Evet bende severim. Formun en tespit yapmayı seveni;Makdisi-Selefia Ennnn iyi düşüneni;İslam ve kulluk Ennn sevenleri birleştirmek isteyen;mihrican Ennn katılımcısı;my_gra...(anladınız siz)
Selametle...
My_GrAveStoNe
Jul 9 2007, 11:47 PM
böyle katılıyorum bişelere ama pek tanımıyorum sizleri böyle konuşmalarınıza dalıyorum arada kusura bakmayın artık
ayna
Jul 9 2007, 11:49 PM
estağfurullah kardeşim..
EsLeMNa
Jul 9 2007, 11:50 PM
Hep söylerim yine söyleyeyim Forum Paylaşmaktır....
asiLDuA
Jul 9 2007, 11:50 PM
iyi hadi bakalım sizi iltifat severler sizi.))
enleri yazmaya kalksam sabah olur yarın devam ederim enlere size laf burada yetiştireyim derken en sevmediğim şey başıma geldi Üye profilimde En aktif olduğum yer Oyun parkı olmuş haberim yokk cıxcıxcux hep sisin yüzünüsden
ayna
Jul 9 2007, 11:52 PM
bende kıdemli olduktan sonra mümkün olduğu kadar oyun parkına girmemeye çalışıyorum ama ennnleri seviyorum hayırlı geceler..
hamzayurekli
Jul 10 2007, 02:06 AM
ALINTI
en iltifat sever bayanlar bu forumda
Hele Sukur bırılerının Keyıflerı yerıne gelmış cıx cux<<<<<
Bu Arada Kardeslerının Sevınmesı Senıde/Sızıde Sevındırmelı....dıye dusunuyorum kıskanmamak lazım <<<<
Yaw gerkı Sıhhatım Olsun Rabbımden Bır Manı Olmasın Gelmemmı yaww hazır suit imde hazı ama bırı gelırde kapımı calarda hamza az yemek ver basta esen ve benı tazmanya canavarı sanan arkadaslara hıc yıyecegım kalmadı kımse gusura kalmasın...böööö
en kıncı Hamza......
MoqavemaT
Jul 10 2007, 08:16 AM
Forumun en aşağılık üyesi gigablast.com bir aydır baküyü hiç bişey yazmüyü
SimRe
Jul 10 2007, 08:32 AM
Alperenx.....sen bana şimdi kötü bişey mi dedin...heee....kelle avcısı.... hamzayürekli bana neeeye devlet bakıyomuş yaw.... ....alperenxavcısıydım....şimdi yüreklihamza avcısıda olacam heee.... ....adama iltifat ediyoruz yine bizi azarlıyo beee.... ....yüreklihamza gardını al abicim...senin sonun geldi.....
ennnnnnn asilzade SimRe..... ......
MoqavemaT
Jul 10 2007, 08:38 AM
Şşşşşşşştttt..
Ne bağırıp duruyon en gürültülü patırtılı simre......
SimRe
Jul 10 2007, 04:56 PM
EsLeMNa
Jul 10 2007, 05:51 PM
Enn mutlu (bugün) musahhar...
ayna
Jul 11 2007, 03:08 PM
ennn herşeye maydonoz olan benim.(dayanamıyorum açıklama yapıyorum sonra herkes bana kızıyor)...
TEVHİD
Jul 11 2007, 03:11 PM
ALINTI
ennn herşeye maydonoz olan benim
Estağfurullah Mihriciğim. Çok güzel bir şekilde konulara müdahale ediyorsun. Canım beniiim.
En tatlı: Mihri
Selam ve dua ile
Alperenx
Jul 11 2007, 03:21 PM
ALINTI(SimRe @ Jul 10 2007, 08:32 AM)
Alperenx.....sen bana şimdi kötü bişey mi dedin...heee....kelle avcısı.... hamzayürekli bana neeeye devlet bakıyomuş yaw.... ....alperenxavcısıydım....şimdi yüreklihamza avcısıda olacam heee.... ....adama iltifat ediyoruz yine bizi azarlıyo beee.... ....yüreklihamza gardını al abicim...senin sonun geldi.....
himm gölge etme baska ihsan istemem .. bugün iltifat yarim mezarimi kazarsin ...bbee mis aaamis..
şşiitttt susu bakiyim kavga edip durmayın en kavgacılar sizi...
hamzayurekli
Jul 12 2007, 02:59 AM
ALINTI(SimRe @ Jul 10 2007, 09:32 AM)
Biri bana Gart Demıs Bu Sekılmı Oluyor Kocum....
Yaw Sımdı Soyle Derler Baksana bana der bırı dıgerıde ona devlet baksın sana der.....oldumu anadınmı...
YokAmma Illa gel Döv Benı Dıyorsan Hıc Usenmem Cook'da guzel Doverım....Bır daha bır daha dersın...
ubeydullah
Jul 12 2007, 06:54 PM
en canı sıkkın: ben
EsLeMNa
Jul 12 2007, 07:16 PM
en mutsuz ve yalnız;ben
hamzayurekli
Jul 12 2007, 11:50 PM
En Bası Agrayan ben....
