıyorlar belkide ..
arayacağız tabiki buzağıda koyunda ..
hayrunisa
Sep 9 2005, 09:59 PM
kola düşmanlıgını yapıyorum ama yazı var diye değil.
kola firmasının yaptıklarından dolayı.
elbette zalimler cezasız kalmayacak.
Ke[R]eM
Sep 10 2005, 07:59 AM
QUOTE(atkk @ Sep 8 2005, 10:55 PM)
coco cola firmasının bu logoyu ilk çıkardığı zaman böyle bir niyyetle kullandığına pek inanasım gelmiyor.Düşünüyorum da bazen biz zoraki bişeyleri kendi aleyhimize okumak için elimizden geleni yapıyoruz.
Yoksa kolayı almamak için logosunu zorla binbir kılığa sokmak safça bir hareket.
Tamamen katılıyorum.Yıllardır var bu resimdeki olay.Benim pek inanasım gelmiyor.Resimdeki yazılara taklalar attırıp istediğimiz şekle sokmak pek hoş bir durum değil.
Coca Cola'yı savunuyor değilim.Coca Cola almıyorum,almam da. Ama bizim görüşlerimizin tam zıttı bir görüşte diye logolarını böyle taklalar attırarak kışkırtıcı hale sokmak etik açıdan bana doğru gelmiyor.
Selametle...
baskentli
Sep 15 2005, 07:29 AM
QUOTE(Ke[R]eM @ Sep 10 2005, 07:59 AM)
Tamamen katılıyorum.Yıllardır var bu resimdeki olay.Benim pek inanasım gelmiyor.Resimdeki yazılara taklalar attırıp istediğimiz şekle sokmak pek hoş bir durum değil.
Coca Cola'yı savunuyor değilim.Coca Cola almıyorum,almam da. Ama bizim görüşlerimizin tam zıttı bir görüşte diye logolarını böyle taklalar attırarak kışkırtıcı hale sokmak etik açıdan bana doğru gelmiyor.
Selametle...
sevgili dostlar bu adı gecn firma zaten yahudi menseyli olup bunların urunlerını tuketmek kişisel haramdır.gayri müslümlerin mallarını almak dogru deyildir.inanmayan bir insan mekke yok muhammed yok dedi ise zaten inanmadıgı bırseyı ınkar edıyorsa bu bızı baglamaz.
selametle
....
Oct 5 2005, 08:41 AM
Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj göndermek forum kurallarına aykırıdır. Bu sebeple mesajınız tarafımdan düzenlenmiştir.
sebahaddin
Oct 5 2005, 11:12 AM
bir bilgi gaha reklamları izlerken hiç dikkat ettiniz mi devamlı sol elle içiliyor........bu da tesadüf değildir herhalde.selametle ya hu
hayrunnisa
Oct 5 2005, 11:32 AM
Arkadaşlar
Cocacola nın tek amacı para kazanmaktır.Amerikan felsefesi bu,amaçları sadece 'making money'.
Adamların müslümanlar hakkında alttan kötü mesajlar verme gibi bir gayretleri yok.Zaten böyle yapsalar kendi amaçlarına ters düşerler.
peki hiç düşündünüz mü bu adamlar Ramazan da bir cocacola reklamı yapıyorlar.(Öyle bir izlenim uyandırıyorlar ki cocacola yı hurmadan daha mübarek gösteriyorlar.

)Hiç islamiyeti kötülüyorlar mı?
Kesinlikle hayır.Aksine siz oruç tutun bu bizi ilgilendirmez,yeter ki iftar sofranızda cocacola bulunsun diyorlar.
Yahudilere yardım yaparlar yapmazlar.Bunu daha başka kimler yapıyordur da bizim ruhumuz duymuyordur.Hem zaten Cocacola da bunu inkar etti kendi sitesinde.Ben onlara da inanmıyorum.Zaten bizi ilgilendiren bu olmamalı.Cocacola tüketmememizin tek sebebi Amerikaya,kapitalist düzene bir sent daha kazandırmamak olmalı.Neden bu sebep bize yetmiyor da tüm yaratıcılığımızı kullanarak böyle sansasyon haberler ortaya çıkarıyoruz.
