islam ve kulluk
Mar 18 2007, 12:19 PM
Su jeti üzerine proje aldım Allah'ın izni ile sunacağım mamafih ülkemizde bu teknoloji çokca yaygın olmadığından bazı istediklerime ulaşamıyorum yeterince dökümanım var ama sunum yapmak için su jetinin çalışması anının çekili olduğu bir video ve su jetinin dıştan çekilmiş video ve fotoğraflarını aramaktayım...
Dediğim gibi dökümanım var Allah'ın izni ile yalnız video ve resim aramaktayım
yardımcı olursanız sevinirim
Allah'a emanet olun
(not: özellikle makina sanayisi üzerine olursa daha güzel olur)
cananmorbel
Apr 12 2007, 11:30 AM
yardımcı olmka isterdim ama bölümüm doğalgaz.... asağıdaki linklere girersen sana yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir
www.makinamuhendisi.com
www.mekaniktesisat.gen.tr
islam ve kulluk
Apr 12 2007, 03:20 PM
oralara bakmıştım kardeşim yardımın için teşekkürler...
ileney
May 3 2007, 05:56 AM
........
Önkuzu
May 3 2007, 09:56 AM
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 12 2007, 04:20 PM)

oralara bakmıştım kardeşim yardımın için teşekkürler...
Su jetinden kastınız askeri teçhizat ise sanırım yardımcı olabilirim
Emekli subaylara uğramam lazım
islam ve kulluk
May 3 2007, 04:12 PM
Makina sanayide kullanılan su jeti tasarım tezgahları var kardeşim. Silah sanayide de kullanılıyor. Yüksek basınçlı ve fünyeli su güçlendirici sistemler ile malzemeden talaş kaldırılarak istenilen ürünü oluşturma tezgahları...
fazilet72
May 13 2007, 07:06 AM
Allah razı olsun çok güzel çalışma
islam ve kulluk
May 13 2007, 12:00 PM
Allah sizden de razı olsun ...
Bu arada ben aradığımı buldum Allah'ın izni ile. Yardımcı olan ve olmak isteyen kardeşlerimizden Allah razı olsun...
gülnisa
May 13 2007, 12:30 PM
http://www.biltek.tubitak.gov.tr/gelisim/e...ronik/index.htmburayı araştırınız,buradan istediğiniz bilgileri bulamasanızda,kullanıcı yorumlarında bolca linkler verilmiştir,incelerseniz bulabileceğinizi ummaktayım.
islam ve kulluk
May 13 2007, 01:26 PM
Allah razı olsun kardeşim .Aradığımı buldum Allah'ın izni ile ama verdiğiniz linkide inceleyeceğim inşaallah...
gülnisa
May 13 2007, 01:57 PM
rica ederim umarım bulursunuz bir kaç adres daha yazacağm daha sonra inş..kolay gelsin.
saygılarımla.
Önkuzu
May 18 2007, 09:34 PM
link 3 link2link1üsteki linkler ingilizce ama işinize yarayabilir bu askeri gemilere kullanılan su jeti tahrik sistemi
islam ve kulluk
May 18 2007, 09:41 PM
Önkuzu kardeşim ordaki su jeti konstrüksiyonlarını bilmekteyim oldukca ideal mühendislik tasarımlarıdır.
Yardımların için Allah razı olsun yalnız ben taşıtlar üzerinde değil talaşlı imalat üzerinde olan su jeti sistemini aramaktaydım sizlere bir örnek vereyim :
http://www.youtube.com/watch?v=o4nMNAymQecişte aradığım bu tip makinalardı ve Allah'ın izni ile buldum kardeşim.
Yardımlarınız için Allah razı olsun
Allah'a emanet olun
Önkuzu
May 18 2007, 09:46 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ May 18 2007, 10:41 PM)

Önkuzu kardeşim ordaki su jeti konstrüksiyonlarını bilmekteyim oldukca ideal mühendislik tasarımlarıdır.
Yardımların için Allah razı olsun yalnız ben taşıtlar üzerinde değil talaşlı imalat üzerinde olan su jeti sistemini aramaktaydım sizlere bir örnek vereyim :
http://www.youtube.com/watch?v=o4nMNAymQecişte aradığım bu tip makinalardı ve Allah'ın izni ile buldum kardeşim.
Yardımlarınız için Allah razı olsun
Allah'a emanet olun
Ben teşekkür ederim zaten bulmuşsunuz üsttekileri tam okumamıştım
Bende subaylara mesaj attıydım cevap yeni geldi paylaşayım dedim
islam ve kulluk
May 19 2007, 04:41 PM
olsun kardeşim düşünmen yeter duyarlılığın için Allah razı olsun...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.