Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Profil Bilgileri Kismi Hakkinda Bir Istek.
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
KERIM
s.a arkadaslar,

uyelerin profil panelinde kimlerin o uye profilini ziyaret ettigi gosterilseydi bence fena olmazdi. uyelerin hareketleri ve birbirleri ile olan irtibatlari bu sekilde daha guzel gozlemlenebilir diye dusunuyorum biggrin.gif sanirim bu ozellik IPB 2.2'de bulunmakta. ustelik IPB2.2'nin profil secenekleri cok daha gelismis, foruma daha bir hareketlilik katiyor. site yoneticilerinin, parasini benden istemek gibi bir espri yapmadan biggrin.gif forumun scrptinin upgrade etmelerinin iyi bir fikir oldugunu dusunuyorum.
ayna
ana sayfanın en altında üye son tıkla bölümünde kimin hangi sayfada olduğunu görebilirsiniz.
KERIM
mihrican hanim benim bahsettigim biraz daha ayrintili bir olay. nasil bir sey oldugunu gostermek icin asagidaki resimi ekliyorum. gerci ne kadar gerekli ama olsa iyi olur diye dusunuyorum.

ileney
ALINTI(KERIM @ Mar 14 2007, 02:54 PM) *

s.a arkadaslar,

uyelerin profil panelinde kimlerin o uye profilini ziyaret ettigi gosterilseydi bence fena olmazdi. uyelerin hareketleri ve birbirleri ile olan irtibatlari bu sekilde daha guzel gozlemlenebilir diye dusunuyorum biggrin.gif sanirim bu ozellik IPB 2.2'de bulunmakta. ustelik IPB2.2'nin profil secenekleri cok daha gelismis, foruma daha bir hareketlilik katiyor. site yoneticilerinin, parasini benden istemek gibi bir espri yapmadan biggrin.gif forumun scrptinin upgrade etmelerinin iyi bir fikir oldugunu dusunuyorum.

Biliyorum bu özelliği çok güzel birşey iz bırakıyor mübarek ,Forum versiyonunun değişmesi defalarca gündeme geldi umarım bu iş hallolur.Üyeler kişiler hakkında yorum bile yazabiliyor profil bölümünde güzel yani daraısı islamiforuma biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.