Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kutlu Doğum Haftası....5000 Yasin-i Şerif
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ Hz. Muhammed (S.A.V.) ]·.
Sayfa: 1, 2, 3
suskun

Geceleyin Yasin okuyan kimse, affedilmiş olarak sabaha çıkar. [Buhari]

Bir defa Yasin okuyan, on defa Kur'an-ı kerimi okumuş sevabına kavuşur. [Tirmizi]

Rasulullah (S.A.V) şöyle buyurduki: Kur-an'ın kalbi Yasindir.bir kimse Allah rızası ve ahiret sevabı umarak bu sureyi okursa günahları bağışlanır.O'nu ölüleriniz üzerine okuyunuz.[ebu Davut,ibni Mace,Nesai]

Allah Rasulu (S.A.V) buyurduki:her kim bir gecede Allah'ın rızasını isteyerek Yasin Suresini okursa günahları bağışlanır.[Ahmed b. Hanbel]

selamun aleyküm...
arkadaşlar bir Kutlu Doğum daha geliyor...Efendimiz(s.a.v) için bir kez daha bir çok yerde Ümmeti Muhammed bir araya gelecek inşaAllah..Efendimiz'in şefaatine nail olabilmek O'nun(s.a.v) sevgisini kazanabilmek Nur Cemalini inşaAllah görebilmek umuduyla yeni bir işe baş koyduk..Sizlerinde desteğiyle Kutlu Doğuma kadar 5000 Yasin i Şerif okumayı amaçlıyoruz...Buyrun hep birlikte bu yola baş koyalım..inşaAllah alnımızın akıyla Kutlu Doğumu karşılayalım...haydin Bismillah

(isteyen aldığı kadar Yasini Şerifleri özel masaj ile belirtebilir...)

cahide
S A KARDEŞ

HAK TEALA SİZDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN

BİZ BU RAHMETİ BOL AMELE TALİBİZ İNŞAALLAH.

BİR KARDEŞİMİZ 100 TANE OKUYACAK İNŞAALLAH BİZDE DİĞER BORCLARIMIZI BİTİRİP KATILACAĞIZ İNŞAALLAH

NE KADAR OKUYACAĞIMIZI SİZE BİLDİRİRİZ İNŞAALLAH.

SELAMETLE.
suskun
aleyküm selam kardeşim..

Allah razı olsun sizdende... smile.gif
suskun
selamun aleyküm

arkadaşşlar biraz katılım lütfen.. smile.gif
muhammed03
Kardeş,10 yasin-i şerife de ben alıyorum,okuruz inşaAllah(muhammed03).
suskun
selamun aleyküm
Allah razı olsun kardeşim...
inşaAllah kabul olsun smile.gif
suskun
selamun aleyküm

güncelleme
..::ESRA::..

Aleykum selam 10 tanede ben alayım inşaAllah...
suskun
Allah razı olsun kardeşim... smile.gif
suskun
selamun aleykum...Allah razı olsun kardeşlerim...
maşaAllah 290 tane okumaya başladık bile..
inşaAllah devamıda gelir...
Mağlub
Aleyküm Selam 5 tanede ben okuyayaım İnşaAllah.
sufffe
Allah kabul etsin. 10 adette ben okuyorum inş.
ileney
Sevgili Sarıtaç kardeşim.
Keşke bende kuran okumayı bilseydim.
Biliyorum fakat kıraatsiz,heceleyerek anlam bozulacağı için sadece pratik çalışıyorum,Çevremizde Kuran kursu olmadığı için mecburen yazı bekliyorum.
Yinede beni düşündüğün için teşekkür ederim.İnşaAllah bana da kısmet olur öğrenmek.
rumeyysa
s.a haber verdiğin için sağol sarıtaç kardeşim ben görmemiştim bu başlığı şimdilik 10 tane alıym inşallah ne zamana kadar okumamız gerek ?
suskun
ALINTI(ileney @ Mar 12 2007, 06:25 AM) *

Sevgili Sarıtaç kardeşim.
Keşke bende kuran okumayı bilseydim.
Biliyorum fakat kıraatsiz,heceleyerek anlam bozulacağı için sadece pratik çalışıyorum,Çevremizde Kuran kursu olmadığı için mecburen yazı bekliyorum.
Yinede beni düşündüğün için teşekkür ederim.İnşaAllah bana da kısmet olur öğrenmek.

selamun aelykum..
olsun ileney kardeşim...inşaAllah en güzel şekilde öğrenirsin..Allah razı olsun... smile.gif
çevrendekilere dağıtabilirsen oda olur kardeşim... biggrin.gif

ALINTI
s.a haber verdiğin için sağol sarıtaç kardeşim ben görmemiştim bu başlığı şimdilik 10 tane alıym inşallah ne zamana kadar okumamız gerek ?

selamun aleykum rumeyysa kardeşim..Allah razı olsun..süresi nisanın son haftasına kadar.. smile.gif
ubeydullah
rabbim hizmetinizdeki niyetinizi halis kılsın lutfu ile kabul etsin yardımı ile muvaffak etsin bizde 100 tane alalıminş bitirdiğimizde haber veririz
selametle kalın
Mütefekkir
benden 3 tane..

fazla alırdım ama istanbulda yasin okuyabilecek tanıdığım yok.. memlekete göndersem de unutabilirler..

güzel bir organizasyon..