EsLeMNa
Jul 12 2007, 11:53 PM
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 13 2007, 12:50 AM)
En Bası Agrayan ben....
Geçmiş olsun hamza....
kırık-rüzgar
Jul 13 2007, 02:08 PM
ALLAH ŞİFA VERSİN HAMZA AMA ARTI İYİLEŞ BENİM İÇİN YA NE OLUR sıhhatli olduğun bir zaman yazda sevineyim ne olur
ubeydullah
Jul 13 2007, 02:29 PM
en rahatsız olanlar :uberydullah ,musahhar,hamza
hamzayurekli
Jul 13 2007, 02:42 PM
ALINTI
ALLAH ŞİFA VERSİN HAMZA AMA ARTI İYİLEŞ BENİM İÇİN YA NE OLUR sıhhatli olduğun bir zaman yazda sevineyim ne olur
Emrin Olur Bajım Yumurtada Alayımmı gazete Fılan ne okursunuz....adam bıze kapıcı muamelesı yapmıs yaaa....
MoqavemaT
Jul 13 2007, 04:02 PM
İslami forumun enn hasatası hamza hem psikolojik deli bir avatarı var hemde kafası ağrıyı
:: LâL ::
Jul 13 2007, 05:17 PM
Enlerr.. en enlerr başı ağrıyanlarr hastalarr canı sıkkınlarr
Hepsi burda toplanmıslarrrr
Ya bennn in mi cin mi neyim yaa üffffffff
Yazar edebiyatçıı demekk yoookk
ubeydullah
Jul 13 2007, 05:26 PM
ALINTI(:: LâL :: @ Jul 13 2007, 06:17 PM)
dublör nasıl ?
Jul 13 2007, 05:34 PM
ALINTI(ubeydullah @ Jul 13 2007, 06:26 PM)
dublör nasıl ?
O da ne? benn bilmiyorummm olmassss
ubeydullah
Jul 13 2007, 05:37 PM
ALINTI(:: LâL :: @ Jul 13 2007, 06:34 PM)
dublör nasıl ?
tamam ozaman moderator
Jul 13 2007, 05:40 PM
ALINTI(ubeydullah @ Jul 13 2007, 06:37 PM)
ALINTI(:: LâL :: @ Jul 13 2007, 06:34 PM)
dublör nasıl ?
tamam ozaman moderator
olmassss men gizli admin bakkkk banlarımm seni ubeydullahhh
ubeydullah
Jul 13 2007, 05:43 PM
sanada meslek beğendiremiyoğ bak pilot ol bu nasıl? kimse sana kolay kolay yetişemiyo zaten
kırık-rüzgar
Jul 13 2007, 05:46 PM
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 13 2007, 03:42 PM)
ALINTI
Emrin Olur Bajım Yumurtada Alayımmı gazete Fılan ne okursunuz....adam bıze kapıcı muamelesı yapmıs yaaa....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iyiliğin için söyledik ya bak şuna hıh dua etmicem sana artık iyileşmek istemiyorsan(şaka)
gazete alır mısın ya okumadım bugün
enn hayırsever hamzaa
Jul 13 2007, 05:47 PM
ALINTI(ubeydullah @ Jul 13 2007, 06:43 PM)
sanada meslek beğendiremiyoğ bak pilot ol bu nasıl? kimse sana kolay kolay yetişemiyo zaten
Ubeydd gerçekk adminn gelmiss kırmısııı parka niye gelmiyorr acaba? Men gizli adminimm diye mi acaba? en hılı mennnn en en eeeennnn
ubeydullah
Jul 13 2007, 06:08 PM
ALINTI(:: LâL :: @ Jul 13 2007, 06:47 PM)
Ubeydd gerçekk adminn gelmiss kırmısııı parka niye gelmiyorr acaba? Men gizli adminimm diye mi acaba? en hılı mennnn en en eeeennnn
kendini en gizli admin zanneden kıdemli uye : :: LâL ::
Jul 13 2007, 06:51 PM
ALINTI(ubeydullah @ Jul 13 2007, 07:08 PM)
ALINTI(:: LâL :: @ Jul 13 2007, 06:47 PM)
kendini en gizli admin zanneden kıdemli uye : :: LâL ::
Sayın admin: eğer menimm admin olduğumu söylemessenizz ona göre ahbab alırımm ifadenii Sen beni bann sonra ben seni bumm bann .. haberin ola ..
asiLDuA
Jul 14 2007, 12:26 AM
forumun en iyi Yazarlarından LaL,
Forumun ''en dikkat çeken niki'' püü allah nazardan korusun '' ubeydullah'' abi,
forumun en '' azimlileri'' esengül,musahhar(deneme bölümünde deneme yapmana çok gülmüştüm ilk zamanlarında .)),
En güzel imza ve avatar MY-S...gerisini yazamiorum idare et.