Sadece Cocacola tüketmemek değil,ihtiyacımız olmayan hiçbir şeyi tüketmeyerek ancak doğru olanı yapmış oluruz.
Devir tüketim devri.Reklamlarla ihtiyacımız olmayan şeyleri ihtiyaç telakki ediyoruz,gereksiz harcamalarda bulunuyoruz.Teknolojiyi bile buna alet ettiler.İhtiyacımızın ötesinde nitelikli cep telefonları,bilgisayarlar vs.
Bunları karşılayacağız diye ölümüne çalışıyoruz,okuyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin.
mucittin
Nov 17 2005, 12:54 AM
Allah c.c ye inanmayandan herşey beklenir
KoRsA_n
Nov 20 2005, 02:46 PM
sa kardeşim bence bunu biraz abartıyoruz coca cola kurulurken bunu düşüneceklerini sanmıyorum. ama bu firmanın kolası içilmemelidir. her aldığımız kola filistine, ırak'a, afganistana ve tüm dünyada zulum görenlere kurşundur.
daffodil
Nov 20 2005, 03:00 PM
Yahudi ve hristiyan ürünlerinin herhangi birini kullanmak haramdır.Coco cola,malboro,internet,ampul,televizyon,otomobil ..................
Bütün gavur icadlarını kullanamak haramdır,yıllardır bizler çok büyük günahlar işledik işlemeyede devam ediyoruz.
Herkez bilgisayarın ekranını kaapatsın çünkü buda gavur icadı buda yahudi işi,,çabuk doğru evlere beyler he eve girerkek zile basamayın sakın ha günaha girersiniz nede olsa elektirikte gavur işi.
Ke[R]eM
Nov 20 2005, 08:56 PM
daffodil gerçek mi yazdınız yoksa espri mahiyetli miydi bu yazınız?
La_Edri
Nov 20 2005, 08:58 PM
ben sana demiştim ohh oldu sana
La_Edri
Nov 20 2005, 09:01 PM
QUOTE(daffodil @ Nov 20 2005, 03:00 PM)
Yahudi ve hristiyan ürünlerinin herhangi birini kullanmak haramdır.Coco cola,malboro,internet,ampul,televizyon,otomobil ..................
Bütün gavur icadlarını kullanamak haramdır,yıllardır bizler çok büyük günahlar işledik işlemeyede devam ediyoruz.
Herkez bilgisayarın ekranını kaapatsın çünkü buda gavur icadı buda yahudi işi,,çabuk doğru evlere beyler he eve girerkek zile basamayın sakın ha günaha girersiniz nede olsa elektirikte gavur işi.
teknolojiyide modernliğide senden iyi biliriz.
...............ben şimdi sana senin anladığın dille bi cevap yazardım da terbiyem müsade etmez..
gitsene kendi mekanlarına kardeşim.
gül koklamaya alışan insanlara senin gibi küf kokanlar mide bulandırıyor.
sevdece
Nov 20 2005, 09:38 PM
QUOTE(daffodil @ Nov 20 2005, 03:00 PM)
Teknolojiyi kullanmakla, yahudi ve hristiyan mallarını özellikle de birçok müslümanın kanını döken barbarların mallarını kullanmanın ne alakası var .Teknolojiyi elbette en iyi şekilde kullanacağız.
daffodil
Nov 21 2005, 09:15 AM
Amerikan filimnlerini izlemeyin arkadaşlar,O filmlerden elde edilen gelirler sayesinde Hristiyan alemi hızına bir kat daha hız katıyor,dolayısı ile müslümanlara karşı gerçekleştirilen her türlü propagandaya yardımcı olmuş oluyorsunuz.
Teknolojide bunun içinde siz her internete girişinizde Amerikadaki server sunucular ve bu sisetemin velihatları ceplerine dolarları indirmeye devam ediyor.
