Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslami Forum'un Ennnnnnnnnn'lerini Seçiyoruz
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
musalli
enn kendi halinde visal good.gif

enn özlenen hamza yürekli friends.gif

enn yine özlenen ubeydullah abi friends.gif

enn beni üzen esengül sad.gif

enn kardeşim önce vefa friends.gif

enn dualarımda olan zümrüt jp.gif

enn yeni dostum bilal kardeş shake2.gif

enn çözemediğim mus'ab nono.gif lac.gif

enn gezmeci sabah rüzgarı biggrin.gif

enn aranan benevşe(üçlünün üçüncüsü) respect.gif

hepinize sevgiler... flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif
ayna
en aktif musalli
kırık-rüzgar
Musallim yapma öyle ne olur sad.gif
musalli
ben birşey yapmıyorum... sad.gif
kırık-rüzgar
enn beni anlayan ve benimle üzülen musalli sad.gif flowers.gif

en görmek istediklerimden saltukoğlu
Linkinpark
Sitemizin;

en zekisi zemahşeri,

en otorite sahibi TEVHİD,

en başarılısı SimRe,

en aktifi musalli,

en delikanlısı hamza yurekli,

en pasifi meleq,

en anlayışlısı ayna,

en mütevazisi esengül,

en iyi yorumcumuz islam ve kulluk,

en iyi bilgisayar kurdu computerexpert,

en iyi siyasetçimiz Kaveller,

en realist yorumcumuz Güllerin Efendisi,

en sert çıkış yapanı Abdulbaki7,

en yorgunu Alaturca,

En akıllı ve çalışkanı Eslemna,

en mükemmel insanı VİSAL,

en anti-akp'cisi 3elmiyah ve Yüzdeelliüç; flaugh.gif flaugh.gif

ayna
ALINTI(rockerr @ Apr 25 2008, 09:30 PM) *

en anlayışlısı ayna,

inş kardeşim.teveccühün için sağol
Ayn-ı Visal
ALINTI
en mükemmel insanı VİSAL,

Teşekkür ederim kardeşim,mükemmel değilim, ama inşaallah olmak içindir çabalarımız...Kulluğumuzda mükkemmeliyete ulaşmak...
temessül
ALINTI(<VİSAL> @ Apr 25 2008, 11:38 PM) *

Teşekkür ederim kardeşim,mükemmel değilim, ama inşaallah olmak içindir çabalarımız...Kulluğumuzda mükkemmeliyete ulaşmak...

Evet, sıradan müslüman olabilsek, mükemmellik kuşağına girmiş olacağız zaten. Tabii müslümanlığın sıradanını bile kavrayabilmişsek...
musalli
ALINTI(temessül @ Apr 25 2008, 11:43 PM) *

Evet, sıradan müslüman olabilsek, mükemmellik kuşağına girmiş olacağız zaten. Tabii müslümanlığın sıradanını bile kavrayabilmişsek...

sıradan müslüman derken???
temessül
ALINTI(musalli @ Apr 25 2008, 11:48 PM) *

sıradan müslüman derken???

Nur Asrını ve Nurun Sahibi Aleyhissalatu Vesselam'ın ashabını düşünün.. Onlar için sıradan neydi?

Büyükler kendi büyüklükleri içinde Hazreti Vahşi'yi (ra) değerlendirirken onun için derler ki, Tabiin'in büyük İmamı Ömer Bin Abdülaziz, Sahabenin en küçüğü sayılabilecek Hazreti Vahşinin atının burnuda toz bile olamaz.

Bu büyük sözler o büyüklerden sadır olabilir. Bizim asla haddimiz olamaz, ne beriki, ne de öndeki için konuşmak. Ancak burdan anlaşılıyor ki, Sonsuz Nur Sahibi Aleyhissalatu Vesselam'a yakınlığın en küçüğünü bile kavrayanlardan olabilirsek, gökteki yıldızlara yaklaşıyoruz.

İnsanlar büyüklüğü şöhrette ararken, kavramların içini boşaltıyorlar. Müslümanlığın Güneş'ten daha değerli olduğunu bildiğimiz halde, sıradan müslüman olabilme yüksek başarısını küçümseriz ve olağanüstü müslüman gibi bir kavram üretmeye çalışırız.

Sıradan Müslüman olabilsek, soluklarına şahit olduğumuz çiçek yüzlü melekler bizimle musafaha eder, etrafımızı kanatlarıyla kuşatırlardı... Kavramların içini boşaltmayalım. Müslümanlık o kadar değerli birşey ki, önüne sıfat eklenmeden bile Güneşlerden enver kalıyor... Bu yüzden alt limit derecedeki müslümanlık bile bize insan olmanın bahşedilmesine vesile oluyor. Zaten "İslâmiyet İnsaniyet-i Kübradır."

