Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kullanıcı Adımın Değiştirilmesini Istiyorum
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
caliph nonexistent
(KULLANICI İSMİMİN BU ŞEKİLDE DEĞİŞTİRİLMESİNİ RİCA EDİYORUM,TEŞEKKÜR EDERİM)

sheikh'lair caliph nonexistent,never unripe who anyhow(OSMAN ALİ)
ileney
Üye olurken iyi düşün daha Vira Bismillah ilk mesajın ne bu girer girmez isim değiştirmek .Forumda bir üye sürekli nick değiştirdiği için ceza olarak Oturan Boğa nickini verdiler sana da otur oturduğun yerde nicki verilse daha iyi olur laugh.gif
islam ve kulluk
smile.gif belki forum hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan nick seçmiştir sonrada değiştirmek istiyordur smile.gif ...
ileney
Hayatta Poleanna 'ların olması da güzel tabii. smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif aralara serpiştirmek lazım yoksa toprak kuruyup dağılıyo smile.gif
RuhulhaK
sheikh'lair caliph nonexistent,never unripe who anyhow

böyle kullanıcı adı mı olur be smile.gif
islam ve kulluk
belki parantez içindeki kast etmiştir smile.gif
hamrA
ohmy.gif
Avucunu yala, hayat da değiştirmem bleh.gif
asiLDuA
smile.gif))))9 aha kaldın öle v,csj,.vcs yasar gibi hangi alfabe bilmem daha cösemedim böyle daha ilgi çekicisin boşver kal öle .:::: )))) profil düzenleme de ordan bu yazdığın yazıyı yaz isminin altında gösüksün ahi hadi kolay gele )))
ileney
ALINTI(hamrA @ Feb 27 2007, 01:03 PM) *

ohmy.gif
Avucunu yala, hayat da değiştirmem bleh.gif

laugh.gif
caliph nonexistent
thumbdown.gif kardeşim ozaman üyeliğimi iptal edin ondan sonra bu ne biçim bir islamiforum sitesi,islamı yaşayanlar böyle din kardeşiyle,islamla dalgamı geçer,şeriat'a ters.

burası ali baban'ın çiftliğini geçmiş,ana okulumudur nedir,dört yaramaz afacanla muhatap olacağıma ben istemiyorum burada olmayı beni iptal et adminmisin neysen,güzel kardeşim; thumbdown.gif

hadi bana eyvallah..........................
boxing.gif gunfire.gif
islam ve kulluk
Allah'a emanet ol...
ennur
kardesim ugrasmak istemiyorsan foruma girmezsin olur biter bu kadar basit
ileney
ALINTI(caliph nonexistent @ Feb 27 2007, 07:24 PM) *

thumbdown.gif kardeşim ozaman üyeliğimi iptal edin ondan sonra bu ne biçim bir islamiforum sitesi,islamı yaşayanlar böyle din kardeşiyle,islamla dalgamı geçer,şeriat'a ters.

burası ali baban'ın çiftliğini geçmiş,ana okulumudur nedir,dört yaramaz afacanla muhatap olacağıma ben istemiyorum burada olmayı beni iptal et adminmisin neysen,güzel kardeşim; thumbdown.gif

hadi bana eyvallah..........................
boxing.gif gunfire.gif

Şşşt baksana bu kaç ?
2
Peki bu ?
4
Peki bu ?

Ne o bilemedin Getirin oradan içi su dolu bir maşrapa

Hadi eyvallah
islam ve kulluk
iyi de bu boş smile.gif
DuYGuSaL
Sadece nick değiştirmek istemiş neden bu kadar tepki aldıki.. confused1.gif
islam ve kulluk
ikinci mesajı yüzünden sanırım...
POZİTİF
Yazık Olmus Kardesımıze...

Hamzayıda yazık Cezalandırmısınız.....

KArdeslerım bence Hepımız Aynı Yolda Mucadele Eden Kısılerız.KestırıpAtmak Bızlere Yakısmaz Unutmayalımkı Karsımızdakı Hukum Kestıklerımızde Bızlerden Bırı MuslumanMumın kardesımız yanı..

Umarım Daha Ilımlı Ve Anlayıslı Oluruz...

hayırlı Sabahlar Olsun İnşALLAh...
ileney
ALINTI(duygusal_insan @ Feb 28 2007, 01:29 AM) *

Sadece nick değiştirmek istemiş neden bu kadar tepki aldıki.. confused1.gif

Evet hep ılımlılıktan konuşuyoruz fakat Nasreddin Hoca'nın deyimiyle ''Hırsızın hiç mi kusuru yok'' diyemiyoruz.Müslüman aklı selimdir.Daha ilk mesajında nick değiştirmek istemek hele hele neyidüğü belirsiz bir nick istemek ne kadar doğrudur.Bence bu kişi oyun oynamak istemiş, wink.gif
islam ve kulluk
daha falza üstüne gitmeyelim istersek kardeşlerim kendisi çekildi artık tekrar gelirmi bilmiyorum bizler ılımlı olmak konusunda daha dikkatli olmayız elbette kardeşlerim...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.