Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: En Iyi Free Host
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ WEBMASTER ]·.
turkmen19
arkadaşlar!
mükemmel bi free host buldum
üstelik bundaki hız ücretli hostlarda bile yok
..
Unlimited Bandwidth (sınırsız bandwidth)
250 MB Web Space
FTP Access
POP3 Email Account
MySQL Database(3 adet ve kotasız!)
Unlimited File Size (tabi 250 mb depolama alanı var)
All File Types Allowed(BÜTÜN DOSYA TÜRLERİ DESTEKLENİYOR!)
No Popup Adverts(reklam yok!)
Free Domain: mysite.xlphp.net (ayrıca üye olduktan sonra farklı uzantılarla subdomain alabiliyorsunuz)

artık bi teşekkürü çok görmeyin gleam.gif
ileney
Kusura bakma kardeşim teşekkür edecek birşey göremedim ...

Bende sana birkaç genel kültür söyleyeyimde ödeşelim.

Irak'ın başkenti WASHİNGTON'dur

İçtiğimiz her Cola Abd'ye kurşun olarak dönmektedir.

Hayvanlar dinsiz Yaşarlar

DuYGuSaL
Ayrıca

flaugh.gif Karşıdan karşıya geçerken önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakınız.. flaugh.gif
turkmen19
ALINTI(ileney @ Mar 4 2007, 09:35 PM) *

Kusura bakma kardeşim teşekkür edecek birşey göremedim ...

Bende sana birkaç genel kültür söyleyeyimde ödeşelim.

Irak'ın başkenti WASHİNGTON'dur

İçtiğimiz her Cola Abd'ye kurşun olarak dönmektedir.

Hayvanlar dinsiz Yaşarlar

iyi güzel de sevgili kardeşim bu bir kere ücretsiz bir şey..
bu adamların bundan hiç bir çıkarı yok..
aksine bizim bunda faydamız var..
bir misal:
bizim türkiyede bir hosting firmasından aldığımız alanımızdaki sitenin amerika yada avrupa ülkelerinde
bir yerlerde gözükmesi imkansız gibi bir şey..
e banane dersen yanılırsın..
çünkü sen islami bir site yaparsan ve bir de bunu ingilizce yayımlarsan o siteye giren insanlar senin sayende belki imana gelebilirler!
bundan daha güzel bir şey var mı?
benim sana örnek olarak verebileceğim bir site var, bu site yabancı bir free(bedava flaugh.gif ) hostingde yayımlanıyor ve eminim diğer bir çok imansız ülkeden giriş yapılacak ve tabi belki de dediğim gibi güzel bir olay olabilecek...

http://hafizkardesler.net.tc/

ayrıca bunu dışında insanlarla dalga geçermiş gibi konuşmaya hakkın yok bence üstelik bu kişi senin kardeşinse...>Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını bulup-düzeltin ve Allah'tan korkup-sakının; umulur ki esirgenirsiniz.(hucurat,10)

şimdilik bu kadar ..
umarım yanlış anlaşılmaktan kurtulmuşumdur
ileney
Yani sırf kendini tatmin etmek için ayet (meali) sunup beni günah keçisi olarak ilan ediyorsun ya birşey demiyorum .

Ona bakarsan yine aynı kitab hüsnü zan-ı emr ediyor onu niçin düşünmessin acep. wink.gif
turkmen19

ben hüsnü zan babından bir şey göremedim..
yani ortada yaptığım birşey yok ki bunun reklamını yapayım ya da hüsnü zan göstereyim ..
benim yazdıklarım yanlızca sizi yanlış düşüncelerden kurtarmak içindi ama öyle görünüyorki siz yanlızca kendi bildiğinizi okuyor ya da beni anlamıyor; anlamak istemiyorsunuz..
bu tartışmayı daha fazla uzatmanın alemi yok bence..
o yüzden bundan sonra bu başlık altında cevap yazmam size boşuna sizde yazmayın bence
ayrıca faydalanan olursa o gelsin yoksa neyin ne olduğunu bilmeden oraya buraya sataşan insandan hiç bir fayda gelmez ki ben de bunun böyle olduğunu görüp bir daha cavap yazmıyorum..

'sanki çok umrumda' derseniz de benimde bu umrumda değil..

neyse tartışmayı büyütüp olayı amacın dışına çıkartmayalım..

.......yinede hakkınızı helal edin.......

ileney
ALINTI

hakkınızı helal edin.......

(Varsa) helal olsun
marx
ben tesekkur ediyorum arkadasım ... diger arkadaslar pek acık bisekilde terbiyesizlik yapmıslar ve buna da dini birkac mevzuyu alet edip sıvı yag olmya calısmaktalar.. sen onların kusuruna bakma affet cunku bilmiyorlarki gonul kırmak onların imanlarına bile malolabilir...cehaletlerini bagısla...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.