Forumun en heyecanlı savunucusu ama en özleneni ; İLENEY
Forumun korkak modu semahşeri
Forumun en forumda olanı islam ve kulluk,
Forumun en hırçını R/UHULLAH// militansı yani..
Forumun en sessiz yazanı Kaveller,
Forumun anası ))))))) tevhid )))))))9999 vallah sen öyle demiştin ondan yasdim kisma ha ))
Forumun en arkadaşı hattab,
En özlenenlerden ikra,
Forumun en ılımlı şefkatli ve esprilisi mihrican,
Forumun en bilmiş geçineni simre
Forumun en zalim yöneticisi erkam
Forumun en damdan düşer gibi gideni leyyin (gidenleri özledim şahsen) eskilerden kalma en saygılı en ılımlı üye fuzuuli
Forumun en kararlısı ve yazılarını en beğendiklerimden Salahudin
evet Allah için seviliyorsunuz selametle.
hadi hamzada olsun baari forumun en açı hamsa birgün şu foruma tok geldiğini görmedim yiye yiye patlayacak
kırık-rüzgar
Jul 14 2007, 08:54 AM
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jul 14 2007, 01:26 AM)
forumun en iyi Yazarlarından LaL,
Forumun ''en dikkat çeken niki'' püü allah nazardan korusun '' ubeydullah'' abi,
forumun en '' azimlileri'' esengül,musahhar(deneme bölümünde deneme yapmana çok gülmüştüm ilk zamanlarında .)),
En güzel imza ve avatar MY-S...gerisini yazamiorum idare et.
Forumun en heyecanlı savunucusu ama en özleneni ; İLENEY
Forumun korkak modu semahşeri
Forumun en forumda olanı islam ve kulluk,
Forumun en hırçını R/UHULLAH// militansı yani..
Forumun en sessiz yazanı Kaveller,
Forumun anası ))))))) tevhid )))))))9999 vallah sen öyle demiştin ondan yasdim kisma ha ))
Forumun en arkadaşı hattab,
En özlenenlerden ikra,
Forumun en ılımlı şefkatli ve esprilisi mihrican,
Forumun en bilmiş geçineni simre
Forumun en zalim yöneticisi erkam
Forumun en damdan düşer gibi gideni leyyin (gidenleri özledim şahsen) eskilerden kalma en saygılı en ılımlı üye fuzuuli
Forumun en kararlısı ve yazılarını en beğendiklerimden Salahudin
evet Allah için seviliyorsunuz selametle.
hadi hamzada olsun baari forumun en açı hamsa birgün şu foruma tok geldiğini görmedim yiye yiye patlayacak
Allah razı olsun senden tanımış herkesi
ennnnnnnn tespitçi Makdisi-Selefia (yalnış anlama yani hemen ne olduğunu anlayan bir ruha sahipsin gibi geliyor bana)
ennnnnn dikkatli Makdisi-Selefia
ennn sevimli Makdisi-Selefia
MoqavemaT
Jul 14 2007, 09:05 AM
Forumun en sinirlisini bi seçelim ya ona göre yazajken dikkat ederiz....
ayna
Jul 14 2007, 09:08 AM
bu konuda aday gösterilirsem çok gülerim...en hırçını mihrican falan... sanırım bunu en çok simre isteyebilir.çünkü aksilik hep ona patlıyorum...hakkını helal etsin bacım
SimRe
Jul 14 2007, 12:22 PM
ımmmm...demek insanın düşüncelerini söylemesi bilmiş geçinmek oluyor.... ...enteresannnnnn : ya mihrican benim seninle bir sorunum yok.... neden anlamıyorsun yahuuuu
Alperenx
Jul 14 2007, 02:22 PM
ALINTI(SimRe @ Jul 14 2007, 12:22 PM)
ımmmm...demek insanın düşüncelerini söylemesi bilmiş geçinmek oluyor.... ...enteresannnnnn : ya mihrican benim seninle bir sorunum yok.... neden anlamıyorsun yahuuuu
enkavgaci ,, enn sinirli enntasci ennobsayti .. bu kadar iltifat yeter...
Canım beniiim. Ben ne zaman sana kızdım ki şimdi kızayım?Kıyabilir miyim seni üzmeye? Bir topikte bu forumdaki herkes benim evlatlarım gibi demiştim. Hatırlıyorum. Kiminin ablası, kiminin annesi olmak güzel birşey.
Selam ve dua ile
SimRe
Jul 14 2007, 08:00 PM
ALINTI(Alperenx @ Jul 14 2007, 03:22 PM)
ALINTI(SimRe @ Jul 14 2007, 12:22 PM)
enkavgaci ,, enn sinirli enntasci ennobsayti .. bu kadar iltifat yeter...
ennnn göz çıkarmayı seven.....asilZade avcısı.....
ubeydullah
Jul 15 2007, 05:21 PM
ALINTI
merak etme kardeşim mihrican kardeşimizin kimseyle sorunu olmaz selametle
endi
Jul 15 2007, 06:38 PM
en aktif bence İslam ve kulluk
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.