Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Uygunsuz Nick Kullanımı
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
kzkerkk
efendim "islami forum" adındanda anlaşılır bir islami muhabbet sitesi.

gördügüm kadarıyla "üye olma" esnasında "olumsuz veya aykırı" nick kullanımını gözardı ediyorsunuz
buna izin veriyorsunuz.

bir düzen sağlamak kavga ve veya tahriki önlemek maksadıyla buna bir "önsüzgeç" uygulayabilirdiniz.

benim gördüklerim:

mesela "muhammed" ismi bizim için çok sevgili çok değerlidir.
herhangi bir zatın bu isimle nick alması başlıca şu tatsızlıkları getirir.

bir tartışma esnasında nickin sahibi üstünden bu güzel isme hakaret ve veya tatsız kelimeler kullanılabilinir.bu hiç hoş olmaz.
hem kullanana bir vebaldir hem kendini tartışmaya vermiş (kızmış) bir kişinin bu nick e nahoş tabirler alçaltıcı lafızlar kullandıgı zaman tartışana vebaldir.

ayrıca millet ismi din ismi değerli şahısların (veya değersiz ama bir ideolojik fikrin babası) isimleri
hoş olmayacak sonuçlar dogurur.

benim gördüklerim bunlar.gereğini yapmayacaksanız hiç degilse bundan sonrası için böyle bir uygulama yapılabilir.vebali sizedir.

gördüğüm olumsuzluk doğurabilecek nickler:gerilla-ruhullah (kendini ne görerek böyle bir nick aldıysa artık)-
marxist-

iki yakası var bu işin 1 değer verdiklerimizin nickini koyarsanız kendinize yapılan hakaretler sizin üzerinizden yazıkki bu zatlarada olmuş olur.
2 milletimizi tahrik edici kin nefret uyandırabilecek nickler.

ayna
BEN DE GERİLLA VE MARKSİST VE NAZARAMUS GİBİ İSİMLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM.AMA BENİM RAHATSIZ OLMAM ONLARIN BU İSMİ KULLANMAMA HAKKINI VERMEZ.BU ARADA KARDEŞİM SENİN ADIN NE DEMEK?MERAKIMDAN SORUYORUM YANLIŞ ANLAMA
asiLDuA
kzkerkk nikinden ben kazıkerkek kızerkek anlıyorum ne olucak şimdi senin bu nikin smile.gif
kzkerkk
herkonuyu bir tartışma çekişme vesilesi yapmasanız nasıl olur?

yanlışmı düşünmüşüm.afedersinya.
ne büyük ayıp etmişim.

benim nickim hiçbir dini siyasi şuyu buyu çağrıştırmıyor.anladın mı?

hala kakışacakmısın.hanımlar nedense hep itici gelmiştir bana.herşeye muhalefetsinizya.

benim nickim gayet sıradan.oha artık buna da itiraz ettinizya pes.
ileney
Gözünün üstünde de kaş var biggrin.gif
RuhulhaK
Milletin nikiyle uğraşacağınıza imanınızı kurtarmaya bakın. Benim nikim de gayet güzeldir. Bilmeyenler için Ruhullah : Hz İsâ'nın bir diğer adı. İsmim olmasına dayanarak bu nicki aldım, ne büyük suç smile.gif Bundan sonra böyle saçmasapan nick muhabbetleri duymak istemiyoruz.
asiLDuA
o OHA lafını AYNEN iade ederim Bak benim sinirimi bozma ya sabır...
kzkerkk
peki arkadaşlar.yine siz haklısınız.
ruhullah da olur kelimullah da kullanın.kendinize yakıştırdıgınız herşeyi kullanın.
ama kullandıgınız ismin hakkını verebilecekseniz yapın.
Mütefekkir
iyi o zaman tüm linkleri kaldıralım. onun yerine bundan sonra mesala rakamlar verelim..

mesala benim numaram 125,499 olsun evet bundan sonra benim nickim: 125,459 ay pardon 125,499

nasıl kzerkk. çözüm olur mu??

ya da manasız kelimeler verelim. benim ismim kalem olsun. islam ve kulluk silgi olsun.. sen kitap ol.. mihrican kardeşim sıra olsun bu nasıl?

yine mi olmadı?

o zaman dağ, bayır çayır ova isimleri verelim. bu iyi iyi bak bunu reddetme..

kzkerkk
sululuğa gerek yok.bir fikrin varsa ki sululuktan başka bişey göremedim ben yaz.yoksa sus.

işe sululuk yapmaya niyet ederek baktıgın için NİCK i LİNK yapmışsın.bişey demiyorum.önyargılı sırf kakışma olsun diye cevap yazanlara bişey demem.
Mütefekkir
kzerkk kimsenin sululuk yaptığı yok isteyen istediği nicki kullanır. bu konuyu açmak başlı başına bir problem. açtığın konu nasılsa ona göre cevap alırsın. sen bir baksana yukarıya yazılan cevaplara ... konu ne kadar mühim.. blink.gif

oradaki link açtığım konulara ait.. mütefekkir yazmıyor konntrol paneli çıkmıyor.. ne yazıyor : ''KO - NU - LA- RIM '' ok mi?

çoğu üye imzasında kendi açtığı konularının linki bulunur..

tartışmayı uzatmaya gerek yok.. ben nickimden memnunum.. hiç olmazsa bir anlamı var!!!

sen memnun olmadığın her nick için bir başlık açabilirsin..

saygılarımla..
kzkerkk
evet zaten memnun olmadıklarımı yazdım sanırım.teşekkür.
islam ve kulluk
smile.gif islam ve kulluk silgi olsun demek güldürdün beni kardeşim Allah razı olsun

bende bazen nickler üzerinde düşünülmesi kanaatindeyim zire bazı nikler belirli ve sapık ideolojileri yansıtmak maksadıyla konulmaktadır kardeşimizin yerinde bir talepde bulunduğu kanaatindeyim

(kendi düşüncemdir bu arada rakam nickleri beğendim benimkisi 0 olsun smile.gif )
RuhulhaK
ALINTI(kzkerkk @ Mar 25 2007, 04:14 PM) *

peki arkadaşlar.yine siz haklısınız.
ruhullah da olur kelimullah da kullanın.kendinize yakıştırdıgınız herşeyi kullanın.
ama kullandıgınız ismin hakkını verebilecekseniz yapın.

ne hak vermesi ya, sana mı vereceğiz ismimizin hakkını.Kimsenin nicki seni ilgilendirmez kızerkek. Senin art niyetli komplekslerinle uğraşacak vaktimiz yok. Orhan Pamuk akıllı olsun , Kilit smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.