Anlatabildim mi bilemiyorum. Saygılarımla beraber...
beyda
En son enlere bu kadar çok enleri yazanı rocker biggrin.gif

En saçma sapan iş yapanı ben crying.gif

musalli
ALINTI(temessül @ Apr 26 2008, 12:04 AM) *

Nur Asrını ve Nurun Sahibi Aleyhissalatu Vesselam'ın ashabını düşünün.. Onlar için sıradan neydi?

Büyükler kendi büyüklükleri içinde Hazreti Vahşi'yi (ra) değerlendirirken onun için derler ki, Tabiin'in büyük İmamı Ömer Bin Abdülaziz, Sahabenin en küçüğü sayılabilecek Hazreti Vahşinin atının burnuda toz bile olamaz.

Bu büyük sözler o büyüklerden sadır olabilir. Bizim asla haddimiz olamaz, ne beriki, ne de öndeki için konuşmak. Ancak burdan anlaşılıyor ki, Sonsuz Nur Sahibi Aleyhissalatu Vesselam'a yakınlığın en küçüğünü bile kavrayanlardan olabilirsek, gökteki yıldızlara yaklaşıyoruz.

İnsanlar büyüklüğü şöhrette ararken, kavramların içini boşaltıyorlar. Müslümanlığın Güneş'ten daha değerli olduğunu bildiğimiz halde, sıradan müslüman olabilme yüksek başarısını küçümseriz ve olağanüstü müslüman gibi bir kavram üretmeye çalışırız.

Sıradan Müslüman olabilsek, soluklarına şahit olduğumuz çiçek yüzlü melekler bizimle musafaha eder, etrafımızı kanatlarıyla kuşatırlardı... Kavramların içini boşaltmayalım. Müslümanlık o kadar değerli birşey ki, önüne sıfat eklenmeden bile Güneşlerden enver kalıyor... Bu yüzden alt limit derecedeki müslümanlık bile bize insan olmanın bahşedilmesine vesile oluyor. Zaten "İslâmiyet İnsaniyet-i Kübradır."

Anlatabildim mi bilemiyorum. Saygılarımla beraber...

anladım arkadaşım,ben sıradan derken,hayatımıza örf ve anenelerle giren sıradan,basit ve

gerçek islamdan uzak bir dinden bahsettiğinizi sandım o yüzden sordum.

inş,rabbimizin kulluğuna,habibimizin ümmetliğine yakışır,hakkıyla müslümanlar olabiliriz.

selametle kardeşim...
bilal habeş
enn yeni dostum bilal kardeş shake2.gif (saol musalli)
ALLAH razı olsun sizde benim enn yeni dostum flowers.gif dularımda yer verdiğim dostum (tabi esengül'ede)
en sakin visal bediüzzaman'dan güzel sözlere devam takip ediyorum çok güzel good.gif
en uysal esengül
en samimi dostum (mütevazı) musalli shake2.gif
Ayn-ı Visal
ALINTI
en sakin visal bediüzzaman'dan güzel sözlere devam takip ediyorum çok güzel

Teşekkür ederim kardeşim,inşallah devam...
nasreddinhoca
ALINTI

Ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
İkinci Ömer'in, adaleti ile meşhur İkinci Ömer'in, bir mü'minin binlerce canım olsa da hepsini versem diyebileceği Ömer'in, yoluna kurbanlar olacağımız Ömer'in, layık görüldüğü şu fasid cümleye "en" diyorum, vallahi vahşi Ömer Bin Abdulaziz'in yanından geçebilecek bir toz bile değildir...Ey Yüce Rabbim sana şikayetçiyim Ömer bin Abdülaziz'ine bir atın burnundaki toz kadar değer vermediler, nasıl ölçüp biçtiler!!!
kırık-rüzgar
ALINTI(bilal0101 @ Apr 26 2008, 12:46 AM) *

enn yeni dostum bilal kardeş shake2.gif (saol musalli)
ALLAH razı olsun sizde benim enn yeni dostum flowers.gif dularımda yer verdiğim dostum (tabi esengül'ede)
en sakin visal bediüzzaman'dan güzel sözlere devam takip ediyorum çok güzel good.gif
en uysal esengül
en samimi dostum (mütevazı) musalli shake2.gif

