RuhulhaK
Feb 27 2007, 04:35 PM
Değerli arkadaşlar ;
Öncelikle bir türlü anlayamayanlar ya da fark edemeyenler için bir kez daha hatırlatmakta fayda var ki bu sitenin adı İSLAMİ FORUM.
Bu sitede islami konular ağırlıklı olmak üzre her türlü meşru konu saygı sınırları içerisinde paylaşılır ve tartışılır.
OYUN PARKI da buna dahildir.
OYUN PARKI sanki başka bir sitenin bölümüymüş gibi kullanılamaz.
Hele de kızlı erkekli yılışık muhabbetlerin İslami Forumda yeri olmaz.
Bu sitenin binlerce üyesi var, bir iki kişinin keyfi için forumun ciddiyetini feda edemeyiz.
Diyeceksiniz ki alan razı satan razı , laubalilik yapan razı, terbiyesizlik yapılan razı sana ne oluyor diyeceksiniz Ben de derim ki İsteyen birbirlerinin msn adresini pm le alıp canları istediği kadar laubalilik yapabilir. Forumu msn gibi kullanmanın alemi var mı...
Yanlış anlaşılmasın, OYUN PARKI olmasın demiyorum. Ama sınırlar bilinmeli.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Teşekkürler
Feb 27 2007, 04:36 PM
<#thank#>
ileney
Feb 27 2007, 04:37 PM
Bence oyun parkı olmasın.Fuzuli birşey.Üstteki hakkında yorum oyun değil düşüncedir
asiLDuA
Feb 27 2007, 04:40 PM
Elbette böyle olmalı.Bir uyarı babında konuşulsun bakalım yapan arkadaşla belki başka birşey kastetti biz başka şey anladık.Daha yapmas.
oyun parkı olsun yahu ben basen stres atıyorum orda .))
1 saniye arkadaşlar yapan kişi engellenmiş Daha niye böyle bir topic açıyorsunuz ? Bak şimdi kızdım ...........Engellenmiş daha yapan kişi bunu uzatıp topic açmanın alemi nedir ruhullah ?
RuhulhaK
Feb 27 2007, 04:49 PM
Hamzayürekli daha önce şahsıma hakaret ettiği halde ceza vermedim, hakaretini bile silmedim hala duruyor orada... Olayı kişiselleştirmeye kalkmasın hiçkimse... Saygılı bir OYUN PARKI istiyorum, hepsi bu. Eminim ki bir çok üye bana hak verecektir...
Sadece o kişi için açmadım , bütün üyeler okuyup fikrini belirtebilir...
Mütefekkir
Feb 27 2007, 04:50 PM
önemli bir noktaya parmak basılmış.. ben de bazen takılıyorum oraya.. kapatılsa iyi olur mu bilmem ki.. aslında çok da önemli bi şe yok yani.. sayfalarca sürüp gidiyor... oraya harcadığımız cevap yazma zamanını, başka bir arkadaşımızın koyduğu islami bir konuya teşekkür butonuna basmamız daha güzel olur bence.. hem o kişi için de teşvik olur..
foruma ilk geldiğim günlerde teşekkürler çok kullanılıyordu.. ama şimdi kimse kimseye teşekkür etmiyor.. önemli bir konu konuluyor. bazen hiçç kimse düşüncesini belirtmiyor.. yazmak mı istemiyor yoksa oyun parkı daha mı cazip geliyor bilmem ki..
vallahi forumla ilgili bir sürü istek öneri veriyoz ama şu ana kadar bir icraat olduğunu göremedim.. ingilizce bölüm olsun dedim.. karşı çıktılar.. şimdi birazdan başka bir öneride bulunacam eminim ki ona da karşı çıkacaklar..
bazı düzenlemeler veya reformlar olmalı..
asiLDuA
Feb 27 2007, 04:52 PM
yahu ne alemsiniz
)9 ah ruhullah ah neyse ben buraya yazmayım olmuş bitmiş bundan sonra üyeler biz ben hepimiz dikkat ederiz.
ileney
Feb 27 2007, 05:13 PM
MehLiKa sende Chp gibisin ..
