Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Cumaniz MÜbarek Olsun ArkadaŞlar
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
turkuaz
HAYIRLI CUMALAR. HEPİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN.
@Li
flowers.gif flowers.gif CUMANIZ MÜBAREK OLSUN KARDEŞLERİM flowers.gif flowers.gif
ArZu
hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun dua ile
Vuslat Rana
Hakkı bilelim, Hakkı bildirelim, Hakk düşsün gönüllere Cuma günümüz olsun dirilişimize vesile..
benja
hayirli cumalar..
nur_peri

Hayırlı Cumalar

Bugün dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar...
EbRaR_
Hayırlı cumalar dünyada eşi benzeri olmayan arkadaşlar.....

flowers.gif
Vuslat Rana
Hakkı bilelim, Hakkı bildirelim, Hakk düşsün gönüllere Cuma günümüz olsun dirilişimize vesile..
furkandoan
daha nice cuma lara inş. cumanız mübarek olsun..
EbRaR_
Hakk'ı bilerek yaşanacak nice CUMALARA arkadaşlar....

Hayırlı cumalar..
flowers.gif
Sosyolog
Hayırlı cumalar arkadaşlar.....Cuma mü'minlerin bayramıdır...Bayramımız kutlu olsun..... flowers.gif
sadien
selamunaleykum cumanız mubarek olsun
feyza:)
hayırlı cumalar...
furkandoan
Herkese hayırlı cumalar
sadien
selamunaleykum hayırlı cumalar
ÇobanYıldızı

ES SELAMU ALEYKUM VE RAHMETULLAH..

Hepimizinin CUM'A Günü hayırlara Vesile Olması Temennisi İle..
boun_serhat
Hayırlı cumalar efendim..cumanız mübarek olsun...
14.07.2006 esenlikle...
Garipyolcu
Hayırlı Cumalar Filistin halkına ve Lübnan için dua buyrun..Selametle...
Kumral Abdal

Rabbim, Cuma Gününün Hürmetine,

Ümmeti Muhammedi İmandan Ayırmasın AMİN
Kumral Abdal

Rabbim, Cuma Gününün Hürmetine, Gariplere rahmet etsin
Savaş altındaki Ümmeti Muhammedi Rahmeti ile korusun Tüm Zerrem ile AMİN
aleyna08
Cumamız mübarek olsun....Herkese Hayırlı Cumalar...
sadien
ALINTI(aleyna08 @ Sep 1 2006, 12:03 PM) *

Kumral Abdal

Cuma Hürmetine, Ümmeti Muhammedi Rahmeti, Bereketi ile nuruna gark etsin Rabbim.

Tüm Zerrem ile AMİN
Siyah
ALINTI(Kumral Abdal @ Sep 8 2006, 12:18 PM) *

Cuma Hürmetine, Ümmeti Muhammedi Rahmeti, Bereketi ile nuruna gark etsin Rabbim.

Tüm Zerrem ile AMİN

Amin. Hayırlı Cumalar... flowers.gif
şevvalnurnisa
[biraz geç oldu ama güç olmasın inş yeni geldim işten tüm kardeşler cumanız mübarek olsun hayırlı akşamlar
SAREM

Allah'ım! Amellerimiz az, ihtiyaçlarımız çok; Sen ise zengin ve cömert bir Rab'sin,ne güzel Mevla, ne güzel yardımcısın; senin afvını talep ediyorum.
Ey Allah'ım! Sen benim gizlimi ve açığımı bilirsin, özrümü kabul et. İhtiyacımı bilirsin, dileğimi ver. Nefsimde olanı bilirsin, günahlarımı bağışla...AMİN AMİN

HAYIRLI CUMALAR
başak
hayırlı cumalar cumamız mübarek olsun bugün peygamber efendimize daha çok salavat çekelim inşallah
gulesevdali
ALINTI(başak @ Oct 27 2006, 02:52 PM) *

hayırlı cumalar cumamız mübarek olsun bugün peygamber efendimize daha çok salavat çekelim inşallah

insallah kardesim.....
hayirli cumalar herkese...
..::ESRA::..
ALINTI(ümmet @ Aug 19 2005, 12:42 PM) *

hayırlı cumalar ey Allahın sewgili kulları.
bir söz yazmak istiyorum:
"Başkaları için kendinizi unutursanız sizi daima hatırlayanlar olacaktır"

selametle hoşçakalın... happy.gif

Cok guzel bir söz..
Tesekkurler
HAYIRLI CUMALAR
yıldız
ALINTI(sadien @ Sep 1 2006, 02:39 PM) *

ALINTI(aleyna08 @ Sep 1 2006, 12:03 PM) *

diyar-ı ebrar
[b][color=#330033][size=7]
cumanız mübarek olsun.....

selam ve dua ile...
ELEM
Allah razı olsun,
Efendimiz ve sonrasında gelen güzel insanların yaşadığı gibi
bayram havasında cumalar duasıyla...

