izzeddin
Apr 4 2007, 01:15 AM
Sayın yetkili;
Ben bu forumun müslümanların birbirlerinden istifade edecekleri bir yer olarak düşündüm ve vaktimin bir kısmını acaba ben buradan nasıl istifade edebilirim düşüncesiyle üye oldum. fakat geçtiğimiz günlerde bir yazım oldukça saygı dışı, inançlarıma saldırı olarak düşündüğüm olayla karşılaştım.
Serzeniş isimli şahıs, benim yazmış olduğum yazıya ki yazı bir islam büyüğünün yazısıdır. Haznevi tarikatının Mürşididir. Onlara ve onların söylemiş oldukları sözlere dil uzatmış, haraket etmiş ve tasavvufa ve tarikatı sevenlere karşıda hakaret etmiştir. Ben bu olaydan dolayı çok müteessir oldum. Çok üzüldüm. Bende o sinir ile o şahsa cevap verdim.
Şahsımın burada bu şekilde faydalanamayacağını düşünmekteyim. Çünkü açmış olduğunuz bu Tasavvuf bölümünde Serzeniş isimli şahıs bütün müslümanlarla dalga geçmekte ve devamlı müslümanlara sataşmaktadır. Bu saygısızlık benim tahammül sınırlarımı aşmaktadır. sizlerin bu duruma müdahale etmemeniz ise beni oldukça şaşırtmıştır.
İsteğim şudur ki ya bu arkadaş bu forumda uyarılır ve müslümanlara saygılı olması hususunda itinalı olması sağlanır ya da kendim bu forumun üyeliğinden çıkmak istediğimi belirtmek isterim.
Ben kendi hayatımda saygı ve sevgiye son derece önem veren bir kişiyim. Yalnız benim inanç ve düşüncelerime ve değerlerime hakaret olduğu vakit buna tahammüliyet göstermem mümkün değildir.
Gereğinin yapılmasını rica eder, iyi çalışmalar dilerim
islam ve kulluk
Apr 4 2007, 11:25 AM
Foruma hoşgeldin kardeşim...
İlgili konuyu bana rapor etmeni rica ederim inşaallah en kısa zamanda konuyu inceler gerekeni yapmaya çalışırım
Bu sıralar internetimdeki probleme binaen giremediğimden gerekli yerde gerekli müdahaleyi yapamıyorum ama bu problemim bir kaç gün içerisinde çözülecektir inşaallah...
ileney
Apr 4 2007, 12:58 PM
ALINTI
Haznevi tarikatının Mürşididir. Onlara ve onların söylemiş oldukları sözlere dil uzatmış, haraket etmiş ve tasavvufa ve tarikatı sevenlere karşıda hakaret etmiştir.
Yolunuz Ehl-i sünnet vel cemaat mıdır ?
Eğer öylese şikayet etmene bile gerek yok !!!!!
Ya bi kere kim ona mürşid demiş,kim diyor ?
Gerçek mürşid ben mürşid'im demeyendir....
Ben mürşid'im diyenden korkacaksın
Bende mürşidim aksini idda edebilir misin .
Yok böyle saçmalık...3 Kişi bir araya gelip tarikat altında insanları sömürüyorlar...
Ne namaz var ne abdest 3 elham oku yallah al sana tarikat ..
Böyleleri zamanımızda çoook..
İş'i engellemeyecek şekilde toplanıp emri marufu ifade etmek kadar güzel bir tarikat var mı ?
Üstüne alınma ,ama çok istiyorsan alınadabilirsin.
TEVHİD
Apr 5 2007, 02:42 PM
Selamün Aleyküm İzzeddin Kardeşim
Bu forumda farklı fikirler de vardır.Ama bu farklılık insanların birbirlerine karşı sert olmasını gerektirmez.Siz de sinirlenerek aynı hataya düştüğünüzü belirtiyorsunuz. Eğer bu forumun seviyesiz olduğu kanaatindeyseniz aksine kalın ve seviyeyi tükseltin o zaman.Bazı kardeşlerimiz cemalli bazıları ise biraz celâllidir.Ama hepsi de iyi niyetlidirler.Belki cevapları size sert bir üslup kullanarak da verebilirler.Siz bu kardeşlerimize Hakkı ve sabrı tavsiye edebilirsiniz.Yaradılanı yaradandan dolayı sevelim ve hiçbir kusur aramadan ve kelamı Haktan işiterek nefsimizi yoklayalım.Eğer bize yöneltilen hususlar bizde varsa düzeltelim.Yoksa izah edelim ya da tartışmaya girmeyelim.Doğru olan budur diye düşünüyorum. Hakarete hakaretle cevap vermeden bu forumda kalacağınız düşüncesi ve ümidiyle...
Selam ve dua ile
islam ve kulluk
Apr 5 2007, 04:01 PM
Tevhid kardeşimizin değindiği gibi bu foruma en güzel yakışan sakin bir uslubdur...
inşaallah her daim o hasbihalde olur...
Allah'a emanet olun
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.