benim taş değilsin toprak değilsin hele benim anam hiç değilsin.
seheryeli
Feb 26 2007, 01:56 AM
Kendimi intihar ediyorum
islam ve kulluk
Feb 26 2007, 02:35 AM
çok varda aklıma ilk geleni şu aslında :
Hani hababam sınıfı filminde müdürün koltuğuna asit dökerken şaşkın olan durun deyince hepsi durup ne var diyolar? cevaben : durun deyince bakıcakmısınız diye dedim çok gülmüştüm...
hamzayurekli
Feb 26 2007, 03:41 AM
Evimin Kadını Cocuklarımın Anası Olacaksın.....Kadirizim...
kırık testi
Feb 26 2007, 01:42 PM
ADAM ÖLDÜREBİLİRİM AMA ASLA KATİL OLAMAM.. MÜSLÜM GÜRSES...
Kaveller
Feb 26 2007, 05:14 PM
"taş kesil uleyn!" "benim adım tatar ramazan, ben bu oyunu bozarım!" güzel oldugunuz kadar küstahsiniz da. n'allahim...sen sen ...bu ses n'olamaz...
islam ve kulluk
Feb 26 2007, 05:25 PM
bir zamanlar gururlu ama fakir biri vardı
CeZaM
Feb 26 2007, 05:51 PM
Senin annen bi melektı yavrum....
asiLDuA
Feb 26 2007, 06:03 PM
Vecihi geliyor evin kolonlarını tutun Derken vecihi camaşırları alıp uçakla götürür :::::::::::::: )))
yine şenerşenin çarşaf giyip hapisten şabanı kaçırması
birde avrupa yakası burhan ben nişantaşı çocuğummm bikere saçlarım kelll dill seyrekk çıldırtmayın beniii demişmiydim bende panik atak var
ayna
Feb 26 2007, 09:06 PM
anası köyün en güzel garısı bir de üzerine benim güzelliğim eklenince tadına doyulmaz bu gızın.(kemal sunal) vahşi bir cazibem var da kızlar peşimden ayrılmıyor(kemal sunal) ağanın pokinin üzerine pok olur mu ulan.sataram ha bu köyü!
islam ve kulluk
Feb 26 2007, 09:41 PM
ben sabaha kadar ders çalışmıştım genede sıfır almıştım o nasıl olur oğlum? yanlış derse çalışmışım
hababam sınıfı
ayna
Feb 26 2007, 09:42 PM
baba dedim amca yarısı dedim sen benim anamı hıııımmmm emrah söyle bakalım inek ,ineklerde mantık varmı?hababam sınıfı
DuYGuSaL
Feb 26 2007, 10:19 PM
Bizim hiç televizyonumuz olmadı biliyormuusun...
Durun bu nikah kıyılamaz...
_Size baba diye bilirmiyim
_Tabiki baban sayılırım senin..
_Baba babacıımm
_nnnyavrumm
Rica ederim bu bahsi kapatalım...
Kaveller
Feb 26 2007, 10:33 PM
sevgi neydi? sevgi iyilikti, dostluktu. sevgi emekti.. :)selviboylum alyazmalım
asiLDuA
Feb 26 2007, 11:05 PM
ALINTI(mihrican @ Feb 26 2007, 09:06 PM)
anası köyün en güzel garısı bir de üzerine benim güzelliğim eklenince tadına doyulmaz bu gızın.(kemal sunal) vahşi bir cazibem var da kızlar peşimden ayrılmıyor(kemal sunal) ağanın pokinin üzerine pok olur mu ulan.sataram ha bu köyü!
suskun
Feb 26 2007, 11:06 PM
selamun aleyküm
ben dünyanın en gözel garısıyam..
DuYGuSaL
Feb 26 2007, 11:18 PM
Siz beni kovmadınız ben istifa ediyorum...
Sen kaç yiğidim ben onları kovalarım..
CeZaM
Feb 26 2007, 11:58 PM
Kan Çıkacacak Ulen...
hamzayurekli
Feb 27 2007, 04:07 AM
G.O.R.A <<<<<< da Cemyılmazı Kacırırılarve uzay Mekgıne Gotururler Ve Soyle Olaylar olur....
Kadir abimiz hışımla telefona saldırır telefonu çevirir. Karşısına cemal abimiz çıkar.
Kadir abi = Cemalll!! ben kadir!! Cemal abi (her ne kadar sesini duymasakta şu cevabı verdiğini tahmin ediyoruz) =hangi kadir?
Kadir abinin haşin cevabı = deli kadir uleeeynnn!!!
