ileney
Apr 5 2007, 05:55 PM
İleney ananı getir gibi şereften yoksun bir üye[zamki] bu forumda olduğu sürece
burası bana haramdır.
5 saatte 500 kişiye rezil olmanın bedeli herşeyden evvel kendimi strese sokmak çok anlamsız
üstelik bunu bir kafir islami bir forumda söylüyor ve hala kalmayı başarıyorsa
Sussam gönül razı değil ,konuşsam tesiri yok kısa kesmek efdaldir
leyyin
Apr 5 2007, 06:01 PM
DuYGuSaL
Apr 5 2007, 06:08 PM
İleney seni ilk defa böyle gördüm ve çok şaşırdım , yapılan terbiyesizlik karşısında kaçmak mı kalıp savaşmak mı..
gittiğin zaman ne karın olacak hiç , sen gitsende buraya ahlaksız insanlar gelmeye devam edecektir..
Sen kendini biliyorsun , biz seni biliyoruz , Birilerine rezil olman için bi suçunun ortaya çıkmış olması lazım..
Rezil olan sen değil terbiyesizlik edendir...
Kendini üzme Allah'a havale et..
Forumdan ayrılmanı kimse istemeyecektir..
asiLDuA
Apr 5 2007, 06:14 PM
O lafı söyleyenin ip adresiyle birlikte rezil olur Az sabır bekle Gereken yapılır.
Haksızlık
Apr 5 2007, 06:36 PM
terbiyesizce bir laf soylemiş..
Sadece islami foruma değil her hangi başka bir sitede bile bole mevzulara girilmemeli...
Kardeşimize Terbıyesızlıklere karsı Allah sabır versın
TEVHİD
Apr 5 2007, 06:42 PM
Selamün Aleyküm İleney Kardeşim
Sakın çirkin bir söz söylendi diye vahim kararlar almayın.Biz sizi biliyoruz ve çooook seviyoruz kardeşim.Kötü söz sahibine aittir.Eğer böyle birşey yaparsanız çok üzülürüm. Forum yönetimi gerekeni yapacaktır.Sabırlı olunuz lütfen.Yok öyle hoşçakalın demek.
Selam ve dua ile
ileney
Apr 5 2007, 07:39 PM
Ya Hu celallenmekten nefret ediyorum işte sonunda böyle yazdığına pişman olursun...
ALINTI
kardeş zamki diye zındığın biri foruma üye oldu.. abuk sabuk konuşuyor senin konuyada sana laf atmış..(genel--müslümanmlık nedir..?)modetörlewre söylüyrum söylüyorum çıt yok..
Bunu forumdan bir arkadaşım yazdı...Bir cahillik etmiş sandım ama başka iletisinde de
Bana küfr ettiği için sinirim aşırı derecede bozuldu..
Bana küfür etse neyse ,pas geçerdim ama hayatında kendisinden bile çok sevdiği varlıklara dil uzatılmasına dayanamadım.Bende karşılık olarak çok sert cümleler kurdum fakat daha sonra silip en iyisi gitmek diye düşündüm.
Ben özünde çok ağzı bozuk bir mizaca sahibim biri beni sinirlendirirse ama önemli olan bu zamanlarda diline sahip çıkmaktır.
Ben gidersem MjLiman gibi Kapıyı çarpıp gitmem 
Gidişim olursa sessiz olur...
Ben sadece msajın yerine ulaşmasını istedim
Geçtiğimiz günlerde de sabahın köründe foruma adult içerikli videoları asarken sesimi çıkartırdım[sadece raporladım]ama kaynama noktası buraymış..
Böyle rezilliklerin önüne geçmenin en doğru yolu foruma kefaletle üye almaktan geçer
Forum çocuk bahçesi değil ,Bilgi bankası olmalıdır.
Kaveller
Apr 5 2007, 08:34 PM
niye bu forumda küfür ve argo kullananlar banlanmıyor

