Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: S.a
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
zeki_cuce
selamun aleyküm arkadaşlar ,ben de bir imam hatip mezunuyum devlet memuru olarak çalışıyorum.Malum bizi bu sahneden silmek isteyenlere karşı direnip bir meslek sahbi oldum çok şükür ve inanan bir insan olarak devlette yer almanın bana verdiği mutluluğu anlatmam mümkün değil.Öyle insanlar varki devlet bünyesinde ,onların bu inançsızlık gölgesinde yaptıklarına engel olmak adına ben de kendimce bir şeyler yapmaya ,en azından rabbimin bana verdiklerini bir parça insanlara aktarmaya çalışıyorum.Malum imam hatip lisesini bitirdikten sonra açıköğretim okudum 4 yıllık .. Bizi üvey evlat yerine koyan ve hakkımıza girenlere en büyük ders oldu benim gibilerin devlette yer alması.Bizim zamanımızda 2000 yılında öde hakkımıza girerek en ii üniversitede okuyanlar şimdi iş arıyorlar açıkta geziyorlar.yanlış anlaşılmasın bu kibirlenme değil sadece ben rabbime her zaman inandım güvendim ve od a eini hiç üzerimden çekmedi.Ne olursa olsunimam hatipli kardeşlerime sesleniorum sakın üzülmeyin isyan etmeyin sabredin gayret edin tevekkül edin gerisi yüce rabbime kalmış.Hepinize saygı ve sevgilerimi iletirken dualarda birleşmek dileğiyle diyorum..
islam ve kulluk
foruma hoşgeldin kardeşim...

Allah kendisine teslim olan kulundan yardımını esirgemez o sözünde muhakkak doğru olandır : "O'nun yardımı sabredenlerin yanındadır"

En iyi üniversiteler neymiş bu arada onu da merak ettim smile.gif smile.gif
zeki_cuce
ALINTI(islam ve kulluk @ Mar 4 2007, 04:12 PM) *

foruma hoşgeldin kardeşim...

Allah kendisine teslim olan kulundan yardımını esirgemez o sözünde muhakkak doğru olandır : "O'nun yardımı sabredenlerin yanındadır"

En iyi üniversiteler neymiş bu arada onu da merak ettim smile.gif smile.gif

allah razı olsun ..
bilkent, boğaziçi, odtü ,bunlardan burslu olanlar v.s.
(tek sıkıntım var o da baş örtümü işyerinde çıkarmak içim cız ediyor bir şeyler kopuyor içimden ama onun için de sabrediyorum ,rabbim affetsin ,inşaallah dualarla bu düzen değişecek inanıyorum .)
islam ve kulluk
Mes'ele okumakta değil mes'ele iş bulmaktada değil mes'ele kendini geliştirmekte bir tekniker bir mühendisten yeri geldiğinde çok daha değerli olabiliyor artık para eden şey sadece bilgi işveren bilgine para veriyor diploma bir araç oluyor sadece kendini kanıtlamak sana kalmış ALlah'ın izni ile...

Başını açma kısmı hiç iyi olmadı hakikaten doğruluğu üzerinde forumda topicler okursan belki faidelenirsin...

linkinide veririm birazdan inşaallah...

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=111179

link bu kardeşim

konu biraz uzunca ama hemen her noktaya değiniliyor başlıktaki gibi kalmıyor yani ve içeriğinde baş açma mes'elesie değinlimekte ...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.