Beni azçok tanırsınız..Çoğunuzla kavgaya varan tartışmalara girdim Yanlışlar yaptım ve bana yanlışlarda yapıldı...Ama içimde en ufak kotu nıyet olmadan tartıştım...
Yeri geldi bazı arkadaşlarla birbirimize hakaret ettık yeri geldi kavgalar hakaret boyutuna geldi...
Sonra ne anladım biliyormusunuz? Hakaret etmemeyi....Doğrudan şaşmayıp Düşüncenı savunmayı...AMA HAK YEMEYIP VEBAL ALMAYIP HAKARET ETMEYIP....İŞTE BU ŞEKİLDE YAPARSAN KAZANIRSIN...BELKİ KARŞINDAKİ anlamaz yada anlayamaz ama sen boyle yaparsan kazanırsın...
Zaten uzun suredırde SİNİRLERİMİ kontrol edip ASLA KAVGA YARATACAK SOZLERDE SOLEMIYORUM...
Şimdi donelim konumuza..Bir arkadaşımızın attığı mesajdan bahsetcem...
ALINTI
ALINTI(serzenis @ Apr 2 2007, 06:16 PM)
Bakıyorum da haksızlık sen ne de çok bilir olmuşsun... Milliyetçi damarına bastık ya zıplamışın yine.
Yahu sana kızmayayım diyorum sabredemiyorum. O kadar yüzsüzsün ki, o kadar ahlaksızsın ki sana yakıştıracak kelime bile bulamıyorum.
Üç tane ayet okudun diye din alimi mi oldun. Ne biliyorsun ki İslam adına. Hz Muhammed'ten önceki peygamberler bölgeseldi ve kendi milletleri için dua etmeleriyle milliyetçiliği birbirinden ne zaman ayıracak zekaya sahip olacaksın. ya da bir babanın "soyundan Allah'a tabi olan evlat istemesiyle" milliyetçiliği nezaman ayırabileceksin...........Değiştir artık şu iğrenç kafanı...
Bakıyorum da haksızlık sen ne de çok bilir olmuşsun... Milliyetçi damarına bastık ya zıplamışın yine.
Yahu sana kızmayayım diyorum sabredemiyorum. O kadar yüzsüzsün ki, o kadar ahlaksızsın ki sana yakıştıracak kelime bile bulamıyorum.
Üç tane ayet okudun diye din alimi mi oldun. Ne biliyorsun ki İslam adına. Hz Muhammed'ten önceki peygamberler bölgeseldi ve kendi milletleri için dua etmeleriyle milliyetçiliği birbirinden ne zaman ayıracak zekaya sahip olacaksın. ya da bir babanın "soyundan Allah'a tabi olan evlat istemesiyle" milliyetçiliği nezaman ayırabileceksin...........Değiştir artık şu iğrenç kafanı...
İslami Forum : Forum Kurallarının Altıncı maddesine dayanarak ve yönetime hatırlatarak Serzeniş nickli üyenin Ahlaksızca kelimeler kullanmasından Beni Ahlaksızlıkla suçlamasından Yüzsüz demesinden Zekasız olduğumu ve İmansız olduğumu söylemesinden ötürü SİTEDEN MEN EDİLMESİNİ TALEP EDİYORUM.....
Bakın Fikirler tabiki farklı olur...Hepimiz için bu boyle..Ama kimse kimseyi İmansızlıkla Ahlaksızlıkla SUÇLAMAK LUKSUNE sahip degıl....Ben kımsenın İmanını bilemiyorsam benim imanımıda bılemezsınız...
saygılarımla Allaha emanet