gözden mi kaçıyor ?önemsenmiyor mu?
DuYGuSaL
Apr 6 2007, 01:22 AM
Yani gitmiyomusun ..
islam ve kulluk
Apr 6 2007, 09:48 AM
Bu ne aceledir anlamıyorum lütfen biraz daha sabırlı olur kardeşlerim bugün işyerinden foruma bakıyorum gördüğüme bakalım bir şahıs foruma girip müslümanlara sataşmış sonuç olarak üyelerimizden birisi forumu terk etme kararı almış peki bizi bu kadar kolay birbirimizden ayırırlarsa nasıl birlikl olacağız?
Gelsin bir kaç şahıs küfürler savursun biz parçalanalım öylemi?
Lütfen acele etmeyin evde olsaydım anında müdahale ederdim ama henüz gördüm ve bakıyorum lütfen sabırlı olalım kardeşlerim ileney kardeş daha uzun süreler bizimledir böyle bir durum söz konusu dahi değildir beni kırmayacağndan eminim...
Allah'a emanet olun
TEVHİD
Apr 6 2007, 12:25 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 6 2007, 10:48 AM)

Bu ne aceledir anlamıyorum lütfen biraz daha sabırlı olur kardeşlerim bugün işyerinden foruma bakıyorum gördüğüme bakalım bir şahıs foruma girip müslümanlara sataşmış sonuç olarak üyelerimizden birisi forumu terk etme kararı almış peki bizi bu kadar kolay birbirimizden ayırırlarsa nasıl birlikl olacağız?
Gelsin bir kaç şahıs küfürler savursun biz parçalanalım öylemi?
Lütfen acele etmeyin evde olsaydım anında müdahale ederdim ama henüz gördüm ve bakıyorum lütfen sabırlı olalım kardeşlerim ileney kardeş daha uzun süreler bizimledir böyle bir durum söz konusu dahi değildir beni kırmayacağndan eminim...
Allah'a emanet olun
Selam ve dua ile
ileney
Apr 6 2007, 01:20 PM
http://www.islamiforum.com/index.php?showt...=20234&st=0
Mesaj hala duruyor İslam kardeşim,acelesi yok bir dahaki yıla silersiniz.
Mütefekkir
Apr 6 2007, 01:52 PM
istek va talep üzre
>>edit<<
------------------------------------------------------------
DuYGuSaL
Apr 6 2007, 01:57 PM
ooo ozaman bende giderim ben gidersem CeZaM gider O giderse ...
Bu böyle sürer gider...
Arkadaşlar yapmayın ya o terbiyesiz insanın yapmağa çalışıtığı zaten müslümanların arasına fitne sokmaktı...
Bunu yapmasına fırsat mı vereceksiniz..
Siz gideceksiniz , gittiğiniz yanınıza kar kalacak...
O arkanızdan gülüp duracak..
Buna fırsat vermeyin..
TEVHİD
Apr 6 2007, 02:08 PM
ALINTI(duygusal_insan @ Apr 6 2007, 02:57 PM)

ooo ozaman bende giderim ben gidersem CeZaM gider O giderse ...
Bu böyle sürer gider...
Arkadaşlar yapmayın ya o terbiyesiz insanın yapmağa çalışıtığı zaten müslümanların arasına fitne sokmaktı...
Bunu yapmasına fırsat mı vereceksiniz..
Siz gideceksiniz , gittiğiniz yanınıza kar kalacak...
O arkanızdan gülüp duracak..
Buna fırsat vermeyin..
Selam ve dua ile
ileney
Apr 6 2007, 02:16 PM
Arkadaşlar yazdığıma pişman olduğumu söylemiştim ben.
Aslında yazmam bile hata çünkü bunu yapan bir kafir
Müslolar şeklinde bir hitabı müslüman kullanmaz boşuna öfkelendim o şerefsize çünkü işi kirletmek.
Büyük ihtimalle geçtiğimiz günlerde de adultları foruma da bu astı
Bu kişiler deşifre edilmeli
ayna
Apr 6 2007, 02:24 PM
o insana karşı ben de tepkiliyim.müsyo deyip böyle basit insanların karaktersiz insanların bu sitede yeri yok.sen üzülme ileney.sen gitme.gereken yapılır.ayrıca bu şekilde konuşmayla o ancak kendini rezil eder.kendi basitliğini bize gösterdi.herkesin annesi de ve kızkardeşi de .çok ayıp bu.sana yapılan bu hakaret emin ol bu sitedeki herkese edilmiştir.gereken mutlaka yapılır...
islam ve kulluk
Apr 6 2007, 03:17 PM
Artık öyle bir mesaj yok.
Mesajın beraberindekilerde temizlenmiştir Allah'ın izni ile
lütfen mesajıma dikkat ediniz parçalanmak değil birleşmektir marifet...
Allah'a emanet olun
TEVHİD
Apr 6 2007, 03:23 PM
ALINTI
Çok doğru.
Selam ve dua ile
islam ve kulluk
Apr 6 2007, 03:26 PM
ileney
Apr 6 2007, 04:20 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 6 2007, 03:17 PM)

