Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yemek Tarifleri Bölümü
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
asiLDuA
yemek tarifleri bölümü açilmasini arzu eder pek memnun ve mutlu olucağımısı bayanlar adına söylemekten kıvanç duyarım :pppppp fool.gif
DuYGuSaL
Bencede kesinlikle açılmalı bende en azında pilav ve fasulyeden başka bi yemek öğrenmiş olurum ..flaugh.gif
CeZaM
ALINTI(duygusal_insan @ Apr 5 2007, 06:29 PM) *

Bencede kesinlikle açılmalı bende en azında pilav ve fasulyeden başka bi yemek öğrenmiş olurum ..flaugh.gif

evet katılıyorum kesinlikle acılmalı yoksa hastanelik olcam bır gün kırılmasın diye söyleyemiyorumda bak ikis sakın üstüne alma bleh.gif
DuYGuSaL
Yok ikis alınmam tabi çünkü sen benim yemeğimi daha hiç yemedin.. wink.gif cool.gif
CeZaM
Allahın sevgili kuluymuşum demekki gleam.gif
DuYGuSaL
Neyse ben senin bugun yaptığın arkadaşların yiyemediği şeyden bahsetmiyim anladın sen onu.. flaugh.gif

Yarın beraberiz nasıl olsa... boxing.gif
ileney
Hayatımda hiç Pastırma'yı salt olarak yemedim..
ayna
tamam akılma çok güzel bir fikir geldi oyun bölümüne ben konu açayım herkes kendi yöresel yemeklerini anlatsın.biz de bilmediğimiz yemekleri öğrenelim.yada çok basit yemek tarifleri verelim.malum öğrenci kardeşler var bizden feyiz alsınlar...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.