Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Linke Nasıl Isim Verebilirim?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
Mütefekkir
arkadaşlar verdiğim bir linke isim nasıl verebilirim?

yani mesala www.xxxxxxxxx.com./mlşhşhşjh/lkjglj.. diye bir uzantı var. bunu forumda kullanmam gerekiyor. ama bu uzantıyı mesla abcdefg diye göstermek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim.

yardımlarınız için teşekkürler...
kaizen
CODE
[url=http://www.mynet.com]TIKLAYIN[/url]

ben mynet diye salladım. oraya adresi yazıyorsun. adresten sonraki parantez ile url parantezi arasında kalan yere de tıklayın falan işte smile.gif
böyle oluyor TIKLAYIN
asiLDuA
mütefekkir cevap ekle butonuna bass ve resimekle butonunun hizasında LİNK EKLE butonuna bas oraya ilkönce linki yaz tamam deyince link ismi diyor onuda yaz okele bitmiştirrr
Mütefekkir
Allah razı olsun kardeşler.. imzamda verdiğim bilgi için kaynak göstermek istedim. yıldız(*)... smile.gif Allah razı olsun sizin vesilenizle yaptım. tekrar sağolun...
asiLDuA
ricada hani yahu imsan aynı benmi göremiyom ne
DuYGuSaL
Evet imsa hala aynı sen bana şifreni ver ben düzeltiyim.. flaugh.gif flaugh.gif
Mütefekkir
ALINTI(Mütefekkir @ Mar 3 2007, 04:17 PM) *

Allah razı olsun kardeşler.. imzamda verdiğim bilgi için kaynak göstermek istedim. yıldız(*)... smile.gif Allah razı olsun sizin vesilenizle yaptım. tekrar sağolun...

imzada ''...kitap olacaksın'' dan sonra bir yıldız var. işte o yıldız. verdiğim bilginin kayağı.. kaynağı görebilmen için yıldızı tıklaman gerekiyor.. smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.