Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: National Geographİc Belgesellerİ (tÜrkÇe)
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ FİLM/BELGESEL/SOHBET/VAAZ ]·.
MAVERICK
Arkadaşlar öncelikle s.a aranıza yeni katıldım ve ilk konum bu umarım beğenirsiniz...

Orjinal VCD Turkce
Dosya Turu : .dat

Sifreler : azeri

KARAYİP DENİZİNİN MÜCEVHERLERİ

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
İNDİR 5
İNDİR 6

TARİH ÖNCESİ İNSANIN SIRLARI

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
MAVERICK
MEKSİKA KÜLTÜRÜ

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
İNDİR 5
İNDİR 6

AFRİKA TUTKUSU

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4

DÜNYANIN YEDİ HARİKASI

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4

PİRHANALAR

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3

Şifre: www.netizeniz.biz
MAVERICK
TOPKAPI SARAYI BELGESELİ

Belgesel ile ilgili teknik bilgiler :
Formatı : Dvd Rip
Süresi : 01:02:16
Boyutu : 480 Mb
Çözünürlülük : 652x340
Video Sıkıştırma : Xvid
Görüntü Kareleme : 25 Fps
Ses Bit Değeri : 118 kbps
Ses Formatı : MPEG Layer-3

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
İNDİR 5

RAR ŞİFRESİ: http://rapidshare.com/files/11394137/sifree.TXT.html
Teşekkürler
<#thank#>
RuhulhaK
Bazı konularda yalan söylüyor bu kâfirler smile.gif
MAVERICK
DİNAZORLARIN HAYATI

VCDRİP

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
İNDİR 5

MISIR PİRAMİTLERİNİ KİM İNŞAA ETTİ (dvd rip)

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
İNDİR 5
İNDİR 6
İNDİR 7

ALINTI(M-ruhullah-J @ Mar 4 2007, 02:08 PM) *

Bazı konularda yalan söylüyor bu kâfirler smile.gif

Evet haklısın ama belgeselde national geographic dünyada 1 numara... dediğin gibi bazen sapıtıyolar ama ben onları paylaşmıyorum smile.gif

CENGİZ HAN (dvd rip)

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
İNDİR 5
İNDİR 6
İNDİR 7
MAVERICK
FİYORDLARIN KATİL BALİNALARI

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
MAVERICK
KANGURULARIN DÖNÜŞÜ

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
İNDİR 5
İNDİR 6

MAYALARIN KAYIP KRALLIKLARI

İNDİR 1
İNDİR 2
İNDİR 3
İNDİR 4
İNDİR 5
İNDİR 6
MAVERICK
Arkadaşlar bu paylaşımlar için okadar uğraştım ama görüyorum ki bu sitede emeğe saygı hiç yok daha birçok farklı paylaşımda bulunacaktım ama bu vurdum duymazlığınız insanın şevkini kırıyo...göstermediğiniz ilgi için teşekkürler...
islam ve kulluk
MAVERICK

güzel kardeşim iyi niyetli paylaşımların için Allah razı olsun

ben henüz bugün görebildim 4 gün öncesinden başlamışsın forumla paylaşmalarına biraz acele pes etmemek lazım değil mi?

mesela ben bugün girip bakabildim hepside çok güzeller inşaallah indireceğim ...

Allah'a emanet ol
(devamını bekliyoruz smile.gif )
endi
paylaşımlar için teşekkür ederiz. bu forumda emeğe saygı sonuna kadar var ama;

müslüman bir insan olarak şunu düşündüm. Bu belgeselleri yapan çeken kişilerin de bu filimler üzerinde bir hakkı, emeği vardır herhalde. ben bunları bir şekilde beleş[size=2] yolla indirirsem onların emeğine saygısızlık yapmış olurum. onlar her ne kadar müslüman olmasalar da(ki bunu tam olarak bilemeyiz) onların da hakkını yemeyellim inş-i ALLAH

Selam ve dua ile...
islam ve kulluk
Bildiğim kadarı ile yasal olarak bu belgesellerin kopyalanmasında engel yok ama emin değilim...
bşrtrkz
ellerine emeğine yüreğine sağlık kardeşim gerçekten çok uğraştığın bellibende içlerinden beğendiklerimi indireceğim inş.Allah razı olsun
Hasan El Benna
Kardeş Allah Razı Olsun çok güzel belgeseller ama bir kardeşimiz bunları nasıl indirebileceğimi tarif etsin lütfen Selam ve Dua ile...
Süt Canavarı
belgeseller için teşekkürler.. yalnız bir hususu belirtmekte fayda var..

ruhulhak'ın ''yalan söylüyor bu kafirler'' gibi bilimsellikten uzak, tatmin etmeyen, radikal bir tepkinin aynısını ben vermeyeceğim.. flaugh.gif biggrin.gif ama ruhulhakın haklı olduğunu belirteyim..

national geographic, YAHUDİ DARWİNİZM'inin propagandasını yapan bir kanaldır. canlıların gelişimini var olan varyasyon kuramıyla değil; marksist kuramın perspektifinden gelen diyalektik materyalizmin gölgesinden süzülen bir darwinist-evrimci teoriyle anlatmaktadır.. biz zaten kabul etmiyoruz..

ben belgesel seyretmeyi çok severim.. bu belgeselleri de tavsiye ederim.. ancak yukarıda bahsettiğim propaganda unsurlarına da dikkat etmenizi öneririm..

Kainatın her harfini okumanız dileğiyle...
ankaracevik
MAVERICK:Arkadaşlar bu paylaşımlar için okadar uğraştım ama görüyorum ki bu sitede emeğe saygı hiç yok daha birçok farklı paylaşımda bulunacaktım ama bu vurdum duymazlığınız insanın şevkini kırıyo...

HEMEN SOGUMA MAVERICK BU ISLERDEN ARKADASLARIN DEDIGI GIBI BIRAZ DAHA SABIRLI OL.INTERNETE SUREKLI BAGLANAMAYAN KARDESLERIMIZDE VAR ONLARIDA DUSUNELIM.
EMEGIN ICIN COK TESEKKUR EDER BASARILARININ DEVAMINI DILERIM.HERSEY ICIN COK SAGOL.
cafzafer2
bütün belgesellerin şifresi aynı mı topkapı sarayı adlı belgeselin şifresi
rapide atılmış fakat file not found diyo bi yardımcı olur musunuz ona göre indircem smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.