Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yeniyim Yardım Eden Yokmu
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
aberat
s.a. kardeşlerim ben bu forum olaylarında sadece izleyiciyim şimdi bişeyler eklemek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum mesela bi programı açtığım konuya nasıl ekleyebilirim bide açtığım bi konu vardı forumda onu nasıl silebilirim tekrar bana kim yardımcı olacak kardeşler
herkesten allah razı olsun....
Teşekkürler
<#thank#>
ileney
Ehlen ve Sehlen Arkadaşım.
Eğer elinde bir belge varda onu burada ki masum üyelerle paylaşmak istiyorsan eğer,Yapacağın şey çok basit.
Sende bulunan ses,görüntü vs belgeleri Rapid Share veyahut başka bir dosya yükleme servisine upload edip foruma asıyorsun. Sonra bizde klişe cümleler olan eline sağlık,koluna sağlık,klavyene sağlık,paylaşımın için teşekkürler gibi amacı sadece mesaj arrtırmak olan cümleleri sana yollayacağız..

Eğer gördüğün bir ahlaksızlık varsa yada pişman olup keşke yazmasaydım dediğin (forum kurallarına aykırı olmak şartıyla) mesaj veya konuları hemen alltta bulunan RAPORLA sekmesine basıp durumu bildiyorsun .Yazmasanda olur hatta raporlayı tıklayıp Hey adminler bana az şekerli bir kahve diyip onları tiye alabilirsin merak etme kızmazlar çünkü sen ihbarda bulundun onlara ..

Neyse

Eğer rapidden nasıl dosya atılır ağam bir öğretiversen diyorsan eğer çekinme söyle yardımcı oluruz Elhamdulillah

Ha bu arada kendi yazdığın konunun altına TEŞEKKÜR etmesen daha iyi olur.
Riya'ya kaçmasın laugh.gif
asiLDuA
silmek istediğiniz konuyu HAMRA abla ya öm atarak bildirebilirsiniz { profilim yazan yere tıklayıp yeni mesaj gönder yazan yerden kullanıcı ismi hamra yazarak ]Yazı yazınca düzelt Butonunda aynı zamanda o gün içersinde düzeltebilirsiniz.Şuan konuyu nasıl açtı isen diğer konularıda o şekil açabilirsin Resim upload adresi http://imageshack.us/ bu adresten resmi bilgisayarından bulup upload edersin ve en alttaki linki alır Burada yazı yazma yerindeki RESİM ekle butonuna linki koyduğunda resmi bizde görürüz. Konuyu yazan yerde CEVAPEKLE butonundanda cevap yazabilirsin.

Yazılarını renkli yapmak için farenin sol tuşula yazdığın yazıların hepsini alan içine alıp ordan renk butonundan renk seçip tıkladığında mesaj önizleme butonuyla altta mesajının göndermeden bakabilirsin.Kolay gelsin hoşgeldin.
ayna
mehlika ben resim ekleme işini hala beceremedim biliyon mu?yapamadım crying.gif
asiLDuA
İLK OLARAK http://imagehacks.us/ Adresine giriyoruz.Daha sonra

HOSTİT tıklayıp bekledikten sonra sana çıkan linklerden en altta olan DİRECKT LİNK olan kısmı alıp.

DİRECKT LİNKTEKİ LİNKİ KOPYALA YAPIP

Yazı yazdığım yerdeki Resim EKLE BÖLÜMÜNDEN

lİNKİ YAPIŞTIRIYORUZ

mESAJ ÖNİZLEME yazan yerdende mesajınızı kontrol edebilirsiniz
ayna
teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu..
hamzayurekli
Mehlika SÜpersin Yaaaa... ahahah ahaha ahaha clapping.gif amma ugrasmıssın haaa yahoo.gif

Senı Tebrı kedıyor Calısmalarının Dewamın ıDılıyorum Muessemız Olarak Yaptırmıs Oldugumuz Bu flowers.gif Buketımızı Lutfen Kabul edınız... jp.gif yahoo.gif

Hay Alla hYaa Mehlıka Cok Iyı sın Yaaa... yahoo.gif
aberat
sağol mehlika kardeş benim içinde yararlı oldu. emeğine sağlık varsa başka hünerlerin onları da paylaş öğret şu acemi kardeşine clapping.gif
hamzayurekli
bleh.gif Mehlika Apla Ben Anamadım Bu Reımlerden Daha Kapsamlı Bı Sekılde Anlatırmısın?...Turkscem bıras sayıfta ondan dedım....

Fransızca Anlata bIlırsen cok Sewınırım.... bleh.gif
asiLDuA
smile.gifsmile.gif
Haksızlık

asiLDuA
bundada muhalif laf kondurduya helal olsun.
Haksızlık
ALINTI(MehLiKA @ Mar 15 2007, 04:13 PM) *

bundada muhalif laf kondurduya helal olsun.

smile.gif flaugh.gif

ama mehlika kardeşim mehlika ablam....

maksat arkadaşa yardım olsun jp.gif
asiLDuA
eefet tabi ben seni bilmezmiyim boxing.gif şaka şaka hadi affettim dermişim fool.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.