Sürekli muhalif
Biraz Adalet Partili ol yaw
asiLDuA
Feb 27 2007, 05:15 PM
aa ne muhalifi
vallahi iki arada bir derede kalınca insan demekki öyle oluyor neyse artıkkk ileneyy oyun parkında yasma bakk cxcıxcuxcıx bende yasmicam artık karisma takılalım ass
aman nede çok konuşurum sis bana bakmayın
ayna
Feb 27 2007, 06:06 PM
arkadaşlar çok üzgünüm böyle bir olaya vesile olmak asla istemezdim.alan razı satan razı demişsiniz ya benim yazılarımı okuyabilirsiniz hiçbir zaman kimseye karşı seviyesizlik yapmadım.hamzayla da kardeş gibi olduk.samimiyetinden dolayı olduğunu biliyorum.hamza rahat bir insandır.ama bunun anlamı benim razı olduğum anlamına gelmez.o da sevgisinden dolayı yapmış ben de inanıyorum beni kardeşi gibi sevdiğini.bundan sonra ben de dahil biraz dikkat edelim ben kendi adıma böyle yapacağım.
ve hamzanın en kısa zamanda aramıza dönmesini ümit ediyorum
ayrıca bu islamı bir forum bu yüzden asla ruhullaha karşı kızgınlık içinde değilim.burada sizlerden bilgi ediniyorum.oyun parkı köşesinde de eğleniyorum.kapatılmasını istemiyorum.insanın herşeye ihtiyacı var.
islam ve kulluk
Feb 27 2007, 06:20 PM
Ben okuldaykan epeyi şeyler olmuş gibime geliyor henüz her yere bakmadım ilk dikkatimi bu beis çekti...
Oyun parklarının kapatılmasından yana değilim zira benimde canım çok sıkkın iken rahatladığım anlar oluyor ve hepimizin mizacı aynı değil ama daha dikkatli olma konusuna katılıyorum olucağızda inşaallah...
Teşekkür bahsinden bahsetmiş bir kardeşimiz bu güne kadar bir kere bile teşekkür butonunu kullanmadım bizzat mesajla yazmayı tercih ettim konulara yorum yazmamak içinse vakitten ziyade psikolojik durumla ilgili bende bazen yazmam gereken konu görüyorum ama o sırada kafamı veremediğimden yazamıyorum daha sonra yazıyorum bunlar forumumuzun akışını etkileyecek ciddiyette değiller inşaallah bu sorunlar büyümez ve hal olurlar...
Allah'a emanet olun...
ileney
Feb 27 2007, 06:47 PM
asiLDuA
Feb 27 2007, 06:54 PM
EcMeL_iNaS
Feb 27 2007, 09:17 PM
ALINTI(M-ruhullah-J @ Feb 27 2007, 04:35 PM)

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Budur!..
Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum!
Oyun parkı kapatılsın deyip kestirip atamayız ama, KESİNLİKLE SEVİYENİN KORUNMASININ GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.ALINTI
bu güne kadar bir kere bile teşekkür butonunu kullanmadım bizzat mesajla yazmayı tercih ettim
Ben de bu mantığı anlayamıyorum.
Hiç kusura bakmayın ama, TEŞEKKÜRLER butonu boşu boşuna koyulmamış oraya...
Buton varken PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER, EMEĞİNE SAĞLIK, YÜREĞİNE SAĞLIK ... gibi cümlelerin kurulması BENCE çok mantıksız...
Biz buna YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZMAK diyoruz!
islam ve kulluk
Feb 27 2007, 09:27 PM
teşekkür etmek maksadıyla yazdığım hiç bir mesajım sadece o maksadı taşımıyor mutlaka içerisinde bir yorumda içeriyordur kardeşim ama teşekkür butonu benim yazacağım yorumu ne yazık ki içermiyor

eğer ki teşekkür butonunu kullanmadan yazdıklarımı "yazmış olmak için yazmak" anlıyorsanız sizin seçiminizdir saygı duyarım...