Alah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun...
kurtbey99
Selamun Aleyküm. Muhterem kardeşim, 100 Yasini Şerif te ben alıyorum. inşallah öğrencilere dağıtalım...Allah amelinizi makbul, sayinizi meşkur eylesin... Şefaati Muhammediyeye mazhar kılsın cümlemizi... Amin... Selam ve Dua ile... thumbup.gif
hamzayurekli
SELAMUN ALEYKUM....

KARDESIM HEP DESTEK TAM DESTEK.........

SENINLEYIM.....

RABBIM AMACINA KAVUSMANI VE KAWUSMAMIZI NASIP ETSIN İNŞALLAH...

SELAM VE DUA İLE...

ALLAH AZZE VE CELLE'YE EMANET OLUN....

VE OKUYACAGIM SONRA YAZACAGIM NE KADAR OKUDUGUMU-LİMİTİ BİLMİYORUM....UMARIM COK COK COK OKURUM....
KERIM
10 tane de ben alabilir miyim?

gerci 100 bin rakaminin yaninda damla kadar kaliyor ama elimizden geldikce ekleriz.
suskun
selamun aleyküm kardeşlerim
Allah hepinnizden razı olsun MAŞAALLAH 1219 adet Yasini Şerif alındı...devam inşaAllah

KERİM kardeşim olsun damlaya damlaya göl olur... smile.gif
CeZaM
şimdilik 50 tane alayım kardeşim okuyup dagıttıkca alırım inşallah böyle bi hayıra vesile oldugun için allah razı olsun.
sivaslikiz
[COLOR=green]cok guzel bi paylasim 5tanede ben aliyim
www.dinimislam.net sayfasinda da hatim kampanyasi var azbi hatim kaldi eger sizdende almak isteyen olursa bana haber verirseniz sevinirim smile.gif Allah razi olsun simdiden ..
NurTalebesi
30 tane alalım şimdilik:)
Kaveller
Allah kabul etsin kardeşim flowers.gif
suskun
selamun aleyküm arkadaşlar..az daha ilgi lütfen çevrenizdekilere dağıtın inşaAllah...Rabbim razı olsun...

son sayı1409
M_i_r_a_y
Ben de 5 tane aliyim insallah,okudukca almaya calisirim....
hamzayurekli
S.a...

KArdesım Ne Guzel Bı Olay Bu Yaaa Ama Sarıtac Kardesım Insallah Ewıme Doneyım Cewreme Dagıtmak ıcın gercek cddı caba gosterırım benım amacım okuyacak kısılere dagıtmaya calısmak okumayacaklara vermek ıstemıyorum tamammı .....insallah baya bı alırım...selametle...
Teşekkürler
<#thank#>
Haksızlık
Bismillahirrahmanirrahim. Selamünaleyküm kardeşlerim

bende şimdilik 5 tane alıyorum..inşallah dahada fazlasını alacam
hattab84
s.a 50 tane ben alayım İNŞALLAH
fizikci
Selamunaleyküm..
100 tane alayım inşaallah devamı gelecek jp.gif
Allah kabul etsin...
denef
bende 10 tane alayım şimdilik
cahide
S A KARDEŞLERİM

50 TANE ALINDI DÜŞERSİNİZ İNŞALLAH

SELAMETLE.
siyahhh
s.a. bende kutlu doğumda mutlaka bişeyler yapılıyodur burda diye düşündüm bi bakim dedim.inş. çok güzel olcak.bende 50 tane aliyim biterse bidaha alırım smile.gif
suskun
selamun aleyküm..
evet son sayı 1689 Allah razı olsun..az daha gayret... smile.gif
korelmis
15 tane de ben alayım...
aliulusoy
s.a.
kardeşlerim
ben 30 tane dağıttım
allah kabul etsin
HeRo25
Esselamü Aleyküm kardeşlerim. bende 10 tene alayım. Allah sizlerden razı olsun.
aberat
s.a. bende 30 tane aldım kardeş devamı gelir işallah
ennur
s.a ben 20 tane daha aliyorum insallah
suskun
selamun aleyküm

şükürler olsun Rabbimize kardeşlerim..
sayımız 2320 oldu Allah hepinizden razı olsun...

DEVAM...
^^ŞULE^^
SELAMÜN ALEYKÜM bende 10 tane alayım çevreme de dağıtmaya çalışayım ALLAHA EMANET OLUN
endi
selam un aleyküm.
ben 50 tene alayım.
ALLAH A emanet olun.
sivaslikiz
teyzem icinde 5 tane aliyorum ..
su61
s.a. yeni gördüm 20 tanede ben alıyorum
eslem_1795
BENDE 5 TANE ALIYORUM ALLAH KABUL ETSİN
su61
20 de anneme aldım
suskun
selamun aleyküm arkadaşlar

2495 e ulaştık Rabbim utandırmasın inşaAllah sayıyı tamamlayalım... smile.gif
sivaslikiz
[COLOR=purple]annem icin 5 tane bide baska sitede sisters adli abla 2 tane aldi ALLAH kabul etsin
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.