Selam ve muhabbetle...

(Sela ile ezan arası duanızda bulunmak dileğiyle...)
yoktan'var
bu kurban bayramı arefesinde herkese hayırlı,bereketli,bol ve samimi ibadetli+dualı cumalar dilerim..dualarınızda bizleri unutmayın..
Hergün Güneşi Doğurup Batıran'a emanet olun..
hamzayurekli
ALINTI(ilkay @ Sep 22 2005, 10:28 PM) *

hayırlı cumalar yinemi tikkyy nin askerliği yateeeerrrr yaw whistling.gif

Ahhh Ahhh ilkay bilmiyorum askerliği ne kadar biliyorsun ama sen üstünden kurşun gectigini gordunmu hiç melunları nsaldırısına ugradın Rabbım kimseyi ugratmasın bu catısmalar yuzunden namaza baslayan bır suru asker oldu ......
We bı arkadasımzıda bi anket yapmıs kıme oy werırısınız guzel ama gştmişler hadep'e bile oy wermısler anlamıyorum yaaaaa.....

Warmı dınımzıde zalımlık gaddarlık Ya Yuce Önderimiz İki cihan serveri Hz.MUHAMMED MUSTAFA (S.AV)HAZRETLERİ dusmanı hakkında bıle ıyı dusunun tek ınsan yaaa ama bakıyorum halen pkk ıcın calısan hos gorulu ınsanlar war zalımlık gaddarlık dınımıze İSLAMİYETE yakısmaz nerden nere ilkay askerlik gercekten bi erkegin yasıya bilecegi en acayip bi olay anlat anlat bitme askerde yasamıs oldugun bir günü bir ay anlat gene bitmez öyle bisey hani ünlü bi yazar ne demis kadınların dogum hıkayesı erkeklerın askerlık hıkayesı hıc bıtmezmiz smile.gif......

Cumanın Hayrında Kadının Hayırlısını isticem i.@......
Rabbim Hepimizi iyilerle karsılastırsın.....
Selam we du ile....
kırmızıgül
ALINTI(ArZu @ Aug 26 2005, 04:47 PM) *

Cuma gününde öyle bir saat vardır ki; Allah o saatte kula ne isterse verir, o da namaz sırasındadır. Cumanız mübarek dualarınız makbul olsun...dua ile

26/08/05

slm Allah yolunda ve yalnızca Allah rızasını aramak için çalışan müctehid ve müctehide kardaşlerim
hepinizin cuması olsun.ve inşaallah bu cuma günü Allah (c.c.)hepimizin günahlarını affeder.
ileney
Hepimizin Cuma'sı hayırlara vesile olur inşaAllah
islam ve kulluk
amin inşaallah...

Allah bu mubarek günün hürmetine günahlarımızı af ibadet ve dualarımızı kabul eylesin...
ileney
Amin tekrar hayırlı cumalar
vüreyka

CUMA GÜNÜNÜZÜ TEBRİK EDER HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

SELAM VE DUA İLE...

YA RABB! Affet bizi sen affetmezsen bizim sığınacak başka kapımız yok .
sen affedicisin affetmeyi seversin bizide affet yarab bizleri emirlerini yapanlardan eyle yavrularımızı salihlerden eyle, bizleri kendine kul habibine ümmet eyle,bizleri cennetinle cemalinle müşerref eyle,sen mazlum mümin kardeşlerimizin yardımcısı ol.Affet bizi

YARAB
affet affet affet affet.....
denef
amin sizinde cumanız mübarek olsun
turkuazzzz
amin ecmain ALAH c.c bütün müminlerin cumasını mübarek eylesin niş.bütün duaların kabul olması dileğiyle..
TEVHİD
S.A. Kardeşim

Bu dua çok güzel.Allah razı olsun.

