Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kabe Imamlari Hatim Seti Türkce Mealli Görüntülü
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ PROGRAM/İSLAMİ DOSYALAR ]·.
MolenBeek
Allah razı olsun süper seri. ankaraya gidince hemen indircem burda bağlantı sınırlı orda sınırsız..
Alalha emanet olun
ademaras
selamun aleyküm Allah razı olsun bütün bu yaptıklarınız etkinliklerden ancak kafama takılan sorulara cevap arıyorum biz bu linkleri indirdiğimizde o emeği geçen kişilerin hakkını çiğniyor,kul hakkına riayet etmiyor olabilirmiyiz buna cevap yazarsanız bilgilendirirseniz çok yardımcı olursunuz kul hakkı biz biliyoruz ki çok büyük öneme sahiptir önemle rica olunur Allah bütün insan Aleminin müslüman olmasını müslüman olarak yaşamasını müslüman olarak ölmesini nasip eğlesin , kul hakkına riayet etmemizi ,ahiret gününde kul hakkından kurtulmamızı nasip eğlesin.AMİN
sezen741
allah razı olsun.bişey soracaktım.ben indirdim fakat sadece media pleyır da ses olarak çalıyor görüntülü değil.yardımcı olursanız çok sevinirim selametle
ErKaMReaL
Codec yüklü değil sanırım bilgisayarınızda .Aşağıdaki adresden indiriniz ;

http://ftp.isu.edu.tw/pub/Windows/Edskes/k/klcodec289f.exe
sezen741
şimdi indriyorum inşaallah işe yarar.çok teşekkürederim.allah razı olsun
Selman-ı Aydın

kabe İmamları Hatip Seti'ni download etmeden internet üzerinden dinlemek isteyen varsa buraya tıklasın...

fazilemre
allah razı olsun
gecekuşu
Allah c.c. razı olsun kardeşim teşekkürler
müzdelife
Allah razı olsun..

Emeğinize sağlık..
aztech99

kardeş indirdim ama çalıştıramıyom. daha dogrusu görüntü yok ve de ses bozuk sad.gif
aztech99
mp4 formatını indirdim bu sefer de görüntü o codec linkini de indirdim ama olmuo görüntüsüz yani. bu da şükür.allah razı olsun. ama yardımcı olursan sevinirim .dua ile....
SAMİRA
S.A
yapanlardan we bu hizmeti bizlere sunan kardeşlerimden ALLAH RAZI olsun.Bende hatim serisin hepsini indirmek istiyorum fakat tıkladığımda bir sürü link çıkıyor.onlardan birisini mi seçip enter yapıyoruz ?işlem tek tek mi yapılıyor.birde 2 link wermişsiniz.2 linktekiler birden indiğindemi hatim serisi tam oluyor?bn bu konularda çok bilgili değilim biraz yardımcı olursanız çok makbule geçer.selametle...
im_ha
Allah hepinizden razı olsun... Hayırlı Ramazanlar...
im_ha
ALINTI(aztech99 @ Dec 11 2007, 02:05 AM) *

mp4 formatını indirdim bu sefer de görüntü o codec linkini de indirdim ama olmuo görüntüsüz yani. bu da şükür.allah razı olsun. ama yardımcı olursan sevinirim .dua ile....

evet aynı sorun bende de var ben sadece 30. cüzü indirdim mp4 olanı ama sadece ses var görüntü yok. sanırım dosyaların hepsini indirip vcd oluşturmamız lazım çünkü linklerin içinde flv uzantılı dosya var görüntüler onda galiba ama ses ile görüntüyü nasıl birleştirecez bilen bi arkadaş yardımcı olursa çook makbule geçer help.gif
im_ha
arkadaşlar pc de izlemek için .dat uzantılı dosyaları indirmeniz kafi...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.