Artık öyle bir mesaj yok.
Mesajın beraberindekilerde temizlenmiştir Allah'ın izni ile
Allah'a emanet olun
Allah razı olsun kardeşim.
ALINTI
Allah razı olsun birlikten kuvvet doğar
ayna
Apr 6 2007, 04:36 PM
oleyyy
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için..
ileney
Apr 6 2007, 04:50 PM
Heheu ben iyice arsız oldum .
Gittim geldim yüzsüzüm ben 
Erkam kapıdam kovsa bacadan gireceğiz
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ,
Herkes yedek nick hazırlasın.
Benimkiler hazır [biraz yağcılık kokan nickler seçmeye gayret edin]
İslami_forum_hayranı
İslami_forum_gönüllüsü
İslami_forum_için_hakaret_yemeye_varım
Ailenizin_forumu_islami_forum 
asiLDuA
Apr 6 2007, 05:19 PM
hey Allahım ya ne alemsin ileney o nikler ne öyle

)))
TEVHİD
Apr 6 2007, 07:31 PM
ALINTI(ileney @ Apr 6 2007, 05:50 PM)

Heheu ben iyice arsız oldum .
Gittim geldim yüzsüzüm ben 
Erkam kapıdam kovsa bacadan gireceğiz
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ,
Herkes yedek nick hazırlasın.
Benimkiler hazır [biraz yağcılık kokan nickler seçmeye gayret edin]
İslami_forum_hayranı
İslami_forum_gönüllüsü
İslami_forum_için_hakaret_yemeye_varım
Ailenizin_forumu_islami_forum 
Ah benim (kendi deyimiyle) arsız kardeşim.Bizi çok üzdün bu forumu açıp hoşçakalın demekle.Bunun acısını sizden çıkarırız, görürsünüz siiiiiz. Milleti buraya topladınız.Bakalım sizi kimler seviyor,kimler sevmiyor demek için değil miiiiiiiiiii? Şaka bir yana kardeşim çok sevindim.Aklın yolu birdir.
Yedek nickler de ne anlamadım.Bizde mi hazırlayalım yani? Gerek yok ama. Lazım olursa sizden ödünç alırız.Değil mi kardeşim?
Selam ve dua ile
ileney
Apr 6 2007, 07:56 PM
ALINTI
Milleti buraya topladınız.Bakalım sizi kimler seviyor,kimler sevmiyor demek için değil miiiiiiiiiii?
Kimsenin kalbini kırmadım dersem yalan olur.
Beni sevenleri de sevmeyenleri de biliyorum buna gerek yok.
Anneme dil uzatılıyor.Tamam buldum bakalım kim beni seviyormuş yada sevmiyormuş diye bir test yapayım dedim.Anlayacağın kendi menfaatimi önde tuttum.Böylelikle gerçek düşünceni görmüş oldum sağol.
suleyhin
Apr 6 2007, 08:09 PM
Selamün aleyküm.İleney kardeşim bu gibi duruma maruz kalanların,(zamki) gibi fikri ve zikri mezbeleye dönüşmüş olanlara karşı tevrı /tutumu nasıl olmalı konusunda Üstadın tavsiyesi;
" ......İhvanlarıma da tavsiyem budur ki: Zaruret-i kat'iyye olmadan, bunlarla uğraşmayınız. "Cevab-ül ahmakı essükût" nev'inden, tenezzül edip onlarla konuşmayınız. Fakat buna dikkat ediniz ki: Canavar bir hayvana karşı kendini zaîf göstermek, onu hücuma teşci' ettiği gibi; canavar vicdanı taşıyanlara karşı dahi dalkavukluk etmekle za'f göstermek, onları tecavüze sevkeder. Öyle ise dostlar müteyakkız davranmalı, tâ dostların lâkaydlıklarından ve gafletlerinden, zındıka taraftarları istifade etmesinler....." Vesselam.
TEVHİD
Apr 6 2007, 09:06 PM
İleney Kardeşim
Bak Sülehin kardeşim ne yazmış. Sizin hakkınızda gerçek düşüncemi nereden biliyorsunuz? İyi hadi öyle olsun bakalım kardeşim.İnşallah hep bu forumda olun e mi?
Selam ve dua ile
CeZaM
Apr 6 2007, 09:28 PM
ileney kardesın gıtcegını yenı ogrendım ama ben ogrenene kadar geri gelmiş.senın gıbı her telden calanı nerden bulcaz ileney kalma kararı en güzeli
kırık testi
Apr 6 2007, 09:33 PM
ALINTI(suleyhin @ Apr 6 2007, 09:09 PM)