DuYGuSaL
Feb 27 2007, 09:49 PM
Biz OYUN PARKI hakkındaki şikayetlerimizi Ö.M. ile yöneticilere bildirmiştik..Ama ilgilenen olmadı..
İlgilendiğiniz için teşekkürler..
M_i_r_a_y
Feb 28 2007, 01:42 AM
Kesinlikle haklisin Mj sormana gerek bile yoktu bence,kimsenin ``hayir ben oyun parkinda yilisik bir sekilde erkek-kiz karisik muhabbet etmek istiyorum diyecegini sanmiyorum

tabiiki seviyeli olmak gerekir,bunun sorusu olur mu hic?
POZİTİF
Feb 28 2007, 05:29 AM
-Selamun Aleyküm-
Vay Beee Hamza Neymısın Sen Senın ıcın Topıcler havada ucusuyor.Bir İleney Cıkar Ortaya Bir M-Rullah-j Cıkar Topıc Acar....
Yaa Sankı Kardesımız Buyuk Gunahlardan ıslemıs gıbı nedır bu yaaa..Anlayamıyorum Sızlerı Gercekten Hanı Cocugun Bı Sevdıgı varsa Ve oda Bu Yazıları Okusa Cocuk Sevdıgındende Olucak Coook Ayıp Etmıssınız...
Ve Herkez bır Olmus kardeslerını Idam Etmısler...
Okadar yazısmalarınızı Okudum hamzayla Ilgılı Hep Sevıyoruz Dıyordunuz hamzaya ne Oldu Sımdı Kardesımız bır Sarkı Sozu Yazdıgı ıcın Bu Kadar ustune gıdılırmı bırının yaaa....
O Kİ Cİhad-I Şerif için Yerınde Duramayan bı KArdesımız..yaa bırde hafız yaa belkı burdakı sevgısınden dolayı sıze sefaat edecek.Bumudur Segınız Saygınız....
Ve Atalarımız Söyle Buyurmuslar''Pıre yuzunden Yorgan yakılmaz''TEŞBİHDE HATA OLMAZMIŞ..
Siddetle Kınıyorum Kardeslerım Sızlerı....Elestırenlerı....
Ve Mıhrıcan kardesımızede CooK Terbıyesızlık Yapıldı bu Arada basıt Bır Bayanmıs gıbı Gosterılmıs.Ayıp bu Sekıl olaylar Özel Mesaj denen bısey Var gonderılır ve Uyarırlır Ve Sonra Baktınız Azıyor Ozaman banlanır Gecılır ve Sıte Sakınlerı Yanı bızler Bundan Etkılenmeyız Degılmı...
Musluman Hıc Bır Zaman Baska bır Musluman Kardesının Ayıbının Arkasını Arastırmazmıs.
Ve Soyle Bır Ayet''Sız Baskalarının Ayıbını Örtünki bende Sizin Ayıplarınızı Örteyim''
Dogru Soze ne Hacet Degılmı.....
Ve Kardesımızı Severım Ve Sonuna Kadar Arkasındayım Keske hepımız Bırer Hamza Olabılsek onun Kalbıyle Sevebılsek...Ve Keske Onun kadar Dinimize Sahip Cıkabilsek...
Ateistler Sayfasında Dınımıze Ne Kadar Kufurler Edılmesıne Ragmen Hıc Bıse yyapılmıyor Ama Hamza Kardesımız Bı Soz yazıyor Herkez Recm yapıyor Bu Nasıl bı Olaydır yaaa Nasıl uzuldum....