Allah razı olsun kardeşim jp.gif Rabbim gönlündeki gibi kılsın inşaAllah iyi niyetinden ötürü teşekkür ederim.. flowers.gif flowers.gif nacizane
MoqavemaT
ALINTI(nasreddinhoca @ Apr 26 2008, 01:57 AM) *

İkinci Ömer'in, adaleti ile meşhur İkinci Ömer'in, bir mü'minin binlerce canım olsa da hepsini versem diyebileceği Ömer'in, yoluna kurbanlar olacağımız Ömer'in, layık görüldüğü şu fasid cümleye "en" diyorum, vallahi vahşi Ömer Bin Abdulaziz'in yanından geçebilecek bir toz bile değildir...Ey Yüce Rabbim sana şikayetçiyim Ömer bin Abdülaziz'ine bir atın burnundaki toz kadar değer vermediler, nasıl ölçüp biçtiler!!!

Bende şikyetçiyim!
kırık-rüzgar
ALINTI(nasreddinhoca @ Apr 26 2008, 01:57 AM) *

Ya Rabbim sad.gif

Hak eden hak ettiği değeri alamıyorki angry.gif

Azab boşuna değildir..
bilal habeş
ALINTI(esengül @ Apr 26 2008, 11:31 AM) *

Allah razı olsun kardeşim jp.gif Rabbim gönlündeki gibi kılsın inşaAllah iyi niyetinden ötürü teşekkür ederim.. flowers.gif flowers.gif nacizane

amin sizdende ALLAH razı olsun ebeden ve daimen İNŞAALLAH..çok sevdiğim dualardan biridir. RABBİM sizinde gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin tüm sıkıntılarımızı ve isteğimizi bilen de ALLAH.iNŞAALLAH sıkıntı ve isteklerinize göre cevap verir.. o sizin iyi niyetli güzel düşünceniz teşekkür ederim flowers.gif flowers.gif
selam ve duayla
kırık-rüzgar
ALINTI(bilal0101 @ Apr 26 2008, 03:42 PM) *

amin sizdende ALLAH razı olsun ebeden ve daimen İNŞAALLAH..çok sevdiğim dualardan biridir. RABBİM sizinde gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin tüm sıkıntılarımızı ve isteğimizi bilen de ALLAH.iNŞAALLAH sıkıntı ve isteklerinize göre cevap verir.. o sizin iyi niyetli güzel düşünceniz teşekkür ederim flowers.gif flowers.gif
selam ve duayla

Allah razı olsun okurken bile içim rahatladı biraz Rabbim bizi duyandır..bilendir
bilal habeş
ALINTI(esengül @ Apr 26 2008, 03:59 PM) *

Allah razı olsun okurken bile içim rahatladı biraz Rabbim bizi duyandır..bilendir

sevindim rahatlamanıza clap2.gif jp.gif semi'ul alim herşeyi işiten ve bilendir
TEVHİD
ALINTI
en otorite sahibi TEVHİD,

Beni otoriter görmüş kardeşim. confused1.gif smile.gif

Kendi inansa da inanmasa da Allah için enn sevdiklerimden biridir Rockerr. Ne derse desin, ne kadar bana kızarsa kızsın ben onu yine de severim her daim. Bazı kardeşlerimiz de ona kızmaktaysa da ben diyorum ki fevridir benim kardeşim, ama kalbi güzeldir. Ben bu şekilde iman ettim kendisine.

Bazen kendi kendime şu enlerden bir de ben yazsam. Bu sefer isimlerini unuttukların olabileceğini düşünerek çekiniyorum.Ama genel anlamda diğer kardeşlerimin enlerini birçoğunu benimsemekteyim.

Selam ve dua ile

MoqavemaT
En ortayı bbulucu en mutedillerden Tevhid abla!
musalli
enn hanımefendisi ve tanımıyor olduğum sad.gif tevhid abla...

ve yine en tanımadığım ittihad-ı islam sad.gif

en yaramazı rocker kardeş good.gif ,teşekkürler jp.gif
ayna
peki ben neyim?
cadısı mı forumun smile.gif
EsLeMNa
ALINTI
En akıllı ve çalışkanı Eslemna,

.... smartass.gif

Böyle değilsem bile Allah böyle etsin.. smile.gif
musalli
ALINTI(ayna @ Apr 26 2008, 07:16 PM) *

peki ben neyim?
cadısı mı forumun smile.gif

estağfirullah efendim,ne demek sizde hanımısınız elbette, biggrin.gif

araştırmacı bir yapınız olduğunu düşünüyorum...
jp.gif
kırık-rüzgar
Enn mütevazilerden Tevhid annem ve sabah rüzgar ve musalli daha var jp.gif
musalli
ALINTI(esengül @ Apr 26 2008, 07:40 PM) *

Enn mütevazilerden Tevhid annem ve sabah rüzgar ve musalli daha var jp.gif

teşekkürler canım jp.gif mahçup ettin beni amaa...
TEVHİD
ALINTI
En ortayı bbulucu en mutedillerden Tevhid abla!