Selamün aleyküm.İleney kardeşim bu gibi duruma maruz kalanların,(zamki) gibi fikri ve zikri mezbeleye dönüşmüş olanlara karşı tevrı /tutumu nasıl olmalı konusunda Üstadın tavsiyesi;
" ......İhvanlarıma da tavsiyem budur ki: Zaruret-i kat'iyye olmadan, bunlarla uğraşmayınız. "Cevab-ül ahmakı essükût" nev'inden, tenezzül edip onlarla konuşmayınız. Fakat buna dikkat ediniz ki: Canavar bir hayvana karşı kendini zaîf göstermek, onu hücuma teşci' ettiği gibi; canavar vicdanı taşıyanlara karşı dahi dalkavukluk etmekle za'f göstermek, onları tecavüze sevkeder. Öyle ise dostlar müteyakkız davranmalı, tâ dostların lâkaydlıklarından ve gafletlerinden, zındıka taraftarları istifade etmesinler....." Vesselam.
meselenin hülasasını üstad ne güzel anlatmış...
ileney kardeşim böyle üç kuruuşluk adamlar senin moralini bozmasın..
islam ve kulluk
Apr 9 2007, 11:21 AM
suleyhin kardeşim görüyorum ki aynı durum geçen seferki gibi olmakta bir rapor veya bir topic bu konunun yöneticilerce görülmesi için yeterli olacaktır Allah'ın izni ile ...
ileney
Apr 9 2007, 11:31 AM
islam ve kulluk
Apr 9 2007, 11:37 AM
TEVHİD
Apr 9 2007, 12:54 PM
ALINTI(suleyhin @ Apr 9 2007, 12:04 PM)

Selamün aleyküm. Umum kardeşlerime ilanen duyrulur !!!!
"Demokrasiye oy vermeyin " başlığı tekrar açılmadıkça bu form da yazılarıma ara veriyorum.
Not:Herkes sizin gibi düşünmek ve dediğinizi demek zorunda değildir.Adı İslam'i olan bir sitede sanal çeteçiliğe müsade edilmemeli.Bu bir protesto !!! İnşallah başka formda yazmaya devam edeceğim.Vesselam.
Selamün Aleyküm Suleyhin Kardeşim
"Herkes sizin gibi düşünmek ve dediğinizi demek zorunda değildir." demişsiniz.Bu doğru.Ama sanal çeteciliğe müsaade edilmemeli demekle ne anlatmak istediniz? Anlayamadım bu kısmı. Protesto etmenizi de anlayamadım. Allah için izah ederseniz memnun olurum.Merak ediyorum.Kendi adıma ders alacağım bir husus vardır belki. Zira sizi tanıdığım kadarıyla pek boş konuşmazsınız da.
Selam ve dua ile
DuYGuSaL
May 21 2007, 10:13 PM
ileney yinemi gittin..?
islam ve kulluk
May 22 2007, 05:14 PM
işi çıkmıştır bazen memleketine gidiyor bildiğim kadarı ile...
ileney
May 22 2007, 09:35 PM
ALINTI(DuYGuSaL @ May 21 2007, 10:13 PM)

ileney yinemi gittin..?