Selam ve dua ile
ayna

allah razı olsun .tüm müslümanların cuması mübarek olsun.
:: LâL ::

Cuma .. gününüz .. ve geceniz hayırlara vesile olsun gönül * dostları …

Nerededir gönlüne akan yol?
Sana vûslatın şartı can mıdır söyle? Kurban olsun canım Hakk’ın yoluna … vûslatına ferman gönder efendim.

Kalbim güvercin kalbi gibi titrerken ardından
Ne olur sana ulaşmam için kanadından ..
Bir tüy ver, pervaz edeyim hep ardından

Bedenim kafes efendim, kalbim tutsak bir güvercin gibi titriyor kafesinde.Uzaklığın çekilesi dert değil. İsmini ansam gecenin ıssız saatlerinde, bir Cuma sabahı uykuyu beyninden vurarak duaya dursam, gül kokan bir muştuyla gelir mi melekler? Korkuyorum sensiz kalmaktan. Yüreğim sensiz karanlık, Yüreğim Sensiz gece ... Sana doğru kayıyor gönlümün göklerinde yıldızlar. Bir gece kirpiklerim kapansa; Sen gül kokunu yüklenerek bir bahar edasıyla gelsen güneş gibi ısıtsan buzdan duygularımı. Rûyalarım şeref bulsa güneşi kıskandıran cemalinle.

Kur’an ilmini elinden içsem *ab-ı hayat misali.Taif dönüşü ettiğin dua hürmetine … kabul görsem tarafından, Efendim …

Amin ..
TEVHİD
ALINTI(:: LâL :: @ Mar 9 2007, 02:09 PM) *

Cuma .. gününüz .. ve geceniz hayırlara vesile olsun gönül * dostları …

Nerededir gönlüne akan yol?
Sana vûslatın şartı can mıdır söyle? Kurban olsun canım Hakk’ın yoluna … vûslatına ferman gönder efendim.

Kalbim güvercin kalbi gibi titrerken ardından
Ne olur sana ulaşmam için kanadından ..
Bir tüy ver, pervaz edeyim hep ardından

Bedenim kafes efendim, kalbim tutsak bir güvercin gibi titriyor kafesinde.Uzaklığın çekilesi dert değil. İsmini ansam gecenin ıssız saatlerinde, bir Cuma sabahı uykuyu beyninden vurarak duaya dursam, gül kokan bir muştuyla gelir mi melekler? Korkuyorum sensiz kalmaktan. Yüreğim sensiz karanlık, Yüreğim Sensiz gece ... Sana doğru kayıyor gönlümün göklerinde yıldızlar. Bir gece kirpiklerim kapansa; Sen gül kokunu yüklenerek bir bahar edasıyla gelsen güneş gibi ısıtsan buzdan duygularımı. Rûyalarım şeref bulsa güneşi kıskandıran cemalinle.

Kur’an ilmini elinden içsem *ab-ı hayat misali.Taif dönüşü ettiğin dua hürmetine … kabul görsem tarafından, Efendim …

Amin ..

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Ecmain
Mütefekkir
ALINTI(vüreyka @ Mar 9 2007, 10:30 AM) *

CUMA GÜNÜNÜZÜ TEBRİK EDER HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

SELAM VE DUA İLE...

YA RABB! Affet bizi sen affetmezsen bizim sığınacak başka kapımız yok .
sen affedicisin affetmeyi seversin bizide affet yarab bizleri emirlerini yapanlardan eyle yavrularımızı salihlerden eyle, bizleri kendine kul habibine ümmet eyle,bizleri cennetinle cemalinle müşerref eyle,sen mazlum mümin kardeşlerimizin yardımcısı ol.Affet bizi

YARAB
affet affet affet affet.....

amin amin amin
suskun
selamun aleyküm
cumamız mübarek olsun.. smile.gif
asiLDuA
Ya nuberriku tebriken fi yevmel cumuati ya havacetina,,Cumanız mübarek olsun.
islam ve kulluk
Amin ecmain...
mirzamuhammed
[B]"Kartalların yerine füzelerin uçtuğu,Yağmurun yerine kurşunların yağdığı tüm islam topraklarındaki kardeşlerimize dua ile..."
Cum'a nız hayrlara vesile olsun inşaAllah...[/B]
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.