İtidalli olmak güzel olandır.Kendi kusurlarım varken başkalarının ayıplarıyla ilgilenmek benim neyime? Allah Settar-ül Uyub'tur. Öyleyse bizler de bu ahlaka sahip olmalıyız diye düşünmekteyim.
Sağolun, varolun kardeşim.

ALINTI
enn hanımefendisi ve tanımıyor olduğum tevhid abla...

Maşallah Musalliciğim beni kendisine ayna kılmış.İnşallah dediğiniz gibi olmaya çalışıyorum kardeşim. Bende ne gördüyseniz siz gerçekten osunuz kardeşim.Allah razı olsun.

ALINTI
peki ben neyim?
cadısı mı forumun

Olur muuuu? Sen bu forumun gülüsün canım beniim. flowers.gif

Kardeşlerim

Bu forumda olduğumdan beri sevemeyeceğim hiçkimseye rastlamadım hamdolsun.Yeter ki Allah'a ve resulullaha hakaret edilmesin.İşte o vakit buğz edebilirim. angry.gif Elimde değil. smile.gif
Tüm kardeşlerim başımın tacı.Çoğunuz benim öz evladım yaşındasınız canlar.Bir kısmınız da kardeşimsiniz.

Selam ve dua ile
TEVHİD
ALINTI
Enn mütevazilerden Tevhid annem

Kuzucuğum benim.Tevazuyu kim kaybetmiş ki ben bulayım.İtidalli olma azminde desek?

Selam ve dua ile
TEVHİD
Canlar ayağınızın altında paspas olayım sizlerin. Çiğneyip geçin inşallah. cray.gif Allah diyene canlar kurban olsun.

Selam ve dua ile
musalli
ALINTI(TEVHİD @ Apr 26 2008, 07:51 PM) *

Canlar ayağınızın altında paspas olayım sizlerin. Çiğneyip geçin inşallah. cray.gif Allah diyene canlar kurban olsun.

Selam ve dua ile

selamınıda duanıda aldım ablacım,benim canımda senini gibi gönül insanını yaratana kurban olsun inş... jp.gif
TEVHİD
ALINTI
selamınıda duanıda aldım ablacım,benim canımda senini gibi gönül insanını yaratana kurban olsun inş...

Sağolun varolun kardeşim.Beni utandırdınız. cray.gif flowers.gif
kırık-rüzgar
Manevi annem seni bize tanıtan Rabbime şükürler olsun..Allah yolundan ayırmasın.Allah derken sadece o arzudayken yanımızda ol inşaAllah senide bizide RAbbim sevdiği kullardan eylesin inşaAllah örnek meziyetlerinle biz nacizane olarak düzgün olmamıza vesile ol inşaAllah..Muhabbetle inanki seni Allah için çok ama çok seviyorum..
musalli
ALINTI(esengül @ Apr 26 2008, 08:55 PM) *

Manevi annem seni bize tanıtan Rabbime şükürler olsun..Allah yolundan ayırmasın.Allah derken sadece o arzudayken yanımızda ol inşaAllah senide bizide RAbbim sevdiği kullardan eylesin inşaAllah örnek meziyetlerinle biz nacizane olarak düzgün olmamıza vesile ol inşaAllah..Muhabbetle inanki seni Allah için çok ama çok seviyorum..

evet katılıyorum,muhabbetle kalın inş ablacımm... jp.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(musalli @ Apr 26 2008, 07:42 PM) *

teşekkürler canım jp.gif mahçup ettin beni amaa...

Bak işte doğru söylemişim jp.gif ne güzel ya maşaAllah mahçup olma çünki gönülden geçen şeyleri dile getiriyorum Allah-a emanet ol..
TEVHİD
ALINTI

ALINTI
evet katılıyorum,muhabbetle kalın inş ablacımm...

Ben de sizleri çoook seviyorum kuzucuklarım.Dualar karşılıklı inşallah.
Zannetmeyin ki ben size birşeyler öğretiyorum.Ben sizlerden istifade etmekteyim inşallah. Allah razı olsun.
Ya rabbi fahre düşmekten senden sana seninle sana sığınırım.