Yok böyle bir replik izleyin
aLaTurCa
Jul 7 2007, 12:35 AM
simdi gidiyorum ama donusum muhtesem olacak ( yanilmiyorsam )
bican
Jul 7 2007, 01:17 PM
nayırrrrrrrrrrrr.. deli kadir ulennnnnnnnnnnnn..
ayna
Jul 7 2007, 01:56 PM
sesim güzel abi bir dinleseniz eminim beğeneceksiniz der ve bir sonraki görüntüde assolist olur...
Kaveller
Jul 16 2007, 08:18 PM
Tv de bol bol siyasi vaatler veren siyasetçileri izliyoruz ,bunları izleyince aklıma'' zübük '' filmi geldi filmden bir kaç replik ;
-sevgili vatandaşlar, değerli din kardeşlerim, istibdat dönemi bitiyor. devlet baskısı, şunun bunun baskısı yok. vergi yok. ne var peki? artık demokrasi var! aç gözünü doldur keseni, demokrasi geliyor. demokrasi partimizle geliyor. demokrasi ne demek sayın hemşerilerim? demokrasi öyle bişeydir ki... dadından yinmez. anladınız di mi!!!
-şimdi senin gibi namuslu mu oliym diyorum, yoksa mepus mu oliym?
-muhterem vatandaşlar, aziz hemşerilerim, bizim her türlü fikre karşı hürmetimiz vardır. onun için rica ediyorum, müsaade edin konuşsun, ak koyun kara koyun seçilsin! herkesin niyeti anlaşılsın! bi hakikat kalmasın alemde allahım nihaaaan!!!
Önkuzu
Jul 16 2007, 08:27 PM
Senin annen bir melekti yavrum
yada:
GÜN GELECEK BU EDİKLERİNE PİŞMAN OLACAKSIN
der ve olurda
Ferfecir
Jul 16 2007, 10:50 PM
Valla herkes komik replikler yazmış, benimki biraz tuhaf kaçacak ama ne yapayım en sevdiğim replik bu. Neşeli günlermiydi neydi filmin ismi. Hani Münir Özkul ve Adile Naşit üçer çocuklarıyla evleniyolar. Çocuklardan biri Tarık Akan zengin bi kızı seviyo ve kaçırıyo. Kızın babası da aileye yapmadığını bırakmıyo. Münir Özkulda adamın ofisine gidiyo ve süper bi sahne başlıyo. Adama uzunca bi nutuk çekiyo ki herkesçe izlenmesi lazımdır. Sonunda şöyle bağlıyor lafı: Dokunma oğluma, dokunma aileme, dokunma gelinime. Yoksa ben ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar usta hiç düşünmem çeker vururum seni... Anlıyormusun, vururum ve ardıma dönüp bakmam bile...
Vayyy be varmı böyle racon kesme.
MoqavemaT
Jul 24 2007, 01:14 PM
Seviyormusun -Hayır Seviyormusun -Hayır Seviyorum de ülennn -Seviyorum Yalan söylüyorsun şlak
ablam dayağı yiyecek kurtuluş yok
WarriorPrince
Jul 26 2007, 02:51 PM
Bir kaç replikte bizden olsun
- Natılll Kurtt - Hadi her zaman ben natılıyorum, bu günde sen nnnatıl Tarkaann - Natılll diyorum sana kurtt, şşşttt natılsana lenn
- Nalannn kör oldum,
- O senin babannn yawrummm - Nayırr anneee o benim babam nolamazzz, benim babam yıllar önce nnölmüştüüü - Amca sizi çok sevdim, size baba diyebilirmiyim.. - De yawrummm bana baba deee, ben zaten senin babanımm ahhh oğluuummm - Babaaaa babıııcııımmm, mucks mucks
- Yawrum senin kimin kimsen yokmu - Yok efendim, annem öldü, aplamı belediye zehirledi ..
- Banada yanında yer varmı güzelimm - Lütfen reca ediyorum beni rahat bırakınız - Kim alacakmış bakalım seni benim elimden (Kadir abi gelir) - Bırakkkk ulen nnoo kızı
Şimdilik bu kadar Bi dahaki sefre şaban ve ramazan replikleri ...
SERPİL
Jul 28 2007, 02:28 AM
"Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da"
Kadir abinin meşhur tokatları.
"Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla"
Kadın " Seninle eğlendim, seni hiç sevmedim" der. Adam tokadı yapıştırır, kadın kahkaha atar (neden olduğunu hala çözemedim, canım yanmadı mı demek istiyor), adam gidince kadın ağlamaya başlar.
EbRaR_
Jul 28 2007, 12:35 PM
hoş geldiniz babacığım nolbulduk yavvrumm
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.