Sayın yetkili;
Ben bu forumun müslümanların birbirlerinden istifade edecekleri bir yer olarak düşündüm ve vaktimin bir kısmını acaba ben buradan nasıl istifade edebilirim düşüncesiyle üye oldum. fakat geçtiğimiz günlerde bir yazım oldukça saygı dışı, inançlarıma saldırı olarak düşündüğüm olayla karşılaştım.
Serzeniş isimli şahıs, benim yazmış olduğum yazıya ki yazı bir islam büyüğünün yazısıdır. Haznevi tarikatının Mürşididir. Onlara ve onların söylemiş oldukları sözlere dil uzatmış, haraket etmiş ve tasavvufa ve tarikatı sevenlere karşıda hakaret etmiştir. Ben bu olaydan dolayı çok müteessir oldum. Çok üzüldüm. Bende o sinir ile o şahsa cevap verdim.
Şahsımın burada bu şekilde faydalanamayacağını düşünmekteyim. Çünkü açmış olduğunuz bu Tasavvuf bölümünde Serzeniş isimli şahıs bütün müslümanlarla dalga geçmekte ve devamlı müslümanlara sataşmaktadır. Bu saygısızlık benim tahammül sınırlarımı aşmaktadır. sizlerin bu duruma müdahale etmemeniz ise beni oldukça şaşırtmıştır.
İsteğim şudur ki ya bu arkadaş bu forumda uyarılır ve müslümanlara saygılı olması hususunda itinalı olması sağlanır ya da kendim bu forumun üyeliğinden çıkmak istediğimi belirtmek isterim.
Ben kendi hayatımda saygı ve sevgiye son derece önem veren bir kişiyim. Yalnız benim inanç ve düşüncelerime ve değerlerime hakaret olduğu vakit buna tahammüliyet göstermem mümkün değildir.
Gereğinin yapılmasını rica eder, iyi çalışmalar dilerim