Siz her ithal mal alışınızda Avrupa ve Amerikadaki şirket sahipleri daha çok para kazanıyor ,kazandıkları paraların bir kısmını misyonerlik faaliyetleri yada her türlü islama karşı düşünülebilecek faaliyetler için harcıyabiliyorlar bunlardan saqdece bir taneside coc cola.
Üzerine giydiğiniz ithal tişort yada jean okuduğunuz hürrüyet cumhuriyet ve diğer gazeete sahipleri izlediğiniz bir çok televizyon kanalı özelliklede yabancı kanallar.vs.vs.vs.
Say say bitmez,söylediklerimin neresi yanlış ve neresi hatalı.Sadece eksik olanlar var,onlarada sayamadıklarım.
....
Nov 21 2005, 09:23 AM
QUOTE(daffodil @ Nov 21 2005, 10:15 AM)
Amerikan filimnlerini izlemeyin arkadaşlar,O filmlerden elde edilen gelirler sayesinde Hristiyan alemi hızına bir kat daha hız katıyor,dolayısı ile müslümanlara karşı gerçekleştirilen her türlü propagandaya yardımcı olmuş oluyorsunuz.
Teknolojide bunun içinde siz her internete girişinizde Amerikadaki server sunucular ve bu sisetemin velihatları ceplerine dolarları indirmeye devam ediyor.
Siz her ithal mal alışınızda Avrupa ve Amerikadaki şirket sahipleri daha çok para kazanıyor ,kazandıkları paraların bir kısmını misyonerlik faaliyetleri yada her türlü islama karşı düşünülebilecek faaliyetler için harcıyabiliyorlar bunlardan saqdece bir taneside coc cola.
Üzerine giydiğiniz ithal tişort yada jean okuduğunuz hürrüyet cumhuriyet ve diğer gazeete sahipleri izlediğiniz bir çok televizyon kanalı özelliklede yabancı kanallar.vs.vs.vs.
Say say bitmez,söylediklerimin neresi yanlış ve neresi hatalı.Sadece eksik olanlar var,onlarada sayamadıklarım.
o ithal mallardan türklerde para kazanıyor türklerde ekmek yiyiyor bunuda acıklarsan ve o calışıp ekmek kazananlara bir gelır yeri gösterirsen sana söz bende internetı kullanmam
La_Edri
Nov 21 2005, 09:44 AM
QUOTE(daffodil @ Nov 21 2005, 09:15 AM)
madem bu kadar düşüncelisin pekiiiii sen neden internete giriyorsun cevaplar mısın lütfen!!!
daffodil
Nov 21 2005, 01:09 PM
QUOTE(zınar @ Nov 21 2005, 09:23 AM)
Coco Cola'nın Türkiye distiribitörlüğünde çalışan yüzlerce insan var ve hepsi evlerine buradan aldıkları maaş ile ekmek götürüyorlar.Coco Cola içmeyin diyenler sizler değil miydiniz.Peki sen buna ne diyeceksin.
Ke[R]eM
Nov 21 2005, 04:36 PM
Ya arkadaşlar siz bu daffodil'i niye kaale alıyorsunuz ki? Söylediklerinde 1 gram mantık bulamadım ben! İnternete girip foruma yazı yazıyor sonra da internete girmeyin diyor. Komiksin ya!
La_Edri
Nov 21 2005, 06:33 PM
QUOTE(Ke[R]eM @ Nov 21 2005, 04:36 PM)
Ya arkadaşlar siz bu
daffodil'i niye kaale alıyorsunuz ki? Söylediklerinde 1 gram mantık bulamadım ben! İnternete girip foruma yazı yazıyor sonra da internete girmeyin diyor. Komiksin ya!
....