Bu nereden çıktı...
Bilgisayar para kazandırmıyor
DuYGuSaL
May 22 2007, 11:18 PM
Bir başka konuda en iyisi gitmek falan yazmısın ondan sordum kardeş
ileney
May 23 2007, 01:08 AM
Heuheu topicten gitmek manasında idi o.Yoksa niçin gideyim yaw yine bana biri küfr etmişte mesajı mı silinmemiş
islam ve kulluk
May 23 2007, 03:10 AM
gülüngülü
May 23 2007, 07:42 AM
s.a
konuyu tam olarak anlamadım yeni geldim ya ondandır

neyse gitmemenize sevindim sizi tanımıyorum lakin bu tür forumlarda daha öncede bulundum pireye kızıp yorgan yakanları hiç anlamış değilimdir zaten
neyse sadece dikkatimi çeken bir şey var oda kafir müslüman değil sözcüğünün çok sık telafuz edilmesi sadece kafamı karıstırdı daha önce muhabebtinizi diyaloglarınızı bilmiyorum ama eğer kafir değilse işte o zaman vay halin(m)ize
dua ilen ...
ileney
May 23 2007, 01:19 PM
Biz burada kişilere değil yazdığı iletilere bakıyoruz.Atılan üyenin kendini tarif etmişti zaten şu an hatırlamıyorum ama bayağı bir saçmalamıştı
gülüngülü
May 23 2007, 02:52 PM
ALINTI(ileney @ May 23 2007, 02:19 PM)

Biz burada kişilere değil yazdığı iletilere bakıyoruz.Atılan üyenin kendini tarif etmişti zaten şu an hatırlamıyorum ama bayağı bir saçmalamıştı
elbette güzel kardeşim zaten bu tarz forumlarda kişi karakterini yazdığı mesajlarla belirtir...
ben mesajımı yazarken de özellikle belirttim sanıyorum aranızdaki muhabetinizi bilmiyorumm konuşmalarınızada şahit olmadım sadece söylemek istediğim dikkatimi çeken kafir ifadesidir.
kafir olmayan birine kafirsin demek yanlış bi ibaredir mazaAllah küfre götürür diye düşünmüştüm ...
kalpler kırılmasın

selam ve dua ilen ....
ayna
May 23 2007, 04:22 PM
ileney kardeşin neden kıdemi görünmüyor?sorun mu var.
TEVHİD
May 23 2007, 04:25 PM
ALINTI
ileney kardeşin neden kıdemi görünmüyor?sorun mu var.
Mihricancığım yazını okumasam anlamazdım.Allah Allaaaah.Ben de merak ettim şimdi.
Selam ve dua ile
islam ve kulluk
May 23 2007, 06:27 PM
gülüngülü kardeş foruma hoşgeldiniz dediğiniz beis önemlidir forumda gezdikce bazı yerlerde buna dikkat etmeden bu ithamın kullanıldığını görüceksiniz. Bu hüküm vermedeki aceleciliğimizden olabilir.
İleney kardeş ile olan hadisedeki durum ise çok farklı bir durum her türlü ahlak seviyesinin dışında bir durumdu görmezsiniz hadise kaldırıldı zira...
ileneyin kıdemi ile ilgili beisi bende bilmiyorum açıkcası...
Allah'a emanet olun
TEVHİD
May 23 2007, 06:33 PM
ALINTI
ileneyin kıdemi ile ilgili beisi bende bilmiyorum açıkcası...
Bir araştırır da bildirirseniz memnun oluruz.
Selam ve dua ile
islam ve kulluk
May 23 2007, 07:19 PM
ALINTI
Bir araştırır da bildirirseniz memnun oluruz.
inşaallah öğrenirsem söylerim
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.