Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hizli Okuma Programi (paylasmak Istedim)
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ KİŞİSEL GELİŞİM ]·.
mehmetyakup
Arkadaşlar geçenlerde öğrendim : Japonlar yılda kişi başına 60 kitap okuyorlarmış.

Bizde bu sayı kaç acaba? 5 kişi yılda 1 kitap okuyormuş Türkiyede. Niçin geri kaldığımızı herhalde daha iyi anlıyorsunuz.

Bu programla inşallah okuma hızımızı artırıp onlara yetişmeye çalışırız. Ben biraz denedim, şu an 400-500 kelime okuyorum dakikada. Size de tavsiye ederim.

http://rapidshare.com/files/19385572/HIZLI_OKUMA_PRO.rar

dosya şifresi : mehmetyakup

Program 60 MB ve kurulum gerektirmiyor.

faydalı olması ümit ve duasıyla…
DİPLOMAT
gerçekten çok güzel bir konu açmışsın doğrudur kardeşim insanların yılda 2,3 kitap değil en azından 10 kitap okumalarını her ortamda söylememiz gerekiyor inşallah bilgi ve kültür seviyemizi biraz daha yükseltiriz
DerdeGul
Emege saglık
TEVHİD
Selamün Aleyküm Kardeşim

Verdiğiniz linke tıklamadım.Ama hızlı okuma teknikleri üzerine eserler okudum ve uyguluyorum çok şükür.

En iyi hızlı okuma tekniği olarak gözle takip ve takıldığın bir kelimede durmayıp devamını okumak.Zira devamında anlaşılamayan kelimenin ne anlama geldiği daha sonraki safhada çözülebiliyor.Ayrıca hızli okumak için kafanı okuduğun kitaba adapte olmak çok önemli.Okuduğun konuya konsantre olmak gerek diye düşünmekteyim.
Eskiden çok yavaş okurdum.Ama şimdi bu teknikle çabuk okuyorum ve okuduğumu anlıyorum.

Selam ve dua ile
Selam ve dua ile
yusuf_kenan
Ben inanmıyorum böyle bir şeyin varlığına biz bu sene HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ adı altında bir ders alıyoruz ve sene basından beri işe yaradıgını öğrendiğim tek şey var (gerçi daha önceden biliyordum ama) kitap okurken dik bir şekilde oturup ışığın arkanızdan gelmesini sağlamak hem biraz daha hızlı hemde okudugumuzu anlamamıza yardımcı oluyor başka da hiç bir şey bu konuyla ilgili işe yaramaz hele bi öğretmenimiz var...kendisine ben bu derste çok yetersiz kalıyorum diyor.Branşı değil ama benden yavaş okuyor...
Teşekkürler
<#thank#>
efekan
good.gif

s.a. güzel bi konuya değinmişsiniz , kitap okuyorum ama okadar hızlı değilim iki gün önce 4.sınıfa giden abimin kızı ''amca ben dakikada 900 kelime okuyorum sende hızlı okuyabiliyor musun?'' dediğinde cevap verememiştim smile.gif şimdi indiriyorum inşallah faydalı olur.
Allah razı olsun , selametle...
suskun
inşaallah bizde bir hocamız sayesinde başlıyacağız hızlı okuma derslerine...
TEVHİD
ALINTI
Ben inanmıyorum böyle bir şeyin varlığına

İşi ehlinden öğrenilirse veya bu konuyla ilgili güzel kaynak kitaplar okunursa o vakir gerçekten okumada ilerleme kaydedilebiliniyor.Ben denedim ve faydasını gördüm inşallah.Buradan tüm kardeşlerime de tavsiye ederim.

Selam ve dua ile
suskun
ben inanıyorum gerçekten işe yarıyor...bugün biraz göz antremanı yaptıkta gözlerim hamlanmış ağrımaya başladı... smile.gif
turkmen19
Allah Razı olsun kardeşim...
TEVHİD
ALINTI
...bugün biraz göz antremanı yaptıkta gözlerim hamlanmış ağrımaya başladı...

Sarıtaç Kardeşim

Çok doğru göz tembelliği oluyor uzun süre bu şekilde okumayınca.

Bir konuda tüm kardeşlerimi uyarmak ihtiyacını hissettim. Bakınız öyle bir zamanda yaşıyoruz ki çevremiz binalarla dolu olduğundan uzağa bakma durumu hasıl olmamakta. Allah herşeyi bir denge içinde yaratmıştır. Buna göz de dahil olduğundan bizler uzun süre uzağa değil sadece yakına baktığımız vakir bu denge bozulmakta. Bu sebeple de göz bozuklukları artmış durumda. Tüm kardeşlerime tavsiyem her fırsat bulunduğunda mümkün mertebe uzak yerlere bakmanızdır.Böylece dengeyi sağlamaya çalışırsınız ve göz bozukluğunu engellersiniz diye düşünmekteyim.

Selam ve dua ile
suskun
abla sana katılmamak elde değil...
TEVHİD
Sarıtaç Kardeşim

Uygulayalım inşallah. Zira yaş ilerlediğinde göz sorunlarıyla karşılaşmayalım inşallah.

Selam ve dua ile
ÇÖZÜM
Acaba bu programı indirmek için hangi işlemleri yapmak gerekiyor. Biri anlatabilirse çok sevinirim.

confused1.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.