Selam ve dua ile
epcot
En uzun bir aradan sonra gelen ben smile.gif
nasılsınız? smile.gif
TEVHİD
ALINTI
nasılsınız?

Hamdolsun Epcot kardeşim.Siz nasılsınız?

Selam ve dua ile
musalli
ALINTI(epcot @ Apr 26 2008, 09:09 PM) *

En uzun bir aradan sonra gelen ben smile.gif
nasılsınız? smile.gif

aman efendim,kimler gelmiş.hoşgeldiniz epcot bey. biggrin.gif nerelerdeydiniz. biggrin.gif

bizler bıraktığın gibiyiz,sen nasılsın neler yapıyorsun anlat bakalım...

ALINTI

Ben de sizleri çoook seviyorum kuzucuklarım.Dualar karşılıklı inşallah.
Zannetmeyin ki ben size birşeyler öğretiyorum.Ben sizlerden istifade etmekteyim inşallah. Allah razı olsun.
Ya rabbi fahre düşmekten senden sana seninle sana sığınırım.

amiin ablacım,ne güzel dua maşallah...rabbim güzellikleri daim kılsın binyenizde inş... jp.gif
epcot
ALINTI(TEVHİD @ Apr 26 2008, 09:10 PM) *

Hamdolsun Epcot kardeşim.Siz nasılsınız?

Selam ve dua ile

Çok şükür bizde iyiyiz... allah iyiliklerinizi daim etsin inş smile.gif
kırık-rüzgar
Epcot beni tanıdın mı bakıyım jp.gif

Allah-a hamdu senalar olsun sen nasılsın??
epcot
ALINTI(musalli @ Apr 26 2008, 09:13 PM) *

aman efendim,kimler gelmiş.hoşgeldiniz epcot bey. biggrin.gif nerelerdeydiniz. biggrin.gif

bizler bıraktığın gibiyiz,sen nasılsın neler yapıyorsun anlat bakalım...

smile.gif hoşbulduk efendim çok sağolun smile.gif

Geçirdiğim rahatsızlıktan ötürü yatak döşek yatmaktaydım sad.gif ancak toparlanabildim, yine aranızda olmak gerçekten çok mutlu etti beni smile.gif

Hoşsohbetler inş smile.gif
epcot
ALINTI(esengül @ Apr 26 2008, 09:17 PM) *

Epcot beni tanıdın mı bakıyım jp.gif

Allah-a hamdu senalar olsun sen nasılsın??

Amanın tanumazmıyım smile.gif

Çok şükür, Sende iyileşmisin sanırım smile.gif

Rabbim sağlıklı mutlu günler versin inş smile.gif
musalli
aman kardeşim,hastalık demeyin ne olur,uzak olsun sevdiklerimden inş.

allah şifanızı vermiş inş. bir daha uzak kalsın mikroplar sizden.

tekrar hoşgeldiniz,sizi görmekten mutlu olduk,kankanız hamza beyde özletti kendini.

oda yakında döner umarım...
jp.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(epcot @ Apr 26 2008, 09:19 PM) *

Amanın tanumazmıyım smile.gif

Çok şükür, Sende iyileşmisin sanırım smile.gif

Rabbim sağlıklı mutlu günler versin inş smile.gif

Çok şükür iyileştim amin sanada inşaAllah..

tanıdığınada sevindim jp.gif
epcot
ALINTI(musalli @ Apr 26 2008, 09:22 PM) *

aman kardeşim,hastalık demeyin ne olur,uzak olsun sevdiklerimden inş.

allah şifanızı vermiş inş. bir daha uzak kalsın mikroplar sizden.

tekrar hoşgeldiniz,sizi görmekten mutlu olduk,kankanız hamza beyde özletti kendini.

oda yakında döner umarım...
jp.gif

Hastalıkta bize sağlıkta, Rabbim , hastalığın hikmetini, sağlığında değerini unutturmasın inş, çektiklerimiz, yaptıklarımıza kefaret olur inş...

tekrar hoşbulduk, inş daima görüldüğünde mutlu olunanlardan oluruz smile.gif

Hamza abiyide çok özledim o nerelerde yahu smile.gif

Şimdi buraya bir en yazmak lazım smile.gif

En Gözükmeyen hamza abi smile.gif
epcot
ALINTI(esengül @ Apr 26 2008, 09:25 PM) *

Çok şükür iyileştim amin sanada inşaAllah..

tanıdığınada sevindim jp.gif

amin Allah razı olsun...

Geçirdiğim hastalık hafızama zarar vermedi çok şükür smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.