Nov 21 2005, 06:33 PM
QUOTE(Ke[R]eM @ Nov 21 2005, 05:36 PM)
Ya arkadaşlar siz bu
daffodil'i niye kaale alıyorsunuz ki? Söylediklerinde 1 gram mantık bulamadım ben! İnternete girip foruma yazı yazıyor sonra da internete girmeyin diyor. Komiksin ya!
daffail cevp yok artık sana
daffodil
Nov 24 2005, 08:54 AM
QUOTE(zınar @ Nov 21 2005, 06:33 PM)
daffail cevp yok artık sana

Sizlere savunduğunuz mantığın ne kadar saçma ve yanlış olduğunu anlatabilmek güzel.
Arkadaşlaradan gelen tepkilrden bunu anladığınızı varsayıyorum.
İşte bakın gördünüz mü coco cola içmeyin diğerek ithal malzemelere karşı yaptığınız propaganda(gerekçe olarakta yahudi ordusuna destek) başka işler içinde yapılabilinir.
Amerikan filmlerini izlemekten tutunda daha bir çok konuya kadar,İnternete girmeyin derken cocola içmeyin demek ne ise internete giremeyin demekte o dur dedim.Anlayan anladı anlayamayanaların canı sağolsun onlarda başka sefere.
Hoşçakalın sealametle..
EFE
Nov 25 2005, 10:41 PM
coca colanın ne kadar adi bi kuruluş olduğunu biliyoruz israile yaptığı yardımları vs vs
ama ben bu resimdeki anlatılana inanmıyorum
çok uç noktalarda bi şey bu
insanlara gerçekleri göstererek bazı şeyler anlatılmalı
mesela coca colanın israile yaptığı yıllık yardımları anlatan rakamlarla konuşulmalı
yoksa böyle harflerle oynayarak göreceli şeyler meydana getirmek sadece kendimizi kandırmaktan ibarettir
pesimist75
Jun 14 2006, 04:53 PM
selimhan
Jun 20 2006, 08:40 AM
Ke[R]eM
Jun 20 2006, 09:51 AM
27 Nisan 1993
Tarihi bir haber olsa gerek bu.
mele
Jun 20 2006, 12:03 PM
Sıvı kokain esansı ne demek?
livana
Jun 21 2006, 01:28 PM
zaten ben içmiyorum..içenlerinde bir an önce terketmelerini tavsiye ediyorum..illa ki içecekseniz cola turca için.
fetihyapım
Sep 5 2006, 02:58 PM
sahin.demirci
Sep 11 2006, 01:41 AM
Insallah müslümanlarda bir gün uyanir
Vuslat Rana
Sep 11 2006, 10:43 AM
İsraile katkısını elbette biliyor ve boykot listemizin ilk sırasına ekliyoruz. Ancak bu resimlerin gerçekçi olduğunu düşünmüyor sadece tepkimizi artırmada etken olabilmesi için hazırlandığını zannediyorum. "bu -haddi cesaret edemez"
DuYGuSaL
Oct 9 2006, 03:49 PM
bi soru sorabilirmiyim:
acaba bu zararlı madde sadece coca colada mıı var yoksa diğerlerindede varmı örn: COLA TURKA
mustafa_ucar_99
Mar 9 2007, 07:38 PM
Teşekkürler
Mar 9 2007, 07:39 PM
<#thank#>
mustafa_ucar_99
Mar 10 2007, 03:03 PM
İ K R A
Nov 15 2007, 08:18 PM
allah razı olsun kardeş herkesin duyarlı olmasını istiyorum.
Abdulbaki71
Nov 17 2007, 08:28 PM

İçme

içirtme.
Ben içmiyorum ve tüm kardeşlerimede içmeyin diyorum.
Eger birşeyler içmek istiyorsa canın o zaman
su iç,
ayran iç,
meyve suyu iç,
şerbet iç,
hoşaf iç,
gazoz iç,
oralet iç,
çay iç,
bak gördün mü içilecek bir çok şey var,ne içersen iç fakat kola içme!
içilen her kola , filistine atılan bir mermi sakın unutma.
orhangazi
Jun 26 2008, 02:41 PM
evet kardeşim haklısın hep bizde sorun nasıl bakcağımızı aslında bizde bilmiyoruz..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.