Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ilginç Analizler Ilginç Duyumlar
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
kzkerkk
Yeni... 16 Mart 2007

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

BAŞBAKANLIKTAN VE MİLLETVEKİLLİĞİNDEN

İSTİFA EDEREK SİYASETİ BIRAKIYOR MU?

BAŞBAKAN İSTİFA EDECEK, MİLLETVEKİLLİĞİNİ VE PARTİ GENEL BAŞKANLIĞINI BIRAKACAK

RTE, UZANLAR’A KOMŞU MU OLUYOR?

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ STRESİ AKP’Yİ DAĞITACAK

RTE, ÖCALAN’A ARKADAŞ OLABİLİR Mİ?

BAŞBAKAN HER AN GİZLİCE YURT DIŞINA ÇIKABİLİR!

RTE’nin tekrar nükseden (!) rahatsızlığı (!) başka bir arka plana sahip.

AKP’ye ait Balgat’taki çok önemli bir binada, yine RTE’ye çok yakın, harim-i ismete rahatlıkla ziyaret edebilen bir politikacı, “Başbakan sağlık sorunları sebebi ile hem Başbakanlık’tan, hem de milletvekilliğinden istifa edecek. Çok ciddi sağlık sorunları var. Göreve devam etmemesi yönünde hayli etkili telkinlerle karşılaşıyor.”

Politikacı devamla, “Aldığım izlenim Cumhurbaşkanlığı’na adaylığı kesinlikle düşündüğü yönünde idi. Ancak nükseden rahatsızlık hayati nitelik taşıyor.
BAŞBAKAN İSTİFA EDECEK,

MİLLETVEKİLLİĞİNİ VE PARTİ GENEL BAŞKANLIĞINI

BIRAKACAK

Sadece politikayı bırakmakla kalmayacak; Başbakan öncelikle Dubai, Suudi Arabistan, ABD veya Ürdün’e yerleşme seçeneklerine de bakıyor. İstifa edip yurtdışında yaşayacak.

RTE UZANLAR’A KOMŞU MU OLUYOR?

Politikacı dostu, “RTE demek ki Uzanlar’a komşu olacak” dediğimizde, “Ürdün’e yerleşme ihtimali de yüksek” diye cevapladı.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ STRESİ AKP’Yİ DAĞITACAK

Bu arada RTE’nin politikacı dostu hafiften toparlandığı izlenimi bıraktığı için sorduk; Hayrola bırakıyor musunuz?”

Cevap ilginç; “Zannediyorum, parti dağılıyor, her şeye hazırlıklı olmak lazım. Hatta İmralı’ya bile”.

RTE, ÖCALAN’A ARKADAŞ OLABİLİR Mİ?

- Yassıada değil mi?

- Hayır, muhtemelen İmralı’ya, Apo’nun yanına gideceğiz.

- Cürüm aynı mı yani?

- Geçen bir değerlendirme toplantısı yaptık. Her şeyi berbat etmişiz. Bir ana haber bülteni izledik, kendimizden utandık. Bizi ve RTE’yi birileri çok fena oyuna getirdi.

BAŞBAKAN HER AN GİZLİCE YURT DIŞINA ÇIKABİLİR

“Bir şey daha” dedi RTE’nin yakın arkadaşı, Başbakan RTE her an gizlice yurtdışına çıkabilir. İstifalarını oradan da gönderebilir. Mart sonuna kalmaz ya da en geç nisan ortasında istifalar ve dağılma gerçekleşir. Bir dönem bitti. Aldığımız “ahlar” var, mahvettiğimiz bir memleket var. RTE’yi, Saddam’ın soytarısı Enformasyon Bakanı El Sahaf’a döndürdüler. Kendisi bu yamuğu yapanlara çok kırgın, çok öfkeli.

(Konuşma bu kadar, eksiksiz aktardık.)

Saygılar

SESAR
ayna
arkadaşım sanırım türkiyede önemli bir yere sahipsiniz çünkü hiç kimsenin bilmediği konularda bilgiye sahipsiniz.kaynak nerede yani bunları nerden buldunuz?sanki dedikodu programından bir köşe gibi hissettim.
kzkerkk
bilen bilir kaynak SESAR.
www.sesar.com.tr belki sen fazla magazine daldın da olabilir.
yazdım bide sesardan alıntı diye.kabaca okuyup yorum yapanlara deli oluyomyaa.
ayna
kızma arkadaşım bana bu işler hak işleri o yüzden bu kadar hassasız.ben www.sezar.com.trnin nereden aldığını merak ettim.sana karşı bir şey yok.ama kaynak önemli
kzkerkk
16 mart tarihinde ki sesar analizini buraya koymuştum."rte bırakıyor mu? " lafı o günlerde bazılarına gülünç geliyordu saçma denilebilirdi.ama rte nin tehdit vari "tek başıma gelemezsem bırakırım" lafı
SESAR analizlerini okunmaya değer hatta kaçmaz bir analizler bütünü olarak karşımıza cıkarıyor bikere daha.
Önkuzu
ALINTI(kzkerkk @ Jul 19 2007, 09:21 PM) *

16 mart tarihinde ki sesar analizini buraya koymuştum."rte bırakıyor mu? " lafı o günlerde bazılarına gülünç geliyordu saçma denilebilirdi.ama rte nin tehdit vari "tek başıma gelemezsem bırakırım" lafı
SESAR analizlerini okunmaya değer hatta kaçmaz bir analizler bütünü olarak karşımıza cıkarıyor bikere daha.

Abd de ki hudson enstitüsü gibi bir kurumdur sesar komplo teorisi densede çok doğru tespitleri olduğu görülmüştür .

Bu konmu hakkındada komplo teorisi olduğu için yorum yapmak gereksiz olmadıkça yorumda olmamalı
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.