Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Nurtube Acildi !
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ NURDAN DAMLALAR ]·.
sauer
www.nurtube.blogspot.com

(siteye destek için sag sutunda cıkan reklamları bir kez tıklamanız yeterli) good.gif
KERIM
sen bu isi Allah rizasi icin yapmiyor musun. siten zaten free olarak host ediliyor, hic bir masrafin yok ki parasal destek istiyorsun smile.gif
ayna
neden maddi kazanç sağlamak istiyor?çk saçma bu tür siteler Allah rızası endeksli olmalı
Haksızlık
para güç demek oluyor herhalde confused1.gif confused1.gif confused1.gif

EGER DİNİ BİR YAYIN YAPPIYORSAN BUNU MADDİYATA BAĞLAMA....

BİDE ARKADAŞLAR BİT PAZARI BOLUMUNDE "İKİNCİ EL DİNİ KİTAPLR YAZIYOR"

ben bunadakarşıyım Dini kitapların piyasası HELEKİ İKİNCİ EL PİYASASI OLMAMALI....

Gözlemliyoruz işte: ülkemizde ve dünyanın heryerinde İnciller bedava dağıtılmakta...

Bizde ise Bazı kişiler maddi kılıfa uydurup Dini kitapları para ile satmakta...

heee satılır tabıkı satılmaz demiyorum...AMA İKİNCİ EL PİYASASI YAPMAK AYIP VE UTANÇ VERİCİDİR....

MADEM DİNİ KİTAPLARINIZI KULLANMIYORSUNUZ ELİNİZDE FAZLA VAR YADA İSTEMİYORSUNUZ...

OZAMN ALLAH RIZASI İÇİN BAŞKALARINA VERİN....

nurtube
"Hayırlı işlerin muzır manileri çok olur."

msauer adlı kullanıcının attıgı mesajı googledan sitemi arattıgımda gördüm.Ve çok üzüldüm.Bizim adımıza bizden habersiz birinin attığı bir mesaj .Bu mesajın kaldırılmasını istiyor ve bu mesaj için tüm kullanıcılardan özür diliyorum.

bu konuyla ilgili olarak tüm sorularınızı nurtube@gmail.com a atarak dile getirebilirsiniz...
teşekkürler slmlar

::..NurTube..::
nurtube
Beklenen gün geldi veee....

WWW.NURTUBE.COM YAYINDA ARKADAŞLAR...............

asiLDuA
Bizi aldatan bizden değildir.hzMuhammed S.a.v

Çıkar amaçlı yapıyorsanız diyecek lafım yok Keza islami söz ve duyguları insanlara aktarırken bundan para beklemek BEN haya ediyorum..Bilemiceğim..
ayna
ALINTI(MehLiKA @ Apr 12 2007, 03:51 AM) *

Bizi aldatan bizden değildir.hzMuhammed S.a.v

Çıkar amaçlı yapıyorsanız diyecek lafım yok Keza islami söz ve duyguları insanlara aktarırken bundan para beklemek BEN haya ediyorum..Bilemiceğim..

aynen katılıyorum.dini asla ticarete alet etmemek lazım.kuran okurken,sevap işlerken asla dünyalık bir beklenti olmaz.bu site birçok bilgi aktarımı yapacaktır inşallah.hakkınızda hüsnüzanım var inş
nurtube
Nurtube yenilendi ...

http://www.nurtube.com
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.