Hamza Kardesımde Ateıstlerı nasıl Dınımıze Kazandırsam Dıye Bir Sürü yazılar yazıyor bıkmıyor usanmıyor bır sey ogrenmelerıne vesıle olabılırmıyım dıye ugrasıyor....Ve Burda Kardeslerı Onu Sırtından hancerlıyor....
Ve Sonra Denılıyorkı Muslumanlar Nıye Kalkınmıyor neden Bırlesemıyor Neden Bı Araya Gelemıyor...Su Kucuk Kucucuk Bı Meclısde Bıle kardesınıze Sahıp Cıkmazken Koca Dunyadaki 4 milyar musluman nasıl bı araya gelmesını beklersınız?...Sorarım Sızlere....?
Ve M-J Kardesım kısısel bı Sorunmu var Dedı Sızekı Bu kadar Alınmıs Bı Sekıldee yazıyorsunuz?..
Ve Ben o yazıyı Okudum Hamza Tepkısını bellı etmek ıcın Kes Sesını Demıs.....Ama Sızde Tehdıt etmıssınız..Musluman Bunalıma Gelemez...Hele ısmı Hamza Ise Hıc Gelemez...
Ve Recm'mi Yapalım Dıyorsunuz? Yoksa Kardesımıze Sahıpmı Cıkalım Dıyorsunuz?....
Burda Bırlık Olursak ozaman Dunyadakı Muslumanları tartısmaya Baslayalım ve ne Yapmamız Gerekıyorsa Onu Yapmaya Calısalım....
ALLAH CELLE ŞENÜHE EMANETSİNİZ...
RuhulhaK
Feb 28 2007, 08:30 AM
Pozitif müstear adıyla yazan saygısız , samimiyetsiz, duygu sömürücüsü Hamzayürekli denen şahıs , sen insanları enayi mi sanıyorsun. Ceza aldıktan sonra farklı bir rümuzla üye olup , farklı bir kişiymiş gibi kendini savunuyorsun , kendini övüyorsun , kendini lanse etmeye çalışıyorsun. İki yüzlülüğün bu kadarına da pes.
bu kadar laf salatası yeter. Açık ve net olarak belirtiyorum ki bana verilen yetki ölçüsünde bu forumda İslami ahlak ölçülerinin yakınınından bile geçmeyen ahlaksızca, edepsizce , yılışık , laubali , saygısız konuşmalara izin vermeyi düşünmüyorum.
Bakın öneride de bulundum size, alın birbirinizin msn adresini , istediğinizi konuşun. Daha Allah'tan belanızı mı istiyosunuz...
Yok Cihad ediyormuş yok ateistleri imana getiriyormuş geç bu ayakları. İstersen allame-i cihan ol , terbiyesizlik yapmayacaksın.
En azından hatasını kabul eder insan. Ama nerde , bir nefs var ki put gibi dikilmiş tapınılıyor.
Başka yerlerde bu konuyu tekrar gündeme almaya çalışanlar da ceza alır.
İslami forumun adına yakışır bir forum olması için emek veriyorum , saygıyı ve seviyeyi korumaya çalışıyorum. %99 haklıyım. Konu kapanmıştır.
RuhulhaK
Feb 28 2007, 05:21 PM
Hâlâ bizim haksızlık yaptığımızı düşünen/iddia edenler için bir ekleme yapıyorum konuya :

Bir bayan üyeye "kardeşim gibi görüyorum" bahanesiyle "çok tatlısın, güzelsin" diye hitap edilmesini de bir kenara bırakalım, forumdan herhangi bir üyeye bu şekilde hitap edip de ceza almadan kafasına estiği gibi keyfinin istediği gibi yazmaya devam edebileceğini sanan varsa aklını başına devşirsin... Bu nasıl bir adalet anlayışıdır anlamadım gitti. Hem hakaret edeceksin , hem "beni tehdit etti" diye iftira atacaksın hem de haksızlığa uğradığını iddia edeceksin, kendin bile inanmadan buna.
Baştan aşağı samimiyetsizlik.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.